/spanien/barcelona/forum/12626.aspx/spanien/barcelona/forum/12626.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona DM1982
2011-07-29 12:54
Hetfield - Sanchez is the next star

Håller med om Sanchez, han kommer hållas tillbaka rätt hårt. Titta på Afelley, en dribbler i PSV men i Barcelona så har han väl dribblat fyra gånger på hela säsongen (lätt överdrivet). Det kommer vara något liknande för Sanchez, han kommer säkert dribbla lite men inte alls som i Udinese. Possession, possession, possession...det är absolut viktigast i Barcelona. Men jag hoppas att han blixtrar till lite ändå, speciellt mot Ramos som han kan snurra upp till läktaren.
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2011-07-29 12:53
Angående Cesc,

Jag tror det var tarrak här på forumet som skrev för någon vecka sedan ett vettig förklaring till det dödläge som verkar finnas i Cesc-gate just nu.

Hans teori var kanske inte ordagrant men i stora drag förljande; Barça hoppas att Cesc ska sätta press på Arsenal och på så sätt skynda på en försäljning till ett pris som Barça tycker är vettigt medan Cesc hoppas att klubbarna ska komma överens utan att han behöver påverka eftersom han hyser stor respekt till både Arsenal och Wenger.

Som sagt endast spekulationer men den teorin hördes i alla fall logisk i mina öron.
Barcelona Denyo
2011-07-29 12:51
Det är också en fråga jag ställde mig om sanchez kommer vara lika bra när hans dribblings räder kommer minska totalt, det är ju detta som är charmen med killen att han showar upp halva laget. Jag tror mer på att sanchez kommer vara som affelay var i början försiktig och med tiden ta för sig mer och mer.

Anledning till att dem inte slantar upp är ett ? hade man velat ha honom så hade man cashat upp direkt, Cesc vill verkligen till barca men jag tror inte att han känner att dem vill ha honom lika mycket som han vill dit! jag tror cesc lackar på det! och kan mycket väl se sig om för någon annan klubb,
Barcelona Abbe.
2011-07-29 12:50
Cesc känns enbart som en social värvning sett till dagens trupp och dess kunskaper.
Barcelona Chilexis
2011-07-29 12:50
Till El Nino Maravilla som varit på semester: ALEXIS åker inte med, han har semester men har tränat för sig själv vid det chilenska landslagets träningsanläggning. Läste nyligen att han har tagit semester och är med familjen och ansluter till Barcelona den 8augusti. Den 10 aug ska Chile möta Frankrike i Montpellier och redan nu har den förbundskaptenen gått ut med att AS9 är uttagen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2011-07-29 12:48
Cesc stannar nog minst ett år till i Arsenal. Det låter likadant som det gjort alla andra år den här sommaren. Det kommer säkert som vanligt sluta med att han stannar i sista stund.

Dock tror jag nästan det här är sista chansen om han vill gå tillbaka till sin moderklubb. Thiago har redan nu på försäsongen varit bäst i laget och får förhoppningsvis sitt riktigt stora genombrott i år. Då behöver man knappast Cesc längre.
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-07-29 12:47
DM1982

Ah, du kanske har rätt. Ju mer jag ser Thiago inser jag dock att Fabregas inte är så sjukt unik. Jag tycker ju Thiago känns hetare just nu, Klart han inte är lika bra än men han blixtrar till ibland och har stunder som slår även Xavi och Iniesta.

Vilket som, jag vill att Barcelona som lag ska bli framgångsrika, om det är på bekostnad av enstaka spelare så får det väl vara, men helst inte.
Barcelona Hetfield - Sanchez is the next star
2011-07-29 12:46
Tror inte ni att Sanchez kommer att få det svårt att visa vad han går för i Barcelona? Han kommer inte att ha samma frihet att dribbla och göra misstag som han hade i Udinese, i Barcelona så är passningsspel och tålamod nyckelordet i laget. Det är inte alltför ofta en spelare dribblar och gör extraordinära saker, förutom Messi eller Iniesta då och då. Sanchez är ju lite som C.Ronaldo i att han är väldigt spektakulär, C.Ronaldo hade varit usel i Barcelona.

Angående Fabregas så börjar det bli aningen tjatigt, hur svårt är det att betala 40 miljoner och gå vidare med saken? Ja, det är mycket pengar men om det är någon som är värd den summan med tanke på flera faktorer som ålder, kontrakt, potential och status så är det väl Cesc. Betala och gå vidare, det är inte svårare än så.
Barcelona DM1982
2011-07-29 12:44
FC Barcelona #10

Han blir cup-tied om han spelar, inte om han är reggad för laget. Han måste alltså stå på planen för att vara cup-tied.

Fernando Gago - King Of Barcelona

Helt enkelt för att Arsenal ( Wenger) absolut inte ville sälja. Nu har de visat en annan inställning för en eventuell försäljning men det handlar självklart mycket om priset. Laporta gick för långt, det hela blev extremt infekterat och, det fanns inte en chans att Arsenal skulle sälja till Laporta. Jag är helt övertygad om att Laporta skulle han slantat upp det som Arsenal begär nu och mer därtill. Rosell är mycket mer ekonomiskt lagd och nu så har vi Thiago som en framtidsman. Intresset för Fabregas har svalnat rejält.
Rogge
2011-07-29 12:40
Jag tror också att Cesc kan vara lite lockad av att se vad som händer i Arsenal i år. Wenger släpper några truppspelare och försöker spetsa till truppen. Denilson och Bendtner ut. Gervinho och nu kanske Mata och Jagielka in. Mata, spanjor som han är, kan nog få Cesc att fundera ett varv till. Landsman och högklassig.
Barcelona Denyo
2011-07-29 12:39
Rogge

Arsenal hade tydligen tagit ett lag lag foto där han inte var med.
Jag tror dem fejkar en skada för att jobba i hyfsat lugn och ro så att inte arsenal fansen blir helt tokiga. Jag tror endå barca höjer ett sista bud innan 16 augusti eller det är min förhoppning åtminstonde,

Är iaf rätt så säker att han har gjort sitt i Arsenal alllt tyder på det, men som du säger så ingen vet...
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-07-29 12:38
DM1982

Hur kommer det sig då att Fabregas inte spelar här om Laporta var beredd att betala vad dom begärde?
Barcelona FC Barcelona #10
2011-07-29 12:37
DM1982

Om Arsenal registrerar Fabregas till CL-kvalet så kommer han alltså spela för de = Han är cup-tied vilket leder till att han inte kan spela CL med oss.

Tror inte man köper han då, jag kan dock ha fel :P
Rogge
2011-07-29 12:34
Denyo

Lagfotot är väl inte taget än? Men du har nog rätt, Fabregas väntar på att det ska bli klart. Frågan är bara om det blir det. Barca verkar inte vara villiga att höja mer och nu när Thiago visar sig vara mer redo än väntat så lär de inte bli villigare precis. Tror att Cesc blivit lovad en transfer av Barca men nu finns varken pengarna eller viljan, så han kan nog få stanna ändå. Vem vet? 5 augusti har jag hört som dead line.
Barcelona DM1982
2011-07-29 12:33
Självklart vet jag inte men jag tror att Rosell och company inte alls är lika sugna på att värva Fabregas. Det var Laportas stjärnvärvning, han hade langat upp vad än Arsenal hade begärt.

Rosell är ekonom, han vet vad som händer när kontraktstiden blir kortare. Finns ingen anledning att stressa nu, vi har täckning på mittfältet och Thiago har visat att han på allvar vill ta en plats.

Visst, Fabregas kan komma men det finns ingen anledning att stressa. Om vi väntar några år, typ två, så bör han rimligen vara billigare. Om vi antar att Arsenal inte har vunnit ligan eller CL så lär han vara bra sugen på att lämna. I annat fall är det inte hela världen, den där såpan är så uttjatat så att man ruttnar. Det är inte så att Barcelona står eller faller med hans ankomst, det har gått ganska bra utan honom ändå.

Jag har en känsla av att Fabregas aldrig kommer spela för Barcelona, Rosell verkar helt enkelt inte intresserad av att köpa honom.

Denyo

Vad har registreringen av Arsenals lag till CL att göra med en eventuell värvning av Fabregas?
Barcelona B-Guden
2011-07-29 12:32
Rogge

Detta får ett slut när, Arsenal släpper Cesc, eller när Barca struntar i Cesc eller om Cesc säger jag vill inte spela i Barca

Men jag hoppas Thiago gör stor succe så vi aldrig kommer behöva tänka på Cesc,
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2011-07-29 12:30
Hur skulle ni rangordna våra unga backar? Tänker då främst på Fontás, Bartra och Muniesa. Muniesa har ju alltid varit det stora löftet och har blivit jämförd med bland annat Puyol sedan ung ålder. Fontás, som självklart har en fördel av att vara två år äldre än Bartra och tre år äldre än Muniesa, känns lite som Pedro i den mån att han aldrig riktigt har haft supertalang-status utan varit mer av en dark horse som nu klivit fram.

Frågan är dock om inte Marc Bartra är den största talangen utav dessa tre. Jag tycker att han har bra passningsspel, hyfsad på huvudet samt riktigt snabb för att vara back. Just snabbhet i backlinjen kan jag sakna ibland när Barças backlinje ligger så högt som den brukar göra. Varken Piqué eller Puyol är ju några speedkulor direkt.
Barcelona Denyo
2011-07-29 12:29
Rogge

Mycket riktigt detta måste få ett slut, om ca 1-2 veckor får vi svaret
Då Arsenal måste registrera in sitt CL lag till kvalet senast den 16 aug.

men mycket talar för att något kommer hända, han är inte med på lagfotot samt att han inte åkte med under turnén då han är "skadad".
Rogge
2011-07-29 12:22
Smogen

Jag vill absolut inte rätta dig eller vara jobbig. Men så här säger Hill-Wood:

“The ball is in their court. They have made one bid of around £26m and another rather tentative one.

Tentative beyder inte lockande, hur mycket AB:s reporter än vill det, det betyder trevande eller försiktigt. Alltså inte alls särskilt lockande. Hill-Wood har dock rätt, detta måste få ett slut snart.
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-07-29 12:09
När ligan är igång finns det dock inte lika mycket "dötid" då är det matcher, skador, avstängningar och mål etc att snacka om. Nu finns det mindre att snacka om och således tror jag det leder till mer gnäll, skribenter emellan. Hoppas jag iallafall.
Barcelona DM1982
2011-07-29 11:54
Messidinho_10 jobbade ihop en spärr så den var helt korrekt. Fan, ligan har inte ens börjat men det spårar ur hela tiden. Tänk på hur det blir när ligan och CL drar igång.

Öppet forum men hårt modererat är melodin.
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-07-29 11:50
Inte för att egentligen vilja fortsätta diskussionen rörande Messidinho_10 men han har varit en pain in the ass kring forumen sedan han kom hit, han skickar ju även pinsamma PM till folk som inte tycker som honom och håller generellt en låg nivå. Nu varför han blev spärrad vet jag inte, men han hade ju kunnat ha blivit spärrad sedan långt tillbaka.

Nåja, nog om det. Känns rätt fult att sitta och diskutera andra skribenters spärr etc.

Så jävla glad att Thiago tar för sig. Han har blivit en personlig favorit ändå sedan jag såg honom och jag började använda honom i mitt Barca på FM11. Han briljerade totalt där. Lyckades även få Fontas att bli landslagsmittback haha.

Är Thiago typ vår bästa huvudspelare eller vad är det för fel på grabben? :P
Barcelona 1.70-ligan
2011-07-29 11:27
finns även, för en gångs skull, en intressant artikel från goal där man skriver hur barcas angelägenhet att ta hit borde ha minskat sedan thiagos genombrott och den situationen klubben är i. Man har inte obegränsat med pengar och det finns andra positioner om ockå borde prioriteras, egentligen mer än mittfältet. Samtidigt är det givet att cesc skulle tillföra bra saker till barca, men är det värt det? Den frågan ställer man sig i artikeln och väger ihop för o nackdelar. Själv e jag helt på det klara om vad jag tycker i den frågan.

Skulle gärna länka men e inne på mobilen.. Men den finns på goal.com
Barcelona Essienesque
2011-07-29 11:14
Redaktionen

Instämmer även med Nolita. Spärren på Messidinho var (sorry) pinsam. Ni får väl ha överseende när någon kommer in och gör ett sådant inlägg, som det Messidinho svarade på. Om någon, borde den personen fått en spärr när det var ett obvious trollande från hans sida.

Barcelona Smogen
2011-07-29 11:10
Ser också att Xavi är tillbaka i full träning vilket känns skönt!
Atlético addeh
2011-07-29 11:05
Gabriel

Vettigt skrivet, nivån här inne bör höjas och samtliga bör respektera varandras åsikter och istället för att klanka ned på varandra ifrågasätta och ställa den enkla frågan varför, och vidare diskutera ämnet.
Barcelona Smogen
2011-07-29 10:59
Aftonblaskan skriver för en gångs skull något intresant och ganska trovärdigt i sin silly blogg ang. Fabregas affären. Citat från Arsenals ordförande Peter Hill-Wood, citerat genom Daily star.

Han sätter bland annat en deadline på Fabregas affären (5e Augusti), han säger också bland annat:
- Det ena var på 26 miljoner pund, och det andra var rätt så lockande.

Barcelona Criff -Llourinho
2011-07-29 10:34
Tänker dra nytta av min rätt till yttrandefrihet och säga att spärren av Messidinho_10 var BERÄTTIGAD & MOTIVERAD.
Alldeles för länge har man behövt bläddra förbi hans ogenomtänkta inlägg.
Barcelona Gio Style
2011-07-29 09:55
Hetfield:

Jag sa: Än så länge

=)
Barcelona GerardPiqué3
2011-07-29 06:59
Gabriel Indeed, sjukt dålig discussfeeling hos många
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: