/spanien/barcelona/forum/11811.aspx/spanien/barcelona/forum/11811.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona basaric - Cesc? No! Gago? Yes!
2011-10-23 02:55
Ja, Lionel Messis straffmiss i den 97 minuten kostade oss 2 poäng men det är omöjligt att vara arg på den underbara lilla dvärgen. Han är den enda mannen på denna planet som jag inte skulle vara arg på om han satte på min fru.. flera gånger om.
Barcelona NoGo™
2011-10-23 02:33
Helvete vad förbannad man är nu! Man kan ju tycka att Messi ska visa lite mer kyla i straffsituationen men lätt att säga också. Kommer bli svårt att sova nu, straffen kommer gå i repris om o om i huvudet :/


Liten rolig grej var att jag kollade på matchen med några andra och en av de är United fan, och han hatar Barca som de flesta United fans verkar göra iaf, de som jag vet. Men iaf han tog som vanligt upp att Messi minsann inte skulle kunna spela i Pl, de har ju lag som Stoke bla. Anglofilernas svar på varför inte Messi inte skulle kunna prestera i Pl är att lag som stoke spelar där, var lite småroligt faktiskt.
Barcelona S91
2011-10-23 02:33
C'mon Senor Grande Pep, att du låter en mindre begåvad kommentar få dig att bli rosenrasande är varken bra för dig eller detta forum. Sov bort ilskan :)
Barcelona Gonzalez_Barca
2011-10-23 02:25
Det är förbannat sorligt att spelare får ett sånt rykte på bara någon timme pga ett jävla rykte, och att folk i den här världen tappat all källkritik och köper allt som hjärntvättade inbiciler är lika sorligt.

Det här förstör ju inte bara spelarnas rykte utan även hela klubben och föreningens, och det är vi fans som får ta skiten.

Jag har läst runt på olika Sevilla twitters där alla säger att det är omöjligt att ta reda på vad Cesc sa. Enligt länktipset så hade de sagt att Cesc sa det, men det har de ändrat nu och säger att det inte sagts, men att det är MÖJLIGT att något rasistiskt sagts..

Pissgrej allt det här. Blir så jävla lack.
Barcelona Frodo
2011-10-23 02:25
Det har blivit populärt att skrika varg för att uppmärksamma folk åt fel håll. För det första tror jag att det är bullshit och att det troligtvis kommer från madridpressen. För det andra förstår jag inte hur vissa vill försvara våldsamma aktioner med vad som sägs på plan. Vare sig Cesc sagt det eller inte (jag tror som sagt att det bara är nonsens) så rättfärdigar det inte våld.

Har man någon gång deltagit i gruppsporter vet man att det sägs rätt grova saker på plan och det börjar redan vid en ung ålder. Precis som Grace säger så är rangordningen på vad som är fel att säga märkligt. Allt är ändå skitsnack på plan där man försöker få varandra ur balans. Det är som alla Zidanes fanboys som tycker att han gjorde rätt som skallade Materazzi. Är det okej att skalla någon och sätta sitt lag i underläge pga tomma ord? I så fall är man instabil som spelare och person.

Sen undrar jag hur folk får för sig att någon måste ha sagt något om religion? Hur fan ska spelare i olika lag veta om varandras religioner?
Barcelona Heywood Jablome - Por qué, Messi?
2011-10-23 02:12
Det var inte längesedan Villa blev anklagad för att ha hånat Özil för att denne var muslim och Khedira fick skriva på sin twitter att så var inte fallet.

Jag har svårt att se Cesc säga något sådant till en annan spelare. Han är smartare än så. Hans vän van Persie är muslim, Abidal, Keita och Afellay. Kanouté kommer väl att uttala sig snart. Och sen betedde sig Kanouté som ett svin som sparkade bort bollen från straffpunkten.
Barcelona Senor Grande Pep
2011-10-23 02:12
Asso den där Kaljic i la putan. Hur gammal är han?

"är ÖVERTYGAD om att cesc sa något grovt..." säger han, hur dum får man vara? Utan att ens tänka efter en millisekund så anklagar han Cesc bara för att ha har blaugrana tröjan på sig och är övertygad. Undar vad för fantasivärld som existerar i hans huvud, bara anti-barca fantasier. Ronaldo och Co. filmar match in och match ut men han ser inget och håller käft men så fort nån barca spelae gör det så kan han skriva en hel bok med förolämpningar?

Ja han är real fan och gillar inte barca, men den där horungen är mer anit-barca än vad han är real fan.

Han har byggt upp en fantasi där allt som har med barca att göra är ond utan att ifrågasätta det en sekund. Typiskt fjortisfan, tror att han är värsta spanjoren, real supportrarna skulle skratta åt honom i Madrid.
Ryo Miyaichi !
2011-10-23 01:58
Fillan_AFC

Man vet ju inte om Cesc har sagt något eller inte, Kanoute kanske bara fick hjärnsläpp...

Låt oss vänta tills det är genomkollat ordentligt..
Barcelona barcetia - Asexis7
2011-10-23 01:53
Det var inte på grund av Kanouté som Messi missade det var på grund av hans "inability" att göra mål på målvakter som inte försöker röra sig i förväg. Kolla på alla straffar Messi missat de senaste 3 åren, lovar er att åtminstone 90% av dessa är på målvakter som stått still tills dess att Messi tryckt till. Man förlorar på att vara smart ibland och tjänar på att vara trög som Cristiano som bombar den i ett hörn.

Är själv muslim och bryr mig faktiskt inte Cesc har sagt någonting till Kanouté, med det sagt är Kanouté en av mina favoritkaraktärer samt spelare. Det som sägs åp planen har ingen betydelse sålänge man inte överdriver med att säga det 40 000 gånger i en spelares öra hela tiden. Shit like these happen. Sa samma sak förra veckan när Evra blev kallad för neger av Suaréz. Doesn't matter, it's on the pitch.
Grace/Wastelands
2011-10-23 01:46
Är det värre att håna någons religion än att snacka skit om någons familj, barn elelr eventuella sexuella läggning som jag förmodar att spelare gör hela tiden till alla sina motspelare hela tiden? Eller är religion bortom allt annat? Det är okej att håna någon för allt förutom religion?

Religion är att tro på fantasifoster i ditt huvudet enligt min mening, jag accepterar att folk tycker annorlunda, men jag köper inte att det är mer okej att spelare säger "din fru är en hora" än att man snackar skit om Gud eller Allah. Det är samma skit, hör inte hemma någonstans, men att just religion för dessa spaltmeter och att folk blir så otroligt hånade tycker jag faktiskt säger ungefär lika mycket om personen som anser sig hånad som den som hånar.

P.S. Läs hela mitt inlägg innan någon ens bemödar sig svara, rätt enkelt att sålla bort vilka man eventuellt ska svara på respektive inte.

Jag utgår från att allt som sägs på plan är endast fula knep för att få spelare ur balans, samtliga påhopp och dylikt är fel och fegt. Men det sker, men att rangordna religion över att någon hånar familjemedlemmar eller annat tycker jag bara är sjukt.

Men religion har ju fått något slags wildcard vad gäller diskriminering i samhället, allt annat går att hånas för, men är det religion då jävlar slår man på stora trumman och tycker personen är en hemsk individ.
Barcelona Manita-Barcelona > Real Madrid
2011-10-23 01:44
Barcelona haters gonna hate. Bara att ignorera dessa trolls som hatar världens överlägset bästa lag för tillfället.
Barcelona Blaugrana91
2011-10-23 01:41
Fillan_AFC

Ursäkta, men vad pratar du om?
Fillan_AFC
2011-10-23 01:40
Sorligt att se hur Cesc redan blivit hjärntvättad av barca-fasonerna... Sorgligt säger jag bara.
Barcelona Xavi#6
2011-10-23 01:21
De flesta Barca hatarna hyllar nu kanoute för att det va psykande mot Messi och resten av barca laget inför straffen, Men hur hade det låtit om det var en barca spelare som gjorde det Kanoute gjorde?
Fuskare, Uefalona, Platini gillar barca eller att barca får allt med sig?
Nu när det är tvärtom och jag vet inte vad Cesc skulle ha sagt eller om han ens sa något till kanoute men tvekar starkt på att han skulle ha sagt något rasistisk.
Denna matchen måste glömmas snabbt och laget måste gå vidare och det tror jag de gör.
Förresten real, när ni lyckas vinna mot Barca börja prata då istället för just nu visar ni bara rädsla.

Visca Barca!
Barcelona Barca4eva
2011-10-23 01:17
Religionen är ju det första som nämns i media så fort "offret" har en annorlunda sådan.

Fan bryr sig.
Barcelona Abbe.
2011-10-23 01:14
Moro står för muslim och de mierda lägger till den negativa klangen. Det som "Thiago en mi corazón!" skrev är väl en bra beskrivning.

Tvivlar dock starkt på att Cesc ska ha sagt det. Dessutom så finner jag det smått intressant att alla tror att spelarna har järnkoll på vilken religion motspelarna tillhör. Som när Villa anklagades för att ha kränkt Özils religion. Jag tror inte för fem öre att Villa känner till att Özil är muslim. Nu kanske han gör det dock.
BB-Barceloneta
2011-10-23 01:09
"Moro de mierda" verkar faktiskt vara nån form av rasistiskt tilltag, iaf kommer det spanska ordet av "rasism" också upp i vissa artiklar på nätet om man googlar.
Postat via SvenskaFans-appen
Thiago en mi corazón!
2011-10-23 01:02
Vet inte om det korrekt stämmer men min spanske vän sa att det betydde något med ; Muslim full av skit , kan förstå varför Kanoute blev arg.
Barcelona XAVI6
2011-10-23 01:02
Vi får stå bakom vårt lag som alla cules gjorde på camp nou!! Glöm inte heller att vi har inte ens förlorat så här långt in på säsongen. God natt på er!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona XAVI6
2011-10-23 01:00
"Genom att öva prickskytte på en väldigt medioker målvakt kan han plötsligt för en dag framstå som en riktigt dugligt målvakt." Mycket bra citat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1899
2011-10-23 01:00
Varför? Varför Keita? Varför?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca-nist
2011-10-23 00:59
sami

nåt med skit att göra tror jag . men man går inte fram till en spelare och boxar en honom i ansiktet för det!
Barcelona Gonzalez_Barca
2011-10-23 00:58
Busquets, Villa och nu Cesc.. Kan inte dessa läpplääsarexperter sluta snacka så mkt skit?
,Sami
2011-10-23 00:52
Cesc ska enligt rykten sagt "moro de mierda" till Kanuote som gjorde att han blev så arg. Någon som vet vad det betyder?
Barcelona Barca4eva
2011-10-23 00:49
Äntligen får vi straff och så...

Äsch, detta får bli en läxa.
Barcelona Mascherano
2011-10-23 00:48
Det här ordet ska Fabregas ha sagt till Kanoute. Moro de mierda. Vet ej om det stämmer.
Barcelona Abbe.
2011-10-23 00:47
Nu börjar konspirationsteorierna om vad Fàbregas ska ha sagt till Kanoute. Det är väl bara en tidsfråga innan det urartar.
Barcelona den närkingska älgen
2011-10-23 00:45
Det blir några sådana här matcher per säsong, ibland lyckas vi få in ett mål på slutet, ibland inte. Nu känns det dock så jävla segt. Men segrarna kommer. Det här var den första matchen på länge som jag såg när Messi inte var i närheten av normal standard. Det är fullt naturligt. Problemet idag var att spelarna runt omkring honom inte heller gjorde det. Det var en dålig match, och sådana kommer. Det är naivt att tro att vi ska vinna med 5-0 varje match, såklart. Alla tappar poäng, mig veterligen har inget lag gått genom en säsong utan att tappa ett poäng. Nya tag på tisdag. Inga konstigheter. Glöm inte att Real har haft ett betydligt enklare spelschema nu i säsongsinledningen.

Såg att någon sett på puertan att Messi inte levererar under press. Fan vad fort folk glömmer. 3 mål på 2 CL-finaler, 2 mål i semin mot Real på Bernabeu och dessutom straffmål mot dem i ligan i våras. Men som sagt, man glömmer det man vill glömma.
Barcelona S91
2011-10-23 00:44
El Soap:

Enkelt, det är just för att Real kör kontringsfotboll allt som oftast. Detta "lockar" givetvis lagen till att lyfta upp sina positioner, och vips så är det ett insläppt mål. Att Barca kör med en 3-4-3-uppställning anser jag uppmuntra "köttmurs"-taktiken än mer. 4-3-3 mot defensivt stabila lag tack!
Barcelona 1.70-ligan
2011-10-23 00:41
Fyfan vad jag är arg och besviken just nu. Jävla avslutning! Vi skulle ha tre poäng idag... åt H*vete med Kanoute också. Sorry för mitt inlägg men jag är så jävla less just nu. Tappade lusten för fotboll för ett ögonblick. Äcklas av att se tabellfanskapet. Godnatt på er och visca el Barca
Annons: