/spanien/barcelona/forum/1239.aspx/spanien/barcelona/forum/1239.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona 100% AntiMadridista
2017-01-01 20:50
[QUOTE=Vlom]"Pep kommer att revolutionera engelsk fotboll" "Manchester City kommer att dominera träbensligan med Pep i rodret" "Pep kommer att få Conte, Klopp och co att framstå som amatörer" Bara ett litet axplock av vad som har sagts när det blev klart att Pep skulle ta över Manchester City inför denna säsong. Och det ser verkligen inte bra ut för spanjoren. Hans lag förlorade mot Liverpool alldeles nyligen och ligger hela 10 poäng efter Chelsea. [/QUOTE] Han är katalan...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Eliot
2017-01-01 20:44
Hej
Ska se barca - valencia jag ska sitta där det står mes que vid U och undrar om det är bra platser , kanske kan ni hjälpa mig med nån videolänk eller nått annat från den platsen . Tacksam för svar
Barcelona FCB_Messi
2017-01-01 18:09
Håller med om girouds mål . En på miljonen att man får in en sån klack.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-01-01 17:24
jayajay

Giroud har precis gjort det snyggaste målet på mycket länge.
Barcelona jayjay_okocha
2017-01-01 17:16
Gott nytt år kära cules! Jag tycker att det hade varit kul om alla kunde skriva vilket mål som de tycker har varit det snyggaste under det gångna året.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2017-01-01 12:13
God fortsättning till er alla. Hoppas laget presterar och gör sitt bästa varje match. Och glöm inte bort, mata inte de små trollen. Vi vet alla vilka det är.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70.
2016-12-31 22:08
Jullov/juluppehåll Vad innebär ett juluppehåll/jullov för mig personligen egentligen? Först och främst så har ju min "livlina" försvunnit, inga Barca matcher under veckan, inget slutmål efter en låååång "arbetsvecka", inte ens ett litet instick av Iniesta i mitten av veckan in nån cupmatch. Inget. Inget att se fram emot. Inget att ställa ölen på kylning för, ingen syndabock för att få ta sig en fulwhiskey i slutet av lördagskvällen. Jag får helt enkelt "njuta" av lagledaren och mina små medspelare här hemma utan mitt så kallade "frikort". Nice... Själv så jobbar jag inom ett kommunaltverk som ger en obligatoriskt jullov. Det negativa/positiva är ju att mina små medspelare här hemma också blir obligatoriskt lediga när jag har ledigt, min lagledare har INTE jullov/juluppehåll. Det innebär att jag som lagkapten har ansvaret för taktikupplägget, uppvärmning och själva matchandet. I början av uppehållet så var vi alla glada medspelare, mycket tiki-takande och ryggdunkningar, mycket peppande. Välta vaser och skrubbsår på knäna, inga problem! Ju längre uppehållet har pågått, ju hårdare och svårare har passningarna blivit. Börjar nästan känna mig lika vilsen som en lirare på Barcas mittfält under Luchos styre. Det är längre mellan ryggdunkningarna och lite kortare mellan hoten att bänka nån av medspelarna. Hoten duggar betydligt tätare nu när spelet börjar likna nån gammal engelsk tipsextramatch från tidigt 80-tal. Var jag än befinner mig på plan så är man ju självklart i offside position, till råga på allt så ser lagledaren till att jag får städa upp i omklädningsrummet efter ner joggningen på kvällarna, för hon har ju minsann inte varit med och siktat ner under matchen. Nej, jullov/juluppehåll var en helt annan sak när man inte var lagkapten över ett lag som ens inte följer min taktik. När man var en ung junior var det lite enklare, man låg hemma på pojkrummet och glodde på dubbade tyska "vuxenfilmer" på en halvtaskig VHS kopia, beroende på sällskap så kanske det sågs nån Chuck Norris rulle också. Matchkläderna satt som dom skulle, både tröja och brallor, inte som nu när alla matchställ redan hunnit "krympa" och det fortfarande är tid kvar på det här förbenade uppehållet/lovet. Vad jag vill ha sagt med det här inlägget? Ingen aning. Hade bara lite tid över medan mina medspelare joggar ner. Jo, vafan , man vill ju tillbaka till matcherna/jobbet!!!
Barcelona zigazaga
2016-12-31 22:04
gott nytt år !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-12-31 21:10
Gott nytt år på er alla! Nästa år hoppas jag att vårt älskade lag ger oss många härliga minnen!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
2016-12-31 20:37
Insåg precis att jag hade svarat ett troll. My bad. Borttaget och glömt.
Vlom
2016-12-31 20:29
"Pep kommer att revolutionera engelsk fotboll" "Manchester City kommer att dominera träbensligan med Pep i rodret" "Pep kommer att få Conte, Klopp och co att framstå som amatörer" Bara ett litet axplock av vad som har sagts när det blev klart att Pep skulle ta över Manchester City inför denna säsong. Och det ser verkligen inte bra ut för spanjoren. Hans lag förlorade mot Liverpool alldeles nyligen och ligger hela 10 poäng efter Chelsea.
Barcelona Meneysuarez91011
2016-12-31 19:29
Gott Nytt år Cules! Hoppas 2017 blir ett bra år för oss allesammans!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2016-12-31 19:06
Gott nytt år på er tjötrövar! Visca!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2016-12-31 18:37
Valdés en jätte matchen igenom, tappade lite mot slutet. Kul att det går bra för honom!

Gott nytt år!
Barcelona neymar JR
2016-12-31 17:42
Haha fan vad snabbt det gick, oerhört synd om valdes.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
2016-12-31 17:39
Victor Valdes fan vad man saknar honom
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona jefecito
2016-12-31 17:38
Som man saknar Valdes när man ser han storspela, vilken skillnad mot Stegen
Barcelona zigazaga
2016-12-31 17:37
Ta hem Victor Valdes! :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-12-31 17:25
Valdes är så jävla snabbt ute och totalt orädd, exakt vad jag kräver från våra målvakter. Ingen jävla tveksamhet utan gå ut och rädda boll fanskapet!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JS22
2016-12-31 17:05
Hahahahaha skön neymar är som sitter och kör CS nu på nyår
Barcelona Katalano
2016-12-31 17:01
Med en Westmalle i det kupade glaset som en liten smygstart på kvällen så önskar jag er alla ett gott nytt år. Otroligt härligt att se förändringen i forumet under hösten med krafttag från moderatorerna. Ni gör ett toppenjobb. Låt oss fortsätta nya året lika bra!
Barcelona Barcadinho.
2016-12-31 16:52
Håller med, så himla snabb. Det är första ggn jag ser honom i Midd och han nästan chockar mig, som en blixt.
Men publiken suger, så sömning.
Barcelona Iniesta70.
2016-12-31 16:33
Gott nytt år på er!
Nåt nyårslöfte om att inte "nalla" på fulwhiskey efter nån bedrövlig insats av allas vårat favoritlag är väl lika bra att inte ge. För risken är väl att det löftet bryts redan innan januari har tagit slut och då kommer att hållas emot mig.

Men med mina "fingrar korsade bakom min rygg" så kan jag väl lova att åtminstone "skära" ner på volymen i glaset vid ett överraskande poängtapp:)

Gott nytt år!!!!
Barcelona Barca4life98
2016-12-31 16:21
Adamas driv må vara bra men beslutsfattandet herregud... Kommer 3 mot 1 och bara skjuter en tåfjut utanför.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2016-12-31 16:18
Adama traores tempoväxling är för grym
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-12-31 16:17
Adama är ett monster som är perfekt för den engelska fotbollen. Jisses vad den ligan passar honom perfekt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-12-31 16:07
Adama från start mot Manchester. Måste ändå ställa frågan, hur kommer det sig att pep inte gick efter valdes när han sökte efter en målvakt? Bravo är ju liknande ålder trots allt...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjf
2016-12-31 15:07
LennyRomario

Mitt nyårslöfte får väl bli att aldrig mer nämna Ronaldo, nu när jag inte har några cigg att lägga åt sidan längre. Reta mig kommer jag dock att fortsätta göra när jag via medier och människor i omgivningen, hela tiden blir påmind om hur oerhört bra han är.

Till "saken". Min poäng med att använda cirkusartist i sammanhanget var mer riktad gentemot Thiago än Ronaldo. För han besitter färdigheterna att utföra konster, som portugisen aldrig mäktat med. Den senare är snarare en illusionist som får oss tro att han kan och han lurade även mig, precis som jag skrev. Men när tricken väl blivit avslöjade, så har han med tiden mer och mer ägnat sig åt pantomim; d v s skådespeleri med hjälp av kroppen och mimiken. Ramla verkar extra roligt eftersom han ofta menande ler när han gjort så, även om publiken buar var helst han faller.

Vill jag med detta ha sagt att Ronaldo är en stor värdelös bluff utan talang? Nej, det skulle i så falla säga mycket mer om mig, än om honom. Självklart har han kvaliteter utöver det vanliga, för att kunna skaffa sig en stjärnposition i klubbar som Manchester United och Real Madrid. Men att han ständigt jämförs med Messi stör mig och kommer så fortsätta att göra, efter det att det nya året är här och han kliver upp på det där podiet. Där han liksom nästan alla fotbollsspelare på toppnivå, aldrig hört hemma.

Men så länge han öser in mål och därmed personifierar vad fotboll går ut på, så lär han förbli aktuell när det drar ihop sig, till dess åldern tar ut sin rätt. Tittar man däremot på hans spelinsatser i vara och varannan match under fler års tid, så skulle han ha blivit utbytt i de allra flesta om det inte vore för att tränaren vet att så länge Ronaldo finns på planen, så luktar det alltid målchans in i det sista.

Man kan ju också leka med tanken att Paul Scholes hade sett ut som Ronaldo och tvärtom. Men jag avstår för att istället försöka besvara dina frågor. Jag tror inte som du att han medvetet "slipat" bort sina cirkuskonster. Snarare har han insett att de inte fungerar längre, eftersom försvararna avslöjar dom fyra gånger av fem, varför de få ett löjets skimmer över sig. Ett och annat återfall i fjantiga överstegsfinter förekommer. Men Ronaldo är förmodligen inte dummare än att han insett hur verkningslöst utfallet blir, förutom massornas buanden på i stort sett varje bortamatch.

Sistnämnda säger också något om Ronaldos psyke. Vi kan med rätta skoja och raljera om hans Narcissism . Men innerst inne verkar han stark som en oxe och tron på sig själv synes outsinlig, när det kommer till att inte låta sig påverkas i negativ riktning av det förakt som förföljer honom så väl på arenor som i forum. Hade han av någon outgrundlig anledning läst mina inlägg med honom i fokus, hade han förmodligen ryckt på axlarna och framför sig sett ett stort svart hål, en fis i rymden.

Med rätta kan man tycka. Men jag pryder inte löpsedlar, blir beundrad som få andra i världen. Får heller inte dela podium med världens bäste fotbollsspelare år efter år, samt inte så sällan kliva högst upp på prispallen och gråtmilt hålla tal till en stor del av mänskligheten. Jag erkänner, behovet att plocka ned honom på den jordlott där han hör hemma och drar högsta vinsten i lotteriet, blir mig ibland övermäktigt.

Och jag tänker inte ge honom "kredd" för att han insett sina begränsningar som "cirkusartist" och fokuserar på sina starka sidor istället; som håller honom kvar på planen och i publiciteten. Däremot kan jag upprepa vad jag redan tidigare skrivit härinne, nämligen att det hände något med Ronaldo när Zidane tog över rodret i Real Madrid. Förmodligen för att han för en gång skull respekterar en tränare som något av sin like och lånar honom åtminstone ett öra. För att CR 7 passar betydligt oftare sedan Zidane blev tränare, måste man var blind för att inte se. Och mycket kan sägas om mitt sätt att se på Christiano Ronaldo, men blind är jag inte.

Nu nalkas snart nyårsfest hos vänner varav en är culé, så Gott Nytt År Igen!!!
Barcelona Iniesta70.
2016-12-31 14:44
Kröjjf
Kolla din inbox :) om det hänt nåt?
Barcelona neymar JR
2016-12-31 12:47
Barcadinho Då kör jag på det, avståndet till camp nou är nog det som drar mig mest. Tackar!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: