/spanien/barcelona/forum/1207.aspx/spanien/barcelona/forum/1207.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Zyzz
2017-04-26 06:41
Sjuuukt. Ramos bara 1 match avstängning trots rött direkt. Real har domarkåren och ligapresidenten samt Uefa lindade runt sitt lillfinger. Äckligaste klubben någonsin. Så gött att vi hade lekstuga med dem i söndags!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Den vise mannen
2017-04-26 06:35
Konstigt ändå att Ney då fick tre matcher. För applåderna träffade ju inte domarn heller.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona J.Gamper
2017-04-26 05:33
Stämmer detta? Ska la liga använda sig utav "Video domare" nästa säsong?

Fan va bra isf, in med detta i Champions leauge också.
Fuerza
2017-04-26 03:32
Capello sade det bäst: Real Madrid är ute efter att skada Messi - till varje pris.
Vi har sett det på plan. Vi har sett det utanför plan. Vi kommer tyvärr fortsätta få se det. Mindrevärdeskomplexet äter upp marängerna inifrån.

Plockat från ett kommentarsfält:

"Imagine Ibrahimovic being tackled by Ramos and hurting his knee which keeps him out of play for 6-9 months (instead of injuring it by landing awkwardly). Would justice really be served if Ramos got banned for one game? Meanwhile Ibrahimovic's club suffers a big loss, the fans suffer a loss and most importantly: Ibrahimovic loses 6-9 months of his career and all hard work that he put into during the season came to nothing. All this just because one player couldn't (and wouldn't) respect the rules of the game.

Now my point is: it doesn't matter if you hit the player or not when you behave like Ramos does. It's a violent conduct and the player should be punished accordingly. Does a criminal get away for attempting murder just because the victim survived? Ask yourselves that question."

Summa summarum:

Efter att ha blivit armbågad och söndertacklad gör en blodig Messi 500:e målet i karriären med 10 sekunder kvar av matchklockan och avgör El Clasico på Santiago Bernabeu. Han drar upp sin tröja och visar hela världen att han står upp trots alla grisar i Real Madrid som försökt skada honom genom åren. Det, mina damer och herrar, är definitionen av 'poetisk rättvisa'.
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-26 03:08
Gabriel Ja du har rätt. Verkar som att det var en väldigt missledande Tweet från ondacero.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-04-26 01:43
El Pistolero Vet inte exakt vart du hittar det där citatet men mycket tyder på att det är påhittat. Jag har själv hittat ett annat citat som jag visserligen inte tagit mig orken till att kolla upp huruvida sann eller falsk den är men i det citatet så säger Michel mer eller mindre att trots att Madrid varit hans hem i 25 år så är han professionell och vill alltid vinna, samt att hans spelare inte längre hade respekterar honom om han bad de att gå ut och medvetet förlora matchen. Tycker att det är rätt så logiskt. En ensam person, oavsett hur stor madridista han är, kan inte gå ut till Malaga och enskilt bestämma att Malagas fotbollsklubb ska förlora. En sak hade varit att Perez kom med sedelslantarna och erbjöd klubben en bunt med pengar för att lägga sig, men då är det uppgjorda matcher vi talar om och kommer något sådant ut så blir det degradering för den kungliga klubben. Du borde inte oroa dig för det där. Vare sig Malaga lyckas ta poäng eller inte av Madrid kommer inte att ha med Michel att göra, bortsett ifall han då inte bänkas sina bästa spelare. Men det är alldeles för uppenbart.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-26 01:24
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-26 01:02
När man går in på Marcelinos Wikipedia sida på engelska så står det FC Barcelona på current team. No logic. Så varför inte ställa frågan; Hade ni velat ha honom i Barça?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-26 00:50
Malaga coach on whether he'd deny RM the title like another ex RM player Valdano did with Tenerife: "I'm much more Madridista." Dra åt helvete oproffsiga jävel. Malaga har laget för att kunna ta poäng mot RM på hemmaplan. Man hade hopp, tills nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-04-25 23:32
Jag måste bara säga att om Barca vinner *ligan* den här säsongen så kommer den vara för mig den finaste, godaste, bästa liga titeln i mina år som Barca fann :-P. Jag ler från öra till öra bara tanken på *att Barca på nåt sätt lyckas ta ligan medan R. Madrid dessutom blir titellösa *Bara en liten dröm* Kan ju hända också att de vinner dubbeln. Men återigen känslan att vi tar dubbeln och de, ingenting, nada trots att det här säsongen är den sämsta vi har gjort sen Rijkard. *Det skulle vara *Priceless*. Alla dessa poäng de har fått av förbundet och den smutsiga politikern de har ståt för. Jag biter mina läppar. Man hoppas att spelarna tänker likadant. Lucho är bara yr i huvudet.
Barcelona LALAWELEATAKORA
2017-04-25 23:19
Allvarligt?

Spärr /Mod.
Barcelona Barca4life98
2017-04-25 22:53
Romelu Umtiti Satt och tänkte på det innan jag gick och la mig igår. Sorgligt när man tänker på det. Men sen sa jag till mig själv att han kommer att vara kvar i minst 4-5 år till.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-04-25 22:43
Alltså, vad gör alla andra lag och tränare när Tebas och R.Madrid håller på så här år efter år?

Jag tycker att de får skylla sig själva.
Eller har jag fel?

De gör ju ingenting åt saken ju.
År efter år.
Barcelona Romelu Umtiti
2017-04-25 22:37
Har ett problem.. har liksom hamnat i en kris, har ständigt en överhängande ångest. Kan inte sluta gå runt och tänka på att Messi en dag kommer sluta i vår vackra klubb. Kan inte sluta tänka på all glädje han givit mig genom åren. Att en dag kommer han helt plötsligt inte finnas där. Oavsett om vi har en super Ney eller en Jordi Mboula som springer åttor runt motståndarna så kommer vi inte ha Messi. Han kommer lämna ett tomrum som aldrig kommer kunna fyllas, för mig i alla fall. Fotboll kommer aldrig vara detsamma för mig... Kan inte riktigt förklara min ångest på ett sätt som inte framstår som att jag är töntig eller som att jag söker sympati. Men mår verkligen dåligt, mår allt sämre för varje dag som går, varje dag som är en dag närmare ett Barca utan Messi...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2017-04-25 22:36
Som sagt vinner vi ligan kommer det smaka ännu bättre. Denna korrupta liga slutar inte att förvåna, låt Ramos komma tillbaka så fort som möjligt snubben är en börda för laget.

I länktips kan ni se den vackraste El Clasico videon. Njut!
Barcelona Soko
2017-04-25 22:29
Johan Cruijff skulle ha fyllt 70 år i dag.
Ajax och Amsterdam väljer att hedra honom.
Amsterdam Arena byter namn efter fotbollslegenden.
Enligt Ajax kommer staden även att döpa en gata, en bro eller ett torg efter fotbollslegenden.
AB
Fuerza
2017-04-25 22:10
Men nu ska vi inte låtsas som att vi är helt överraskade. Vinner vi ligan kommer segern bara smaka godare. Vi har noterat allt som hänt under säsongen (och tidigare säsonger).. Det här vara bara ännu en hjälpande hand Real Madrid fick.
Barcelona Soko
2017-04-25 21:44
Det mest sorgliga är de som hävdar att Ramos inte träffat Messi och ska därför inte ha rött. Tänk om alla gärningsmän som försökt döda någon ska befrias bara för att offret överlevde?!
Barcelona Kröjjff
2017-04-25 21:43
Iniesta70 Mitt försvar av Sergi Roberto var inget svingande utan "high five" till en äkta culé. För övrigt känner jag mig fortfarande punchig efter en klassiker som heter duga. Om man kunde insupa den känslan på butelj, skulle jag börja missbruka direkt i morgon dag.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-04-25 21:41
Är Samper inte ens uttagen till matchen?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2017-04-25 21:30
Ramos när han förklarar sin oskyldighet i det röda kortet.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-04-25 21:24
Tadic till höger anfallet hade inte varit en dålig affär, riktigt skön bollbehandling. Jag vill absolut ha en vänsterfot där ute, rafinha går runt och skadar sig hela tiden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-04-25 21:12
Junta Haha domarens reaktion är ju skön när han får knuffen, men nej det skrev han inte ner i sin rapport....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mdawg
2017-04-25 21:12
@Katalano:
Det är vanligtvis 2 matchers avstängning för en våldsam tackling, vilket domaren faktiskt uppgav i sin matchrapport. Hur det då kunde bli endast 1 match är väldigt märkvärdigt. Man ska ändå vara något mer konsekvent vid bestraffningarna som delas ut till olika lag. Eller måste alltså Messi bryta benet i denna situation för att Ramos ska få 2-3 matchers avstängning? Inte undra på att de försöker gå väldigt hårt åt honom i El Clasico. No risk high reward. Tur Messi är snabb i tanken och ofta steget före alla andra så att han klarar sig.
Barcelona Junta Dimision
2017-04-25 21:10
@neymar JR || Cillessen #1:

Lägger dessutom en liten knuff på domaren efter han visar det röda. En match för den satsningen är ett totalt skämt.
Barcelona Kröjjff
2017-04-25 21:08
Så Neymars sura eftersläng och applåder vid utgången var alltså 75 procent värre än Ramos överfallsattack och klappande med händerna vid uttåget. Betyder det att två gula kort bedöms mer än dubbelt så hårt beroende på vilken tröja man bär? Eller får Ramos avdrag i form av mängdrabatt, motsvarande högkostnadsskyddet i svenska sjukvården?
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-04-25 21:05
Och visst fan träffar ramos messis vänster fot? Bara tur att Messi hinner hoppa annars är det benbrott.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-04-25 21:00
neymar JR || Cillessen #1

Jag tycker ändå inte att de är jämförbara enligt mig. Felipe Luiz satsning var mycket värre så som jag bedömer det. Men jag tycker som sagt att de båda fick för få matchers avstäängning, speciellt när man sätter det i jämförelse med Neymars 3 matcher.
Barcelona Iniesta70.
2017-04-25 21:00
Kröjjff Bra svingat angående Roberto, märks att du är en spelintelligent rackare:)
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-04-25 20:54
Men nu kvittar det faktiskt om han träffar eller inte, det är ju satsningen som är brutal. Att Messi är Houdini och hinner undan ska inte vara relevant i bedömningen. Att ramos siktar på Messi? Självklart! Inte första gången direkt utan varje jävla el classico
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: