/spanien/barcelona/forum/11759.aspx/spanien/barcelona/forum/11759.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barca4eva
2011-11-05 01:33
Forumet är en flopp just nu, that's for sure :p
Barcelona >The Reporter<
2011-11-05 00:42
David Villa Todavia Maravilla !
Barcelona Gio Style
2011-11-05 00:28
Kan vi lämna det här nu?
Vi kommer ju aldrig någon vart, alla tycker olika. Det är ändå helt okej att göra det...
Barcelona Gio Style
2011-11-05 00:09
Hetfield

"Flopp betyder att en spelare misslyckas att nå de förväntningarna som fanns på den spelare. Om Sanchez inte lyckas slå de förväntningarna, då är han en flopp i mina ögon."

Här håller jag helt med.

"Han är det tills han bevisar det motsatta. Jag må vara hård, men jag förväntar mig det bästa av spelare. Så är det"

Nu motsäger du väl dig något? Han är en flopp om han inte lyckas slå de förväntningar du har på honom. Hur kan han floppa på förhand för att klubben ansåg att han var värd en högre summa än vad du tyckte? Han har ju inte haft chansen att slå de förväntningarna.

Det kan vara så att du tycker att man är en flopp innan man har bevisat något, men du definerar ju ordet flopp högre upp på ett annat sätt.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2011-11-05 00:04
Hetfield

Ändå kallade du mig osympatisk människa med noll empati när jag sa att Bojan förtjänade att slängas ut pga dålig spel i flera år och att han bara snackar skit för att han är bitter och feg. Han gjorde inte ett skit och fick så många chanser sen han var 17. Ändå försvarade du honom så mycket.

Så varför inte vänta på Alexis? Varför döma honom på förtid? Du kör skyldig till motsatsen är bevisad snarare än oskyldig till motsatsen är bevisad?
Barcelonistas
2011-11-05 00:02
Sanchez är inte en färdig världsstjärna än, att förvänta sig att han redan nu ska spela ut hela sitt register och vara jämn en hel säsong är för stor krav. Det är galenskap faktiskt att förvänta sig något sådant.

Cesc kan jag däremot hålla med om, det är en världsstjärna och han ska enligt mig prestera direkt. Men att ställa så stora krav på Sanchez är befängt.

Villa är avdankad, och Sanchez ska spela på samma nivå som Messi, haha snacka om att folk har tappat det.

Barcelonito

Håller med dig om allt angående Sanchez.
Barcelona Hetfield
2011-11-04 23:51
Gio Style

Man kan ju definiera ordet "flopp". Flopp betyder att en spelare misslyckas att nå de förväntningarna som fanns på den spelare. Om Sanchez inte lyckas slå de förväntningarna, då är han en flopp i mina ögon. Han är det tills han bevisar det motsatta. Jag må vara hård, men jag förväntar mig det bästa av spelarna. Så är det.

Innan du säger att jag är för hård mot Sanchez, så kan jag säga att Cesc är en flopp tills han visar att han är värd 40 miljoner. En bra inledning på säsongen är inte mycket i mina ögon, presterar han bra i över 3 säsonger så är han värd den summan. Ett bra inhopp mot Real Madrid verkar vara Sanchez topp hittills.
Barcelona 1.70-ligan
2011-11-04 23:50
Jag var faktiskt lite mer skeptiskt inställd till värvningen av Fabregas på förhand. Jämfört med Alexis...Jag visste att han skulle passa in men var tveksam till om han skulle bli överflödig, stå i vägen för Thiago. Om han tillförde mycket nog för att vara värd pengarna, helt enkelt!
Men hittills har jag blivit rejält motbevisad där :)
Barcelona Gio Style
2011-11-04 23:50
Hetfield

Jo, jag fattar fortfarande vad du menar. Det sa jag senast också.
Jag håller bara inte med om att så fort en spelare köps för en hög summa så är han en flopp tills han gör succé. Finns inte så mycket logik bakom det tänkandet, i varje fall inte i min värld.

Jag har ALDRIG sagt att man ska dalta med honom heller, jag tycker tvärtom att du med all rätt kan ställa krav på honom.
Barcelonistas
2011-11-04 23:48
Spelare som alltid har jätte stor potential brukar vara dyra på marknaden. Sanchez ska självklart leverera men inte som Messi-Xavi-Iniesta. Inte än i alla fall.

Jag håller med Barcelonito/Lucho Enrique 21.


" att om man köps för en hög summa och har mycket hype, då ska man prestera"

Haha
Barcelona Hetfield
2011-11-04 23:47
Gio Style

Du tycks fortfarande inte ha fattat varför jag placerade honom i Chyg eller Zlatan gruppen. Jag anser (som jag har förklarat flera gånger) att om man köps för en hög summa och har mycket hype, då ska man prestera. Personen ifråga är en flopp tills han presterar, så är det bara. Det är ingen dagisverksamhet, har man köpt en överhypad spelare för runt 40 miljoner euro i värde, då ska man bara prestera. Man kan inte köpa Sanchez och säga "ja, men du ska visa ditt rätta jag om 3 år". Jag kan argumentera varför jag är tveksam över Sanchez, men det har jag gjort flera gånger.

Jag hoppas att jag var tydlig den här gången.

Barcelonito

Du är tydlig, men jag håller inte med dig och tycker att dina argument och din ton är dryg. En spelare som kostar så mycket ska prestera, punkt.

Förövrigt så är han snart 23 år, och lever mycket på snabbhet. Dags att prestera, kanske inte direkt, men jag förväntar mig en bra säsong.
Barcelona 1.70-ligan
2011-11-04 23:44
Ja men självklart har ni rätt i att Sanchez har mycket att bevisa. Jag har aldrig påstått något annat. Är bara glad att vi har honom i vårt lag, eftersom jag vet vilken bra spelare det är - och jag hoppas verkligen han får ut sin fulla potential i Barca.

Sen är det ju olika hur man ser på en sådan här dyr och, enligt mig, spännande värvning. Jag väljer att utgå från den ljusa sidan, tills dess att jag blir motbevisad... och de få minuter han har spelat har i alla fall inte fått mig att ändra uppfattning :P
Framtiden får utvisa om Sanchez är värd pengarna eller inte.


Barcelona Gio Style
2011-11-04 23:42
Hetfield och Éluc

Ingen har väl heller sagt att vi ska hylla Sanchez? Vi får också ha höga krav på honom, speciellt med tanke på priset.
Nu är denna diskussion passé enligt min mening, men Hetfield placerade honom i samma kategori som Ibrahimovic och Chyg senast jag hade den här diskussionen med honom. I mina öron är det kritik :P

Jag personligen tycker varken att man ska hylla eller kritisera honom. Dels för att han inte har varit dålig men också för att han inte har hunnit bevisa något.
Låt tiden utvisa om han blir flipp eller flopp.

Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2011-11-04 23:42
Éluc

Hetfield: "Jag har aldrig påstått att han är en dålig spelare, det jag säger att utifrån hypen kring honom och priset så ska han prestera som en världsstjärna."

Svar: Nej, han behöver inte alls prestera som en världsstjärna just nu. Han ska spela jävligt bra, men för att han är en jävligt bra spelare. Inte för att han köptes för att vara en världsstjärna på en gång. Är jag tydlig nog?
Barcelona >The Reporter<
2011-11-04 23:40
Någon med bra tips inför morgondagens matcher? Har tänkt att köra en lången.
Barcelona Good Guy Greg
2011-11-04 23:38
Någon som kan hjälpa mig med en sak?

Jag letar efter bra fotbolls dokumentärer men hittar inga. Någon som kan rekommendera några?
Barcelona FC BARCELONA <3
2011-11-04 23:37
Hetfield

Jag brukar inte skriva i forumet ofta men jag följer den flera ggr om dagen och jag kan erkänna att du kommer faktiskt med riktigt vettiga svar och påståenden. Men när det gäller Sanchez så har han inte fått chansen till att du ska ifrågasätta/kritisera honom, visst var han blev väldigt dyr men med tanke på vad andra klubbar var villiga att betala för honom så fick vi honom för ett ganska bra pris. Killen är fortfarande ung och har framtiden framför sig. Han har inte varit en stjärnspelare tidigare men är på väg att bli det i Barcelona. Det jag vill komma fram till är att ge honom tid så kommer han besvara dina höga förväntningar det kan jag garantera dig.
Barcelona Éluc
2011-11-04 23:37
Det är ju inte det jag hävdar heller. I ditt tycke ska vi alltså hylla Sánchez för att han är en investering för framtiden, och inte alls behöver leverera den första säsongen? Köps man in för dem pengarna ska man bevisa att man är värd varenda euro. Är det bara jag som tycker detta är självklart? Nu förväntar jag mig inte 30+ mål av Sánchez, för det är inte rimliga mål för en spelare som inte heter Messi eller Ronaldo. Jag förväntar mig däremot att både han och, kanske framförallt Cesc, håller en jämn nivå under säsongen, är bra (inte briljant) i dem större matcherna och gör en del mål.

Varför är dessa förväntningar obefogade för att Sánchez är ung och "en investering för framtiden"?
Barcelona Gio Style
2011-11-04 23:35
Nu har Sanchez diskussionen blommat upp, vi lämnar det!
Jag kommenterade bara innehållet i hans inlägg, inte vad som har sagts tidigare kring Sanchez.

Edit: Jag är här inne dagligen, registrerad sen ett antal år bakåt. Med andra ord långt innan Sanchez ens ryktades hit.
Jag dyker upp när jag känner för det, inte alltid när det endast gäller Sanchez. Nu gällde mitt första inlägg inte Sanchez, utan din attityd.
Barcelona Gio Style
2011-11-04 23:34
Hetfield

Det är lugnt, jag sjönk ju till din vid mitt första inlägg.
Nu lägger vi ner det här så att vi inte smutsar ner vårt fina Barcelonaforum.
Jag tycker bara att det är en onödig attytid att ha när det, till större delen, är Bacelonafans emellan som för diskussioner här.

PS. Ej lagd åt det hållet, har en sambo av det motsatta könet.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2011-11-04 23:31
Han måste inte alls leverera på en gång. Alla stora talanger köps in väldigt dyrt när de fortfarande har utvecklats till världsstjärna. Ert argument håller verkligen inte i verkligheten.

Tänk på spelare som Ramos, Higuain, Pastore, Balotelli, Rooney, de köptes inte för att leverera på en gång, de är investeringar för framtiden. Ramos, Higuain, Rooney har nu presterat på högsta nivå, Pastore och Balotelli är på god väg.

Det stämmer verkligen inte att Alexis ska börja prestera efter 4 månader (varav 2 månader skadad) och han är en investering för många år framöver.

Neymars pris är 50 miljoner euro. Är det för att han kommer prestera på världsnivå direkt? Nej, för att han kommer göra det i framtiden.

Vad är det för dum argument?
Barcelona Hetfield
2011-11-04 23:29
Eluc verkar ha fattat vad jag vill säga. Äntligen.
Barcelona Éluc
2011-11-04 23:25
Hetfield har ju helt och hållet rätt. Sánchez har endast spelat 5 matcher med Barca, varav 3 från start där en av dem matcherna resulterade i att han blev skadad efter cirka 30 minuters spel. Han har inte alls spelat mycket och har därmed inte heller visat någonting än. Han värvades för 26M (37.5M inkl. diverse klausuler) och då måste man leverera, vilket han av förklarliga skäl ännu inte gjort.

Att hylla honom efter 20 minuter mot Vikoria Plzen för ett "piggt inhopp" som du beskrev det som, är löjligt. Ett 20 minuters inhopp räcker inte ens för att hylla en debutant, let alone en kvartsmiljardsvärvning. Jag har enormt stora förhoppningar för Sánchez, både med tanke på priset med också på den potential som jag, likt många andra här vet att han besitter. Det gäller dock för oss att verkligen få det bekräftat för oss innan vi kan klassa honom som en succévärvning eller ens en lyckad värvning för den delen.

Inte ens Cesc med dem 6 mål han gjort samt det fantastiska samarbete han hittat med Messi kan klassas som än lyckad värvning, inte än. En fjärdedel av säsongen har spelats och ännu har ingen riktigt stormatch avverkats. Det är alldeles för tidigt att varken hylla eller kritisera Cesc och Sánchez. Jag väljer att vänta med dem riktiga hyllningarna ett bra tag till eftersom deras respektive pris och hype även speglar mina förhoppningar för vardera spelare.
Barcelona Hetfield
2011-11-04 23:20
FC BARCELONA <3

Jag ifrågasätter med god grund (enligt mig själv). Jag har aldrig påstått att han är en dålig spelare, det jag säger att utifrån hypen kring honom och priset så ska han prestera som en världsstjärna.

Återigen: När man ifrågasätter en person så har man ingen bestämd åsikt, man har bara förväntningar och man är tveksam. Om han bevisar det motsatta så blir jag glad för laget, men han har skyhöga krav från mig.
Barcelona 1.70-ligan
2011-11-04 23:19
Kritisera inte Sanchez. Hylla Cuenca istället :P

Nej, men seriöst, det är skönt att ha tillbaka Alexis. Han kommer bli viktigt framöver, det är jag ganska säker på. En fantastiskt bra spelare som jag hoppar får ut max av det han kan i Barca :)
Barcelona FC BARCELONA <3
2011-11-04 23:15
Hetfield

Personligen tycker jag inte du behöver ifrågasätta honom innan han har fått god speltid. Sanchez har endast spelat få matcher och du ifrågasättar honom redan, ge killen lite tid och sluta "ifrågasätta" honom. Du har ingen anledning att göra det och att använda priset som anledning är bara patetiskt. Kolla. Bara hans inhopp mot Victoria det säger mycket. Killen är helt matchotränad och gör enligt mig ett väldigt bra och piggt inhopp.
Barcelona Hetfield
2011-11-04 23:05
Gio Style

Du kan väl fortsätta onanera till Sanchez. Sorry, jag var tvungen att sjunka till din nivå för stunden. Jag tycker bara att det är intressant att du poppar upp så fort någon ifrågasätter Sanchez. I get it, du gillar honom.

Jag har förövrigt aldrig kritiserat Sanchez, jag har ifrågasatt bland annat hans pris. Just saying.
Barcelona FC BARCELONA <3
2011-11-04 23:03
Gio Style
Haha klockren kommentar, känner inte Hetfield men killen verkar allmänt bitter tyvärr...
Barcelona 1.70-ligan
2011-11-04 22:55
Cordoba-Barca B slutade 1-1
Barcelona Gio Style
2011-11-04 22:45
Hetfield

Och där bevisade du just min. Tack.

Du vinklar också folks inlägg så att det passar dig.
Jag kommenterade ditt inlägg, det om Sanchez var sarkasm.
Håll dig till ett forum som är mer lämpat för dig, typ flashback...
Annons: