/spanien/barcelona/forum/1268.aspx/spanien/barcelona/forum/1268.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona neymar JR
2016-12-14 14:24
Vad kul med match snart, rakitic utanför elvan igen? Hade varit ok med det Hade helst velat se iniesta-busken-denis i derbyt, gomes har spelat rätt så mycket det senaste. Vågar man hoppas på att Neymar kan hitta något som liknar form igen efter den här välbehövliga vilan?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-12-14 14:11
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-12-14 13:20
Precis som Katalano skrev så klockrent, så är den stora anledningen till att vissa folk håller Ronaldo högre än Messi att man helt enkelt kollar för lite på deras matcher och således blir lurar sig själva genom att kolla Livescore o får en felaktig bild av det hela. Men jag måste nog skylla på FIFA en hel del också, ja tv-spelet som spelas av de flesta fotbollsintresserade. På FIFA är Ronaldo överlägsen Messi, vilket gör att man lurar sig själv att Ronaldo är en lika grym spelare på riktigt som han är på FIFA. Det är bara att lyssna på alla populära FIFAspelare på Youtube. Majoriteten rankar Ronaldo högre än Messi. Vill gärna tro att om Messi hade varit överlägsen Ronaldo i FIFA (som han är på riktigt) så hade fler i världen tyckt att Messi är bättre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-12-14 12:09
Helt rätt (inget "nick"). Katalano hade helt rätt i sitt antagande att mitt inlägg igår vare sig riktade sig till honom eller Boskets. Jag respekterar dem båda som värdiga arvtagare till vem det än vara månde, förutom legenden "the cameroonians" och i viss mån även Xaviesta. Som visserligen vaknar till liv då och då, men verkar ha varvat ned ordentligt efter att ha tillfört forumet lysande inlägg på löpande band förut. Coach Pep likaså. Samt några till... Och Iniesta70 gjorde helt rätt att fortsätta skriva egna inlägg på sitt personliga sätt, istället för att läsa mitt återhållsamma primalskrik i förrgår en gång till. Som hade sitt ursprung i att en odräglig superdiva som bara befann sig på planen som segrare en enda gång under en hel EM- turnering under ordinarie tid (och då mot Wales) när Portugal vann till slut på grundval av sitt försvarsspel i allmänhet (och nu gör det ont) en suverän Pepé i synnerhet, fick priset som inte bara Portugals utan världens bäste. På basis av bl a just den titeln om jag har förstått dessa exklusivt utvalda och djupt involverade undersökande journalisters sätt att resonera sig fram till en värdig vinnare av den devalverade guldbollen, helt rätt. Sist men minst vill jag framhålla Barcadinho som i mina ögon skrev gårdagens allra bästa inlägg genom att bryta ned fotbollens beståndsdelar och utan krångliga språkliga svängningar hit och dit som tyvärr råkar vara mitt tvångsmässiga signum, för att sedan sammantaget fånga helheten i vad vårt intresse för fotboll i grunden borde handla om. Han fångade själva essensen i sporten om man så vill. Och gjorde det med en sällan skådad lätthet. Helt utan krusiduller som vore han en Messi vid tangenterna. Håller vi på att bli en klubb för inbördes beundran nu? Får verkligen inte hända. Så jag slutar med en travesti på en sedan länge föråldrad ursvensk hejaramsa: Heja Barca friskt humör, vi "hänger" härinne, helt utanför. Nej, nu tackar jag för mig då det är hög tid att återgå till att balansera på "arbetslinjen".....
Barcelona Katalano
2016-12-14 11:46
Smogen

Utan att själv ge mig in i diskussionen i sig så kan jag utifrån erfarenheter med personer som anser just detta berätta att det handlar om ignorans, kunskapsbrist och för lite information att dra egna slutsatser ifrån.

De flesta som tycker detta ser i genomsnitt 4 matcher per säsong med Barca resp. Real Madrid och då oftast i Champions League, ibland också El Classico. De ser inte det vi ser vecka ut och in som följer lagen och spelarna med stort intresse.

De tror att Ronaldo är samma spelare som han var 4-5 år sedan fortfarande. Att han inte bara gör mål utan att han är en dribbler och även bidrar till spelet i övrigt.

Det är inte svårare än så. När experterna i studion inte tar upp detta, kommentatorerna i matcherna inte själva har koll och tidningarna inte heller skriver något om det, så finns det inte en chans att påverka deras syn. De ser att Ronaldo gjorde X antal mål under en säsong och att han vann Champions league. De ser inte hur dåligt han spelar i övrigt och att statistiken inte visar att de flesta av målen kommer med bottenlag där han gör 4 mål på en match.

Det är frustrerande, jag vet. och jag kan ha denna diskussion med andra rent privat också. Men när det kommer till kritan så vet de inte riktigt vad de pratar om. De har för lite verktyg i lådan helt enkelt för att kunna ha en saklig diskussion och gissar mest.
Barcelona Nesto
2016-12-14 11:28
@ElRaval:


Att spela någon orgasmframkallande tiki-taka spel ligger väldigt lågt i prioritet hos Lucho, lägg därtill spelarmaterialet han föredrar så tror jag inte heller att Lucho kommer använda sig utan Samper.
Busquets hade väl knappats fått chansen om han inte redan var inskolad i första elvan när Enrique tog över.

Nej, jag hoppas innerligt på att Pep isf köper Samper, utvecklar honom till något mellanting mellan Xavi och Busquets för att vi sedan kan köpa tillbaka honom i framtiden.
Hellre detta scenario än att Sampers karriär rinner ut i händerna hos något low-table-team.
Barcelona Smogen
2016-12-14 11:25
Fasen, nu ger jag mig också in i det här. När man kollar på tex. hur Pique och Ramos spelar fotboll så kan jag förstå varför folk tycker Ramos är bättre, även om jag personligen inte håller med. När jag ser Bale och Neymar spela fotboll så kan jag förstå att många tycker Bale är bättre, även om jag inte håller med. Tittar jag på tex. Modric och Rakitic Tycker jag tom. själv att Modric är bäst. Men när jag tittar på Messi vs. Ronaldo så är det helt omöjligt för mig att förstå varför folk tycker Ronaldo är bäst. Jag fattar verkligen inte. Jag önskar jag visste, det hade liksom varit enklare då. Men vad är det folk ser som inte jag gör? Och förstå mig rätt, jag förstår varför folk tycker att Ronaldo är bättre än tex. Neymar, inget konstigt. Men jämfört med Messi? Fattar inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2016-12-14 11:04
Kröjff

Jag är precis som de allra flesta härinne också frustrerad över hur en spelare som Messi inte kan vinna ett pris som världens främste, när man (även som neutral åskådare) med enkelhet kan se att han är bäst. Dessutom ser jag det som ett skämt att man "måste" vunnit något för att klassas som världens främste, även om man själv inte varit så delaktig i vinsten. Det är helt utom min förmåga att förstå detta. Att man alltså inte kan vara bäst om man inte spelar i ett lag som Barcelona, Real Madrid eller Bayern Munchen.

Men, det finns liksom ingen anledning för mig sitta och skriva detta åtta gånger per dag. Ni vet redan om det. Jag vet också precis hur du tycker i frågan om vem som är bäst av Messi och Ronaldo, och blir därför ointresserad av att läsa det ytterligare en gång. Däremot bjuder du alltid på nya nyanser och såpass välskrivna inlägg att det väcker något slags intresse hos mig.

Det jag stör mig på är ett par skribenter, som enbart loggar in när Ronaldo vunnit guldbollar eller smällt in ett hattrick mot Osasuna på hemmaplan, och sprider särskrivna oneliners om hur han gör 99% av sina mål på tap-ins.
Barcelona Iniesta70
2016-12-14 09:43
Barcadinho

När jag kräver en sorts hämnd likt "öga för öga" " tand för tand" i min blinda jakt på upprättelse för Messis stulna "guldboll" Med skygglappar på fortsätter jag jakten för rättvisa av "orättvisa" poängtapp mot ärkerivaler så sjunker jag t.o.m så lågt att jag försöker blanda in tomten i min personliga vendetta. Men du fick snabbt ner mina fötter på jorden igen med ett inlägg som genomsyrar ödmjukhet och allt vad " julen" egentligen handlar om. Du visar klass med ditt inlägg. Om nån kommer få något man önskat sig av tomten så lär du hamna överst på "snälla listan".
Själv är risken stor att "Grinchen" lämnar en säck med kol med mitt namn på.
Nåja, jag har ju tio dagar på mig att lära av ditt inlägg, men det är svårt att lära gamla hundar sitta...men du har i alla fall fått mig att ta fram fåtöljen.

Superbusques

Va kan man säga? Tack. Måste ju tillägga att du har bra smak...:)
Barcelona El Pistolero #9
2016-12-14 09:06
Alcacer: "I was calm, I didn't surrender and in the end the work has paid off." Man kan tro att han näta i en avgörande CL-match :P Nä men skämt åsido, bra att han fått göra första målet som hämma honom en del.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2016-12-14 07:43
Samper vill ju troligtvis återvända för lån.

Han har inget hos oss att göra i mina ögon om han inte kan slå in sig i Granada..

Tror inte han är någon favorit hos Lucho heller. Hoppas på en ny utlåning.
Barcelona ElRaval
2016-12-14 07:40
@Soko:


Hmm. Ingen av dessa spelare har förtjänat en enda röst i mina ögon. Varför ska dessa spelare på någon röst när spelare som Messi finns att rösta på?
Barcelona Soko
2016-12-13 23:47
Ni kommer ihåg pojken i Afghanistan med Messi påsen ? Han fick träffa Messi idag i Qatar.
Barcelona Katalano
2016-12-13 22:57
Vilken härlig läsning att komma tillbaka till forumet nu på kvällen och se, Iniesta70, Kröjff och Barcadinho. Med mitt tidigare inlägg Kröjff, så var du ej inräknad bland den typ av supporter som jag riktade inlägget mot, men det vet du nog om också även om du ville kommentera det. Du tar dig allt som oftast tiden att skriva genomtänkta inlägg med en lite annan vinkel än många andra och det berikar forumet, även de gånger då du tar dig an det ämne som i annat fall är jobbigt att läsa för mycket om. Dags att sova, är utmattad efter en korpenmatch och har inte rört mig så mycket sedan... Ja, när jag tänker efter så är det nog sedan förra matchen, förra vintern. Åldern och bristen på kondition gör att det känns som att jag just gett allt i en CL final i fotboll, även om jag själv spelade en helt annan sport. God natt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2016-12-13 22:25
Hela världen skrattar åt guldbollen som France fotboll delade .
Nämligen fick 11 spelare som var nominersde inte en enda röst !!
Iniesta
Modric
Ramos
Aguero
De Bryne
Higuain
Koke
Muller
Neuer
Godin
Dybala
Payet

Hjärntvättade journalister .

.
Barcelona Barcadinho.
2016-12-13 22:12
Tja, det finns så mycket kommersiellt, image, kändisskap, pengar, madia, upptäckta o icke upptäckta skandaler, mutor, uppgjorda matcher. märkliga beslut, orimliga lottningar, spel bakom, personer som styr. Där det finns pengar finns smuts.
Det gör så att man knappt bryr sig om det s k fotbollsmaskineriet.
Inte ens titlar o persolinga titlar är helt nödvändiga.

Min lösning på situationen, tvunget för jag älskar sporten, är att bryta sönder hela den enorma pyramiden till sin minsta beståndsdelar. Det som återstår efter det är att njuta av en match i taget. Försöka hitta fina saker i matchen i sig, samma sak när jag tittar på andra lag. Njuta av en bra match, en bra spelare, en bra aktion. Gör man det så blir man sällan besviken på exampelvis Messi, han är briljant på att göra mig glad o nöjd. Guldboll el inte.
Bra matcher o aktioner av laget, med el utan titlar. För Barca i sin högsta nivå kan paralisera mig, fortfarande, även den här säsongen.
Vissa här tycker att ligan är meninglöst o intressant, att bara CL gäller. Denna syn är för smalt för min smak. Finns nästan alltid godisbitar i varje match, stora el små. Ibland blir det dåligt o man är besviken, men då är det med allt. Det är bara att svära, lägga sig o vänta till nästa match.
Barcelona SUPERBUSQUETS
2016-12-13 21:33
Inesta70 Kan inte sluta läsa något som du har skrivit, du är riktigt jävla bra. :D
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70
2016-12-13 21:27
Ja, själv satt jag här och höll på med min "önskelista" innan Kröjff "avbröt" mig . Ja, jag för ju skylla mig själv när jag håller på med två saker samtidigt. Enligt en annan person som även rankas högre i " hierarkin" under detta gemensamma tak så bör jag knappt hålla mig till en sak om jag ska lyckas slutföra den. Men en "önskelista" till tomten vill man ju gärna hinna få iväg i tid. Så, vad önskar man sig, en man som "har allt" ? Snälla barn, fred på jorden, god hälsa och friskhet åt familjen,? Visst, vi säger väl det, den gamla klyschan har ungefär samma betydelse som den "feta lögnen" man brukar dra för chefen under ett medarbetarsamtal: "Vad jag vill ha ut av det här jobbet? Åh , en harmonisk arbetsplats där vi alla kan växa tillsammans..Sure , " Ge mig en fetare lönecheck din snåle fan"! Skulle man vilja säga samtidigt som man gnisslar sina "Denevit" vita tänder. Nåja, har jag ens varit snäll? Tja, själv tycker jag att jag varit en exemplarisk "unge" . Frågar ni min bättre hälft så tycker hon nog att jag mest betett mig som en "unge". Jag har fått "dataförbud", jag har brutit mot " dataförbudet". Jag har fått alkoholförbud, jag har brutit mot alkoholförbudet. Men "dataförbudet" håller jag forumet som ansvarig för, jag menar, om dom får vara ute och leka efter elva så vill väl jag också vara ute och leka efter elva? Eller hur? Alkoholen håller jag, ja, de flesta vet vem eller vilka jag håller alkoholen ansvarig för. Inte Iniesta och inte Messi...resten får ni räkna ut själva. Okej, vad önskar jag mig på riktigt, jag menar inte den där officiella önskelistan utan den där RIKTIGA listan. Ni vet, den där lite barnförbjudna listan man aldrig visade morsan när man var femton. Den där listan när man önskade att "Stina" skulle glida fram till dig i plugget och fråga "chans" på dig inför hela skolan. Nja, lite mer barnförbjudet önskade jag mig nog men vi stannar vid den verisionen. Nej, nu kommer vi till själva fotbollsbiten. Nu tror ni alla att jag önskar mig skadefria spelare, reklamfria tröjor, en ny styrelse. Nej, inget sånt skit. Jag önskar mig en älskarin....nej, fy tusan fel önskelista. Jag önskar mig nåt elakare. Jag önskar att Ramos står och räknar matcher han avgjort i 93:e minuten och hur han än dividerar och multiplicerar och adderar så räcker inte målen till. Vi blir mästare i ligan, Jag önskar mig ett avgörande mål på huvudet av Umtiti i den 93:e minuten i Champions league som skickar Madrid låååångt ut ur turneringen. Framförallt så önskar jag mig att VI torkar flinet från en viss spelares "fejs" med en parad i Kataloniens huvudstad där vi firar trippeln i tiki takans tecken. Kom igen tomten, om jag får det så lovar jag att vara riktigt snäll nästa år. Jag tror jag talar för hela forumet. Vi kommer vara snälla hela året, i alla fall till nästa match....
Barcelona Iniesta70
2016-12-13 20:02
Kröjff Ska läsa inlägget en gång till. Man måste nästa göra det när du skriver om man nu inte vill missa något och det vill i alla fall inte jag göra. Nja, jag förstod sanningen i din alster om ärkerivalen, och i din text så var varje ord mer eller mindre sanning. Det är nog sanningen i sig som är satirisk. Eller snarare en parodi. Va fan, vi kan kalla det vid sitt rätta namn...en tragedi. Jag uppskattar också vinklingen av problemet/ämnet. Lite "nytänk" som jag tycker breddar forumet. Samtidigt så håller jag med Bosketts och Katalano om att det inte är speciellt kul att läsa trehundra " one liners" om samma sak. Men för mig så infaller ditt inlägg definitivt inte under den kategorin. Ditt inlägg infaller under en egen kategori: originalitet. Så var inte blyg, ta dig gärna an ett nytt spännande ämne:)
Barcelona Kröjff
2016-12-13 19:16
@Katalano:
Med all respekt för er båda som skribenter. Men om jag nu får tala för mig själv så tillhör jag vare sig den ena eller andra nämnda kategorin. Skälet till att jag skriver mitt i frågan, är vare sig att försöka övertyga medlemmar på andra forum och om möjligt än mindre att provocera Reals Fans. Jag är helt enkelt tillräckligt pubertal för att ta fotboll på så blodigt allvar, att jag bli riktigt irriterad över att en sådan genomsjälvisk skyttekung återkommande prisas som världens bäste i lagsporten fotboll; som förvisso går ut på att göra mål men som behöver "stigfinnare" för att hitta vägen dit. Bara ett fåtal spelare har förmått vara både framspelare och målskyttar i yppersta världsklass parallellt över tid och Ronaldo är definitivt inte en av dem. Det är däremot Messi. Där och Då. Här och Nu. Så jag blir alltså frustrerad när en endimensionell målskytt, får officiellt erkännande som den bäste av dem två. Och det så till den grad att jag är tvungen att göra mina invändningar för mitt eget välbefinnandes skull. Vilket jag också gjorde i ett inlägg igår, som Iniesta 70 tycktes verka uppskatta. Men också uppfatta som satir. Men om han trodde sig se satiriska inslag i vad jag skrev, så missuppfattade han mig. Tvärtom var jag lika gravallvarlig som när en viss vetenskapsman fick för sig och påstod sig ha funnit belägg för att jorden var rund och inte platt som man tidigare trott (det fick han lida pin för och hade jag varit i hans kläder hade jag nog omgående erkänt att Ronaldo "äger" globen). Men igår försökte jag helt enkelt så objektivt jag kan och förmår under rådande förhållanden bara redogöra för vad jag faktiskt ser med mina egna ögon, när jag tittar på Cristiano Ronaldo och hans såväl bildligt som bokstavligt talat, överdrivet uppskattade "fotbollskonst". Som en f d boxare med bla SM-final, landslagsläger och delaktig i OS - satsning som sparringpartner i bagaget, tror jag mig kunna känna igen en bluffboxare. Det vill säga en atlet som alltid försöker få ut mesta möjliga av varje insats, genom att vara överaktiv på ett sätt som syftar till att vilseleda en och annan lättbländad domare (den som vågar påstå att Klitschko är en bättre boxare än Mohammed Ali för att han knockat fler lär få med min frustration att göra fast då i något annat forum). Ronaldo är i mina ögon en direkt motsvarighet inom fotbollen med sina utstuderade "finter" och kraftfulla kroppsspråk som kan se majestätiskt ut, men som förvånansvärt sällan leder någon vart. Och vad jag ser är inte en spelare som ens är i närheten av att på en saklig grund, kunna bli klassificerad som världens bäste i en lagsport. Och jag lär nog för alltid komma ihåg vad Villa Reals lagkapten Marcos Senna sade för flera år sedan, när han som så många andra fick frågan vem av Cristiano Ronaldo och Leo Messi han själv ansåg vara bäst. Senna som i likhet med mig och många andra inte alls undvek att ge sig i kast med det kontroversiella spörsmålet, svarade att eftersom fotboll är en lagsport, kunde svaret inte bli annat än Messi. Och det är inte bara pubertala culés som kommer till tals i sammanhanget, när det handlar om FIFA:s än mer prestigefyllda omröstning vars utfall offentliggörs under pompa och ståt i januari varje år. Utan även fullvuxna professionella fotbollspotentater i form av bland andra förbundskaptener och lagkaptener, i till organisationen anslutna landslag. Frågan om vem som är bäst engagerar med andra ord en hel fotbollsvärld varje år och följaktligen inte bara "haters" på ett nätforum för slynglar till fans, som får veta att det är småaktigt att över huvud taget bry sig om ämnet som sådant. Den som på ett trovärdigt sätt kan förklara varför Christiano Ronaldo är att se som en bättre SPELARE än Messi, Iniesta, Modric m fl, borde föräras ett nyinstiftat Nobelpris i fenomenal uppfinningsrikedom. Och om internationella titlar väger så tungt som en del härinne hävdar, så kan vi väl en gång för alla få den saken ur världen och slå fast att Pelé är den absolut bäste fotbollsspelaren någonsin, utan någon som helst konkurrens än så länge (att Romario sagt att "en tyst Pelé är en poet" förändrar inte detta "faktum"). Tre VM -titlar med sitt landslag plus ytterligare tre titlar som härförare för sitt Santos som blev världens bästa klubblag via en trippel interkontinentalsegrar. Där står sig Diego Maradona vid en jämförelse slätt, med en VM -titel samt ett silver utöver bl a två nationella titlar med Napoli. Messi som är helt tomhänt på pokaler när det kommer till landslagsnivå om man nu bortser från dennes föga prestigefyllda OS - guld, borde väl i så mening snarare likställas med Neymar JR än de nyss nämnda giganterna på basis av dylika kriterier. Vidare kan vi på grundval av titelsjukan slå fast att även Gerd Müller var en bättre spelare än Messi, trots att han förlorade sitt målrekord för ett kalenderår till vår argentinare, eftersom också tysken har en VM - titel utöver vinster i Europacuper med Bayern München och en hel del målrekord i internationella turneringar. 15 mål i ett och samma VM trots färre matcher än dagens motsvarighet, säger det mesta om än inte riktigt allt. För en stor skyttekung är inte liktydigt med en stor SPELARE; Franz Beckenbauer var bättre liksom en viss Johan Cruijff vid den då aktuella tidpunkten. För om så vore fallet så skulle AC Milans legendariska målmaskin Gunnar Nordahl med sitt OS-guld, vara en starkare kandidat till titeln som Sveriges bäste fotbollsspelare genom alla tider, än självaste Zlatan. Ty elva inhemska Guldbollar under ett dåligt decennium för blågult, kan väl aldrig väga lika tungt som en OS - medalj med landslaget, av samma valör som den Messi och Neymar har? Och vad är väl fem Ballon´dor mot ett vunnet guld i EM i "kavaj", om det nu är de största internationella titlarna på plan och inte vid sidan om, som ska fälla avgörandet? PS. Analysera nu matchen ni nyss sett inte istället för att fortsätta på detta i sak enkelriktade spår. DS.
Barcelona Lionel12
2016-12-13 19:07
Xavi spelar i al-sadd.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-12-13 18:52
Aleña skadad?!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2016-12-13 18:28
Ronaldo hävdar att han skulle vunnit fler guldbollar än Messi om båda spelat i samma lag .

Sen fortsätter han och hävdar att två första mål att vinna denna säsong är VM för klubblag och ligan !! Det som han har nu fördel så säger hycklare att de är hans mål.

Ligan och VM som Messi alltså vann senast men som ingen räknar.
Barcelona Barclasico
2016-12-13 18:25
Barcelona Barclasico
2016-12-13 18:25
4-1, Paco,
Det var ju på tiden
Barcelona Kom tillbaka Xavi
2016-12-13 18:01
Angående Balo n Dor. Tror även madridistas vet innerst inne att Ronaldo inte ska ha något med top 3 att göra. För mig är det 1. Messi . . . 2. Luka Modric 3. Griezeman Om det är någon från Real Madrid som förtjänar det så är det väl fan ändå Modric som varit makalös i 3 år nu? Real Madrid klarar sig utan Ronaldo men dom klarar sig inte utan Modric. Ronaldo är inte ens bäst i sitt eget lag och även Pepe eller Ramos hade förtjänat den mer än honom. Nu såg jag också att Pogba är före Busquets, Kroos, Modric m.fl och jag insåg direkt att det priset är det största skämtet någonsin. Pogba? Hahahahahahha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2016-12-13 17:59
Neymar N11 Ja faktiskt, gillar också vad jag har sett utav Emre Mor
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-12-13 17:57
Suarez ser så bulkig ut. Higuain who?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70
2016-12-13 17:56
Hoppas Paco får spela, hoppas Paco får göra mål!!!
Eller han kanske inte får spela? Ja, menar, enligt "minuter per stjärnspelare kontraktet" :)
Barcelona FCB_Messi
2016-12-13 17:54
MSN skulle spela 30 min bara . Ändå hann alla göra varsitt mål haha. Vettefan om det var uppgjort på något sätt men aa...
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: