/spanien/barcelona/forum/11998.aspx/spanien/barcelona/forum/11998.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Hetfield
2011-09-20 14:02
Jag får väl omformulera frågar. Vi får prata om en tillgänglig spelare, annars är ju Rooney och Kun självklara, men de går inte.
Barcelona Nesto
2011-09-20 14:01
Rooney,Eto'o,Villa,Aguero,Tevez,RVP Är väl anfallare som skulle skulle sköta det bättre än Cavani på kanten.
Grace/Wastelands
2011-09-20 14:01
Att spela med Cavani på en kant är som att sätta Piqué som högerback. Säkert bra, väldigt bra kanske, Men knappast spelarens ultimata roll och på en kant finns det säkerligen andra som kan göra det bättre än Cavani.
Barcelona Katalano
2011-09-20 14:00
Hetfield

Rooney tror jag skulle göra ett mycket bra jobb på kanten. Känns omöjligt att få hit honom i nuläget dock.

Kun är givetvis en perfekt spelare för oss också men som du nämner så finns det inte många att välja bland.
,Sami
2011-09-20 14:00
Helle Aguero än Cavani.
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2011-09-20 13:59
Hetfield

Sergio Kun Aguero

Hade varit optimalt. Svarar på din fråga och inte tillgängligheten av spelaren.
Barcelona Denyo ©
2011-09-20 13:58
Du verkar bara vilja ha bänknötare till barca vem ska cavani peta?
och cavani på kanten tror du han kommer vara lika effektiv? cavani är en målgörare av rang du plötsligt tar bort alla hans mål ja då har du en helt okej fotbollspelare kvar men inget mer
Atlético addeh
2011-09-20 13:58
Hetfield

Hade vi velat ha Cavani hade vi förmodligen gått för honom istället för Alexis. Vi behöver inte ytterligare en anfallare av 250-miljoners klassen. När Villa lämnar får vi se, men då hoppas jag minst någon spelare underifrån är redo att ta steget upp. Dessutom verkar ju Cesc lagt vantarna på en av anfallspositionerna så framtiden är omöjlig att förutspå.

Det ultimata hade varit att köpt Kun i somras. Nu gör han kaos i Premier League istället. Seriously, vi hade blivit odödliga.
Barcelona Hetfield
2011-09-20 13:51
Finns det någon annan anfallare i världen som kan tänkas vara bättre än Cavani på kanten? Inte en ytter, utan en anfallare som kan spela på kanten för Barcelona.

Jag kommer inte på någon.
Barcelona Nesto
2011-09-20 13:47
Nu följde jag inte Serie A och napoli förra säsongen lika intensivt som den här men vad kan egentligen Cavani tillföra till vårt lag?
Mål? Vi har Messi som spelar centralt och sprutar in mål.
Så länge Pep sitter som coach kommer man nog inte längre köpa in en renodlad striker såvida dom inte kan arbeta mycket bra på en ytterposition.
elbraco - Bojan y Thiago
2011-09-20 13:39
cavani är väl en bra spelare men jag tror inte han hade gjort det bättre än någon annan bra anfallare i fotbollseuropa. förstår inte hur han ska vara bättre än de anfallare vi redan har heller med tanke på handbollspelet vi lirar.

dessutom så har napoli något stort på gång, låt inte våran klubb förstöra det bara för att någon är värvningskåt. dessutom; med tanke på hur galen de laurentiis är så hade han krävt minst 50 för cavani. att köpa stora stjärnor från mindre klubbar är aldrig billigt. Se bara på hur mycket vi fick pröjsa för Sanchez jämfört med Fabregas. inte mycket mer och då är ändå cesc klart bättre.
Barcelona Hetfield
2011-09-20 13:37
Äh, vi får se hur det blir.
Atlético addeh
2011-09-20 13:35
Hetfield

Att du orkar...

Cavani är en spelare som kämpar och sliter, men det är verkligen ingen ultimat spelare att ha på kanten, alltså vore han helt onödig i dagens Barcelona. Att ha en spelare på bänken "bara för att" är inget man lägger €40 miljoner på.

Cavani är tillsammans med Falcao bäst i världen när det gäller att spela som spjutspets. Låt honom vara det.

Med det sagt menar jag inte att jag ogillar Cavani, tvärtom. Han är helt fantastisk, och det är en av mina favoriter. I min bok passar han dock inte in i detta Barça.

En spelare som Alexis var precis det vi behövde. En spelare som kan ta sig förbi sin gubbe, har speed och ett bra målsinne. Det är vad vi fick. Måste ändå erkänna att jag fortfarande är lite sur över att vi inte gick all in för Kun.
Barcelona Hetfield
2011-09-20 13:33
Varken Sanchez eller Pedro är några "målgörare" som Villa. Om man vill hitta en ersättare till Villa på vänsterkanten så ska personen vara målfarlig. Det går inte att ha två dribbelnissar på varsin kant, det blir för mycket tryck på att Messi ska stå för alla målen. Villa är inte världens bästa ytter, men han är trots allt en striker.

Det är nog så Pep resonerar (tror jag). Sanchez och Pedro kämpar om samma plats medan Villas ersättare ska hittas.

Grace/Wastelands
2011-09-20 13:32
Jag älskar Cavani. Men jag håller samtidigt på Napoli och vore pissigt om han drar för då suger Napoli igen.
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2011-09-20 13:31
Jag undrar framförallt om Cavani-ryktet är sant. Det känns lite som det dyker upp lite väl påpassligt efter att han sänkt Milan med sina tre mål. Det är ju så det brukar vara: spelare X presterar något exeptionellt i en "mindre" klubb = spelare X ryktas till de största klubbarna.
Barcelona den närkingska älgen
2011-09-20 13:31
Känns väl inte jättesannolikt att man plockar in Cavani? Visst börjar Villa bli till åren men det finns ju ersättare i Alexis och Pedro, nu gör ju dessutom Fabregas väldigt bra ifrån sig högre upp i banan och Iniesta kan ju spela där även han. Angående priset är jag säker på att det inte kommer att vara så pass bra att det blir värt att köpa Cavani. Vi får nog räkna med att betala minst 40 miljoner euro för honom, och det är det ju inte värt. Det finns dessutom unga spelare i B-laget som har potential att bli riktigt bra. Cavani kontrar som andra nämnt främst in sina mål, känns det som i alla fall. Dessutom känns han ju inte som någon som "slår" sin försvarare och utmanar. Nej, jag tror inte att Cavani är en optimal värvning för Barca och dessutom känns det här ryktet rätt löst..
Barcelona 1.70-ligan
2011-09-20 13:29
cavani håller faktiskt ofta till på kanten och gör det bra, så för den delen är jag inte orolig. Frågan är bara om han behövs, särskilt i relation till vad han lär kosta.
Barcelona Hetfield
2011-09-20 13:25
Hur ofta lyckas Villa eller Pedro göra det? Villa springer ju runt som en vilsen hund och Pedro utmanar ytterst sällan (vilket han inte ska göra heller).

Det är väl utmärkt att man får in en anfallare som är nog den bästa anfallare i världen på att göra mål på ett tillslag. Pass, boom rakt in i mål.

Om man kan köpa en dribbelnisse för 40 miljoner (i värde) så kan man lägga lite mindre för el matador. Han erbjuder något unikt, vi har redan gott om tekniska spelare och korta spelare. Det är nog det Pep vill ha.
Hutch
2011-09-20 13:22
Är det verkligen optimalt att spela med en Cavani på ytterplatsen? Att han uppnår alla krav till att spela ytterforward i Barcelona är det inget snack om, men får han ut max av sin kapacitet på den positionen? Cavani är iaf en spelare som gärna deltar i presspelet och jobbar hem, det gör han i en ytterposition i Barcelona. Hur hög är sanningshalten i ryktet tro?
Grace/Wastelands
2011-09-20 13:22
Hur ofta lyckas Cavani ta sig förbi sin försvarare genom utmaning då?

Jag är tveksam
Barcelona Hetfield
2011-09-20 13:21
Nja, han spelade ju faktiskt som ytter i Uruguay. Dessutom så kommer många av hans mål på vänsterkanten. Äntligen får vi in en anfallare som kan göra mål direkt istället för att behöva 77 chanser per match (ja, jag syftar på Villa). Om priset är bra så slå till, om det är över 30 miljoner så nej tack.

Dessutom så sa Neymar att han inte tänker gå till Barcelona eller Real Madrid då konkurrensen är alltför hög, så vi kan stryka bort honom.
Grace/Wastelands
2011-09-20 13:16
Cavani kommer ju inte direkt vara superhet som ytter när han är stillastående. Han spelar just nu i ett där han gör typ 50 % av sina mål på kontringar. När senast gjorde vi mål på en kontring. Tror inte alls på att Cavani hade varit så troligt bra här. Känns lite som att ha van Nistelrooy eller Torres på en kant.
Barcelona Hetfield
2011-09-20 13:10
Jaaaaaaaa! Det ryktas äntligen om Cavani! Åh, nu blev man glad. Cavani är lång, men han är otroligt smal och snabb, så det är ingen "Zlatan" typ.

Perfekt spelare på alla sätt. Cavani-Messi-Pedro, vem vill bråka med det laget?
Barcelona 1.70-ligan
2011-09-20 13:05
misstänker att Hetfield går igång på ryktet som placerar Cavani i Barca i framtiden. Pep ska följa honom noga denna säsong, sägs det. Hans längd ska även vara något Pep vill åt.

Personligen tror jag inte det finns någon sanning bakom detta ryktet. För det första inbillar jag mig att Pep avskräcktes långa forwards för all framtid efter Zlatan :p
Sen lär Cavani vara svindyr och vi behöver verkligen inte lägga de pengarna på en anfallare varken nu eller några år framöver. Dock hade det varit bättre att lägga pengarna på honom än Nyemar...

Men som sagt, nej tack! Spar pengarna till en bra försvarare istället om vi nu ska köpa någon crack i framtiden.
Barcelona Smogen
2011-09-20 12:52
Ok, tänkte nästan det. Bara att gå in varje dag o kolla helt enkelt. Vi är några som tänkte se Sevilla matchen men just nu finns det kanske sammanlagt 15 platser på hela arenan.
Men har för mig att det var samma grej när jag var där för några år sedan...
Barcelona tarrak
2011-09-20 12:35
Smogen

Säsongskortsinnehavarnas platser släpps så fort de meddelat klubben att de vill sälja, så läget ändras hela tiden. Den stora majoriteteten brukar göra det sista veckan innan match, så oftast finns det mer och mer lediga platser ju närmare matchen man kommer.
Barcelona den närkingska älgen
2011-09-20 12:25
Smogen

Den första september släpps biljetterna till hemmamatcherna, de finns att köpa om du klickar på länken. De som har säsongskort kan ju sälja sin plats för en specifik match, jag tror att det sker genom klubben och att man köper biljett på samma sätt.
Barcelona Smogen
2011-09-20 11:44
Tjenare!

När är det de flesta biljetter släpps för matcher på Camp Nou? dvs. när säsongsinnehavarnas biljetter m.m. kommer ut?
Barcelona Dani Alves=The King
2011-09-20 11:42
Fjäll for President !!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: