/spanien/barcelona/forum/1248.aspx/spanien/barcelona/forum/1248.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona L.A.M Nr 10
2016-12-02 23:52
Starar Iniesta imorgon? Har en stark känsla av att det kan fälla avgörandet för matchutgången. Snacka om att komma in och höja ett mittfält.
Barcelona Den vise mannen
2016-12-02 23:43
Kan inte sova. Ligger sjuk med 39,1 i feber. Pulsen rusar så att sömnen inte vill infinna sig. Beställde en TV i söndags kväll för den gamla strular jävlar. Lev.tiden var 3-4 dagar. Blir perfekt till matchen imorgon tänkte jag. Har det dykt upp ngn TV?! Givetvis inte..... Min son fyller 7 imorgon och då måste detta givetvis firas! Vilken tid är kalaset? Kl 17.30. Om säger så här; Det är inte jag som bestämt tiden. Frugan la in sitt Veto. Mao hel kört och ändra tid. Iniesta70 tror att du kanske förstår och känner dig. Är det omen på hur det ska sluta imorgon? Finns bara en grej som kan rädda upp denna vecka! Ni vet nog vad! Visca Barca! P.S Grattis min son i förskott. Älskar Dig!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-12-02 23:32
[QUOTE=Rambla~]El Pistol Alla tränare som har en klar idé om hur de vill spela och ett spel där man ser intensiteten klart och tydligt är välkomna. Lucho har drabbats av 3:e säsongen-syndromet som alla tränare verkar hamna i Barcelona verkar det som. Vi såg det redan under Rijkaard, även Peps lag gick ner sig lite under hans 3: säsong. Visserligen vann han CL den säsongen men alla kan tända till när man kommer så långt i CL. Jag vet fan inte vad som händer men något är det. Spelarna är inte lika taggade, springer inte lika mycket, de känns för bekväma och en massa annat. Det verkar vara svårt att hålla uppe den intensitet som krävs på denna nivån under en längre tid. Nog känns det som att det behövs något nytt och fräscht? [/QUOTE] Instämmer. Lucho är borta efter säsongen, kvittar hur det går. Angående spelarna så känns det som att nästa tränare får ta upp en del talanger från B-lager permanent. Tänker på intressanta lirare som Aleña, Carbonell, Cardona kanske? Samper tillbaka, Palencia. Förmodligen glömt någon men spelare som andas Barça. Viktigt att vi har några såna hela tiden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-12-02 22:59
El Pistol Alla tränare som har en klar idé om hur de vill spela och ett spel där man ser intensiteten klart och tydligt är välkomna. Lucho har drabbats av 3:e säsongen-syndromet som alla tränare verkar hamna i Barcelona verkar det som. Vi såg det redan under Rijkaard, även Peps lag gick ner sig lite under hans 3: säsong. Visserligen vann han CL den säsongen men alla kan tända till när man kommer så långt i CL. Jag vet fan inte vad som händer men något är det. Spelarna är inte lika taggade, springer inte lika mycket, de känns för bekväma och en massa annat. Det verkar vara svårt att hålla uppe den intensitet som krävs på denna nivån under en längre tid. Nog känns det som att det behövs något nytt och fräscht?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70
2016-12-02 22:47
Xavi , Puyol , Messi , Pep . Ronaldinho i all ära men för mig är symbolen för Barca : Iniesta. Ödmjukheten personifierad. Bländande teknik och spelförståelse. Lagkamraternas kamrat , " ge mig bollen , så får du tillbaka den i ett bättre läge" Han skulle platsa i alla mina "världselvor". Ingen stor målskytt , det ska gudarna veta, men han " tajmade" sina mål väl , ungefär som en klok vis man som bara talar när han har nåt viktigt att säga. Fråga bara Chelsea supportrarna , eller alla holländare.. När han "glider" fram på plan , sick sackar sig genom fiendeland och lämnar ifrån sig bollen på millimetern , behöver bara hålla "klubban i isen " så hamnar bollen där , oavsett om du vill eller ej. Finns inte en passning som inte " dör" när den träffar Iniestas fot. Bollen bara sugs in och faller ner "död" , oavsett var passningen träffade på Iniestas inte allt för solbrända kropp. Länken mellan mittfält och anfall. Xavis högra hand. Omtyckt och respekterad av alla , t .o.m motståndare och fiender....kanske den sista riktiga gentlemannen där ute på plan. Långt in i Augusti 2010 satt jag innan jobbet varje morgon med mina torra mackor och min halvljummna kopp te och tittade på sista 10 min av förlängningen mellan Spanien och Holland i VM finalen. Varje morgon fick jag "rysningar" när jag såg Iniesta avgöra och bli jagad av skocken av lyckliga lagkamrater ända ner till hörnflaggan. Mångmiljonärer som betedde sig som vilka skolpojkar som helst som just avgjort en prestige match mot parallell klassen precis i innan det ringer in. Nåja , det var en skaplig start på dagen.... Imorgon förväntar jag mig inga skott i krysset av dig....men bara vetskapen att du är där ute imorgon gör att det känns lite lättare , lite tryggare. Vem som skjuter den i krysset imorgon , det skiter jag i , bara den hamnar i rätt kryss!
Barcelona El Pistolero #9
2016-12-02 22:44
[QUOTE=Rambla~]Napoli krossar Inter med 3-0, hemma i Neapel visserligen. [/QUOTE] Vad tycker du om Sarri? Intressant tränare imo. Oitaliensk med sin offensiva fotboll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-12-02 22:29
Napoli krossar Inter med 3-0, hemma i Neapel visserligen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-12-02 22:27
Ja de har verkligen legat i och jobbat hårt. Alla fejkade donationer man så tydligt läcker ut på social media för att han ska framstå som så givmild där han ständigt går omkring och tänker på hur han kan hjälpa alla världens behövande.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-12-02 22:17
Jag slår vad om att den spanska riksåklagaren (Maria Silva Lapiedra a.k.a. före detta medlem i Real Madrid ledning) är förmodligen skräckslagen över denna nyhet. Man har försökt sätta dit Messi och hans futtiga €4.1m, jag undrar vad de kommer att göra ifall om den ovanstående stycket faktiskt skulle visa sig vara sant. Jag menar, hans skattemygel kan visa sig vara mer än €100m. Gick nyligen in på både AS.com och Marca.com och varken någon utav dom har gjort en stor grej utav det hela, så oväntat... Oavsett, så kan man nog lugnt konstatera faktumet att detta är ett hårt slag för Cristianos rykte. Mendes och hela Cristianos entourage har jobbat otroligt hårt under flera år för att framstå Cristiano's så pass presentabel som möjligt. En nyhet som detta skulle verkligen göra så att deras ansträngningar varit förgäves...
Barcelona Soko
2016-12-02 22:14
Aftonbladet skriver också om Ronaldos skattebrott.
Barcelona Rambla~
2016-12-02 22:06
Läste också om det idag. Hur kommer det sig att inte skattmasen i Spanien jagar Ronaldo på samma sätt som de gör med Messi? Ronaldo som har undangömt enorma summor och inte skattat för detta i Spanien sen 2009. Är varenda juridiska person i Spanien madridista eller vad är det frågan om?
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-12-02 21:47
Från twitter-kontot Messi Minutes "7 months after disappearing into the mysterious vacuum from which it came from, Football Leaks has tonight returned!" "Their back-with-a-bang story is that Cristiano Ronaldo has been using off-shore accounts in the British Virgin Islands to hide more than €150m." "Ronaldo used shell companies in the BVI to hide money from tax authorities. The money ended up in his Swiss bank account." "Of the €150m Ronaldo funnelled through this scheme (from BVI to Ireland to Switzerland), Ronaldo paid just €5.6m. That's 4%." Via länktipset hittar ni bilden som den sistnämnde citerade meningen handlar om. Edit: Det kommer mer uppdateringar "60 journalists involved in this story, including @DerSPIEGEL in Germany, @expresso in Portugal, @thetimes in England & @mediapart in France." "More on the scale of the leak: @Mediapart say it amounts to 1900 gigabytes of data. They call it "the biggest leak in the history of sport". "Amusingly, Gestifute (Mendes's company) must've got wind of the investigation, as they made a statement this morning denying any wrongdoing."
Barcelona Katalano
2016-12-02 21:44
@papillon:


Spelar ingen roll hur bra han var i CL, det viktiga är att han vann den och gjorde några mål. Så har jag förstått priset senaste åren i alla fall.

Barcelona Soko
2016-12-02 21:39
I år var det tydligen så att förutom förbundskaptener, lagkaptener och journalister röstade även fansen. Någon här som kunde rösta?

Och den franska tidningen bröt samarbete och betyder det att de kommer också att dela guldbollen separat, vilken i så fall räknas högst ?
Barcelona papillon
2016-12-02 20:15
El_Jefe (Heisenberg

Men han vann ju EM, där han i och för sig var långt ifrån lagets bästa spelare och istället försökte roffa åt sig strålkastarljuset genom att agera "coach". Men han vann skytteligan i Spanien, nej det gjorde Suarez. Vad finns då kvar, CL? Hur bra var han ens där?
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Iniesta70
2016-12-02 18:50
Carles Puyol Beast Ja, jag tog bort mitt korta dumma inlägg. Men inte tillräckligt snabbt...
Barcelona Carles Puyol Beast
2016-12-02 18:41
Iniesta70 För att folk är blinda och lever i en värld som inte ens existeras ens. Om man ens kan eller har en tanke på att jämföra CR med Messi då har är man allmänt sjuk i huvudet. För att ingen är ens NÄRA Messi. Messi jämförs med legendarer medan CR jämförs Messi hahahahaha. CR ska vara glad att han ens jämförs med Messi. CR vinner Ballon D'or och FIFAs bästa spelare tack vare, 3 spelare, Ramos mål i UCL final, Eders mål i finalen i EM finalen Men mest tack vare PEPE för utan honom hade Portugal sett ut som Estland. Ronaldo kommer vinna priset tyvärr även om han inte förtjänar det så lever han mest på att han är jävligt populär utanför fotbollen. Det har Ronaldo vunnit överlägset på om man jämför med Messi. Messi är en tyst varg som sköter allt på plan. Ibland vill man ha rättvisa inom fotbollen men det går inte för de mesta styrs av vänner. Som Johan Cruijff sa en gång i tiden, Ballon D'or är till för att rösta på sina kompisar. Hade det varit rättvist så hade Messi haft det sen 2009-2016. Ingen är och kommer att komma närheten av Messi. Mourinho har sagt en sak som är smart i hans karriär, För mig är det 3 spelare som är bäst genom alla tider, Messi, Maradona och Pele. Tack för mig :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70
2016-12-02 17:57
Barcelona El_Jefe (Heisenberg)
2016-12-02 17:39
Soko

Det är inget pris för den som vunnit mest titlar med sitt lag, utan vem som är den individuellt bästa spelaren. Griezman kan man definitivt argumentera för ska vara där då han behärskar många delar av spelet. Messi är överlägsen etta och har varit det sedan 2008. Det är någon annan som inte kvalificerar sig på den listan sett till de kriterierna.....
Barcelona Soko
2016-12-02 17:23
Suarez vann guldskon och fyra titlar, La ligan , spanska cupen , europeiska supercupen och VM för klubblag. Griezman vann inget !
Ändå ska han vara med men inte Suarez.
Barcelona Soko
2016-12-02 17:20
@Carles Puyol Beast:

Valencia mot Real spelas inte i december då Real ska spela VM för klubblag. Den matchen ska spelas 2017. Så vinner vi imorgon och våra resterande matcher så firar vi jul och nyår som serieledare.
Barcelona Capilito
2016-12-02 17:17
Zigazaga

Under matchdagen kommer du förmodligen se massa barca tröjor.
Vill du ha tips på nattklubb att gå på ikväll så gå till razzmatazz!
Barcelona Carles Puyol Beast
2016-12-02 17:16
Vinner vi imorgon och Valencia vinner över Real den 18:e december då är vi etta i ligan :) Målet är att vi ska vara serieledare första januari :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BARCA-més que un club
2016-12-02 17:14
@Soko:Hahah vilket jävla skämt alltså var ''r Suarez som van guldskon och van ligan och cupen då, han ska vara där istället för Griezman tycker jag .
Barcelona FCB - Winning #
2016-12-02 17:13
Vet någon ifall Iniesta eller Umtiti har fått grönt ljus inför morgondagens måstematch?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2016-12-02 16:54
Messi, Ronaldo och Griezman är tre som gick till final av guldbollen.
Barcelona zigazaga
2016-12-02 16:40
Nu var man tillbaka på hotellet igen, jäklar vad mycket man hinner med på en dag här i Barcelona, om man vill. Dum som jag är så gick jag i converse, så det vart o köpa ett par nya Air Max så man klarar resten av resan. Nu gottar man sig i sängen med lite chips o öl o kollar massa el clasico snack på tv. Kanske blir en liten siesta innan man hittar på något nytt ikväll. Kan ni tänka er att jag inte sett en enda jävel på stan med en Barça tröja? Och en grej till, ni som varit här, och strosat runt på La Ramblan. Varför i helvete har man en "Official Store Real Madrid" i stan? Jag kommer nog aldrig förstå det. Nåja, idag hände också en grej som gjorde mej lite extra stolt, min sambo som inte är så värst intresserad i fotboll går och köper en matchtröja. Bara en sån sak liksom. :) Nu känner man hur nervositeten tar över en, börjar förstå mer och mer att jag faktiskt ska gå på denna match som jag drömt om i så många år som supporter. Åh, jag hoppas bara vi vinner...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70
2016-12-02 16:26
Dan före doppade dan.... Ja som mina barn går runt och väntar på tomten så väntar även jag på matchen i morgon....Så man får väl hoppats att man varit tillräckligt snäll under året så man får vad man önskar sig , men tyvärr går nog jag bet där så hoppet står nog till er övriga på forumet. Är det dagen D imorgon? Går vi under vid förlust? Slutar vi existera som klubb? Kommer man att få läsa en dödsruna? Det kommer sannerligen kännas som det. Det kommer svida ända in i själen men den enda som närmar sig avgrunden vid förlust så är det nog Lucho. Snaran börjar dras åt och nu är han satt under riktig press , risken är att han snubblar på sig själv och vill för mycket. Allt han behöver göra är att ta ett steg tillbaka och se till att aktivera mittfältet , sluta trycka på "slow motion" knappen. Inga stora ytor så Isco kan träna teknikövning med boll när han likt Stenmark slingrar sig igenom mittfältare efter mittfältare.....håll dom felvända. Intensitet!! Press!! Nåja , vi får väl se vad "tomten" kommer med imorgon , kanske man får det där "hårda" paketet som man alltid önskat sig. Men risken är väl stor att man får dom där jävla hemmastickade raggsockorna av mormor som man aldrig haft på nån önskelista. Så snälla " tomten" ge mig vad jag önskar mig för en gångs skull!!!!!! En harmonisk , god natt efter en Barca match....för så jävla elak har jag väl för tusan inte varit...?? Och dom "dumma dummingarna " i Sociedad lär ju bli utan klappar som inte ens lånar ut bollen när man kommer på besök.
Barcelona Carles Puyol Beast
2016-12-02 16:06
Jag tror såhär, vi kommer vara de laget som vill spela medan Zidanes lag kommer parkera och vänta på misstagen från oss samt attackera med deras livsfarliga kontringar. Matchen kommer bli tråkig de tror jag starkt på, om 2 lag spelar fotboll då kommer matchen bli underbar men just nu har vi satt Real i bekväm situation. Denna bekväma situationen gör att Real kommer försöka med all kraft att stänga matchen och säkert parkera bussen för att inte låta Barca spela egna spelet. Jag kommer bara en sak, att vi ser ett aggressivt Barca som sätter Real på plats där var vi vill ha dem. Om vi styr matchen så som vi vill då är mkt vunnen men då måste vi visa hjärta. MSN bör hjälpa laget även när det gäller de defensiva jobbet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-12-02 14:50
@zigazaga:


Hoppas du fortsätter att uppdatera oss för att så vi kan leva genom dig :-)...
Skit i sömnen helt och njut av varje min
Annons: