/spanien/barcelona/forum/11702.aspx/spanien/barcelona/forum/11702.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
,Sami
2011-11-03 14:10
Alvés - Por Que?
Vi kommer ha fullt lag mot Milan. Den som missar matchen är Alves. Men Adriano kan ta hans plats. Guardiola kommer köra den bästa elvan mot Milan.
Barcelona Alvés - Por Que?
2011-11-03 14:02
Hoppas att vi har fullt lag och ett lag som är 100% taggade för att slå Milan på San Siro, för att Zlatan får stå där som en jävla förlorare, barnsligt svin.. Om han inte fejkar en skada som senast
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2011-11-03 13:58
Haha det roliga är väl att Barca krossar Mous Madrid 3-4 ggr per säsong. Så frågan är väl om den mogna bajshumor-Zlatan förstår hur fel han har i sitt argument.
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2011-11-03 13:49
Det visar ju också en fantastisk mognad från herr Ibrahimovic att "lösa" konflikten med att be sin tränare att dra åt helvete och börja prata om bajs.
Barcelona Katalano
2011-11-03 13:42
Dill - Busquets!!

Tack för länken. Orkar inte heller med allt prat om Zlatans bok.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2011-11-03 13:41
”Jag måste vara arg för att spela bra”. ”Jag triggas av hat och revansch”. skriver Zlatan.

det var väl känslan av revansch som fick honom att fejka skada mot Barca och jaga älg istället antar jag. Hahahaha.
Barcelona Hetfield
2011-11-03 13:29
Vet ni vem Zlatan påminner om? Han påminner om en person som har blivit dumpad, sen går och snackar skit om sitt ex, och hittar på saker bara för att bortförklara att personen blev dumpad. Acceptera bara att du misslyckades och att du inte var rätt för klubben, mognadsnivån på den mannen är inte hög.

Jag tror inte att Pep ens tänker på honom, han har vunnit CL två gånger utan Zlatan. Patetiskt.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2011-11-03 13:27
Hahaha, Zlatans bok börjar med 2 ord: Pep Guardiola.

Snacka om att han är bitter, Pep sitter och njuter av sina CL-titlar som Zlatan en gång förstörde. Annars kunde det vart 3 av 3.

Så Zlatan har ljugit i 2 år nu och erkänner det i sin bok? Att Pep ignorerade honom i onödan och han visste inte varför!? Nu berättar han ju själv varför och Pep har erkänt att han gjort fel, medan han faktiskt inte gjorde nåt fel. Det säger lite om deras personligheter.

Vilken Culé saknar Zlatan? Han försöker svartmåla Pep men det han glömmer är att fansen är glada att han är borta.
Barcelona Dill - Busquets!!
2011-11-03 13:13
Skönt att man fick se jackmcroberts nya uppdaterade messi video med alla 202 målen han har gjort hitills, för att slippa huvudvärken från hela zlatan-grejen.
,Sami
2011-11-03 13:09
Zlatan Ibrahimovic går hårt åt Barcelona-tränaren Pep Guardiola i sin kommande självbiografi "Jag är Zlatan Ibrahimovic".
Före detta Spanien-proffset Joakim Björklund tror att det kommer att få konsekvenser när Milan möter Barça i Champions League om några veckor.

- Guardiola kommer inte direkt springa fram och pussa honom på båda kinderna, säger Björklund till FotbollsExpressen.se.

Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2011-11-03 12:57
Vad ska man säga om denna Zlatan ? seriöst har aldrig tyckt om Zlatan Ibrahimovic även när Barca köpte killen 2009. Pep gjorde så rätt när han petade honom för han var så kass missade öppet mål varje gång och jag som tyckte så synd om honom och försvarade varje gång nån utav mina vänner snackade skit.

Kommer aldrig glömma matchen mot Zaragoza 2009-10 när Messi gjorde hat-trick och kanske hans vackraste mål någonsin i den matchen plus så fixade han straffen med att nästan göra ett ännu värre dröm mål. Han hade chansen att göra 4 mål, men vad gör killen han ger bollen till Zlatan som hade missat vartenda j*vla gång.
elbraco - Bojan y Thiago
2011-11-03 12:29
Känns som Zlatan - Pep är rätt gammalt. Det enda nya är ju att Ibra skämde ut sig, något som är till " fördel" för oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana80
2011-11-03 12:22
gissar på att dagens ämnen här inne kommer att handla om Zlatan och Pep.. jag kommer dock att bojkotta forumet, pallar inte läsa massa skit som är redan gammalt.. gissar starkt på att Lundh,Jesper och Birro kommer att komma med sina kröniker om Hur gålig barca hit o dit...
Barcelona Zamboza
2011-11-03 12:17
Jag vet att vi redan är klara för avancemang i cl, men vill ändå att vi slår Milan på San siro. Nu känner jag mig lugnare efter att ha läst vad Ztatyn sagt till Pep. Trots att båda lagen gått vidare kommer det att vara ett prestigemöte som inget av lagen vill förlora. Barca lär vara rejält triggade och Ztatyns citat kunde inte kommit mer lägligt.
Atlético addeh
2011-11-03 11:55
Såg nu att den officiella hemsidan gjorts om en hel del. Riktigt läcker faktiskt. Inte ofta jag brukar falla för en ny layout direkt.
Grace/Wastelands
2011-11-03 11:51
Finns inga källor eller uttalanden som säger något om att Messi har klagat hos Guardiola förrutom arga anglofiler och zlatanister i Sverige. Det handlar helt enkelt om en fabricierad lögn som jag förmodar grundar sig i Kåmark och Hussfelts idiotiska haranger om att det är "allmänt känt att Messi och Zlatan inte pratar med varandra". Ännu har ingen lyckats fixa fram en källa kring detta ganska kontroversiella påståendet att Messi ska ha gnällt till Pep om situationen med Zlatan. Inte heller tror jag att någon lyckas göra det.

Det är ungefär samma sak som det här med att alla försöker citera Sherlock Holmes med orden "Elementary, dear Watson" Ord som han aldrig säger i den följden, varken i någon bok eller någon film, men som tydligen blivit vedertagna som sanning för att folk ljugit för sig själva och allmänheten volket lett till att det tillslut blivit en sanning.

Svårt att stoppa en snöboll i rullning när backen är internet och innehållet är lögner som folk med glädje tar emot utan någon som helst källkritikiskt tänk alls.

Lögnen passar många individer väl då många vill tycka illa om Barcelona, Messi och Guardiola och med försvarsmekanismer försöker förklara Zlatans misslyckande i Barcelona som någon annans fel, tränare elelr medspelare istället för att acceptera att Zlatan och Barcelona inte var en så bra kombination som man på förhand hade kunnat hoppas på.
Således är lögnen perfekt för de som vill tro på något och som inte har någon önskan om att ta död på den myten, den göder ju bara deras "tes" och åsikter i frågan ytterligare.
Atlético addeh
2011-11-03 11:48
Känns ganska bra att åka bort över helgen så man slipper allt medialt snack om Zlatans bok. Jag kan hålla med om att det kommer bli intressant och spännande att läsa vissa delar ur den för att höra allt från Ibras värld, men samtidigt vet man hur han är, och han skulle aldrig avslöja någonting till hundra procent om det så till det minsta skulle skada hans ego. Fast det lär väl visserligen vara minst lika mycket när jag kommer hem, boken släpps ju ändå då...

Barcadinho

Håller med dig. Istället för att lägga tusenlappar på nya leksaksprylar som iPhone eller TV-apparater är det bättre att uppleva något.
Barcelona Barcadinho.
2011-11-03 11:30
addeh -

Hann just att läsa din reseberättelse. Kul med sådana mer personliga artiklar. Verkar som ni har haft det jätte bra och mysigt. Kul för er. Att resa är det bästa som finns att göra med sparande pengar, om det är för fotboll eller annat. Hellre att åka till CN än att köpa en ny iphone eller vad de leksakerna heter.
-----

Hur kan man kalla en bok för "”Jag är Zlatan Ibrahimovic” - jäkla, vilken ego centrerad. Jag är helt säker på att förlaget med har ett finger på en sån titeln. Det ska vara kommersiellt och vulgärt så att folk ska köpa. Och när har han hunnit med att skriva den? I omklädningsrummet på CN förmodligen.
Snart orkar jag inte med honom överhuvudtaget. Samma med Mourinho. Jag har inte sett en enda hel match med real den här säsongen. Jag tål inte se ansiktet på honom längre. Varje helg kan jag välja mellan dussin matcher. Jag väljer bort sånt som gör mig irriterad. Jag vill njuta istället.
----

Problemet med rasistiska reaktioner inom fotboll är långt ifrån ett spansk problem. Det förekommer nästan överallt. Det är som problemet med klimat och naturkatastrofer på ett sätt - man behöver lösa det gemensamt, överallt tillsammans i alla nivåer. Uefa, Fifa och de inhemska fotbollsförbunden med en gemensam insats. En verklig insats och inte bara trams för media som är mer tomma ord.
Men bara för att balansera det lite - jag själv när jag var ung hade kompisar som var sådär aktiva och aggressiva på fotbollsmatcher. Svärord och allt möjligt. Syftet är framför allt att psyka motståndarna på alla möjliga sätt. Alltså, inte varje en som ropar apljud är rasist. Kanske inte så intelligent med inte säkert en rasist.
Men problemet finns - det går inte att blunda för det.
elbraco - Bojan y Thiago
2011-11-03 11:27
gick messi till guardiola och gnällde?

Barcelona Gonzalez_Barca
2011-11-03 10:34
,Sami

Tack GUD att Messi gick till Guardiola och gnällde, tack GUD att Zlatan fick sitt lilla utbrott och gnällde på Guardiola. Tack GUD att Guardiola drar för gardinerna, det har gett oss 2 CL, 3 liga, 1 CdR och 5 andra mindre cuper under hans period. Tack GUD för Guardiola, för Messi och att Zlatan lämna! Det är de bästa som hänt Barca.

F*ck Zlatan, vi såg verkligen hur Guardiola bajsade på sig när han skickade hem Mourinho med en den finaste segersiffrorna av de alla.
cruyyy
2011-11-03 10:29
Zlatan är som tidigare sagt Zlatan. Tycker att det faller mer skugga på pep än på Z. Det är tränarens jobb att hantera en miljardvärvning !
Postat via SvenskaFans-appen
,Sami
2011-11-03 10:25
Zlatans ord till Guardiola.
Bråket med Pep Guardiola fängslade fotbollsvärlden. I sin bok berättar Zlatan Ibrahimovic allt.
”Jag skrek: Du har inga pungkulor. Du bajsar på dig inför Mourinho”, skriver han enligt Sportbladet.

Zlatan är en jävla mupp. Han låtsades spela skadad när Barca skulle möta Milan på Camp Nou. Zlatan är en feg pussy. Hoppas att Barca kör över Milan på San siro.

Barcelona Éluc
2011-11-03 04:44
Barcelonas officiella hemsida har genomgått en stor makeover, till det bättre. Mycket enklare att navigera sig nu. Härligt.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2011-11-03 04:20
Jag har ju själv skrivit att det förekommer överallt i Spanien och på alla arenor!?

Det är inte MIN uppgift att stoppa det och JO klubben tillsammans med förbundet ansvarar för att det inte ska ske. Problemet med rasism sträcker sig mycket längre än endast på fotbollsplaner, det finns överallt. Förbundet kan faktiskt låta lagen spela utan publik, visst på Camp Nou offras säkert 90 000 för att 10 000 betett sig som idioter men i längden vinner fotbollen på det.

Och Nej! Spelarna spelar för fansen, de ska inte behöva låtsas att de inte hör apljud när de faktiskt gör det. Tycker du tolerans någonsin har löst ett rasistiskt problem? Eto'o protesterade och det ska han ha eloge för. Mer spelare bör göra likadant. Hade jag varit Yaya, Kompany, Balotelli, Richards, De Jong hade jag faktiskt försökt ta med mig alla mörkhyade spelare ut. Sen skulle du få se en riktig jävla reaktion av spanska förbundet och UEFA.

Och vad är domarens uppgift? Blåsa av matchen efter knallskott? Varför inte blåsa av matchen om hemmafansen gör apljud om och om igen? 3-0 och nästa gång får vi se om de gör om det!

Det här med nolltolerans mot rasism och Football against racism är bara skitsnack så länge UEFA inte ens skyddar spelarna. Jag vet inte om du tror att fotbollsspelare är robotar utan känslor och åsikter som bara kan stänga av tankarna helt, men det funkar nog inte riktigt så.

Gillar dock ditt sätt att nonchalera problemet genom att säga: "Äsch, man får väl inte vara så känslig."
Barcelona Andreas V.V - "Pagar"
2011-11-03 04:01
Barcelonito / Lucho Enrique 21

Marcelo fick stå ut med apljud från Barcelona-fansen på Camp Nou i Supercupen (vill jag minnas).

Finns förmodligen på alla arenor, överallt.
Hur hade du tänkt stoppa det? Det går inte.
Bestraffa klubben? Klubben kan inte styra vad 10.000 personer skriker på läktaren.

Som spelare får man lov till att koppla bort sån skit och fokusera på spelet.

edit: Såg att Gonzalez precis skrivit angående detta längre ner.

Äsch, man får väl inte vara så känslig.
Jag tycker det är bedrövligt att vuxna män på läktaren skämmer ut sig genom att bete sig på detta vis men samtidigt tycker jag på något vänster att spelarna bör försöka tänka på matchen än vad som skriks av pajasar på läktaren.
Barcelona Thiago Next no.1 - MESSI FOTBOLLSGUDEN!
2011-11-03 02:45
Barcelonito / Lucho Enrique 21, Gonzalez_Barca

Cristiano får ju också stå ut med en del apljud i ligan. Hur mycket jag än ogillar den spelaren så ska ingen få stå ut med rasitiska anklagelser. Spelar ingen roll vart man kommer ifrån. Rasism har ingenting på en fotbollsplan att göra.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Canaletes
2011-11-03 02:40
hahahahahaha dagens humorvinjett från sport hahaha xD

För dem som sa att Messi var i kris. Tack så mycket.
Det som gör allt är Marcas och As logotyp
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2011-11-03 02:06
Gonzalez_Barca

Även Roberto Carlos i sina dagar fick utstå apljud på Camp Nou, som sagt det är ett problem i hela Spanien. Det händer på varenda arena!

En sak Laporta gjorde bra var faktiskt att se till att rasismen minskade och de fansen som höll på mest med sådan idioti faktiskt inte kom in. Det var trots allt mest Boxois Nois anhängare som höll på mest med detta vidriga beteende.

Vi är överens, UEFA bör göra något, spanska förbundet kan lika gärna ställa sig själva i publiken och göra apljud med deras patetiska "bestraffningar". Trött på att spansk fotboll jämt ska skämma ut sig på det sättet.
Barcelona Gonzalez_Barca
2011-11-03 01:37
Barcelonito / Lucho Enrique 21

Det var några idioter i publiken som gjorde det mot Marcelo i senaste clasicon. Visst han beter sig som ett svin mot oss men trots det så ska ingen behöva höra rasistiska ljud.. Enda negativa med den resan.

Hoppas UEFA gör något åt detta.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2011-11-03 00:40
Villareal-fansen gjorde alltså apljud mot Balotelli, smutsiga jävlar. De har Senna, EM och VM mästare med Spaniens landslag i sitt lag och skäms inte för en sekund att göra apljud mot italienaren.

Förresten, Abidal och Adriano fick också stå ut med det i inledningen av matchen igår men det slutade ganska snabbt.

Dags att UEFA sätter dit Villareal ordentligt, för spanska förbundets bestraffningar känns mer uppmuntring snarare än bestraffning. Ca. 600 euro och allt är glömt. Pajasförbund.

Spanien som land överhuvudtaget behöver mer utbildning om rasism, det är inte bara på fotbollsplanerna!
Annons: