/spanien/barcelona/forum/1202.aspx/spanien/barcelona/forum/1202.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona CarlesPuyol5
2017-01-17 00:13
Okej tack, jag följer forumet dagligen men måste ha missat det. Jag vill också tillägga att moderatorernas jobb uppskattas.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2017-01-17 00:12
Att vara matchmod är ungefär lika kul som att vara säkerhetsvakt på en fotbollsarena där man står och glor på idioterna som brölar högst i publiken med ryggen vänd mot själva matchen i 90 minuter. Vem har lust med detta när vårt Barca spelar? Ni som fortfarande tar upp detta ämnet varje dag, ni får ta och ge er nu. Det är 3 timmar per vecka det gäller. Smsa med era kompisar IRL istället, så himla svårt kan det väl ändå inte vara? Snacka om att göra en höna av en fjäder. Håller för övrigt med neymar JR, varför inte ta det hela ett steg längre och stänga även under Reals matcher? Nästan ännu värre då än när vi själva spelar. Veratti förresten. Precis som Kröjff skriver kommer det kosta oss mer än pengar för att lirka över honom hit till oss, förutsatt att vi ens har honom i åtanke den här sommaren. Och eftersom Suarez inte är i närheten av att vara i närheten när det kommer till dom kommersiella intressena PSG är intresserade av så återstår endast Brasiliens guldgosse. Om jag vill göra det bytet (med klausuler, kontraktsbrott och cash till mellanhänder) personligen låter jag vara osagt for now, men faktum kvarstår - det är inte lätt att sälja sand i en öken.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Reporter 2.0
2017-01-17 00:10
Mina drömvärvningar vore Nzonzi och Coutinho. Veratti verkar vara omöjlig att få loss från Psg. Sälj Arda. Vilket jävla mittfält det vore. Busquets, Iniesta, Rakitic, Gomes, Rafinha, Denis, Nzonzi, Coutinho. Haha vore för många självklart och kommer inte funka. Men Nzonzi borde vi gå efter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Reporter 2.0
2017-01-17 00:07
Jag vill att alla går in på Spotify och söker "Himno centenario". Både Barcafans och ni från puertan som kollar in här. Fantastiskt. Godnatt "Oooooh ohooooo, ohoooooo ohooooo"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2017-01-17 00:06
@Barcadinho.:

Varsågod.
Barcelona DM1982
2017-01-16 23:40
[QUOTE=Katalano]För att fylla på med vad Bollinnehavet redan klargjort så skrev DM1982 tydligt att han välkomnade PM från er som vill ha forumet öppet under match för att diskutera saken ytterligare. Att komma och kräva ett svar och felaktigt anklaga mod för att vara tysta och inte lyssna på sina medlemmar bara för att man själv inte följer det som skrivs i forumet efter sitt senaste inlägg om detta ter sig inte speciellt genomtänkt. [/QUOTE] Jag kan inflika med att ingen var sugen på att vara "matchmod", har inte fått ett enda pm om det. Så vi fortsätter med ett stängt forum under matcher.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-16 23:35
[QUOTE=Pep - El Míster]El Pistolero #9 Vad menar han med det? Busquets verkar väl inte trivas märkbart bra med Gomes? ' [/QUOTE] Menar kanske att Gomes kan ta Busquets position mitt i matchen vilket ger Busquets mer fria tyglar kanske... Ingen aning egentligen. Kul att han hyllar Gomes iallafall.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-01-16 23:30
@CarlesPuyol5:
För att fylla på med vad Bollinnehavet redan klargjort så skrev DM1982 tydligt att han välkomnade PM från er som vill ha forumet öppet under match för att diskutera saken ytterligare. Att komma och kräva ett svar och felaktigt anklaga mod för att vara tysta och inte lyssna på sina medlemmar bara för att man själv inte följer det som skrivs i forumet efter sitt senaste inlägg om detta ter sig inte speciellt genomtänkt.
Barcelona neymar JR
2017-01-16 23:28
Sociedad är fan ett bra lag nu, kan det verkligen bero på esubio? Haha! Istället för att enbart ha det stängt när vi spelar så borde forumet även stängas ner när real spelar. Minst lika löjlig nivå då ( högst delaktig till det är jag själv ). :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2017-01-16 23:27
El Pistolero #9 Vad menar han med det? Busquets verkar väl inte trivas märkbart bra med Gomes? '
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2017-01-16 23:22
@CarlesPuyol5:


Dom har ju redan bemött kritiken. Dom har ju redan sagt hur dom ser på det. Dom har ju redan sagt att de ska kolla på om man inte kanske kan ha forumet öppet fast med någon mod som samtidigt sitter och rensar bland all dynga som skrivs under match. Och många forummedlemmar har redan sagt sitt. Vilka svar var det du krävde?
Barcelona CarlesPuyol5
2017-01-16 23:03
Till mods: Jag skrev tidigare för några dagar sedan en lång utläggning om att forumet stängs under matcherna. Hur ser ni på det? Hur länge ska ni fortsätta vara tysta och inte bemöta kritiken? Hur länge ska ni fortsätta ha forumet stängt trots att forumets medlemmar inte sagt sitt. Jag kräver ett svar!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-16 22:27
Setien (Las Palmas tränare) "André Gomes is the ideal complement for the midfield. Ask Busquets what he thinks about Gomes playing..."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-01-16 22:25
Lion 24 Och syftet med det där inlägget var exakt? Nåväl, det jag störde mig på i fallet med Pep var att han satt helt öppet på en presskonferens och välkomnade Messi till City, kommentaren må låta harmlös men läs mellan raderna... Är dessutom inte första gången han diskuterar andra klubbars spelare öppet , han gjorde det när han tränade Barca, det är respektlöst. MD kritiserade honom och menade att han ljög då han en tid innan bestämt sagt att Messi absolut inte var någon han tänkte värva till City, men sedan lät det annorlunda. Så ja jag håller helt med MD där. Sedan vet jag inte direkt vad du pratar om när du påstår att MD har en agenda mot Messi? Inget jag lagt märke till allafall. Stämmer det så står jag självklart inte bakom MD, är det ens något du behöver fråga mig? Sedan skulle jag påstå att det är trams när man får för sig att ledningen vill ha bort Messi, det skulle knappast gynna dem vad gäller populäritet hos fansen om man säger så. Man har ju dessutom nyligen sparkat en medarbetare i klubben för att denne uttalat sig negativt om Messi, så ser ingen anledning till oro.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2017-01-16 22:11
@Reymar:


Låter för mycket. Har du en källa ?
Barcelona Shqipe9
2017-01-16 21:33
@FCB_Messi:


Håller med denna Mariano var mkt intressant spelare men såg att åldern var 30 år (ifall på wikipedia) och där blev jag lite besviken.
Barcelona Shqipe9
2017-01-16 21:31
Till sommaren hade jag velat köpa Veratti/Thiago som en i "Xavi rollen" och Coutinho/Thiago i "Iniesta rollen" gör ont men Barça måste tänka framtid och Iniesta fortfarande klass men hade sett honom som Xavi sista säsongen. Jag hade sålt Gomes, Rakitic behållt Suarez & Rafinha för de har de tekniska spelet i sig. Hade även sålt Paco och kollat på ett annat alternativ där eller satsa på Arda, Rafinha och även D.Suarez. Hade även köpt en mittback pga mascherano kommit till åldern och jag ser att vi säljer Mathieu. Satsa på Aleix Vidal nu på högerbacken och ha sergi Roberto som backup där men främst på mittfältet och hade prövat honom i Busquets roll backup med Mascherano. Startelvan Sommaren 2017: -----------------Ter Stegen------------------- -------------------------------------------------- ------------Piqué-------Umtiti---------------- Vidal--------------------------------------Alba --------------------Sergio----------------------- ------------Veratti-------Thiago--------------- MESSI--------------------------------Neymar -------------------Suarez----------------------- *Varför Thiago och inte Coutinho? Han kan Barça spelet, billigare än Coutinho, och helt enkelt älskar hans spelstil. Coutinho hade jag sett också ifall inte Thiago kommer men då kommer det bli dyrt med Veratti och Coutinho. (Detta är mina tankar som jag hade velat ha i mitt älskade Barça) Möjligt? Det blir svårt men inget är omöjligt men som sagt denna ledning har jag inte bra tankar om.
Barcelona Reymar
2017-01-16 21:17
Topp fem lag med högst löner ser ut som följande: 1. Barca- 340M 2. Real- 289M 3. Chelsea- 271M 4. PSG- 254M 5. Man utd- 253M Hur kommer det sig att Barca har överlägset högst löner när Real och Utd har så många dyra stjärnor? Inte undra på att vi behöver sälja för att förnya Messis kontrakt..
Barcelona FCB_Messi
2017-01-16 21:09
Nzonzi och Mariano från Sevilla är två riktigt bra spelare jag hade velat ha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2017-01-16 20:36
Blaugrana91

Jag måste också skriva en grej till dig. Du blev bly förbannad över att Pep hade sagt att Messi kanske vill lära sig och sina barn engelska. Det här var Bartomeus hundar från El Mundo Deportivo som hade skrivit den artikeln (tror jag). Men då var du riktigt förbannad, du tyckte att Pep inte alls borde säga så. Samtidigt så var det ingen riktig ''big deal'' (eller du var inte lika bly förbannad) när samma tidning påstod att Pep hade ringt fyra av våra spelare. Vilket var en uppenbar lögn och det visste du då och nu också.

Men min stora fråga är vad tycker du om den här ständiga häxjakten som Bartomeus mannar har på självaste Lionel Messi? För du är alltid framme och hylla ledningen (vilket jag respekterar) när dom har gjort en bra deal eller något bra, men vad är det med denna ständiga häxjakt på den bästa spelaren i klubbens historia? Varför får så många som har samröre med Bartomeu myror i byxorna så fort Leo ska diskutera ett nytt kontrakt? För det Leo har gjort för din, min och den här klubben, det kan inte jämföras i nummer eller fantasi med det som Bartomeu, Grau, Faus och alla hans skurkar har gjort för din, min och den här klubbens historia.
Barcelona Lion24
2017-01-16 20:30
Jag var glad över att se Las Palmas matchen. Det är egentligen inte värsta grejen att vinna hemma mot Las Palmas men jag såg något som jag sökt väldigt länge: intensitet i presspelet. Jag var mycket glad över att se nästan samtliga spelare vara mycket intensiva i erövrandet av bollen. Presspel handlar om intensitet, utan intensitet och aggressivitet så får du ingenting utav ett presspel. Man ska vara hård! Som ett lejon som inte ätit på flera dagar. Allt för bollens skull, inte för att skada motståndaren. Luchos situation är egentligen inte så svår, jag lovar. Det handlar mer om det mentala än det taktiska. Jag hoppas att Lucho bygger vidare på det här, håller intensiteten i kroppen på spelarna. Man ska inte dra ner på intensiteten i en viss match för att ''vila'' eller vad det nu än kan vara, låt det sitta på en stabil nivå i kroppen, låt det bli en rutin för spelarna.

Jag var också mycket glad över att se Rafinha och Ardas samarbete på vänsterkanten. Dom löper alltid för varandra, skapar alltid ytor för varandra, är lojala mot varandra och trivs med varandra. Det är så här ett lag ska se ut. Man lider och lirar tillsammans. Jag måste också säga att Vidal verkligen förtjänar en startplats för tillfället, jag såg en hungrig Vidal igår som ville motbevisa Lucho, det är så en spelare ska agera. Just nu får jag ingenting av Sergi Roberto, varken offensivt eller defensivt. Sergi kommer aldrig vara en spelare som sticker ut, han är bra om laget är bra, och tvärtom. Jag läste det några gånger här i forumet och jag säger som några sa: ''känner jag Lucho rätt så sitter Vidal på läktaren nästa match''. Det är helt fel, bra prestationer ska löna sig, vad är annars vitsen för en bänkspelare att prestera om han ändå inte får sin chans? Jag hoppas verkligen att Lucho tänker till här.

Det negativa som jag kan hitta från gårdagens match var att jag är ganska trött på att MSN (Suarez och Leo igår) alltid försöker hitta varandra. Andra spelare kan vara fria men dom måste ändå hitta varandra även om det är en svårare lösning. Detta är extremt farligt, hur motiverad blir du som mittfältare att ta en extra löpning när du vet att du inte blir sedd? Hur länge orkar du kriga för ditt lag på det här sättet? Hade jag varit Lucho så hade jag kallat på MSN till kontoret och tagit ett snack med dom, förklarat för dom att dom måste hitta och ge uppmärksamhet till sina lagkamrater. För annars kommer dom inte göra det tysta och skitiga jobbet åt dom. Jag minns ett läge där Suarez hade kommit genom på högerkanten, Rafinha var helt fri i mitten men Suarez sökte ändå Messi som var helt markerad. Suarez valde att lägga en hög boll mot Leo istället för en bakåt instickare till Rafinha.
Barcelona Pep - El Míster
2017-01-16 20:14
Underlig situation. Våra mittfältsproblem är uppenbara. Extra så när Iniesta är påväg att pensionera sig inom 1-2 säsonger. Skrämmande tanke. Nu ska vi ta Ancelotti-ryktet ang. Verratti med en nypa salt men visst fan är det oroande. Verratti måste bara komma till oss. Senast jag såg någon som var så klippt och skuren för Barca var det Neymar. Har vi möjlighet att köpa honom och han själv vill till oss så måste det bara ske. Gör det inte det är det uppenbart något fel i klubbens framtida planer. Här snackar vi Barca-DNA återigen. Men jag tror vi är beroende av att Verratti själv VERKLIGEN vill spela hos oss annars kommer PSG, våran ekonomi, usla ledning och konkurrenter sätta käppar i hjulet för oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2017-01-16 20:04
Sorry jag måste ha missat det här men varför är forumet stängt under matcherna? Vad är anledningen liksom?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2017-01-16 19:49
[QUOTE=Soko]En förslag till mod. Under våra matcher när forumet är stängd kan någon av mod rapportera här om matchen så att folk som inte kan se matchen kunna läsa vad som händer i matchen? . [/QUOTE] Jag kan på rak arm säga att jag inte kommer göra det. Om du har twitter så finns det olika konton som rapporterar, även Barças officiella konto. Även totalbarça.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjf
2017-01-16 19:26
Katalano

Med reservation för att jag inte är insatt i Verrattis kontrakt och dess klausuler.

Jag har givetvis inga invändningar mot att Verratti inom en snar framtid spelar för Barcelona. Men bortsett från budgetfrågan, så ser jag i stort sett bara en spelare utöver Messi (som vi väl på inga villkors vis vill sälja?), som PSG skulle kunna tänka sig i en eventuell bytesaffär och det är Neymar; som har en stjärnlyster som säkerligen lockar i sig (särskilt nu när Zlatan lyser med sin frånvaro...).

Men jag finner för troligt att det i så fall blir bytesaffär rakt av utan nåt överskott. I alla fall om PSG:s förhandlare verkligen kan sin fotboll och vet om att värdet av en mittfältare av Verrattis klass, mer än väl kan motsvara det som Neymar tillför FCB:s anfall. Man kan inte både äta kakan och ha den kvar. Så "enkelt" är det.
Barcelona El FenómenoR9
2017-01-16 19:24
Såg presic youtube videon på Verratti.. Omg köööp :D Han är ju en defensiv messi ;) Angående Thiago så tycker jag verkligen inte att vi ska ta tillbaka honom. Ett misstag att ta tillbaka ett gammalt ex tro mig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2017-01-16 19:10
|| Barca || Jag har inte heller sett så jättemycket utav Thiago senaste 2 säsongerna men magkänslan säger att Verratti är bättre. Tror anledningen till varför Thiago är ganska hajpad är p.g.a. att han är en Barca-produkt. Jag säger absolut inte att han är dålig, tvärtom, men han kanske inte är så bra som vissa Culés försöker få det till? Känner att det är lite likadant med Bellerin.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-01-16 19:05
En förslag till mod.

Under våra matcher när forumet är stängd kan någon av mod rapportera här om matchen så att folk som inte kan se matchen kunna läsa vad som händer i matchen?
.
Barcelona II Barça II
2017-01-16 18:52
Det skrivs ofta att vi bör ta hem Thiago från Bayern, men hur bra har han varit sen han lämnade? Har inte följt han så mycket, men ni som har gjort det, bör vi satsa på att ta hem han?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-01-16 18:47
Kröjjf

Genom att sälja av ett par andra spelare som belastar laget och istället ha ett större fokus på att plocka upp egna talanger så kan man hålla lönerna nere en hel del. Visst kan det behöva prioriteras en del. Men Veratti är ändå en spelare jag känner att vi måste gå för. Om vi bara pratar mittfältet så kan vi sälja både Rakitic samt en av de andra för att göra detta möjligt.
Annons: