/spanien/barcelona/forum/1183.aspx/spanien/barcelona/forum/1183.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Carles Puyol Beast
2017-01-25 22:01
Ramos markerar att det krävs 2 mål för det ska bli förlängning. John är så kass så att Danilo som är ännu sämre gav honom assist hahaha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messi es el fenómeno número uno
2017-01-25 21:58
Fuk John, han har missat två frilläge!! Han ska tacka danilo för självmål
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JakWah
2017-01-25 21:58
Reals enda chans är att byta in Ronaldo i andra halvlek!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2017-01-25 21:58
Välförtjänt väl, så många chanser..
Barcelona El Tridente
2017-01-25 21:57

Celta kör över Real HAHAHAHA

GUEDETTI !!!!!!!!!!!!! HAHAHAHHAHAHA
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-25 21:57
JOOOHHNN!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andres Iniesta Lujan
2017-01-25 21:56
@Barca4life98:


Nej nu har Celta haft mycket mot slutet av halvleken. Kunde gjort både 1-0 och 2-0. Ronaldo gjorde dock en Torres lite tidigare, träffa stolpen trots öppet mål. Men positivt nu, celta har ryckt upp sig... och i skrivande stund Guidetti!!!!!!!! YEEEESSSS!!!!
Barcelona Katalano
2017-01-25 21:55
BlackCop

Det var El FenómenoR9 som länkade videon du nämnde. Jag använde sökfunktionen och sökte på journalist. Varsågod :)
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-25 21:53
Guidetti vafan...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-25 21:53
[QUOTE=Barca4life98]Vet inte hur de såg ut första 20 men Real dominerar absolut inte. Vad är det man ska vara avundsjuk på? Celta har haft två jättelägen nu. [/QUOTE] Don't feed them.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2017-01-25 21:52
Vet inte hur de såg ut första 20 men Real dominerar absolut inte. Vad är det man ska vara avundsjuk på? Celta har haft två jättelägen nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BlackCop
2017-01-25 21:49
Tjena! Det var nån här som länka en dokumentär om Messi för några veckor sen, som tydligen var på spanska från början men nu hade det kommit engelsk version.... Som jag minns så var det en argentinare som hade gjort dokumentären som var bosatt i Barcelona för Messis skull. Nån som vet vilken jag menar? Kan nån länka den igen? Tack!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-25 21:49
Celtas taktik hittills är inte bra. För defensiv. Kan inte sitta djupt mot ett lag som förlitar sig på inlägg o har sjukt bra huvudspelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andres Iniesta Lujan
2017-01-25 21:47
@Carles Puyol Beast:


Faktiskt, man blir fan tom lite avundsjuk som Barca supporter. Minns när det alltid såg ut såhär i våra matcher, när vi dominera totalt match efter match. Tur att Ronaldo är helt oduglig. Slår bort boll efter boll.
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-25 21:42
Nacho är typ 50 ggr bättre än Bartra. Sadly. Rätt bra reservback att ha i sin trupp.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Carles Puyol Beast
2017-01-25 21:41
Real har lekstuga med Celta. Ta ut en anfallare och in med en defensiv mittfältare. Dem måste äga lite boll. Real har stor dominans.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andres Iniesta Lujan
2017-01-25 21:38
Alltså Celta?! Vill dem ens ha bollen, för så fort dem får tag på den spelar dem mitt på en Real spelare. Pinsamt dåliga. Hoppas dem håller ut!
Barcelona Soko
2017-01-25 20:53
@El Pistolero #9:

Real spelar med 3 backar, bara Ramos som mittback Om nu Celta och Guidetti som spelar på topp med Aspas och Bongonda kan utnyttja det .
Barcelona Katalano
2017-01-25 20:32
@El Pistolero #9:


Jag håller inte med. För mig är det ledningen som bestämmer detta och som trots allt har det sista ordet i hur vi värvar varje säsong. Det handlar också om att ledningen ska sätta krav på tränaren man tar in att spela in de yngre spelarna. En tränare som inte passar in i den profilen är då fel för vårt lag och anställs inte. Den tränare som kommer ska veta om att han kommer att ha världspelare på varje position men också en del ungtuppar i truppen som ska få speltid vissa matcher.
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-25 20:08
Celta Vigo fansen är rätt taggade inför kvällens möte med RM. See länktips.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2017-01-25 20:00
@El Pistolero #9:
Ja att Villa var ett bra köp kan vi nog ändå enas om. Mina förväntningar på honom var iofs högre än vad vi fick ut men jag minns också att jag trodde han skulle snitta ett mål per match osv och så "klockren" (för att använda ditt ordval om våra cracks) var han ju inte. Sen kan man ju alltid diskutera om det var schyst av mig att ha sådana förväntningar på honom haha Jag ser fortfarande med spänning fram emot hur vi kommer att minnas transferfönstret sommaren 2016, då vi bl.a. köpte 5 st 22-åringar som utfyllnadsspelare (där Gomes kanske kan räknas som halvcrack kanske). Man kan ju alltid tycka att tex Paco har varit usel hittills (med betoning på just hittills) men hela resultatet av den värvningen kommer vi inte att ha förrän om några år. Det kan hända mycket fram tills dess. Vem vet? Han kanske redan i år får starta i CL-finalen pga en avstiängning på Suarez och skjuter bollen i stolpen i 94e som Messi sedan slår in returen på? 1-0!!! Då var det ett bra köp! En halv säsong är hur som helst för lite för att värdesätta en värvning.
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-25 19:41
[QUOTE=Bosketts]Det som bekymrar mig i allt detta är att vi inte längre är en klubb som "skapar världens bästa spelare, istället för att köpa dem" som Laporta (?) så fint sa det för ett par år sedan. Efter Messi finns det inte längre någon La Masia-produkt som kan utmana på den fronten. Och före Messi finns det en lång rad av egna spelare som Xavi, Iniesta, Pep osv. [/QUOTE] För att vi ska bli en klubb som återigen satsar på unga talanger från La Masia så måste vi ha rätt tränare för det. 1. Det måste vara en tränare som litar på talanger o satsar fullhjärtat på dom. 2. Det måste vara en tränare med goda taktiska kunskaper som kan utveckla talanger med hjälp av sin goda förståelse för fotbollen. Pep var o är den ultimata. Lucho är lååångt ifrån det, tyvärr. Van Gaal var också fantastisk på det och vi har mycket att tacka honom för Iniesta, Xavi och Puyol. T ex Sampaoli, GRYMMA taktiska kunskaper, kolla som han utvecklat N'zonzi, tänk vad han kan göra med Samper och Munir, men kommer han satsa på La Masia eller köpa in? Det vet vi inte. Vet inte hur han varit i sina tidigare klubbar i Sydamerika.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2017-01-25 19:39
@Barcadinho.:Jag ser då på fotboll på ett helt annat sätt. För mig är minsta detalj viktig. Det är från små detaljer som du får ut de stora detaljerna. Det som inte är ''synligt''. Om du kollar på alla stora tränare så är det tränare som studerar det minsta detalj som finns. Du tycker inte tränare som över instruerar? Jag älskar tränare som gör det. Jag älskar tränare som har allting planerat i förväg, allting ska vara bestämd, alla rörelser. På det sättet så underlättar det också för spelarna, ju mer du har planerat allting för alla situationer desto lättare blir det för dig att lösa det problemet, istället för att du inte vet vad du ska göra i en situation.

Med all respekt, du skriver mycket om, om och om. Allting är fantasier. ''Om Real hade gjort 1-1 då hade alla blivit si och så'' eller ''om motståndarna kontrar snabbt''. Jag är inte intresserad av om, om och om. Jag visade dig en sekvens från Sociedad matchen, jag visade dig verkligheten. Du säger att Ney kanske inte pressade rätt för att han hade fått varning tre minuter tidigare. Ney ska erövra en boll, eller stressa motståndare från uppspelningsfas. Han ska inte skada eller äta upp motståndaren.

Som sagt, för mig så ska alla moment i spelet vara planerad. Allting ska vara över analyserat. Jag garanterar dig att det hjälper spelarna mer än att ''låta dom'' avgöra vad dom ska göra i en specifik situation. Om du har allting planerat för alla situationer, då är du alltid ett steg före motståndarna. Du behöver aldrig stressa dig eller gå in i något halvhjärtad.
Barcelona Bosketts
2017-01-25 18:48
Det som bekymrar mig i allt detta är att vi inte längre är en klubb som "skapar världens bästa spelare, istället för att köpa dem" som Laporta (?) så fint sa det för ett par år sedan.

Efter Messi finns det inte längre någon La Masia-produkt som kan utmana på den fronten. Och före Messi finns det en lång rad av egna spelare som Xavi, Iniesta, Pep osv.
Barcelona neymar JR
2017-01-25 18:40
Boskettes Ja det har inte varit något VM sen dess som har gjort det möjligt? :).. Vänta tills nästa VM så jävlar haha!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2017-01-25 18:38
Neymar JR och El Pistolero #9

Läser ni om mitt inlägg ser ni att jag betonar ordet "längre". Det är alltså inte LÄNGRE en klubb som köper överhajpade VM-spelare (läs: James), talanger utan att ha någon idé eller plats för dem (läs: Drenthe) eller Premier League-backar (läs: Woodgate).

För i tiden skrattade man ju gott åt deras värvningar och njöt av att se dem kasta pengar i sjön. Exempelvis genom att ta tillbaka Morata. För ett par år sedan hade man nog istället gett en miljard eller två till Leicester för att signa Vardy.

Och sen behöver jag nog inte försvara våra utfyllnadsspelare, för det klarade Bollinnehavet av så bra själv.
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-25 18:34
[QUOTE=Bollinnehavet]El Pistolero Jag vet inte om jag kan hålla med om att Zlatan, Fabregas och Villa var så klockrena. Jag kan heller inte hålla med om att utfyllnadsspelare som Larsson, Yaya, Keita, Mascherano och Rakitic har varit dåliga köp. Det blir lätt lite missvisande när man använder sig av orden alltid och aldrig :) [/QUOTE] Haha jo sorry för det! Men nog var Villa ett bra köp? Grym förstasäsong, bra början på andra sen kom otäcka otursskadan... Med Villa i semin mot Chelsea 11/12 så vinner vi med tanke på hur mycket vi skapa, övertygad. Missarna från Alexis och Fabregas var ju helt sanslösa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Santiago Cazorla
2017-01-25 18:17
Lite synd faktiskt att man inte fick se en David Villa i sin prime med Luchos system. Eller ja, kanske inte riktigt som det ser ut nu men som laget spelade 14/15.
Barcelona Bollinnehavet
2017-01-25 17:44
El Pistolero

Jag vet inte om jag kan hålla med om att Zlatan, Fabregas och Villa var så klockrena. Jag kan heller inte hålla med om att utfyllnadsspelare som Larsson, Yaya, Keita, Mascherano och Rakitic har varit dåliga köp. Det blir lätt lite missvisande när man använder sig av orden alltid och aldrig :)
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-25 17:22
Barcelona in the coming months will determine whether the club should sign Palmeiras defender Yerry Mina (22) next season or not. [SPORT] Yerry Mina (22) is determined to join Barca. His father and his agent will visit Barcelona in February to meet the club technicians. [SPORT] During the winter vacations, Yerry Mina and his family had already visited Barcelona in December. [SPORT] Någon som har bra koll?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: