/spanien/barcelona/forum/1254.aspx/spanien/barcelona/forum/1254.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Katalano
2016-12-21 10:23
Injesta

Kul att se att jag sporrade till ett intressant och läsvärt inlägg från din sida. Tummar i all ära men jag är besviken att jag inte fick fler inlägg som svar av andra skribenter. Istället kommer förslaget att försvinna längre ner i havet av inlägg och glömmas bort.

Jag gissar att just det jag är inne på nu är en stor anledning till att många av våra mest fantastiska skribenter inte skriver lika mycket längre. Jag minns på rak arm hur Gabriel var frustrerad över att han sällan fick svar på sina inlägg, både positiva och negativa svar, när han lade ner så mycket tid på att skriva ett genomtänkt välformulerat inlägg. Jag förstår honom, för då blir det en diskussion av det och forumet blir då inte bara en anslagstavla där man skriver det som man tänker på just för tillfället.

Jag vill också tacka för att du ville nominera mig till en titel, och inte vilken som helst heller. Det är kul att man blir uppskattad på forumet, men jag hade inga som helst tankar om att jag själv skulle få någon utmärkelse utan jag skulle vilja ha chansen att visa uppskattning till andra skribenter som jag tycker bidragit med så mycket mer senaste året. Många av dem skriver inte så mycket längre, vissa kommer bara in under matcherna och andra har tyvärr lämnat forumet.
Barcelona Katalano
2016-12-21 10:10
Deulofeu

Kul att se att du fortfarande kommer in med inlägg då och då. Jag saknar verkligen din inblick i ungdomsakademin som du delade med dig av för några år sedan framförallt. Det hjälpte verkligen mig att få en bra koll på våra talanger tidigare då jag inte har tiden att följa dem på så nära håll själv.

Är det så att du inte har lika mycket tid som tidigare att följa våra ungdomar eller har du tröttnat på klubbens hantering av dem då vi släppt spelare som Deulofeu, Adama, Thiago (Även om han spelade i a-laget så kommer han från La Masia) och Grimaldo? Det ser ju inte heller så positivt ut för Alen Halilovic, tyvärr.
Barcelona Meneysuarez91011
2016-12-21 10:06
Idag gäller det verkligen att Paco sätter sina lägen, men jag ser tyvärr inte kvaliten nog i denna kille för att vara en barcaspelare. Skulle vilja ha in Bacca till vintern som backup till MSN och låna ut Paco till typ, Celta Vigo, Malaga? Grabben måste få fler chanser, få upp självförtroendet. Ärligt talat kan det inte vara så skönt att va backup till denna underbara trio vi har. Inte en enkel uppgift och förstår Pacos frustation. Men en utlåning och lite självförtroene för våran unga Paco tror jag gör mycket. Förövrigt, Rahfina! Vilken spelare han blivit. Jag är lite småsugen på att få se honom på anfallet faktiskt. Testa kan man ju alltid. Matchen idag är en sådan "testadag" tycker jag. Högerkanten ska Vidal ha idag, inte Roberto, om han ens är uttagen idag? Inte kollat truppen ännu.. om den är släppt :-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2016-12-21 09:34
Varför ska folk hota om att avregistrera sig? Ja, gör det då. Big deal liksom. Räcker det inte med att sluta läsa eller skriva? Måste ni gå så hårt ut att avregistrera er om forumet inte faller vissa av er i smaken? Tagga ner nu gubbz.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2016-12-21 09:20
Copa del rey ikväll som sänds på viasat underbart tillfälle att se våra nya talanger eftersom vi spelar mot ett segunda b lag...Senast räddades vi just av en talang Alena som nu tyvärr är skadad.

Vi fick ju bara 1-1 i första matchen och ställer upp med bästa möjliga manskap skulle jag tro dock borde väl Iniesta inleda på bänken?

Om man tror på cupelvan så ser den lite lustig ut det är bara köpta spelare samt Rafinha känns sådär i magen.

Dags för vissa att ta sig i kragen

Cillessen cupkeeper har väl gjort det helt ok sedan han värvades måste börja stänga butiken om han inte bara vill spela i cupen.

Vidal gjorde det fantastiskt bra senast i cl och har inte spelat sedan dess.Han låg så högt upp i planen och agerade verkligen ytter senast och på det sättet fick vi ett fint kantspel.Roberto är bra och klok men han ligger inte lika högt upp och beger sig iväg framåt mer sällan.

Mascherano man vet vad man får av honom inställning världsklass tacklingar och så går han bort sig någon gång per match.Tycker dock han är riktigt stabil.

Umtiti man måste bara älska honom vinner allt i luften, väldigt lugn, underbar fot som inte är rädd att slå den långa passen.

Dine har väl blandat och gett lite men som ersättare åt Suveräna Alba duger han absolut även fast man gärna sett tex Grimaldo fått någon chans att imponera innan han gick gratis till Benfica.

Gomes börjar bli lite varm i kläderna även om han ofta spelar säkert gillar jag det jag ser och han är grymt stark och teknisk passar som pivote!

Rakitic oj oj vad har hänt påstås ju att han får spela mer på hanten med vårt lite nya tänk och det passar honom inte riktigt.Men här har vi ett enormt sparkapital!Måste hitta formen igen.

Suarez har är lite valpigare än vad han visade i Villareal passar väl egentligen bättre som ytter än innermittfält.Men teknik och kyla det har han.Kan mycket mer.

Rafinha 5 ligamål trots få starter! Borde få mer speltid och borde definitivt alltid vara vår första avbytare kan egentligen allt samt är målfarlig vad mer begärs?

Paco har egentligen gjort allt fel i Barca han rör knappt bollen och när han väl gjort det är det knappast i målets riktning.Han är ju egentligen riktigt bra på att läsa spelet samt peta in bollen en riktig måltjuv utan andra spetsegenskaper.Räcker det i Barca? Nätar han inte ikväll sliter jag av mig håret det räcker inte att näta i plojmatcher och sedan tro att man gör skäl för lönen.
Jag hade gjort mer mål än han med de chanserna han fått och jag huserar numera i korpen...Säger väl allt.

Turan riktigt bra i Neymars frånvaro! Visade fin form när han äntligen fick slippa spela på mittfältet där han inte passar.
mål i cl så här långt är fantastiskt bra! Dags att visa att han kan spela boll även utan Messi.
Det han gör bra är att han använder vänsterbacken mycket vilket Neymar normalt sett aldrig gör till skillnad mot matchen senast.

Som sagt vi möter ett segunda lag men de har inte förlorat på ett tag.

Utan MSN vem kliver fram nätar någon an nyförvärven äntligen?
Alltid kul att se fasta situationer och liknande får då får man reda på statusen inom laget när de tyngsta spelarna inte är på planen.

Rafinha kapten ikväll! Även fast alla vet att masken är det...

En tidig julklapp ikväll det fina spelet fortsätter även utan MSN!

God jul Cules!
Barcelona Gio Style
2016-12-21 08:40
Jämförelse av Barca och Reals "övertramp". Så skevt.
Barcelona Gio Style
2016-12-21 08:38
@Carles Puyol Beast:

Nu får du ändå ta och ge dig. Dina senaste 4 inlägg handlar om vad folk får och inte får skriva. Mig veterligen är du inte moderator?

Den här domen är i allra högsta grad relevant med tanke på att vi gått igenom samma sak. När till och med bartomeu kommenterar ämnet så är det bara att inse att du är snett ute.
Barcelona Cule4life
2016-12-21 08:26
Hur kan det vara Umtitis fel? Piatti passar den som står bredvid Pique som senare passar till målgöraren med en lunkade Macherano bakom. Att Umtiti springer ifaff Macherano och stör målgöraren är bara det en bragd. Umtiti är stabil och hungrig. Macheranos misstag var det som defensiv mittfältare i det läget.
Barcelona Ribohn Fan
2016-12-21 07:34
Vlom Umtitis insats på baklänges målet senast pinsamt dåligt + att han tabbade sig på senaste Copa matchen. Hans spel har inte imponerat precis. Det hade våran La Masia spelare Bartra gjort bättre.
Barcelona MSN20
2016-12-21 03:36
Nån cule som kan programmering här som kan hjälpa mig. En skol laboration som går ut på att man skriva en kod till en viss uppgift.
Klistrar med länken

Tack PÅ förhand
Vlom
2016-12-21 00:15
Snyggt mål av Sandro mot Cordoba.
Barcelona LennyRomario
2016-12-20 22:14
@Fuerza:

Därför att folk, just nu inklusive dig själv, bara häver ur sig saker utan att orka läsa på, ta reda på fakta. Du (och i viss mån jag) har absolut INGEN aning om det är olika straff för olika brott. Jag har lite mer aning då jag i alla fall försökt skumma igenom Barcelonas dom. Reals har jag inte sett, och jag utgår ifrån att inte du heller har det.

Offerkoftorna bara slits på utan att tänka efter. Du pratar om FIFA... varför gör du det? FIFA gav Real Madrid TVÅ fönster i avstängning. FIFA!

Så nej, det är inte ens FIFA:s sanktion du ska ondgöra dig över. Det är CAS - idrottens skiljedomstol. Det är där ärendet hamnat. Det är de som har ändrat FIFA:s straff. På samma sätt som det var CAS som talade om att exempelvis Barcelona inte var tvungna att släppa Mess till OS (vilket vi ändå gjorde).

Samma CAS som skrattade åt att FIFAS ordförande, Blatter, ville bli frikänd från sin 6-åriga avstängning. Den domen stod fast.

Vad är det för beta-inställning att inte ens hålla koll på vilka organisationer som är inblandade i komplotten mot Barcelona/för Real Madrid?

Sen är det ju såklart sant att FIFA är bland det smutsigaste man kan hitta, men också bland de rikaste. De har fullt upp med att låta sig mutas till att lägga VM i Ryssland och Qatar. Real Madrid är inte ens på deras horisont.
Vlom
2016-12-20 22:12
Sandros kontrakt med oss gick ut denna sommar och anslöt sig till Málaga som bosman.
Barcelona Soko
2016-12-20 21:40
Andra mål av Sandro ikväll. Malaga behöver göra 3 till om man vill ta sig vidare.

Jag har alltid gillat Sandro mer än Munir .
Barcelona Soko
2016-12-20 21:18
Snygg mål av Sandro Ramirez.
Är han vår spelare och bara utlånad?
Vlom
2016-12-20 21:14
Bartra har varit usel mot Augsburg, låg bakom deras mål och blev utbytt i halvtid. Hans tid i BVB har inte varit något vidare direkt... Väldigt tråkigt att vi ej dumpade sopan och värvade Umtiti långt mycket tidigare.
Fuerza
2016-12-20 21:05
Ni som säger att man lägger för mycket energi på Real Madrid förstår inte riktigt att FIFA's sanktion mot Real ställs i förhållande till den sanktion Barcelona fick. Varför ska vi acceptera att få hårdare straff för samma handling? Varför ska vi acceptera att bli nedtrampade gång på gång? Vad är det för beta-inställning ni egentligen bär på? Har ni ingen självrespekt och ser ni inte ett värde i att alla klubbar ska behandlas uteslutet på samma sätt enligt samma regelverk? Man har bara skrapat på ytan gällande Blatter och hans närmaste vänners affärer. Det är uppenbart att korruptionen varit (och fortfarande är) närvarande bland fotbollsvärldens pampar. Det FIFA har gjort är en misslyckad omorganisation där flera ruttna äpplen fortfarande får vara med och leka. Infantino är ett sådant ruttet äpple. Det finns många som höjt ögonen kring Rosells roll i Barcelona men han är bara en småfifflare i jämförelse vad som sker kring FIFA, UEFA och den internationella scenen i övrigt. Varför ser man inte samma reaktioner? Men visst: tolka det som att man tar på sig offerkoftan. I själva verket är ni de stora förlorarna som rättar sig i ledet bara för att auktoriteter tycker si och så - ett gäng betahanar.
Barcelona DM1982
2016-12-20 20:50
[QUOTE=Davids3]Någon som vet vad som hände med Barcas överklagan över Messis gula kort när hans skor gick sönder? Först avslogs den men sen överklagade man igen till en högre domstol? [/QUOTE] Avslogs igen vad jag vet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2016-12-20 20:03
Davids3

Jag tycker Messi ska ta två kort till och vila en match hemna mot sämre motstånd tex Leganes då det kommer bli tufft på våren med matcher var tredje dag.
Barcelona Davids3
2016-12-20 19:59
Någon som vet vad som hände med Barcas överklagan över Messis gula kort när hans skor gick sönder?
Först avslogs den men sen överklagade man igen till en högre domstol?
Fuerza
2016-12-20 19:45
"The CAS had never previously overturned a transfer ban from FIFA on the signing of under 18 players..."

Tills Real Madrid hamnade under mikroskopet - naturligtvis.
Barcelona Soko
2016-12-20 19:25
Lottas cupen på fredag , och gäller fri lottning ?
Barcelona Soko
2016-12-20 19:03
@Vlom:

Ingen skulle egentligen bli förvånad då just journalisterna runt om i världen har lyckats hjärntvätta förbundskaptener och lagkaptener då man styrs av vad som står i media.
Barcelona Neymar N11
2016-12-20 18:17
[QUOTE=Vlom]Du hittar det via länktipset. [/QUOTE] Tack
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jontteee
2016-12-20 18:17
Grabbar Grabbar Grabbar!!

Förr i tiden när jag yngre brukade jag bryr mycket om vad som händer i Madrid för att de använde alla fusk de kunde.

Hederspresident i Real Madrid, Sepp Blatter.
La Ligas president, Real Fan!

Kom ihåg att Barcelona tillhör Katalonien kanske de mest hatade i hela Spanien, bara därifrån kämpar inte Barcelona och Real Madrid på samma villkor.
Därför känns glädje när Barcelona vinner, när det händer gör vi det med stil. På plan och bland ledningen behöves det personen med bollar och tyvärr finns det inte i ledningen som när Laporta va där.

Strutsamma va som händer i Madrid, teoretisk kan de säga vad som helst om vem som är bäst, eller om Ronaldo kan göra Messi dribblingar. För att när det kommer till El Classico!! Kom ihåg!! De BACKAR ALLTID HEM!
Vlom
2016-12-20 18:11
@Neymar N11:


Du hittar det via länktipset.
Barcelona Neymar N11
2016-12-20 18:08
[QUOTE=Vlom]Samma journalist som dagen innan avslöjade att Madrids registreringsban skulle förkortas, har rapporterat att CR7 kommer vinna årets spelare i FIFA-galan. [/QUOTE] kan du ange källa tack
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-12-20 18:03
@Barcelonistas:
Källa tack? Guti var naturligtvis ingen dålig fotbollsspelare som du vill få det till, annars hade han inte överhuvudtaget spelat för en av världens bästa lag. Han var dock ingen startspelare (av förståeliga skäl). Spanjoren var oerhört ojämn d.v.s. hade extremt höga toppar och djupa dalar.
Vlom
2016-12-20 18:00
@Injesta:


Samma journalist som dagen innan avslöjade att Madrids registreringsban skulle förkortas, har rapporterat att CR7 kommer vinna årets spelare i FIFA-galan.
Barcelona Weeena
2016-12-20 17:56
Kan någon i detta forum förklara för mig vem Guti är?
Annons: