/spanien/barcelona/forum/1188.aspx/spanien/barcelona/forum/1188.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Katalano
2017-01-24 09:33
Bosketts

Jag vill minnas att jag sett Sergi Roberto som Pivote tidigare, men inte under Lucho. Har ingen tydlig bild av hur han klarade sig, men med tanke på hur stabil Busquets varit tidigare och att det är vad han därför jämfördes med så sågs det nog som lite halvdant.

Jag hoppas att Gomes får fylla ut Busquets position rakt av då han spelat som bästa just som Pivote tidigare. Detta kan ge oss en bättre bild av hur han klarar av uppgiften och om han kan ses som konkurrent för Busquets eller inte.

Barcelona Meneysuarez91011
2017-01-24 09:20
Luiz Suarez, 30 år idag. Svider lite i hjärtat, 30 år, är han en spelare som håller tills 34-35 eller är det 32 max 33 som gäller tror ni? Känns som han gått upp lite i vikt, skiter fullständigt i kroppen men ändå gör sitt jobb. Vill ni veta en läskig sak? Både Suarez och Messi, 30 år. Ska en vacker dag ersättas. Enda jag kan se ersätta Messi är Dybala, Surez blir nog enklare. Men fortfarande svårt att ersätta våra älskade spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2017-01-24 09:11
Jag tror faktiskt att Busquets skada kan mynna ut i något bra. En stor anledning till höstens platta resultat har varit ett direkt resultat av Busquets sviktande form.

Under Lucho har Sergio fått ta ett betydligt större ansvar än förut. Han har efter Xavis adjö och Iniestas skada fått bära hela mittfältet och på grund av detta sett oerhört trött och okoncentrerad ut.

Avsaknaden av en ordentlig utmanare på sin position har också gjort sitt i frågan, och gjort honom omotiverad. Nu får han två-tre (relativt enkla) matcher från läktaren och se (förhoppningsvis) Gomes växa i rollen som pivote.

Har Roberto fått testa på den rollen? Så vitt jag vet har han inte gjort det, men jag tror att han skulle kunna vara den där ordentliga utmanaren till Barcelonas svåraste roll. Han är lugn, han är bolltrygg och har speluppfattningen som krävs.
Barcelona DM1982
2017-01-24 09:11
[QUOTE=Soko]Messi har bara 3 assist i ligan!! Helt sjukt . Han borde haft minst 13 men tack vare Suarez och framför allt Neymar som bränner obegripligt mycket så står han alltså på endast 3. ps. Deulofeu till Milan . [/QUOTE] Lionel Messi has gone 11 games without an assist, his teammates has missed all the 31 chances he created in this run! #fcblive Bottlers ?? https://t.co/yOvMSwOe2a
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-01-24 08:33
Messi har bara 3 assist i ligan!! Helt sjukt . Han borde haft minst 13 men tack vare Suarez och framför allt Neymar som bränner obegripligt mycket så står han alltså på endast 3.

ps. Deulofeu till Milan .
Barcelona Xaviesta
2017-01-24 03:45
Lion24 Som vanligt välanalyserat, du har ett gott öga för spelsekvenser och matchanalyser. Jag håller med dig i mångt och mycket här men vill ersätta vissa av dina frågetecken med punkter och utropstecken - MSN:s, sometimes, brist på presspel kan inte bero på annat än direkta direktiv (copyright på den såklart) från mister himself då dom gånger vi ser dom pressa hårt och distinkt sker det utan att vara konsekvent och genomgående matchen ut. Dom få ggr vi ser en press sättas in från dessa tre herrar görs det för att dom sökt sig längre ner i banan för att undvika offsiden och vara beredda på en eventuell kontring och råkar bollen vara i närheten av deras gubbe just då så sätts en halvhjärtad press in från Messi medan Neymar och Suarez jobbar hårdare i pressen om det nu är tvunget. Kan tilläggas att Messi spontant söker sig längre ner även för andra anledningar, tex för att göra våra trubbiga mittfältares jobb som var fallet i matchen mot Eibar, bara för att ta ett exempel. Men att det skulle i-n-g-å i vår spelmodell under Lucho att anfallarna skall vara lika delaktiga i presspelet som övriga lagkamrater finns inte på kartan då Lucho finner bollinnehav mindre upphetsande än sina föregångare på posten och hellre föredrar tre spjutspetsar redo att hugga på kontringarna. Till sist håller jag med sig om att avståndet mellan våra lagdelar är alldeles katastrofalt och för inkonsekvent. Vi uppträder som ett förvirrat gummiband drunk on Iniesta70:s fulwhiskey där vi växlar mellan att gröta ihop oss för tätt på varandra eller stretcha ut oss för långt ifrån varandra vilket tex skapade ett hav av ytor framför egna backlinjen som Eibar, turligt nog, inte utnyttjade till max. Ett gummiband av det slaget kommer att brista mot skickligare lag längre fram, tex i en viss turnering vi alla håller varmt om hjärtat. Jag vill se en konsekvent (yep, lika bra att tjata ut det ordet) spelidé från Lucho när det kommer till presspel och krympande/utökande ytor - eller så vill jag inte se det alls. At this point går det nästan bra med vilken som för min del, bara jag får se en tydlig röd tråd i tanke och handling, för den här gråzonen vi befinner oss i nu med Hawaii-fotbollen vi bjuder upp till är inte värdigt ett lag av Barcas kaliber. Jag må låta lite väl hård här men håll med om att det stundtals såg ut som om Lucho huggit svärdet i samma höna 50 ggr i Zelda III - A link to the past och sen var skärmen fylld av huvudlösa kycklingar running around utan att själva veta vilken uppgift dom hade. Individuellt hade några av våra killar en bra kväll och vissa av dom fick sätta ett par välbehövliga strutar men som enhet gjorde vi en alldeles urusel match. För oss taktik/teknik-nördar var det en hårt gnuggande gaffel mot en tallrik i 90 minuter och mina öron gör lite ont än. Nu gick det ändå vägen med 4 mål mot lilla Eibar men hur går det mot dom ruskigare lagen senare i vår när säcken ska dras ihop? Det är det enda frågetecknet jag bjuder på ikväll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2017-01-24 01:08
@Barcelonistas:


Vem ska då ersätta honom? Suárez är fortfarande världens bästa striker, och marknaden kryllar inte direkt med strikers av hans kaliber. De enda tänkbara ersättarna jag kan komma på är Dybala och Griezmann, vars kontrakt sträcker sig till 2020 respektive 2021 och lär kosta skjortan. Vi kommer antagligen inte att ha råd med både Dybala/Griezmann och Verratti, som i mitt tycke är en mer nödvändig värvning för tillfället.
Barcelona Stright outa Barca
2017-01-23 23:22
Robert Fernandez (sporting director): "The dynamics have changed. "We are very happy with Aleix. He'll stay" #fcblive
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-01-23 23:10
Vi borde sälja Suarez nu under sommaren killen har nått sin prime och blir bara sämre och sämre. Herregud fattar ni själva hur mycket killen gått upp i vikt sedan 14/15 säsongen när vi vann trippeln?

Han missar alldeles för enkla passningar, ser otroligt klumpig ut med bollen, springer offside, missar dom enklaste lägena som finns, han stannar även upp spelet konstant.
Barcelona Soda Popinski
2017-01-23 22:14
I länktips finns en intervju med Samuel Eto som jag snubblade över idag av en slump. Den handlar mycket om Pep Guardiola och jag finner den intressant att lyssna på av flera olika anledningar. Vissa City fans skulle älska att se den.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CarlesPuyol5
2017-01-23 21:17
Det är många som är trötta på att forumet har stängts. Men oneliners som "suarez är inte bra idag" tex klarar inte moderatorerna av att hantera. Det blir för mycket för de.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Duda
2017-01-23 20:44
Luis Suarez ar en spelare som misslyckas med det latta nar han far for mycket tid pa sig att tanka, varkar det som... men nar han gar pa instinkt sa ar han en killer :)

jag tycker personligen att det ar trakigt att ni stangt forumet under match, for visst sa ar det manga som skickar ivag en massa onodiga oneliners, men finns en hel del kunniga personer har inne som bidrar med fina analyser, och det aven under matchens gang!
Barcelona Ribohn Fan
2017-01-23 19:26
Lion24 Årets Lucho upplaga förekommer inte någon utpräglad pressspel. Defensiven består av att täcka ytor, ligga på rätt sida om boll. Vänta på misstag och ställa om, eller tvinga motståndarna spela långt. Han tror ju självklart att hans 4-4-2 spel är det som ska bringa titlar till oss. Men jag tycker inte det är kul, inte ens om vi vinner titlar.
Barcelona Lion24
2017-01-23 18:39
Det här blir ett långt inlägg!

Jag har många gånger skrivit om presspel, hur man pressar och att man ska vara intensiv och allt det där. Vårat presspel har nästan alltid sett katastrofal ut på sistone. Jag tänker visa en sekvens senare. För mig så är presspel det viktigaste. Du kan ge mig en tränare som har 98% bollinnehav men om tränaren inte har en effektiv presspel så vill jag inte ha den tränaren. Det finns så mycket fördelar med presspel, jag kan hålla på hela kvällen. Men jag ser ibland lag som pressar för pressandets skull, det gäller även oss. Men ett presspel utan intensitet och aggressivitet är ingenting. Jag har verkligen inspirerats av Peps tid i Barca men framförallt Simeones Atlético. I min värld så är det så man ska pressa, man ska vara som ett lejon som inte ätit på flera dagar. Det är då man vinner på sitt presspel, alibipresspel är något jag verkligen avskyr, jag klarar inte av det.

En anledning till varför vårat presspel inte alltid funkat effektivt är för två grejer: den ena är att vi är inte tillräckligt aggressiva, inte tillräckligt intensiva, oftast ser jag alibipress från våra spelare. Det kan ha två orsaker: 1. spelarna har inte den respekten för sin tränare att de skulle ''dö'' för honom och 2. tränaren helt enkelt inte har eftersökt detta. Till den andra anledningen till varför vårat presspel inte alltid funkat så får man trycka på länktips för att veta det. Stanna Youtubes klocka vid 1:10:13. Det här är alltså från Sociedad matchen i cupen. Man måste studera de närmsta sekunderna väldigt väldigt noga, man måste analysera vad våra spelare gör vid det här laget. I den sekvensen så är det Inigo Martinez som passar Raul Navas. Suarez pressar men Navas kan lösa den situationen. Bollen går till högerbacken och Neymar pressar också men högerbacken kan också lösa den situationen. Bollen går till högeryttern men där blir det stopp. Varför tar det stopp vid Digne? Varför kan Raul Navas och högerbacken kunna ta emot bollen, tänka, titta, och passa bollen men varför kan inte högeryttern? Varför är Dignes presspel effektiv men inte Neymar och Suarez?

Titta på avståndet från när Inigo Martinez ska passa bollen till Raul Navas och titta hur långt ifrån Suarez står från Navas. Titta sen avståndet mellan Ney och högerbacken. Jag har sagt många gånger att när du ska pressa så ska du inte vara för nära motståndaren, du ska inte heller vara för långt bort. Du ska vara på en avstånd där passningen ska kunna gå till motståndaren, i den sekund som passningen slås, det är då man pressar. Men titta sen på Dignes avstånd till sin motståndare, det är då motståndaren gör fel. Tekniken i vårt presspel är antingen för dåligt eller så ingår vissa spelare inte in i den kollektiva pressen, som Leo, Ney och Suarez. Jag tror att Lucho beordrar dom att pressa men MSN pressar inte rätt, men dom kommer undan med det ändå. Om det har för att Lucho inte har tillräckliga ''balls'' för att säga åt dom eller inte är en annan femma.

Men det är egentligen inte de allra viktigaste. Om vi går tillbaka till 1:10:13 och stoppar när Inigio Martinez/Raul Navas (mittbackarna i La Real) har bollen. Titta på hur våra spelare positionerar sig. Vi pressar eller försvarar alltså i stort sett med en 5-3-2 uppställning (i den sekvensen). Kolla vart Rakitic är. Det är heller inte det viktigaste, det viktigaste är avståndet mellan de centrala mittfältarna och backlinjen. Oavsett match och sekvens så är avståndet mellan mittfältet och försvararna alldeles för stort. För att kunna pressa effektivt så ska man vara nära varandra så långt det går. När vi har boll så är det logiskt att yttermittfältarna eller ytterbackarna breddar, eller att hela laget breddar egentligen, för då öppnar man upp spelet, men när vi försvarar då ska det vara helt tvärtom. Då ska man göra sig så ''liten'' som möjligt, alltså man flyttar in laget centralt och blir tighta i mitten så att man stänger all form av ytor på just mitten. Att överföra en boll från en kant till en annan tar tid och man hinner förflytta sig till den andra kanten innan bollen nås tid, om man ska täcka kanter.

Men det viktigaste är att blockera alla ytor som finns, framförallt på mitten, genom att backlinjen ska vara så hög som möjlig och att laget ska vara så tight som möjligt. På det sättet så blockerar man i stort sett all form av spel från motståndaren, varför? För dom har inga ytor att spela på, vi har stängt av alla ytor, om det finns ytor så är det vi som skapar ytor för våra motståndare, för att kunna planera erövring av boll genom presspel. Men positioneringen vid 1:10:13 och den så kallade presspelet är k a t a s t r o f a l. Backlinjen ligger alldeles för långt ner, när backlinjen ligger så långt ner och mittfältet trycker upp, så fattar vem som helst att det öppnas upp en massiv yta framför backlinjen, bakom mittfältarna: den farligaste ytan alltså. Om vi ser på sekvensen så ser vi Umtiti som följer en spelare på mitten, han lämnar alltså sin zon som mittback, vilket är livsfarligt, vad händer då bakom han? En yta uppstår, och då har ändå La Real två spelare där framme som utan tvekan kunnat utnyttja den lediga ytan. Den ytan uppstår för att det är en sån extrem stor avstånd mellan backlinje och mittfält. Backlinjen måste flytta upp så högt det går för att göra spelplanen så liten som möjligt för motståndarna. Så taktiken är helt fel i presspelet och tekniken är helt fel i presspelet, hur ska det kunna gå bra?
Barcelona Bosketts
2017-01-23 16:17
Oerhört glädjande att Isak går till Dortmund istället för Real. Inte nödvändigtvis för att konkurrenten går miste om en talangfull spelare, men för att han visar prov på en intelligens som tyvärr är påtagligt frånvarande hos många jämnåriga talanger.

Det är ju ingen chock direkt att Ödegaards utveckling stannade upp totalt samma sekund som han kritade på för marängerna. Isak är klart bättre än många andra svenska talanger som lämnar för spel i Holland och liknande, och ska givetvis spela i en bättre klubb, men att undvika det absoluta toppskiktet och istället välja en klubbadress som dels har behov av anfallare och dels har en lång tradition att fostra unga anfallstalanger är inget annat än ett fantastiskt val.

Hoppas att han blommar ut ytterligare och vem vet, han kanske hamnar hos sina idoler Neymar och Messi i framtiden...
Barcelona Soko
2017-01-23 16:11
@Cule4life:

22 februari spelar Real borta mot Valencia
26 februari spelar sen Real borta mot Villarreal

Stor chans att Real tappar mellan 4-6 poäng.
Barcelona Cule4life
2017-01-23 14:54
Är inte Valencia på G nu också? Zaza kommit. Den är en perfekt hängmatch för att tappa. När spelas den? Man måste ju se den.
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-23 13:53
Deras hängmatch är Valencia på Mestalla. Dagens Valencia slår dagens Real Madrid utan Modric, Marcelo och Carvajal på Mestalla.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2017-01-23 12:56
5 poäng ifall Real vinner sin hängmatch. Dom måste tappa en match till nu..då blir det skön nerv. Jobbigt att ha Barça flåsande är. Men vårt spel skrämmer iaf inte många. Men Messi räcker ju för det.
Barcelona neymar JR
2017-01-23 12:40
Var det Messi kommentarerna som stängde affären för real? Eller ja det var ju Messi, Ronaldinho och Neymar han såg upp till.... Hade dock varit roligare ifall det visar sig att Dortmund verkligen värvade honom framför ögonen på Madrid. Hoppas han verkligen kan utvecklas till något bra, Sverige är i minst sagt i behov av det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Meneysuarez91011
2017-01-23 12:35
Isak klar för Dortmund, riktigt avis faktiskt! Tror han kan utvecklas väldigt bra i tyskland, kanske en vacker dag hamnar han hos oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona drush
2017-01-23 12:28
Det kanske var bra att hålla forumet stängt under matchen med tanke på hur liten tolerans många har för bristande spel. Viisst kan det va skönt att skriva av sig frustration men testa å skrik på teven eller din respektive som alla andra normala människor =)

Med halva säsongen bakom oss kan man väl konstatera att spelet och stabiliteten vi har blivit bortskämda under "Messi eran" inte riktigt funnits där. Det ser ut och känns som en mellansäsong (efter 5 av 6 titlar på 2 år) vilket jag tycker man får ha lite överseende för. Resultatmässigt har det känns värre än vad det egentligen är. Vi är 3a i ligan men absolut fortfarande med i striden, dessutom med flest gjorda mål och släppt in få (17). Vi är i 8delen i CL och har bra utgångsläge i CDR. Med tanke på det flyt som bla Real haft i många avgörande moment så är 5 poäng inte så farligt.

På nåt sätt känns d som en mellansäsong för europeisk fotboll generellt (eventuellt Chelsea som undantag men dem har bara ligan att tänka på). FInns inget topplag som verkligen övertygar. Den dominans som visades av oss eller Bayern vissa säsonger finns inte i nåt lag idag enligt mig. Vet inte om det beror på att det blivit jämnare eller att det taktiskt inte skett nån radikal utveckling och topplagens taktik blivit förutsägbar.

Va jag vill förmedla är iaf att försöka hålla en generellt positiv inställning då vi har så mkt kvar av säsongen. Det känns som vårat spel har mkt mer att hämta än att förlora och att många spelare har mer att ge inviduellt. Tolka inte detta som att man inte får vara negativ eller kritisera nånting men, som många här inne sagt innan mig, att bara skriva meningslösa rants eller gnälla som en 5-åring förstör bara stämningen.
Barcelona Nemesis 10
2017-01-23 12:13
@El Pistolero #9:


Måste hålla med där, får inte heller ihop ekvationen.
Men samtidigt tycker jag att det finns en liten charm i det :)
Dock så älskar jag Suarez och skulle inte byta honom mot någon annan striker i världen. Han ger verkligen 100% varje match och det beundrar jag honom för!!
Barcelona Iniesta70.
2017-01-23 11:23
Katalano

Tur att forumet var stängt igår, annars hade man garanterat åkt på en årslång spärr:) vi tar nya tag:) nu är det lunch, tack o lov!
Barcelona Katalano
2017-01-23 11:14
Iniesta70.

Triggered. Du vet ju vid det här laget att jag absolut inte än nöjd med annat än resultatet. Jag har högre krav på spelet än så. Vi ska inte spela jämnt med Eibar för det bådar inte gott för resten av våren även om vi lyckas få in ett par mål. Första 35 minuterna så satt jag i ständigt lidande av vad jag såg på planen. Först då var det en fin sekvens av snabbt passningsspel och rörelse från våra spelare.

Om vi spelar så här mot Eibar, hur ska det då se ut i returmötet mot Sociedad nu i veckan, utan Iniesta och Busquets? Jag är väldigt orolig och vill inte åka ur cupen på hemmaplan när vi dessutom har en ledning att gå på.

Barcelona Iniesta70.
2017-01-23 10:57
Katalano

Ja, det finns ingen logik i vårt "rotationssystem", eller med bytena i sig, tycker det råder nån form av "polsk riksdag" över hela fadäsen. Mathieu? Bedriver Barca nån form av socialverksamhet där alla ska få vara med?

Sedan så praktiserar ju vi "flipperspels principen" på egen planhalva och den enda som kan kontrollera "kulan" är ju Messi, är ju verkligen svårt för våra mittfältare att utöva något annat än vinnande av andra boll när det ser ut som det gör. Blir inte lättare för våra nyförvärv att visa vad dom kan, även om man kan begära mer av flera av dom så känns det som om dom inte får nåt gratis heller, ingen trygghet, ingen harmoni. Men men, vi vann med fyra bollar. Så alla är väl nöjda?
Barcelona Lionel12
2017-01-23 10:31
Nu kommer en "oneliner". Vidal förtjänar lite mer respekt och har visat sig va bättre än vad jag trodde. Mer speltid till den grabben vill jag se.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2017-01-23 09:57
Så sjukt viktig vinst igår.Efter en skada blir det alltid lite oroligt i laget.

Jag är också oerhört tveksam till bytet igår Suarez som kommer in ger ett oerhört felbalanserat mittfält utan Busquets.

Rakitic i en ovan roll som dessutom inte ofta levererar snabba passningar.
Arda som inte gjort en bra halvlek på innermittfältet får fortsatt förtroende där.

Suarez som varit oerhört blek på sistone kommer in istället för Gomes som visat fin form och dessutom gjort det allra bäst på just Busquets plats.

Hoppas verkligen på Gomes från start nästa match!

Vi lyckades vila Pique och även masken som var avstängd trots detta håller vi nollan.Kul för Ter Stegen för första matchen på oerhört länge var han delaktig i det.

Messi fantastisk match vilka passar borde fått minst tre assist.Hur många key passes slog han under matchen kan man undra.

Neymars form är på gång men som vissa är inne på hans avslut alltså...

Suarez där kan man bara hålla med han blandar och ger men matchen igår var nog hans bästa på ett bra tag såg lite lättare ut i steget.

Kul att Vidal kom in ett bra byte att göra på slutet av matcher med hans speed och han förtjänar verkligen speltiden.

Mathieau gör en helt ok match men nu hopas jag han spelat färdigt i Barcatröjan dags att skola in Marlon!

Jag hoppas att Alena flyttas upp nu när Busquets samt Rafinha är skadade ett perfekt tillfälle att ge han några minuter inte minst i cupen!

Tycker säsongen börjar smyga igång lite liksom hela vårt maskineri de nya börjar bidra lite smått.

Tänker på Paco för visst är han så smart att han inte vräker sig efter bollen utan släpper den till Neymar...Eller? Neymar behövde ett mål nästan lika mycket som han.

Barcelona El Pistolero #9
2017-01-23 09:55
Suarez är nog den konstigaste anfallaren jag sett i Barça. Det omöjliga lyckas han med, men inte det enkla. Han kan missa enkla 5 meters passningar och sen göra en helt fantastisk pass till Messi som gör 2-0. Han kan missa öppet mål för att minuten senare göra mål på halvbica upp i krysset. Jag blir inte klok. Konstig typ.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-01-23 09:27
Iniesta70. Du har täckt mycket av det jag ville skriva om gårdagens match, så jag tänkte fylla på med lite annat, framförallt negativt som du valt att inte nämna. Rent spelmässigt så är det en jämn match, mot Eibar, vilket är bedrövligt. När busquets blir skadad så väljer LE att byta in Denis Suarez, varför då? Gomes har ju visat att det är just Pivoterollen han fyller ut allra bäst. istället saknar vi balans totalt på mitten även om Rakitic flög omkring hela planen med fantastiska glidtacklingar. Utan Busquets och Iniesta på planen så är det detta spel på mittfältet vi får vänja oss vid. Detta då Lucho inte gett spelarna de verktygen som behövs för att spela den fotboll vi blivit bortskämda med, men också för att ingen av spelarna är uppvuxna i La Masia. om Real Madrid, trots de fantastiska spelarna de förfogar över på mitten med Modric och Kroos för att ta exempel, inte lyckas föra matcherna ordentligt så är det självklart att vårt mittfält inte klarar det bättre utan en spelidé och en struktur i bakgrunden. Just därför ser jag Sergi Roberto som en desto mer självklar kugge i ett framtida mittfält hos oss och därför måste vi få in en högerback mot sommaren. Jag vet att många prisat Vidal för hans senaste prestationer, men Vidal är framförallt bar offensivt och brister mycket i det defensiva. med tanke på att vi har Alba på vänsterkanten så behöver vi en högerback med mer balans. Denis Suarez gör ännu en ganska dålig match och jag blir mer och mer tveksam till honom. Är tveksam till om han kommer bli så bra som man haft förhoppningar om. Kul att Neymar fick göra ett spelmål igen. Vad var det, 14 matcher sedan sist? Hoppas det släpper för honom nu och att han går en fantastisk vår till mötes. Ter Stegen kastade sig igår och gjorde några riktigt fina räddningar. Kul att se. Umtiti har slarvat en hel del på slutet efter en helt fantastisk start för vår klubb. Måste få upp fokus/koncentration mer. Varför är Mathiu ens kvar i vår klubb? Avskyr att se honom på planen.
Annons: