/spanien/barcelona/forum/1193.aspx/spanien/barcelona/forum/1193.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Cúles
2017-01-15 21:25
Helt sanslöst att Ronaldo fått priset "Världens bästa". Inte ens i närheten av Messi.
Barcelona Carles Puyol Beast
2017-01-15 21:18
Real kommer vinna idag. Vi måste göra vårt jobb sen får vi hoppas att Real tappar så småningom. Men idag så förlorar Sevilla det är jag 100 % säker på. Zidane har gjort sin läxa.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2017-01-15 21:17
Fy fan "världens bästa" suger verkligen! Helt jävla lost på planen. Men ett tap in mål och media kommer hylla honom till skyarna!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El_Jefe (Heisenberg)
2017-01-15 21:13
Jombi

Peps attityd mot journalister snarare höjer honom i mina ögon. Journalister i allmänhet, och sportjournalister i synnerhet, är så självgoda och vinklande att man blir galen på dem utan att ha med dem att göra. Att då tvingas sitta på en presskonferens med dem där de ställer samma hjärndöda frågor om och om igen och sen använder det du säger för att vinkla det till något skandalöst för att kunna få mer klick, hade gjort en sämre man en Guardiola galen. #LeavePepalone
Jombi
2017-01-15 21:09
@El Tridente:


Sevilla får helt enkelt skylla sig själva som inte var kliniska nog framför målet.

Zidane är långtifrån att vara en taktisk snilleblixt, men att han är riktigt bra när det kommer till s.k. "man-management" (vet inte om det finns ett svensk översättning till det).

Tyvärr, men att gå 40 matcher utan förlust är allt annat än tur.
Jombi
2017-01-15 21:04
Visserligen så stämmer det att Manchester City, med deras mått mätt, gjorde en mindre godkänd insats under den föregående säsongen och att truppen behövde förnyas.

Guardiola fick helt och hållet fria händer att modifiera truppen efter hans eget önskemål för 2 miljarder svenska kronor. Manchester Citys högt satta målsättning är att vinna Premier League, något som är långt borta och Pep har nyligen själv medgett att PL-striden är ute för deras del.

Det finns INGA URSÄKTER att försvara Manchester Citys kräftgång, både resultatmässigt och inte minst deras prestationer ute på planen. Motståndarlaget kan lugnt backa hem och skada Manchester City med kontringar.

Tyvärr så är det minsann väldigt svårt att tycka synd om Pep med tanke på hans attityd i presskonferenserna... Det finns en hel del människor som är kalla i presskonferenserna, men Guardiola sittrar på dem med såpass mycket hat i ögonen att jag inte ens vet hur reporterns kan avsluta sina (oftast lama) frågor utan att slå honom i ansiktet.
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-15 21:03
Fin han är, N'zonzi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Tridente
2017-01-15 20:45
@Katalano:


Som jag skrev så var viss kritik befogad men jag tror att det är en kombination av underprestation samt lite svag coachning.

När Busquets hade några matcher i rad med lika många felpass och dåliga brytningar som på en hel säsong då är det Busquets som underpresterar.
Om ja ska ta ett exempel.

Jag hade grillat LE om han haft en riktig högerback och ett mittfält som ej slarvar som 16 åringar. Kör spelet sig fast och spelarna måste kriga sig till vinster och dåliga resultat p.g.a detta då är det lätt att peka på tränaren.

Tycker inte att det är så lätt att bara peka på LE.
Barcelona Santiago Cazorla
2017-01-15 20:42
@neymar JR:


Exakt, finns svagheter i Citys lag och generellt har Txiki gjort ett extremt dåligt jobb i City men Pep kunde själv välja vilka han ville värva i somras och ingen värvning har varit lyckad(finns dock potential hos vissa). Och visst har det varit lite otur med skador samt att Citys stomme har gått ner sig men finns inga ursäkter för att bli piskade mot varenda lag som kan kontra, 8 insläppta mot Leicester och Everton liksom. Det kostade honom i Bayern med alla billiga insläppta mål på kontringar också. Pep är en fantastisk tränare men det stämmer nog ändå att han gör det för komplicerat ibland. City hade en bra blandning mellan bollinnehav och snabba omställningar de första månaderna som är helt bortblåst nu.
Barcelona Katalano
2017-01-15 20:36
@El Tridente:


Du ser det som att mittfältet underpresterat. Jag ser det som att LE som anledningen till detta. Han har misslyckats att få dem att prestera bättre. Och det gäller allt från speluppbyggnad till presspel.
Barcelona Kröjjf
2017-01-15 20:34
Ser att Peps "underprestation" i PL är på tapeten. Och att en uppfattning är att han helt kört fast i sin stillatående "filosofi". Och oviljan att förändra sin spelidé förklarar varför det går så dåligt för tillfället. Rätta mig om jag har fel, men är inte problemet snarare det rakt motsatta. D v s att Peps experimenterande och besatthet i att vilja vara innovativ och ständigt ligga steget före alla andra, är det som sätter käppar i hjulet för såväl honom, som laget han leder? Om inte, nämn en tränare som prövat sig fram med så många olika uppställningar de senaste åren. som Pep Guardiola gjort. Att Bravo sedan som en bisats misslyckats kapitalt i Manchester City, är ett som är säkert. Men lika säkert lär vara att även han hade lyckats hålla nollan på Camp Nou igår, om han stått i mål istället för ter Stegen mot Las Palmas. Eller har jag helt fel?
Barcelona El Tridente
2017-01-15 20:32
@El_Jefe (Heisenberg):


Real var totalt utspelade första halvlek och rättvist hade 4-0 efte 45 min varit.
Zidane vet att tur kan man inte ha hela tiden. Han är rädd och det är befogat.
Barcelona El Tridente
2017-01-15 20:29


Många klagar på LE som tränare och visst kan det vara befogat till viss del men man ska inte glömma att vi saknar en riktig högerback samt att vårat mittfält underpresterat rätt så rejält.

Måste även tillägga att Ter stegen varit otroligt dålig denna säsong.
Står alltid still på alla skott som inte kommer rakt emot honom.

Det kokar sönder mig när ja ser målvakter som står som frågetecken när det rasslar i målet.

Jag var en utav dom som sa sälj Bravo och satsa på Ter Stegen då han gjorde det bra i cuperna.

Svider att han varit så dålig denna säsong.
Barcelona Iniesta70.
2017-01-15 20:29
Ni kanske redan har läst artikeln av Erik Niva om de spanska tränarna och lite annat smått och gott. Men en intressant artikel är det , som alltid när Niva har vässat sin penna, från maj 2016.
Barcelona El_Jefe (Heisenberg)
2017-01-15 20:28
Real spelar alltså med en 5-backslinje mot Sevilla? Kan någon erinra sig om vi någonsin gjort det? För jag kan inte minnas en enda gång.
Barcelona El FenómenoR9
2017-01-15 19:59
Funderat på om inte Lucho ska få vara kvar efter säsongen. Lr ja om vi tar MINST en stor titel, copa del rey räknar jag inte som de men nästan. Varför han ska få vara kvar? Jo jag tänker att blad dom tillgängliga tränare så vem skulle göra det bättre? klopp kan vi ju försöka sno till säsong18/19 :D Visca Barca
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2017-01-15 19:52
Jag har följt PL i många år med ett öga, aldrig haft ett favorit lag men som många andra hade lagom koll på ligan. Jag tror fan att det är första gången jag är avundsjuk på ligan. Vilka makalösa tränare de har samlats därborta. Nästan varje match är som ett schackspel.
Barcelona A good coach is everything!
2017-01-15 19:44
Hahahahaha Att säga att Pep har en medioker trupp. Que? Och vems fel är det isåfall att värva för 2 miljarder och ha en medioker trupp beror isåfall bara på honom! Den truppen Pep har ska bara inte torska med 4-0 det ska bara inte hända. Pep har svårt att släppa sin spelidé det är hans svaghet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2017-01-15 19:10
Skulle inte kalla en trupp bestående utav Aguero, Silva, Fernandinho, Sterling, Sane, Stones, bravo, De bruyne, Nolito, gundogan, Otamendi och caballero för medelmåttig. Bara den här sommaren handla han över 2 miljarder kr. Vissa försöker hitta ursäkt för Peps dåliga säsong och kallar truppen "mätta".... 2 liga titlar 1 FA cup 0 Cl på 6-7 år skulle jag verkligen inte kalla mätta. Jämför med Chelsea som har 7 Cl finalister i truppen och trots det visar inte tecken på mättnad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-15 18:50
@SimoneZaza, nuevo jugador del @valenciacf #BenvingutZaza Ok, dags att återkalla Munir.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-15 18:28
Valencia är gammal. Vi måste tänka långsiktigt. Nelson Semedo är min favorit.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
2017-01-15 18:25
vad hade det kostat att lösa Valencia från United? Där har vi en högerback som matchar vår profil.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2017-01-15 17:46
Simeone (coach Atleti - taking a jibe at CR): "Results matter more than performances? Do you have any doubts? Look at who won Ballon d’Or."

Varför tänker ingen som honom? Snälla kom till oss!
Barcelona neymar JR
2017-01-15 17:41
Dm1982 Han har en bättre trupp än Liverpool, man u, Tottenham och Arsenal. Han har en likvärdig trupp som Chelsea och han har en betydligt bättre trupp än Everton. Istället för att värva en ytter för 60 miljoner kunde han ha satsat på en innermittfältare. Istället för Stones för 50 miljoner + kunde han ha satsat på bättre försvarare från andra ligor. Den dragningskraften han har borde han ha värvat betydligt bättre. Så om han har en medioker trupp så är det självförvållat. Han måste ju ha vetat vad han har gett sig in på :).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2017-01-15 17:31
[QUOTE=neymar JR]Finns absolut inget som ursäktar en 4-0 förlust, har man investerat 2 miljarder så är det en anledning mindre. Han fick reda 6 månader att han ska träna city och arbetet med spelartruppen började redan då. [/QUOTE] Han har ärvt en medioker trupp, inget snack om det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2017-01-15 16:55
Finns absolut inget som ursäktar en 4-0 förlust, har man investerat 2 miljarder + så är det en anledning mindre. Han fick reda 6 månader att han ska träna city och arbetet med spelartruppen började redan då.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2017-01-15 16:39
Citys trupp är inte mycket att hurra för, mycket svårjobbat med ekonomiskt mätta "stjärnor". Behövs en större renovering för att få fason på det laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2017-01-15 16:37
4-0 blev det alltså till slut. Då kan man ta diskussionen ett steg längre. Jag har varit inne på att man måste anpassa sig till hur fotbollen ser ut idag och inte stirra sig blint på 08-12 säsongerna som "Amo.38" skrev. Vi som Barcafans måste sluta jämföra hur vårt spel ser ut idag med 08-12 säsongerna. Det var en unik era som kommer var 60;e år. Den rätta coachen, med de perfekta spelarna för spelidén. Då kan man fråga sig om Pep hade varit lika framgångsrik som Enrique åren 14-17, med denna spelartrupp? Nu menar jag inte på att Lucho är bättre än Pep, utan vem som kan få ut max utav det nuvarande materialet med MSN och utan Xavi etc. Hur som helst, hoppas att Pep kan vända den här situationen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2017-01-15 16:26
Herrejävlar vad skit Claudio bravo är.. om jag inte är helt ute och cyklar så har han släppt in 14 mål senaste 22 skotten ?.. wow säger jag bara ..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2017-01-15 16:24
Tråkigt att bravos räddningsprocent är ganska lågt just nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: