/spanien/barcelona/forum/1190.aspx/spanien/barcelona/forum/1190.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Pep - El Míster
2017-01-19 00:13
Visst, jag försvarar gääärna Neymar. Det står jag för. Han är viktig tycker jag. Han ger Barca något extra. Jag tycker han är oerhört viktig för framtiden och för sporten. Underhållningen. Kulturen. ALLT. Och vi vet vad han besitter för kvaliteer. Så när någon utallar sig så, enligt mig, oerhört överdrivet kritiskt så måste jag påpeka oerhört överdrivet tydligt hur mycket Neymar verkligen brinner och tränar för att hålla sin arbetsgivare nöjd. Givetvis sliter jag mig också i håret ibland för hans nonchalanta stil, filmningar, missar etc. Men jag sväljer det då han ger mig och laget så mycket annat nice som jag tycker är ovärderligt. Jag är trots allt ett enormt Ronnie Gaucho-fan och började följa Barca slaviskt 2003(tv4 köpte rättigheterna) och jag antar att det satt sina spår i mig hur jag vill ha Barca - lika viktigt som katalanerna är, lika viktigt är det med en underhållande brasse i Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2017-01-19 00:02
Davids3 & Katalano Jo, men att Neymar inte skulle brinna för Barca för "fem öre" är ju ett skrattretande uttal enligt mig. Och ingen vidare respons fick du heller på det inlägget. Vad grundar du det på? Inte hans poängskörd iallafall? Eller hans hemjobb och slit i matcherna långa stunder under hans långa måltorka senaste tiden? Något som varken Messi eller Suarez bidrar med vad jag kan se. Eller hans fantastiska dribblingar och mål han bjudit på i tre säsonger? Eller hans oerhört proffesionella leverne utan alkohol, egen kock hemma och skadeförebyggande träning privat varje dag? Ge mig material som visar att alla proffs i storklubbarna lever så... Kolla bara på Benzema, Alexis etc etc(storstjärnor i storklubbar). Dom är skadade, feta, tröga.. Fast det är enbart för att vara snygg framför kameran eller för at hålla Pokerstars glada? Jag har sett dokumentärer och följt Neymar sen han kom till Barca så detta är inget påhitt. Med uttrycket "fem öre" så låter det som om han verkligen pissar på Barca. Det är inte min uppfattning eller fansen nere i Barcelona i alla fall. Man ska inte missuppfatta hans stil och intressen. Ja, han gillar fräcka kläder och att spela poker. Men han är bra mycket mindre flådare än en viss Ronaldo i Madrid men inte fan klagar dom på hans entusiasm för RM när han tränar, aldrig är skadad och stänker in 40-50 mål per säsong? Nån jävla gräns får det ju finnas för att anklaga våran offensiva framtid för att inte visa någon kärlek eller respekt till klubben. Han och hans far fick bra mycket mer lukrativa erbjudanden än det Barca gav. Dessutom har han tydligt tagit en roll i skuggan av Messi när han kunde varit den absolut största stjärnan i vilken klubb som helst.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-01-19 00:01
Stackars Isak.
Barcelona Soko
2017-01-18 23:56
Ronaldo borde lämna tillbaka guldbollen.
De som röstade på honom borde skämmas!
Barcelona 100% AntiMadridista
2017-01-18 23:36
[QUOTE=Katalano]Just detta har jag tänkt på mycket idag. När Barcaspelare lägger sig lätt så säger han saker i stil med att det inte hör hemma på en fotbollsplan, sådant ska han sluta med, det är pinsamt osv. När Barcaförsvarare gör något vågat så är det dumt och riskfyllt, men när en Realförsvarare gör samma sak så har han koll på situationen. Frisparkarna Barca får är ofta billiga medan Real får solklara frisparkar osv. Ibland är det bara småsaker, men det jag tycker det skiner igenom väldigt mycket allt som allt. [/QUOTE] Det är alltid så... imorgon kommer det vara samma sak. Jag önska att kommentatorn var på engelska och inte svenska.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2017-01-18 23:33
Ja du Mr Zidane vad ska du ta dig till nu när turen börjat tagit slut? Hahaha. Dom är ute ur cupen ingen chans att Celta tappar detta, hemmaplan framför en kokande arena där Real måste göra två mål... Ser inte bra ut Real. Med den här formen åker dom ut mot Napoli.

Angäende Ronaldo.. Jag finner inga ord, urusel spelare. Kanske borde sitta på omklädningsrummet och fixa naglarna för att sedan löpa in på plan vid en eventuell straff och ta all cred för att spela med Ronaldo är som att spela med en man mindre. Att han sedan skrev på ett femårskontrakt under sommaren... Hahaha!!
Barcelona El Tridente
2017-01-18 23:16

Det bästa med Ronaldos usla form kan ingen klaga över att han är sliten.

Han har aldrig fått vila lika mycket som denna säsong senaste 7 åren.

Helt utvilad och är katastrof i två raka matcher. Det är sinnessjukt hur jävla dålig man kan vara när man inte får sina tap-ins eller straffar.
Barcelona neymar JR
2017-01-18 23:16
Att förlora 2 matcher i rad oavsett vilken turnering gör aldrig något gott. Real känner redan pressen från Barcelona i ligan med tanke på förlusten mot Sevilla. Kommer bli svårt för dom att slå om, än svårare när turen verkar ha vänt och domarna är rättvisa. Är det någon gång vi ska vinna på anoeta så är det imorgon. Spelarna har jag fått en boost nu och harmonin är tillbaka.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-01-18 23:14
Det arabiska våren har kommit till Real .

Nu måste Real göra minst två mål borta för att gå vidare. Ifjol slog Celta ut Atletico och i år har de bra chans att slå ut Real .

Hoppas att tränaren och Orelana sluter fred så han spelar i returen, han är grym .
.Real är hur som helst skakade . Andra raka förlust.
Barcelona A good coach is everything!
2017-01-18 23:13
Hade hellre sätt Real förlora en match i ligan eller CL än cupen. Tror att en vinst idag hade vart bra för en kommande motståndare i ligan !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2017-01-18 23:13
Ronaldo är slut som spelare, sanna mina ord . Killen lyckas inte med nånting längre. Inte för att han har lyckats med det senaste 2-3 åren men då gjorde han åtminstone lite mål. Nu är t.o.m det ett stort frågetecken (förutom straffar).. Riktigt riktigt skit är han. Man är blind om man inte ser det. Real måste sälja honom illa kvickt (helst inte)..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-01-18 23:08
@JakWah:

Tror inte de vänder så enkelt. Celta är grymma på hemmaplan. Men jag tror ändock Real går vidare till slut...
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-18 23:07
[QUOTE=neymar JR]El pistolero Det är lika chockerande varje gång, ser kommentatorer/experter/fans matcher eller? Människor tror att han kan dribbla, skjuta frisparkar, PASSA och att han är en lagspelare. Hur kan man vara så blind? [/QUOTE] Kan vara tidernas mest överskattade fotbollspelare sett till vad han kan uträtta på fotbollsplanen. Messi ett offer av detta när det kommer till individuella priser han blivit rånad på.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2017-01-18 23:06
När real fansen vill bli av med honom och när Barcelona fansen vill att han ska vara kvar i real då är något helt fel. Hur kan man vara världens bäste då?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2017-01-18 23:06
Två förluster på raken. Vem har sagt att januari är den tråkigaste månaden?
Real hjälper mig igen att sova gott, passar bra i mörkret.
Barcelona JakWah
2017-01-18 23:05
För varje match man ser Real spela så blir man mer och mer förundrad över hur fan Ronaldo kunde vinna Ballon d'Or. Han är verkligen inte ens topp 10 i världen. Bra resultat för Celta, men Real vänder det här relativt enkelt tror jag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Tridente
2017-01-18 23:05

Måste även tillägga att det är riktigt jävla skönt att se hur Ronaldo ruttnar och samtidigt förstör reals spel.
Barcelona El Tridente
2017-01-18 23:03

Guidetti dansar med Casemiro hahahaha
Barcelona neymar JR
2017-01-18 23:03
El pistolero Det är lika chockerande varje gång, ser kommentatorer/experter/fans matcher eller? Människor tror att han kan dribbla, skjuta frisparkar, PASSA och att han är en lagspelare. Hur kan man vara så blind?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-18 23:00
Förstår inte, vad är det med kommentatorer o aldrig kritisera Ronaldo, alltid ha ursäkter för honom? Kolla hur mannen har spelat i 2-3 år....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
2017-01-18 22:59
neymar JR

Sant
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-18 22:58
[QUOTE=papillon]neymar JR Vi gick på Douglas istället... [/QUOTE] Lite skillnad på pris där.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2017-01-18 22:55
Samma nivå en viss prisskillnad! :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
2017-01-18 22:53
neymar JR

Vi gick på Douglas istället...
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona neymar JR
2017-01-18 22:47
Vet inte om ryktena stämde att vi var nära danilo men man måste tacka Perez. Tänk om han hade tillhört Barcelona? Jisses
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2017-01-18 22:45
Var inte den här Vasquez Spaniens nya stjärna?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-01-18 22:43
@100% AntiMadridista:


Just detta har jag tänkt på mycket idag. När Barcaspelare lägger sig lätt så säger han saker i stil med att det inte hör hemma på en fotbollsplan, sådant ska han sluta med, det är pinsamt osv. När Barcaförsvarare gör något vågat så är det dumt och riskfyllt, men när en Realförsvarare gör samma sak så har han koll på situationen. Frisparkarna Barca får är ofta billiga medan Real får solklara frisparkar osv. Ibland är det bara småsaker, men det jag tycker det skiner igenom väldigt mycket allt som allt.
Barcelona neymar JR
2017-01-18 22:41
Det målet gör det så extremt jobbigt för Madrid spelarna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-18 22:41
HAHAAHA JAAAAAA
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2017-01-18 22:40
Hahahahahah jaaaaaaaaa
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: