/spanien/barcelona/forum/12657.aspx/spanien/barcelona/forum/12657.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona 1.70-ligan
2011-07-17 22:01
De mötte LA Galaxy
Barcelona Shanghai - Van Nuys Sixx A.M.
2011-07-17 22:00
Fyfan Real imponerad stort igår. De kommer att bli farliga. Hoppas bara att Barca spelarna är motiverade inför säsongs starten.
elbraco - Bojan Krkic FCB's nr. 9.
2011-07-17 21:23
Messi has informed the club he wants to return from holidays on 3 August and join the team in Miami during the US tour. [sport]

Gott Messi!

ops, addeh var före!
Barcelona 1.70-ligan
2011-07-17 21:20
Sorry för OT, men - David Elm!! :D
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2011-07-17 20:53
addeh

inte så oväntat, och med tanke på det intensiva matchandet i augusti är det skönt att ha Messi tillbaka i träning två veckor innan supercupen.

Hoppas faktiskt att Brasilien åker ut i kväll också, Dani har inte övertygat och skulle må bra av lite vila från fotbollen i allmänhet.

Ska bli intressant att se om även Mascherano och Milito kommer tillbaka tidigare än beräknat.
Atlético addeh
2011-07-17 20:37
Messi has informed the club he wants to return from holidays on 3 August and join the team in Miami during the US tour. [sport]

Good news!
Atlético addeh
2011-07-17 20:10
Cigge

Äh, Atlético har väl inte varit särskilt vassa defensivt de senaste åren heller, så visst går det fixa europaplats med enbart en bra offensiv. Sedan skall inte Málagas försvarare underskattas, Monreal har varit en av ligans bästa vänsterbackar flera säsonger och kommer bli en stor tillgång. Sergio Sánchez tror jag, om han lyckas hålla sig skadefri, även kan ta en startplats antingen centralt eller som högerback. Så usel är inte defensiven. Med Toulalan som städgumma på mitten på det ser det ganska lovande ut.
Cigge
2011-07-17 20:01
elbraco - Bojan Krkic FCB's nr. 9.

Absolut, inga problem. Vi är värsta rivaler, men det är roligt att se fotbollen från två sidor emellanåt.

Ride_The_Big_One(6) Thiago mot Gago = Big success!

Callejon var relativt anonym. Han spelade tillsammans med Joselu, Kaka och Coentrao i första halvkek och var den som syntes minst. Det kan dock ha att göra med att Coentrao var bäst på planen igår samtidigt som Kaka såg piggare ut än på bra länge. Personligen tror jag att Callejon får rikta in sig en hel del bänk- och läktarplats. Jag har svårt att se honom på allvar utmana Di Maria om en plats till höger på mittfältet. Dock gjorde han absolut inte bort sig, utan vi spelade bra mycket bättre än vad jag trodde, även om LA Galaxy inte var av högsta klass.

addeh

Även om Atletico skulle rasa rejält så tror i alla fall jag att de fixar en europacupplats, förutsatt att det finns sju europacupplatser. Jag tror Malaga hamnar mellan åttonde och tolfte plats någonstans. Försvarsspelet har väl aldrig varit Pelles starka sida, samtidigt som jag tror att Demichelis och Mathijsen får det tufft med än massa kvicka spelare runt om sig.
Barcelona Barca4eva
2011-07-17 19:29
Deion Ezio Auditore hahaha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Napao
2011-07-17 19:25
Kolla in länken om ni ska ha streems till Brasil-Paraguay.
Atlético addeh
2011-07-17 19:22
Cigge

Med tanke på att Atlético troligtvis kommer rasa ganska rejält så tror jag Málaga har stora möjligheter att ta en europaplats nästa säsong. Espanyol känns som den största konkurrenten då jag redan nu vågar påstå att Barça, Madrid, Valencia, Villarreal, Athletic & Sevilla tar en europaplats vardera.

elbraco

Nej, Otamendi blev aldrig klar för Málaga. Man värvade Mathijsen och Sergio Sánchez istället.
Barcelona Ride_The_Big_One(6) Thiago mot Gago = Big success!
2011-07-17 19:22
Cigge

Hur såg Callejon(stavning) ut?
Såg att han måla, men hur såg det ut när han spela hängde han med?

elbraco - Bojan Krkic FCB's nr. 9.
2011-07-17 19:17
Cigge

Då är vi på samma sida :)håller med dig i det du skriver. Cred till dig för att du är en av de trevligare marängerna och inte är så passivt aggressiv som många andra fans är bara för att man håller på olika lag.

Deion

Fast medelmåttiga vet jag inte om jag håller med om. Tycker dom har flertalet intressanta spelare som borde rankas högre, bl.a. Rondon, Monreal, Bounanotte, Joaquin. Sen kan jag hålla med dig om att det är konstigt att dom köper så pass gamla spelare som Ruud.

Blev Otamendi aldrig klar för Malaga?
Cigge
2011-07-17 19:16
Deion (red)

Håller med, Malaga ser intressant ut, men det känns som att många verkar övervärdera deras spelare och satsning, i alla fall till en början. Försvaret kommer att läcka som ett såll. Jag tror inte att Malaga är redo för att hamna på europacupplats än. Det kommer säkerligen att ta ett två, kanske tre år innan de når upp dit.
Atlético Deion (red)
2011-07-17 19:03
Rambla~//

Ligan behöver verkligen bli jämnare. Malaga ser intressant ut. Dock ver ja inte riktigt vad de ska åstadkomma med en bunt avdankade stjärnor och medelmåttiga talanger? Rondón är en helt annan saga. Personligen tycker jag de borde fortsatt med vårens lag och kryddat med några spännande spelare.
Atlético Deion (red)
2011-07-17 19:00
addeh//

Träffade faktiskt Gil Marin på Åland. Atlético var där för att spelbolaget PAF var sponsor. Vi från Atléticos redaktion fick gratis resa och VIP pass. Vi träffade spelarna och fick en pratstund med Gil Marin. Kusligt lik JR från Dallas! Han hade en pälsgrej över hans kostym. Lite sådär Västafrikansk politiker pimp aktig. Han verkade trevlig och jag sa åt honom att köpa Asenjo (vilket han också gjorde en månad senare (haha).. Dock så hade han en hel del galen Jesus Gil feeling över sig vilket var lite störande. Jag ångrar än idag att jag inte la laxeringsmedel i hans dricka och ringde Ezio Auditore. Nu betalar vi priset för min nonchalans :)
Barcelona Rambla~
2011-07-17 18:52
Son till den berömde Jesus Gil y Gil. Äpplet faller tydligen inte långt från trädet? :P

En av de största anledningarna jag inte vill att Barca ska värva Kun är just för att jag inte vill att man ska dra nytta av Atléticos olycka. Ni får kalla mig dum, men jag vill verkligen inte det. Oavsett om det är bättre för oss att ha honom istället för att Real Madrid får honom. Helst ska han ju vara kvar i Atlético just för att ligan ska bli någorlunda jämnare men det verkar ju dagsläget omöjligt.
Atlético addeh
2011-07-17 18:44
Oj, visste inte heller att det var så illa mellan Gil Marín och Kun. Å andra sidan är jag inte förvånad då Gil är en jävla skitstövel. Så länge han är kvar i Atlético kommer det knappast bli bättre i klubben. Varken på eller utanför planen.
Atlético Deion (red)
2011-07-17 18:43
Alltså Gil och Cerezo är två veka clowner som förstör klubben in och ut. Det hjälper inte att fansen har organiserade protester mot dom på gatan typ 10 gånger om året.

Dessa två låter även Madrid stad köra över dem för de flesta i Madrid kommun sitter som styrelsemedlemmar och hedersgäster på Bernabeu

Madrid stad sökte sommar OS för första gången på länge men saknade arena. Då fick de idén att vräka Atlético ut till bushen utanför staden.

Man betalade för den attraktiva marken under Calderón med lite ströpengar och tvingar Atlético att bygga den nya arenan utanför stan för egna pengar.

Madrid stad använder alltså Atlético för att få en OS arena helt gratis medans man näst intill betalt med jordnötter för Vicente Calderón.

Samma killar, dvs Asamblea de Madrid gav Real typ landets halva nationalbudget för deras träninsganläggning för att täcka Reals skulder och och lät Real köpa tillbaka den för ett paket tuggummi.

Detta får alltså Atlético sakta betala för. Jag förstår att det kan vara svårt att ta strid mot så många korrupta politiker med hedersmedlemsskap i Real (som de fick efter tränningsanläggningskuppen´). Men dessa två herrar gör ingenting.

Atlético addeh
2011-07-17 18:40
Hola Culés

Det stämmer, Brasilien möter Paraguay ikväll klockan 21:00.
Barcelona Barca4eva
2011-07-17 18:39
Hola Culès

Rojadirecta visar det.

21.00, Brazil - Paraguay.
Svensoon
2011-07-17 18:39
nemo och rambla
Vad tror ni vilken av de stämmer?
Barcelona Hola Culès
2011-07-17 18:36
Spelar Brasilien idag? rojadirecta visar inte de men myp2p gör det däremot?
Cigge
2011-07-17 18:33
elbraco - Bojan Krkic FCB's nr. 9.

Givetvis blir riktigt duktiga spelare ännu bättre i ett lag med bra spelare och en spelidé som passar just den enskilda spelaren. Både Ronaldo och Messi passar perfekt in i just den rollen de har idag. Skillnaden är väl att Messi har tio lagkamrater som vet hur de ska spela och röra sig i sömnen, vilket alla klubbar bör sträva efter, men vi är inte direkt där idag. Ni har ett färdigt spelsystem med rätt pusselbitar för att lyckas. Ni har haft några fantastiska år, men personligen ser jag inte hur detta spelsystem ska kunna hålla under en längre period. Det går självfallet att utveckla detaljer i spelidén från säsong till säsong, men jag tror att det kommer krävas mer framöver. Ni har dock fått ihop det så att alla spelare blir bättre i den roll de har idag och på så sätt lyckas även laget.

Vi har däremot inte riktigt hittat alla pusselbitar än, men vi är på god väg. Att vi sedan är ruggiga individuellt gör ju inte saken sämre.

Som du säger så klarar han sig i Argentina. Han är inte alls dålig, som många påstår, men han är samtidigt långt ifrån samma spelare som i Barcelona. Han skulle säkerligen klara sig i så gott som alla toppklubbar, men jag har svårt att se honom vara i närheten av lika dominant som han är hos er i andra klubbar.
Barcelona Rambla~
2011-07-17 18:31
Åh fan, var det verkligen så illa? När de var överens att om inte Kun var nöjd så skulle de lyssna på bra bud från klubbar, så inkluderade väl knappast detta Real Madrid? Det kan jag aldrig tänka mig.

På ett sätt så försvarar det väl Kuns beteende till en viss del. Fast precis som du är inne på så handlar det också om mognad och att se till att dina utspel inte drabbar klubbens fans.

Jävlar vilken trist soppa alltså.
Atlético Deion (red)
2011-07-17 18:26
Vill ni ha den riktiga storyn om Kun och varför han vill lämna?

Det är så att Kun skrev på ett nytt långtidskontrakt förra året där Gil Marin som lovade honom att laget skulle förstärkas för att slåss om pokaler. Och om Kun inte var nöjd med laget eller något i allmänhet så skulle man lyssna på bra bud från klubbar.

Agüero är inte nöjd med hur man bygger laget och bokade in en tid med Gil Marin för att prata om erbjudande från andra klubbar. Kun hade gått till Atléticos kontor men Gil kom aldrig och svarade inte sin på sin mobil.

Detta hände en gång till och då gick Kun blev riktigt förbannad. Han gick då ut på sin hemsida och skrev att han tänker lämna Atlético. Gil är även skyldig Kun en massa uteblivna löner vilket gjorde han ännu argare.

Det är så hans hat har växt. Dock går det att ifrågasätta att han inte tänkte klart när han inte visade supportrarna respekt.

Gil är inte Atlético, vi är Atlético, supportrarna och han vet att vi hatar honom mer än vad Kun någonsin kommer att göra.

Så länge denna Gil mupp tillsammans med Cerezo styr klubben så kommer det alltid att hända såna här saker.

Klubben är ven skyldig Forlán pengar men Forlán är väl lite vuxnare och lugnare med det hela.

Det som går att ifrågasätta är Agüeros beteende mot fansen. eller snanare att han inte alls pratat med dom pm detta.

Jag tycker vi förtjänar bättre än att få ta Gils skit.
Barcelona Rambla~
2011-07-17 18:20
Deion

Jag håller med dig om allt när det gäller Kun. Det är fan dessutom ett vidrigt beteende från hans sida. Han borde vid det här laget veta hur det känns för fansen och även medspelare när han hintar om en flytt till de vita.

Därför ska man vara tacksam för över hur Cesc hanterar samma situation oavsett om han vill lämna Arsenal eller inte (ingen idé att fördjupa sig där). Han uppträder korrekt och med respekt mot den klubb han tillhör.

Det verkar annars vara en bristvara hos dagens unga fotbollsmiljonrärer. Den senaste nu är väl Modric i Spurs som har börjat gny över sin situation.
Barcelona nemo
2011-07-17 18:14
Svensoon

Kolla länktips, en gammal SF artikel.

Rambla

Haha, svårt att veta vilket som stämmer, artikeln från 07 eller 08. Det roliga är ju att båda artiklarna skrevs av samma skribent.
Barcelona Rambla~
2011-07-17 18:14
nemo

Jag tror inte det stämmer eller så ljuger denna artikel skriven 2007-09-05. Då hade han kontrakt fram till 2012 då man tydligen var lite oroliga över hans "låga" utköpsklausul.

Svensoon

Där bör du den info du söker.
Svensoon
2011-07-17 18:13
addeh
Ok tack så mycket.
Annons: