/spanien/barcelona/forum/12365.aspx/spanien/barcelona/forum/12365.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-08-19 11:45
Aldrig sett den sidan förrut...Och oväntat att det är en Real Madrid sida. Varför har ingen stor tidning tagit upp det om det är så vedertaget att så var fallet?

Källkritik?

Och om nu så är fallet, ska inte Özil kunna kontrollera sig? Eller är det då okej att börja slåss? Jag personligen ser inget farligt i att ifrågasätta en religion då jag gör det själv. Om personen i fråga inte kan ta det som en provokation och acceptera det som är det dennes fel att det spårar ur. Man kan inte gå runt i livet och slå till alla som provocerar dig. Det funkar inte så, om du inte vill hamna i fängelset eller dylikt.
Barcelona Good Guy Greg
2011-08-19 11:44
Repmånad:

Özil och Villa pratar inte samma språk. Detta är ännu mer bullshit från madrids sida.

Herregud ifall jag skulle börja tjafsa med özil så hade inte Islam varit det första jag lagt märke till. Med det aggresivt fula ansiktet och dom stora ödleögonen så tror jag inte Villa går ut efter hans religion.
Barcelona Överläkare Helmer 2.0
2011-08-19 11:44
Jaha, du var utvecklingsstörd. Så tråkigt för dina föräldrar.

Kan du visa exakt var Özil har hävdat det du påstår? Faktum är att Özil aldrig
uttalat sig överhuvudtaget; ryktet har spridits från av en obskyr Real-site och sedan spridits vidare av mindre begåvade supportrar (som du) som helt saknar förmåga till källkritik och är beredda att svälja allting ges dem.

Edit: Sidan hänvisar inte till ett direkt uttalande från Özil, utan till ytterligare en obskyr nätsida som i sin tur hänvisar till ytterligare en. Visar bara att många journalister är lika korkade som de flesta Real-fans.
Real Madrid Repmånad
2011-08-19 11:43
Özil: Jag försvarade min religon.

Vet inte om källan är säker. Men slå till någon i ansiktet? Skjuta iväg bollen så fort Real får frispark? MOGET grabbar.. Nähe nu ska ja kila! Ha de bra!
elbraco - Bojan y Thiago
2011-08-19 11:43
Haha, en madridsite utan källor påstår att Villa har dissat islam när han har lagkamrater som är muslimer. Sure...man måste vara bra korkad för att tro det.
Samma med Busquets a.k.a. "rasisten".

Inte utan att man skrattar åt det ;)
Barcelona barcetia - BENVINGUT ALEXIS!
2011-08-19 11:43
Repmånad

Snacka om att inte veta någonting alls.. det var en özil fangirl som blev arg på att Villa "slog" Özil och spred ett rykte. Vips, så var det tydligen fakta.

Keita och Abidal står 2 meter ifrån och är "mer muslimer" än Özil. Snälla vad är det för 2 årings verklighetsförankring du har?
Barcelona Barca4eva
2011-08-19 11:43
Repmånad

Då det har snackats mycket om vad Villa sade/gjorde så skulle jag gärna vilja ha en källa till det uttalandet.
Barcelona DaniAlves
2011-08-19 11:42
Repmånad

Kan du skicka ett videoklipp där du ser att Özil säger det från sin egen mun?
Tror du verkligen att David Villa står och har koll på alla spelare och vilka religioner dom har, och tror du verkligen att han ska stå och smutskasta Islam när abidal och keita står exakt bredvid?
Real Madrid Repmånad
2011-08-19 11:42
Men ja bara undrar.. Ni tror verkligen att ni inte gör något, att det bara är Real Madrid...
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-08-19 11:41
Har han sagt det? Fixa fram en källa...
Real Madrid Repmånad
2011-08-19 11:40
Överläkare Helmer 2.0

Özil har själv sagt det. Har du ADHD?
Barcelona Överläkare Helmer 2.0
2011-08-19 11:38
Är du utvecklingsstörd Repmånad? Tror du på ALLT som sägs till dig?
Real Madrid Repmånad
2011-08-19 11:37
Var det okej att David Villa smutskastade Islam?

Hetfield - Sanchez is the next star

Neymar kommer till Real i vinter! Dröm vidare..
Barcelona Hetfield - Sanchez is the next star
2011-08-19 11:26
Morientes (ex-Madrid): "As Madrid fan, I'm ashamed Casillas said Cesc was acting, and disgusted they didn't stay for the ceremony." [cope]

Ja, även Di Stefano kritiserade laget, men Real Madrid fansen kallade honom för senil och gammal.

Neymar (Santos): "Barcelona are beyond any comment. You cannot compare them with any team. They have Lionel Messi." [via goal]

Haha, Neymar har redan börjat smöra för Barcelona. Han vill kanske mjuka upp Pep, jag vet att Rosell är sugen :P
Barcelona Frodo
2011-08-19 11:25
Kolla hur Mourinho försöker sparka till en liggande Cesc men Carles Naval hinner precis flytta undan Mou. Det är ungefär 20 s in i klippet. Vid ca 50 s ser man att Özil trycker bort Villa först som svarar med en knuff.

Hetfield - Sanchez is the next star

Co-sign. Pepe verkar ha allvarliga problem.
Hutch
2011-08-19 11:24
Pepe har definitivt inte alla hästar i stallet. Han går alltid in i dueller med intentionen att skada motståndaren verkar det som. Han har någon spärr i det centrala nervsystemet. I varje El Clasico nu har han uppträtt svinigt och det lustiga är att Madridfansen upplever det som 'coolt' och 'tufft'. Fortsätter han såhär kommer han i framtiden bara att förstöra för sitt Real Madrid. Han är alldeles för agressiv i sin spelstil.
Barcelona Canaletes
2011-08-19 11:23
Namn: Fernando Gago - King Of Barcelona

Betyder väl sluta prata Bull shit. Det var menad till Mourinho ;).
Ska se om jag kan hitta den Eto'o gjorde på Bernabeu sen...
Barcelona Barca4eva
2011-08-19 11:18
Intervju med Fabregas.
Barcelona Criff -Llourinho
2011-08-19 11:14
Abbe. Känns dock inte som dem lyssnar. Det sjuka med det hela är att våra spelare dras med i det. Hur ofta brukar Messi provocera liksom? I matchen sprang han in i Coentrao med meningen, han sköt bollen mot publiken osv.. Vissa av våra spelare sänker sig till samma nivå.
Det är sorgligt att se.
Jag tror dock något farligt kommer hända innan spanska förbundet fattar att det inte funkar längre. Nån kommer börja slåss på ritkigt, eller att någon skadar sig rejält eller att supportrar börjar ta kål på varandra.
Sjukt att det ska behöva gå så långt!
Barcelona Hetfield - Sanchez is the next star
2011-08-19 11:13
Det värsta med Mourinho är att unga (ibland lite äldre också) och dumma fans tar efter honom och köper hans propaganda. Det är synd hur de har blivit.

Man måste även ge kred till Benzema som verkar vara en sympatisk kille, han är sällan kaxig eller bråkig. När Keita blev förbannad på Pepe i första supercopa mötet så var han där och lugnade ner honom. Dessutom så sägs det att han blev bänkad av Mourinho förra säsongen för att han vägrade snacka skit om Barcelona.

Det är synd att det har blivit så att Benzema är den bra killen i laget, även Casillas börjar sjunka ner till "douchebag" nivån. Han är förövrigt helt överflödig i landslaget och har fått kaptensbindeln pga. att han är från Madrid.

Sist men inte minst, den där Pepe får ju jokern att framstå som rena mysfarbrorn. Han går aldrig in för att ta bollen, jag kollade extra nog. Han tacklar alltid kroppen först.
Barcelona Abbe.
2011-08-19 11:04
Criff -Llourinho

Tycker det är härligt att se att lilla Pedrito går fram och säger till Pepe och meddelar att han ser vad han håller på med. Det är så det ska vara, ingen respekt för odjuren. Då blir det bara värre.
Barcelona Criff -Llourinho
2011-08-19 11:01
1.55 In i det klippet, hade Pedro istället för att hoppa upp i luften försökt peta på bollen hade han haft ett brutet ben.
Sånna jävla tacklingar är så sjukt farliga. Självklart är det Pepe som gör den.
Ser en Madridista den videon, så är det inte farligt just för att Pedro INTE sätter in sitt ben, meningen är att man ska förebygga sånt. Farligt spel med dobbar före ska inte finnas!!
Barcelona Cúles
2011-08-19 11:01
När man ser på vissa stunder av matchen, det är ju löjligt egentligen vad Barcas mittfällt leker med Reals, snacka om att spela ut och förnedra.
Hutch
2011-08-19 10:48
Det ser så kul ut när Alonso gång på gång blir bortgjord. Han är ju helt chanslös mot kvicka, tekniska spelare som Iniesta och Messi. Alonso är fruktansvärt långsam och rör sig väldigt sävligt, det är ofta han blir bortpassad och dribblad på mittplan och vi kommer till farliga chanser. Äh, han har sina crossbollar...
Barcelona Larsson1333
2011-08-19 10:16
Dani Alves

Jag älskar vändningen vid 2.57 typ, den är helt sinnessjuk
Barcelona Barca4eva
2011-08-19 10:13
Åtminstone är Benzema en lugn spelare. Kudos till han .
Rolle_D
2011-08-19 10:00
Man undrar hur Mourinho resonerar när han försöker peta i Villanovas ögon. Killen har barn han föregår inte direkt med gott exempel genom att göra detta. Visst han är dålig förlorare men att gå så här långt kan i långa loppet skada andra människor. För om hatet växer på plan mellan lagen fatta då hatet som växer på läktaren och utanför plan. Det tror jag inte mou fattar att hans sätt att agera påverkar även fansen som älskar real och skulle göra allt för klubben. Men eftersom han är ett så stort svin så skulle han inte bry sig om flera supportrar skulle dö bara han vinner sina titlar.
Barcelona Matteve
2011-08-19 09:59
Det brukar låta att all reklam är bra reklam men dock börjar jag tro att detta skadar La Liga , Barcelona , Real Madrid och El clasico mer och mer.

Barca är absolut inga änglar. Jag tycker att spelare förstärker en hel del vilket är onödigt. Jag kan hålla med andra anhängare att den så kallade "klungan" när vi är på domaren direkt är något överdriven.

Dock är det faktiskt Mourinho som bär ansvaret för hur läget är mellan lagen idag. Efter att Mou tog över har deras spel blivit bra mycket brutalare, och jag tycker det visar sig match efter match att deras idé är inte att vinna boll utan att skada spelare.
Jag kan inte förstå andra anhängare som förespråkar våld !

Vad tror ni andra , är Reals styrelse nöjda med den negativa publicitet Mou ger dem (det är ju endå reklam) ?
Tror ni han kommer ryka om han inte vinner något av värde denna säsong?

Barcelona Deulofeu
2011-08-19 09:25
FCB_armin

Helt sjukt det hade jag inte sett vad är hans problem? Vad vill han uppnå? Hur
länge ska han få hålla på? Varför blir han aldrig straffad?

Hoppas Mourinho aldrig mer vinner något han förtjänar inte att uppleva glädjen det innebär att vinna en titel.

Barcelona FC Barcelona #10
2011-08-19 09:15
Hahah Messi är skön som fan ;)
Benzema är den som försöker stoppa tjafset.
Annons: