/spanien/barcelona/forum/1210.aspx/spanien/barcelona/forum/1210.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-01-13 23:37
@II Barça II:
Vad har han gjort? Missat det. Tack på förhand
Barcelona Soko
2017-01-13 23:07
Munir får konkurrens i anfallet. Straff specialisten Zaza har anlänt i Valencia. Hoppas han sänker Real nästa månad i den uppskjutna matchen .
Barcelona Barcadinho.
2017-01-13 23:03
Gabriel.

Fint skrivet.

Ett nytt besök i Barcelona ?
Det kan hjälpa till att väcka upp känslorna.
Staden så klart, maten o språket och höjdpunkten med promenad till fotbollstemplet. Det är alltid en upplevelse att gå på en match därborta, alltid magiskt o speciellt. Men det är klart det kostar en del.
En del yngre bekanter till mig undrar hur jag fortfarande orkar lyssna o intressera mig av blackmetal. Intresset lever kvar för att jag går på konserter.
Det är nyttigt att leva upp sina intresse för att hålla dem levande.

Ett enda besök o lusten är tillbaka :-) Ja ett tag till.

Barcelona Soko
2017-01-13 22:48
Jag menar inte kasta för bråk utan för form. Neymar har varit katastrofal under hösten och inte nätat i 11 raka matcher men ändå får han spela varenda minut medan Arda och co sitter på bänken.
Barcelona S.Eto'o
2017-01-13 22:46
Har jag missar nått, varför ska Enrique kasta MSN ur match truppen? Har de bråkat med tränarn och krävt att få lämna till Kina som en viss anfallare i Chelsea eller?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-01-13 22:40
Katalano

Rakitic och Vidal är inga stjärnor. De kan man leka med. Men få de honom bänka någon av MSN !?
Barcelona Katalano
2017-01-13 22:33
@Soko:
På sätt och vis vad LE gjort med Vidal och Rakitic, eller? Försöker inte försvara LE på något sätt, men någonstans vill jag ha konsekvens från dig. Bollinnehavet Ännu ett inlägg som bidrar med känslor. Gabriel satte ord på dem, men du förde dem vidare ännu längre in till hjärtat. Fan ååh...
Barcelona Soko
2017-01-13 22:26
Costa visar karaktär och kastar Costa ur truppen till matchen imorgon borta mot Leicester. Skulle LE vågat göra samma sak?
Det är såna tränare jag gillar starkt, som vågar kasta ut spelare som missköter sig. Ett annat exempel är Pep som kasta ut Zlatan.
Ingen spelare ska ska vara respektlös mot sin tränare.
Barcelona Soko
2017-01-13 21:51
Båda matcher mot Sociedad spelas på torsdagar 21.15. Vi har en liten fördel första matchen då vi vilar i fem dagar medan Sociedad har mindre än tre dagar vila då de på måndag kväll spelar match i Malaga. Extra läge att bryta förbannelsen. .
Barcelona El_Jefe (Heisenberg)
2017-01-13 21:41
Jag hade också lagt min röst på Sampaoli. Inte för att han gormar mest vid sidlinjen utan för att han verkligen får ut max av sitt material. Dessutom såg man hur gemytliga kramar det var mellan honom och våra sydamerikaner - särskilt Argentinarna. Det bådar gott. Vi behöver en tränare som är lite mindre "mañana" och lite mer "jävlaranamma". Ni vet, det vi alla trodde att LE skulle bidra med. Sampaoli har ju även faktiskt bevisat sitt taktiska kunnande till skillnad från LE.
Barcelona Bollinnehavet
2017-01-13 21:06
Gabriel

Jag hoppas verkligen att du läser det här. Ditt inlägg kan vara det bästa jag någonsin läst här inne. Mina ögon fuktades. Jag kände igen mig. Du satte ord på mina känslor på ett sätt som inte ens de riktigt stora poeterna hade klarat av. Jag sitter också på parkbänken numera. Allt det där du beskrev i inlägget kändes så självklart. Allt från att det var coolt att prata katalanska till att man levde Barcelona. Jag är svensk men kände mig som iallafall halvkatalan. Jag var stoltare över Katalonien än jag var över Sverige. Jag tog reda på mer fakta om Kataloniens historia än vad jag visste om Sveriges historia. Allt pga FC Barcelona.

Jag känner som sagt igen mig i hela ditt inlägg. Skillnaden är väl kanske att jag känner någon form av tröst när jag skriver av mig och försöker hitta någon slags gemenskap här inne i dessa tider. Iniesta70, Katalano, Xaviesta (Jeffson hälsar), Kröjff och Bosketts har alla bidragit till att jag mår lite bättre i mitt supporterskap. Jag vet att du alltid kommer att vara en culé. Jag vet att jag kommer att läsa dina dagliga inlägg någon gång i framtiden. När medlemmarna där nere har tagit sitt förnuft till fånga. När Xavi är tränare. När Puyol är sportchef. När Pique är inne på sin sista säsong som spelare och blir president året efter. När klubben tar hand om produktionen från La Masia. När Abidal syns till på läktaren. När det är coolt att prata katalanska igen. Jag lovar, då ska jag också lära mig. När vi lever och andas FC Barcelona igen. Den dagen kommer. Barto är inte starkare än klubben.
Barcelona Stright outa Barca
2017-01-13 20:44
Många som vill ha en tränare som inte sitter ner bara utan en som rör sig hela tiden och är aktiv, likt Conte, kloop, Sampoali, Simeone. har ni tänkt på att sätter vi spelar fotboll handlar det mesta ol tålamod. Jag menar när vi anfallar och har 75% boll vad hjälper det med en tränare som stressar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2017-01-13 20:22
Den där Pere, prata förmodligen tvärtom språk.. För just nu är Barca inte ett skit utan Messi !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-01-13 20:22
@Iniesta70.:
Den enda tränaren som jag verkligen trånar efter är Klopp. Löw skulle lika gärna kunna vara en hit som en flopp enligt mig. Han har coachat ett landslag och därmed inte riktigt haft möjlighet att forma laget enligt sina önskemål, eller filosofi om man så vill. Men nog har han fått ut väldigt mycket av spelarna han förfogat över och det på en så begränsad tid som ändå har som landslagscoach. Men se på Van Gaal som varit en fantastisk landslagstränare och som nu har United och United spelar en så tråkig fotboll att mina kompisar (90% av mina kompisar är United fans) Irriterar sig på honom. Det var evigheter han var i Barcelona och det verkar som att han glömt hur det är att träna ett klubblag. Jag är helt enkelt inte såld på Löw, men skulle inte klaga om han blev tillsatt utan stödja honom och låta spelet på plan tala för hur duktig han är. I övrigt känns det bara som att väljer vi någon annan tränare, så är det bara på "vikariat" tills Xavi är redo att ta över rollen. Trodde inte jag hade något att skriva men "pennan" bara flöt... Kataloni Håll i hatten vad lika nick vi ska ha då. Funderar på att göra någon liten förändring nu för att särskiljas lite.
Barcelona II Barça II
2017-01-13 20:14
Helt rätt att sparka Pere! Äntligen tar ledningen ett bra beslut.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70.
2017-01-13 20:13
Kataloni

Ingen dum ide'. Gillar Conte väldigt mycket, så kan han ta med Pedro och inför presspelet igen:)

Katalano

Ingen favorit? Inget ess i kortärmen? Du brukar ofta få mig på bättre tankar, nåt tips?
Kataloni
2017-01-13 20:06
Nu blir det iofs svårt men Conte är en tränare jag gärna skulle vilja se i Barca. Behåll LE till sommaren och locka över Conte till sommaren.
Barcelona Katalano
2017-01-13 20:00
Neymar N11 Soko Båda ni nämner tränarens aktivitet vid sidlinjen som något väldigt viktigt. Nog för att jag kan irritera mig på att tränare inte visar ilska och pondus när matcherna inte går enligt planen, men den mest fantastiska tränaren kan ju trots allt göra allt det andra runt om matcherna fantastiskt utan att vara framme vid sidlinjen och skrika åt sina spelare under match. Det viktigaste för mig är att sätta ett grundspel generellt och en analyserad matchplan som är genomtänkt inför varje match. Om tränaren sen använder sig av sin assisterande, närmaste spelare eller vad han vill för att få ut sina instruktioner under match är mindre viktigt. Om spelarna inte gjort som tränaren önskat kan han visa sitt missnöje efter match lika väl som under match för att visa spelarna hur viktigt det är och så att de aldrig slappnar av och går ifrån matchplanen. Det gäller då att vara konsekvent förstås. Så får du spelarnas respekt! Det finns olika sätt att vara en fantastisk tränare och även den som ser minst engagerad ut under match kan vara som mest engagerad runt omkring matcherna och analysera tyst vid sidan. Edit: Jag tänker inte bygga mitt beslut på vilken tränare jag önskar utifrån något så ytligt som aktivitet vid sidlinjen utan hur man formar laget generellt och till varje match. En tränare som skriker hej vilt under matcherna kan fortfarande vara totalt värdelös.
Barcelona Culés
2017-01-13 19:58
Spontan fråga som dök upp i mitt huvud, är det någon som vet när Barca hade en tränare som inte pratade spanska senast? Och kanske även innan det om det är någon som sitter inne på bra info. Tack!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar N11
2017-01-13 19:47
Vi behöver en tränare lik Sampaoli hoppas man har stavat rätt, han är en sån typ som kommer aldrig låta spelarna slappna av under matcherna.

Han har även cojones att bänka Neymar eller Suarez om dom inte presterar. Han brukar alltid vara i rörelse vid sidlinjen under hela matchen
Barcelona Iniesta70.
2017-01-13 19:39
Jaha, varför tycker jag att Joachim Löw skulle vara en passande tränare till mitt kära FC Barcelona, gammal "tyskhatare" som jag är. Tja, det var mer spontant jag lade min röst på "Jogi" när LennyRomario drog upp hans namn i strålkastarljuset. Jag hade inte tänkt på honom innan, utan mest "snöat" in på gamla Barca profiler. Men tyckte väl si sådär om de flesta tränar profilerna som är sprungna ur Barcas organisation på ett eller annat vis. Om jag är expert på nån av dom? Nix, går på hörsägen och de få matcher jag sett dom coacha, lite historia också. Joachim Löw är i mina ögon det bästa alternativet som dykt upp här på forumet som förslag, enligt mig. Det negativa är att han de senaste tioårs perioden har tränat ett landslag, det lär ju vara en jävulsk skillnad mot att träffa och coach sina lirare varje dag.
Men respekt och vunnet omklädningsrum tror jag inte är nåt problem, inte det taktiskt heller för den delen, Ödmjuk som han verkar tror jag han skulle kunna anpassa sig till det Katalanska klimatet. Det här är en åsikt, skulle vara kul att höra fler åsikter angående en tysk världsmästar tränare på en katalansk bänk.
Håll sågningarna hyfsat kreativa och kom gärna med ett motdrag.
Kröjjf, frågan kvarstår tills du äntrar arenan, fit for fight. Annars så är det bara att göra sin åsikt hörd

Barcelona Barclasico
2017-01-13 18:53
@Stright outa Barca:


Han kommer dock finnas kvar i klubben men får nu i stället ansvar för att se över renoveringen av ungdomsakademin La Masia.
Barcelona Stright outa Barca
2017-01-13 18:22
Official: Pere Gratacós has been sacked for "stating an opinion not expressed by the club". #fcblive
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70.
2017-01-13 18:21
LennyRomario

Jag co-signar hela ditt senaste inlägg. Inga krusiduller den här gången heller.
Barcelona II Barça II
2017-01-13 18:12
Först var det att Messi inte kan klara sig utan Xavi, nu sägs det att han inte skulle klara sig utan Iniesta. Sanningen är, att FC Barcelona som förening inte hade klarat sig utan Messi. Det finns inte en chans att vi hade varit där vi är i dag utan Messi. Messi är det bästa som någonsin har hänt FC Barcelona. Barcelonas största legend genom tiderna, tillsammans med Cruyff. Det har aldrig funnits och kommer förmodligen aldrig att finnas någon lika bra som Messi!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
2017-01-13 18:00
@Soko:
Grundlig och genomtänkt analys. Underbart. Det är den sorten jag gillar bäst, där vi bara påstår något utan vare sig jämförelser eller förklaringar. Härligt! Eller vadå, du vill ha en coach som skriker och härjar vid sidlinjen? För det är så man visar sitt engagemang och att man är en riktig matchcoach? Det är rytandet vid sidan som skiljer agnarna från vetet? Jo, så är det ju. Att Simeone inte delar vår fotbollsfilosofi "kan vara ett litet problem"? Att Pep har blivit flintskallig är ett litet problem. Simeones filosofi är ett problem djupt som en avgrund. Dags att byta spelstil? Vi har precis bytt spelstil. Helt seriös fråga, har du funderat på att byta lag istället?
Barcelona Soko
2017-01-13 17:36
Joachim Löw? En kopia av LE som står bara där som en staty och petar i näsan.
Barcelona Soko
2017-01-13 17:34
Ja tydligen skulle Messi inte kunna sätta sina tre frisparkar i år heller om det inte vore för hans lagkamrater.
Barcelona Iniesta70.
2017-01-13 17:31
Katalano Nej, du är inte långt i från med din gissning, skulle kunna säga att du bränner dig. Real skrämmer absolut inte mig och jag skrev tidigare idag att jag hoppades på ett dubbelmöte mellan oss i kungens cup, tyvärr så blev det ju " fel" Real lag. LennyRomario Inte alls en sån dum ide'. Joachim Löw det skulle jag kunna köpa.
Barcelona Katalano
2017-01-13 17:10
Iniesta70. Du lyckas verkligen trycka på alla de punkterna som intresserar mig. Ingen dålig inbjudan det där inte, så tack för den. Sörmlänska gnälliga trakterna skriver du, så jag tänker spontant på Eskilstunatrakten. Är jag långt ifrån? Som du är inne på så känns det lite som att skillnaden mellan oss och Real denna säsong har varit tillfälligheter där de lyckats få in just den där bollen som behövs medan vi istället träffat stolpen. De har lyckats med kvitteringar och avgöranden i slutminuter där vi blivit felaktigt bortdömda för offside. De får med sig de enkla straffarna medan vi inte får med oss de solklara kapningarna och medvetna hanssituationerna. Trots Reals imponerande svit så skrämmer de inte mig. De är ofta utspelade men lyckas ändå få in den där avgörande bollen som sagt. Och det enda som skulle göra mig lite orolig är om vi skulle leda mot dem med ett enstaka mål i slutet av matchen. Då kan man i stort sett räkna med att de kommer kvittera, igen...
Annons: