/spanien/barcelona/forum/12163.aspx/spanien/barcelona/forum/12163.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2011-09-02 23:13
Alla som "var med på" tiden då Sergios pappa, Carles, spelade vet vad killen har att brås på. Det finns crazy i generna, den saken är säker.

Jag gillar faktiskt Busi, just för att han är lite av ett original och framställer sig själv som en smula (eller två) arrogant och nonchalant för att i nästa sekund tända till på alla cylindrar.

Klart att hans filmande och förstärkningar inte ger några pluspoäng, men man kan inte annat än gilla grabben från Sabadell.

Samma sak med farsan hans, från de mest idiotiska misstagen till räddningar som inte ens finns på pappret. Crazy var det.
Grace/Wastelands
2011-09-02 23:12
Varför ska man inte som manager kunna säga till sin spelare att inte filma? Det handlar om vad man sänder ut för signaler och vad det är för en klubb. Accepterar man sådant eller motsätter man sig det? Jag vill inte att Barcelona ska bli anklagade för att filma hela tiden och Busquets gör ytterst lite för att ta död på den myten.

Att andra lag också gör det är givetvis bedrövligt det med, men dom bryr jag mig inte om på samma sätt då jag inte värnar om klubbens rykte likt jag gör med Barcelona.

barcetia

Vad tror du? Den attityd han förmedlar på plan givetvis. Jo, den är ovärdig och extremt trist. Marquez var ett svin, på ett jävligt bra sätt. Han tacklade hårt men fair, stod upp och kunde ta en fight. men Busquets som förstärker filmar och gnäller tycker jag bara är ovärdigt.

Hur ska jag kunna uttala mig om hans attityd i privatlivet? Jag har endast bilden från honom som fotbollsspelare. Vad trodde du seriöst med den frågan?
Barcelona barcetia - BENVINGUT ALEXIS!
2011-09-02 23:12
"För att han har en extremt ovärdig och direkt ovärdig attityd. Gnällig, filmar och överdriver."

Attityd? Har du någonsin sett honom prata? Unbelievable. Har du någonsin spelat fotboll i hela ditt liv? Du inser att alla kan inte vara San Iniesta's som läser poesi innan matcher. Det finns många spelare som är idioter på planen men schysta killar utanför. Hur man beter sig på planen har inte det minsta med ens personlighet och göra. Du har absolut ingen aning om vad du pratar om.. tyvärr.
Barcelona Mujje
2011-09-02 23:11
Han är väl inte så "PK-Barcelona" som vissa kan önska. En riktig arbetare/vinnarskalle som gör varsomhelst för laget och vinsten. Tycker det är ganska gött att ha en sån i laget ändå. Det funkar så länge man är på samma planhalva som den herrn så att säga.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hetfield
2011-09-02 23:10
Tillfället som fick mig att vända ryggen till Busquets som person var när han fick en "smäll" i ansiktet av Thiago Motta, lägger sig ner och rullar runt med handen på ansiktet, tittar sedan på domaren typ mellan fingrarna samtidigt som han låtsas att han har blivit skadad. You just don't do that, det är kanske ok i andra lag men inte i Barcelona. Jag är kanske romantisk/idealistisk lagd nu, men det är bara vad jag tycker. Det där funkar med Mourinho, inte i Barcelona.

Jag måste tillägga att detta handlar om Busquets som person när han spelar fotboll, inte utanför fotbollsplanen.
Barcelona Alvés - Por Que?
2011-09-02 23:10
barcetia - BENVINGUT ALEXIS!

Tror han "ogillar" honom pga förstärkningarna, Han är min favorit spelare tillsammans med Xavi då jag spelar på samma position som honom, Def mitt och han är ju knappast en idiot in real life, han är rätt blyg har man sett på intervjuer osv, enda som är negativt är hans förstärkningar.
Barcelona Frodo
2011-09-02 23:08
Det känns ju onödigt att ständigt klanka ner på Busquets. Killen är helt fenomenal och att attackera hans personlighet bara för det han gör på plan, vilket är att vinna sitt lag fördelar, precis som fotbollsspelare i alla andra lag gör är gripa efter halmstrån. Ska Pep säga åt honom? Tror ni en rutinerad tränare som Ferguson skäller ut Rooney, Nani m fl när de filmar till sig straffar? Wenger? Mourinho? Det här är inte pojkfotboll.

Idag var det onödigt av honom att ge sig in i bråket. Men det var ju rätt många spelare som gjorde det?
Grace/Wastelands
2011-09-02 23:08
För att han har en extremt ovärdig och direkt ovärdig attityd. Gnällig, filmar och överdriver.

Jag älskar hans fotbollskunskaper. Men att hylla hans attityd är för mig helt omöjligt. Det går inte.
Barcelona barcetia - BENVINGUT ALEXIS!
2011-09-02 23:07
Hetfield

Va? Snarare, hur fan kan man ogilla Busquets? Jävlar vad du kan lite om honom som person..

- Busquets, why did you hug Casillas after Iniesta's goal[World Cup Final]
- Because I was alone in the middle of the field. Iker cried… and I began to cry. But immediately I thought that there were five minutes left, and so I had to concentrate.

Vad är det som gör att du ogillar Busquets?...
Barcelona Barca4eva
2011-09-02 23:00
Hetfield

Huge co-sign.
Barcelona reydani
2011-09-02 23:00
Pinsamt hur Arbeloa filmar till sig en straff och synd för Chile som gjorde en mycket bra första halvlek.
Iniesta och Fabregas gjorde en mycket bra inhopp, Sanchez var också jättebra.
2-2 hade varit rättvist....som sagt.
Barcelona CESC..4..FABREGAS
2011-09-02 23:00
'Football is split in two: Barcelona and the rest' - Marseille's Didier Deschamps

"At the moment, there exist two types of football and two types of teams. You have Barcelona and then there are the other teams," Deschamps was quoted as saying on the 13th Uefa Elite Club Coaches' Forum in Nyon.

"Neither Real Madrid nor Porto have been able to beat Barcelona, although they used very different tactics. When you take them on with the plan to defend, you'll end up losing. However, when you go out to attack, you'll end up losing as well.

"It's clear that we are talking about an amazing team here. They have been playing at a very high level for several years now."
Barcelona Hetfield
2011-09-02 23:00
Jag tror inte att det finns en enda person här inne som gillar Busquets för hans personlighet eller karaktär. Han är rätt så vidrig (ja, det menar jag) som karaktär, men hans skicklighet som spelare väger mer. Nu har han dessutom minskat på hans filmningar och att ta sig för ansiktet, då det är en liten plus i kanten.

Just saying, man gillar inte honom för hans personlighet eller karaktär.
Barcelona Rambla~
2011-09-02 22:56
Grace/Wastelands

Jag kan bara instämma. Fast när det gäller Pep så är han nog av den uppfattningen att spelaren själv borde ha så mycket självinsikt att han själv borde inse att det är fel att hålla på så där.
Barcelona Frodo
2011-09-02 22:55
Iniesta var ju fullständigt dominant när han byttes in i andra halvlek. Det var inte bara målet och assisten utan han fick ju ta Xavis roll samtidigt som Cesc var någon "second forward". Han vände bort spelare som om de inte var där och gjorde lite som han ville. Del Bosque borde vid det här laget fatta att han inte ska spela med två pivotes. Så fort Xabi Alonso byttes ut och Spanien återgick till Busquets-Xavi-Iniesta så blev det bättre flyt.

Såg ni Arbeloas dykning? Real Madrid spelare filmar väl inte? Rätt pinsamt hur han ständigt använde sig av fula knep mot de chilenska spelarna. Han tog med sig fighting-skillsen till landslaget.
Barcelona Qanii
2011-09-02 22:52
Namn: Rambla~

Det är tvär sant! Bägge två är verkligen rötägg även om ja tycker att, Arbeloa är den större rötäggen av dom två.
Grace/Wastelands
2011-09-02 22:50
Tycker det är dags för Pep att ta speciellt Busquets i örat. Även Alves kan få vara med på ett hörn. Jag älskar dom som spelare, men det känns så fruktansvärt illa att hålla på med såna jävla fasoner hela tiden. Spela istället.
Barcelona Alvés - Por Que?
2011-09-02 22:50
Bara lägga det där åt sidan, både fel av Busi och Arbeloa och dom andra spelarna. Ändå bra och se att Iniesta gör mål och slår en assist till Cesc och fortsätter sin hysteriska form samt att Cesc målar x2, nu hoppas vi att dom inte skadar sig under landslagssamlingen.
Barcelona Abbe.
2011-09-02 22:49
Arbeloa får motta en rejäl smäll mot halsen lite senare. Då lyckades han smått otroligt att stå upp, men han kunde inte stå kvar på benen när han fixade straffen ;-).
Barcelona Rambla~
2011-09-02 22:49
Busquets och Arbeloa är ju två rötägg, det är bara och konstatera. Den ene håller på med förstärkningar och håller sig för ansiktet vid minsta beröring, den andra håller på med filmningar och en hel del fula tjuvnyp under matcherna.
elbraco - Bojan y Thiago
2011-09-02 22:48
Del bosque mutade chilelirarna att börja bråka så att våra pojkar står upp för varandra och tadaa - no more osämja. À Common enemy is the recipe.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gonzalez_Barca
2011-09-02 22:47
Haha till och med när Spanien spelar landskamp ökar mitt hat mot Real spelarna..
Barcelona el Maestro!
2011-09-02 22:46
Chilesmatcher är aldrig träningsmatcher, bara så att ni vet. De ger järnet. Alltid.
Barcelona Canaletes
2011-09-02 22:45
el Maestro!

HAHAAHAH inte konstigt. Kolla bara hur han firade VM segern, hahah så jävla passande :P
Från filmen Sparta
Grace/Wastelands
2011-09-02 22:45
Barca och Real spelarna gör common cause av sin träning i slagsmål hör jag? Komik på hög nivå. Båda lagens röttägg fortsätter att prestera bottenlågt. Sergio Busquets, fenomenal spelare, men hans fasoner får mig att vilja kasta ut honom ur klubben ibland.
Barcelona Trippeln
2011-09-02 22:45
Fint av Arbeloa!
Barcelona Rambla~
2011-09-02 22:44
Busquets står upp för en lagkamrat, även om det kanske känns fel i det här fallet. Så gör alla spelare, de struntar i vem som är skyldig eller inte.
Barcelona Bernie
2011-09-02 22:44
Fan håller Arbeloa och Busi på med egentligen?
Barcelona Abbe.
2011-09-02 22:43
Canaletes

Haha, ja, Arbeloa stod upp för Iniesta.
Barcelona Barca4eva
2011-09-02 22:43
Inte för att Arbeloa är Arbeloa...men det var ju onödigt aggressivt där. Men fint att han hjälpte Iniesta, trots allt.

Och Cesc, vilken "Guardian" haha.

Alvés - Por Que?

Ja, det också såklart. Busi får ju mig bara att ogilla han mer o mer.
Annons: