/spanien/barcelona/forum/12713.aspx/spanien/barcelona/forum/12713.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gio Style
2011-07-14 16:32
Frodo

Tack, du sammanfattade det hela mycket bra med din sista mening =)
Villarreal Sixpounder
2011-07-14 16:29
Många grabbar, män, pojkar, kvinnor (Ja allt vad vi fotbollssupportrar kan vara) som verkar veta allt kring Cesc-såpan! Vi utgår från tidningar, hemsidor, sportal och allt vad det nu är, soffexperter är vi alla! Till att börja med, Puyols uttalande på officiella hemsidan?! Jag stöttar det inte på något sätt, halvsmart drag av Barcelona men samtidigt undrar jag, Vad grundar ni Fabregas oförmåga om att uttrycka sig själv? Bara häromdagen kom ett klipp från sky där han sa att han har det bra i Arsenal och inte alls känner sig otrygg. Det är nog ganska klart att JA, han vill flytta till Barcelona. Men också har han gjort det klart att JA, han vill också stanna i Arsenal. Så oavsett vad Wenger, Puyol, Guardiola, alla Fabregas vänner och fan och hans farmor, oavsett vad de än säger så är nog fabregas man nog att ta sina beslut själv. Inte ute efter bråk, bara en ynklig supporter mitt i striderna kring 2 klubbar! Peace!
Barcelona Frodo
2011-07-14 16:28
Gio Style

Riktigt bra inlägg från din sida! Intressant att höra dina egna erfarenheter också. Det är skillnad på att vifta med pengar i ansiktet och att locka med en fotbollsutbildning.
Barcelona Gio Style
2011-07-14 16:24
Mr Miyagi

Vet att det upprepades en del i mitt inlägg men orkar inte lägga ner tid på att ändra på den för din skull. Är nog bara bra om vissa saker upprepas så du vet vad jag tycker om dig.
Var förresten mellan 18-20 som ja var med och coachade dem
Barcelona Frodo
2011-07-14 16:24
addeh

Jag tror att han säljs. Levante utnyttjade väl en köprätt från City och det var en liten struntsumma. Levante har väl ekonomiska problem där de tydligen inte ens har varmvatten så jag antar att de kan få 10 gånger mer än vad han köptes för.
Barcelona Heywood Jablome - Por qué, Messi?
2011-07-14 16:21
Ungdomstalanger är en debatt som aldrig kommer att sluta. Vilka tjänar på att en 13åring lämnar till en storklubb? Spelaren hamnar i en miljö med press, men också möjlighet att bli bättre. Klubben tjänar om spelaren utvecklas. Men vad händer när spelare inte utvecklas?

Det borde finnas regler på att klubben åtminstonde ska ta hand om spelaren tills spelaren tar sin gymnasieexamen. Även fall han inte avslutar sin fotbollskarriär, så ska de finansiera hans skolgång.
Barcelona Ride_The_Big_One(6) Thiago mot Gago = Big success!
2011-07-14 16:20
Glömde min bok som jag brukar läsa till och från jobbet, vad gör det när man bjuds på underhållning i all sin form via mobilen på forumet. Aldrig har 55 min passerat så snabbt. Im thunderstrucked! Blandning utav sanning,lögner,påhopp. Var det någon som hade popcorn att bjuda på?

D21
2011-07-14 16:20
Blaugrana91

Jag förstår vad du menar men det faktum att Barcelonas officiella hemsida går ut med Xavis uttalanden är oförskämt. En klubb ska inte gå ut med information om transferrykten på den officiella hemsidan innan det är officiellt, och främst då vad andra tycker om det. Det var respektlös att gå ut med, låt skvallerblaskorna skriva sådana saker istället. Jag kan förstå Arsenalfansens frustration men jag hoppas att han kommer hit.

Det är dags för culés att inse att Barcelona inte skött "förhandlingarna" respektfullt, även om Fabregas vill hit. Man utgår ifrån klubben och Xavi ska inte försöka styra förhandlingarna. Om Fabregas verkligen vill till Barcelona så får han komma ut med ett officiellt uttalande likt Aguero, det är inte svårare än så.
Atlético addeh
2011-07-14 16:17
Frodo

Tror du verkligen han lämnar Levante? Sevilla vore den enda spanska toppklubb som är i behov av en anfallare, såvida inte Rossi lämnar Villarreal då en plats blir ledig där. Känns som det finns goda chanser för att han stannar kvar i Levante.

---

Fasen, kan inte affären med Sánchez bli klar någon gång. Jag hoppas fortfarande på Kun men om någon överhuvudtaget ska bli klar ska det hända nu. Detsamma gäller Cesc, om han ändå ska hit så är det nu, inte 30 augusti. Försäsongen är otroligt viktig, dessutom har vi två titlar att spela om innan ligasäsongen drar igång.

Jobba nu!
Barcelona Blaugrana91
2011-07-14 16:15
Här loggar man in och så ser man ÅTERIGEN alla dessa patetiska Arsenalfans som kommer in här och kommenterar...

Vet ni vad? ni är så otroligt blinda, ni förnekar något som är så jälva uppenbart!

Cesc vill INTE spela mer i Arsenal, fattar ni det? Tyvärr är killen för feg för att säga det själv, därför låter han som sagt sina kompisar i Barca göra det.

Ni klagar på Xavi, men är det egentligen han som är den ni ska klaga på? Han säger bara det er KAPTEN sagt till honom, det kanske är Cesc ni ska vara besvikna på....Men nej såklart det är ju Barcelonas fel att Cesc inte vill vara kvar i den patetiska klubben Arsenal.

Ta och öppna era ögon för en sekund, Xavi säger det Cesc sagt, om ni sen tror Xavi sitter och hittar på..Visst gör det, ännu en gång försöker ni förneka sanningen.
Men Xavi går ut och säger att Cesc vill lämna, hade Cesc inte gillat att Xavi sa så hade han gått ut och dementerat det, har han gjort det? Nej.
Skavllerblaskan The Sun skrev för ett tag sen att Cesc informerat sina lagkamrater i Arsenal att han inte längre vill spela i Arsenal, går Cesc ut och förnekar det? NEJ!

Det är som sagt dags att ni öppnar era ögon, och inser att er kapten vill lämna och han vill göra det nu, idag, med än gång!
D21
2011-07-14 16:13
Men herregud, varför ska Xavi komma ut med ett sådant uttalande? Det är så himla respektlös mot Arsenal. Det som gör det ännu värre är att Barcelonas officiella hemsida går ut med det. Det är väl ingen hemlighet att han vill komma hit men att officiella sidan går ut med det, nej, det ska man inte göra helt enkelt. Jag är hoppfull om att han signar för oss i år men skulle inte bli förvånad om han stannar kvar i England.

Samtidigt avskyr jag Wenger, han är helt lost. Han vägrar släppa Nasri, vi vet vad som hände förra gången när Flamini gick på fri transfer till Milan. Sälj Nasri och tjäna 25 miljoner istället för att låta honom gå för ingenting. Jag kan förstå Arenalfansens frustration. Samma sak gäller Harry Redknapp, är det så himla svårt att förstå att Modric vill lämna så kan ni inte tvinga honom vara kvar. Vi såg att Fabregas inte kom upp till samma nivå förra säsongen. Punga Chelsea på pengarna och sälj...Barcelona Gio Style
2011-07-14 16:10
Roy Miyachi

Ja jag har coachat ett riktigt bra lag tillsammans med far min. Under tiden som jag var 18-19 år. Ett lag som kom trea i Gothia cup och spelade i Milano youth festival där vi kom tvåa efter Inters ungdomslag, kan säga att redan i den åldern så härjar calciopoli då domarna där var köpta å det grövsta.
Gör inte bort dig nu, troll kan du vara själv. Idiot! Du är fan pinsam.
Är Villa Boas ett troll för att han coachar portugisiska mästarna vid 32 års ålder?
Gör inte bort dig och anklaga mig inte för att vara ett troll mr miyagi, gå och lägg dig innan du gör bort dig.

Vill inte outa spelarnas namn helt men det rör sig om vasalund, har du lite dator kunskaper så bör du hitta artiklar angående detta på 3 röda.
TROLL

Ja, det är skillnad på att bli erbjuden att få spela i ett lag där du kan utveckla ditt fotbollskunnande och där du får bedömma själv på om det är något du tycker passar dig, och på att säga "kom hit! Jo komigen snälla då, vi ger dig så här mycket pengar. Eller vad säger du pappa/mamma om det? Vore det inte skönt att ha så här mycket pengar?"
Du tror helt seriöst att alla människor är helt normala i huvudet? Det är de inte ska jag säga dig, och det är rätt så ofta en spelare vid så pass ung ålder får anpassa sig efter föräldrarnas önskemål.
Barcelona Barca o Mort!
2011-07-14 16:10
Vi ska väl inte vara arga på Arsenal som utnyttjar regeln, det skulle säkert vi också göra om det skulle vara tvärtom. Utan det är spanska regelförbundet vi ska vara arga på som inte ändrat den där regeln.
Barcelona Heywood Jablome - Por qué, Messi?
2011-07-14 16:07
Jag skrev en artikel för cirka ett år sedan om att vi alla är ambassadörer för våra klubbar. Vi vanliga supportrar kanske inte är de bästa ambassadörerna då vi inte har något officiellt ansvar mot klubben.

Men hela såpan med Cesc har vänt två klubbar emot varandra. Jag har länge tyckt om Arsenal och uppskattar deras fotboll i Premier League. Jag vet många Arsenalsupportrar som har tyckt om Barcelona för deras fotboll.

Nu vänder helt plötsligt fansen mot varandra på grund av en transfer som ingen har någon aning om var den kommer att sluta.

Det enda jag hoppas är att vi Barcelonasupportrar åtminstonde kan visa respekt mot Arsenalsupportrar som besöker forumet och samma gäller de Arsenalsupportrar att som kommer hit visa respekt mot oss.
Barcelona sanchezzz
2011-07-14 15:57
frodo// tackar :D
Barcelona Carles Puyi Puyol - El Gran Capitan
2011-07-14 15:55
@Gabriel

Alavi representerar oss Barca fans här på Svenskafans.
Det är krönikor som den Alavi senast skrev som gör att folk får en negativ uppfattning av Culés, speciellt här i Sverige.

Jag delar inte samma åsikt som Herr Alavi ang. Cesc såpan, men folk läser ju endast Alavis åsikter och inte mina.

Men, vill man ha uppmärksamhet och skaka om i grytan ja då är väl Herr Alavis metoder rätt så bra.

@H.Alavi - Magico!

Måste krönikan först godkännas av Klint inann den läggs upp?
Eller har ni fria händer?Barcelona Frodo
2011-07-14 15:54
sanchezzz

Caicedo är riktigt bra och har haft en grym säsong i Levante. Han var den mest kliniska anfallaren i la liga förra säsongen sett till mål/skott och kan göra mål på halvchanser. Jag tror inte att han är något för Barca men han lär spela i en bättre klubb än Levante nästa säsong med all respekt för Levante.
Barcelona Sürer
2011-07-14 15:50
ni arsenal supportrar tycker att de respektlöst av xavi att gå ut i media och prata om cesc medans ni stöttar wenger då så fort ni förlorar poäng i ligan så skyllet han på domaren eller att motståndarna spelar fult.

ni är verkligen dom sista som ska gnälla över att våra spelare pratar
Barcelona sanchezzz
2011-07-14 15:47
Kan någon berätta lite om Felipe Caicedo i Levante? Jag har ingen vidare koll på honom men han åt upp Brasilien själv. Kan han bli lika bra som Eto när vi värva honom från Mallorca? Hade han varit något för Barca?
Barcelona Gabriel
2011-07-14 15:46
Bra, Hussein Alavi. En färgstark och bra krönika där du säger och ger dina åsikter och skiter i vad andra tycker om det.

Helt rätt!
David Villa #7
2011-07-14 15:46
De Goda "Erat hat gör oss starkare"

Kanske det enda jag håller med Mou om :P
Barcelona H.Alavi - Magico!
2011-07-14 15:45
Happ, jag ber om ursäkt för röran culés. Jag var beredd på ett negativt bemötande, men det hela gick över gränsen.

Synd att det ska behöva vara så att så fort någon inte håller med så startar man en pajkastning.
Barcelona De Goda "Erat hat gör oss starkare"
2011-07-14 15:41
Vad var det Mister Mou kallade Wenger? Fönstertittare? :D Han kan vara rolig den där Mou
Ryo Miyaichi !
2011-07-14 15:40
"Alltså finns ju folk som är helt jävla dumma i huvudet här.
Barcelona snor inte 10-12 åringar från andra klubbar, det finns något som heter den fria viljan."

Så det var inte deras fria vilja att komma till Arsenal, för vi hade ju såklart en pistol mot huvudet på dom.. Jajjemän!

"Jag vet precis hur det går till då Barcelona har varit i kontakt för några år sedan med 2 spelare från laget jag coachade."

Troll. Du är född 88, du är 23 bast. "För några år sen" Ja, jag tror också att du coachade ett bra lag, med spelare som dom var intresserade av.

Please...


Barcelona Teddyculè
2011-07-14 15:39
Nån mer än jag som börjar blit otroligt trött på detta tjat om Cesc??
Barcelona Gio Style
2011-07-14 15:37
Alltså finns ju folk som är helt jävla dumma i huvudet här.
Barcelona snor inte 10-12 åringar från andra klubbar, det finns något som heter den fria viljan.
Jag vet precis hur det går till då Barcelona har varit i kontakt för några år sedan med 2 spelare från laget jag coachade.
Man kontaktade oss ang. dessa två spelare varpå man erbjöd dem över på 1 veckas provträning. Inga pengar erbjöds till spelarna utan det var snarare så att om spelarna platsade så kunde man få hjälp med boende, möjlligtvis jobb till föräldrarna och som alla förstår, få hjälp med ungdomarnas fotbollsutveckling i bästa tänkbara
Jag ser absolut inget fel med detta, inte heller försökte vi stå och pressa Barcelona på pengar. Om man skulle stå och kräva pengar för 13 åringar så är man ett större svin än det laget som tills slut betalar pengarna. Du ska tänka på ungdomarnas framtid och inte på hur mycket pengar du kan punga ut för en 13 åring.

Det är en stor skillnad på ovanstående exempel och på att smyga bakom ryggen på en klubb och vifta med sedelbuntar. Då tar du det till en helt annan nivå. Man erbjuder inte barn, för att det är det dessa ungdomar är, stora summor pengar för att locka över dem till en klubb. Det är inget fel i att visa intresse, men allt annat blir lite som en muta.

Och ni gunnerssupportrar, "4 spelare på 8 å" m.m
Tror ni verkligen att ni får varenda spelare som Wenger är kåt på? Om Wenger hade fått bestämma hade det varit betydligt fler än så, men som tur är så har många av ungdomarna vett i skallen och tackar nej till sedelbuntarna. I princip varje gång transferfönstret öppnar så har Wenger försökt locka över några talangfulla spelare från olika årskullar.
Ryo Miyaichi !
2011-07-14 15:36
Mojito - Culé (un estilo de vida)

Ville bara dra upp det då alla cules grinar på wenger/arsenal att vi scoutar la masia, endast därför. (Jag bryr mig inte särskilt mycket om någonting, för jag orkar inte med bråken som blir direkt)
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2011-07-14 15:34
Rio Miyaishi

Realtionen mellan Barca och Espanol är rätt ansträngd sedan långt tillbaka och det händer rätt ofta att unga spelare går mellan klubbarna. Skillnaden är att de båda har samma regelverk att följa.
Ett exempel är Tello som tillhört båda klubbarna fram och tillbaka ett par gånger.

Jag har för mig att man också förhandlat fram ett direktiv kring hur man ska förhålla sig framöver i sådana här frågor, men är inte helt hundra på hur det ligger till.

Personligen anser jag att båda klubbarna är lika goda kålsupare i dessa frågeställningar, men Arsenalfans måste grina kring det på les Rambles dag ut och dag in. Jag undrar varför? Har man inget annat att fokusera på?
Culé - Messi
2011-07-14 15:27
OT

José Àngel klar för Roma. Zubi, du äger...
Barcelona 1.70-ligan
2011-07-14 15:27
Loggar in. Skrollar ned sidan och ser ord som fabregas och en massa okända nicknames. Loggar ut.
Annons: