/spanien/barcelona/forum/117.aspx/spanien/barcelona/forum/117.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Nemesis 10
2017-09-10 20:02
Dembele efter matchen igår “Valverde told me to relax and be calm,” he said. “Suárez said to me to give him the ball and he would score. I did it and he scored, I’m very happy. “I’m very happy, it was strange to be alongside the best in the world. It was a good victory and I felt a lot of emotions. I’ve fulfilled a dream.” Man såg tydligt hur mycket det betydde för honom, var det nån som la märke till när han kramade om Pique efter 4e målet? Såg typ ut som han kramade sin farsa hehe :)
Barcelona Barca4life98
2017-09-10 19:47
Jag kollade på ganska många highlights-klipp på Gomes från hans tid i Valencia, igår efter matchen. Om han kan komma tillbaka till den nivån han hade där och spela med SJÄLVFÖRTROENDE så kan han få ett genombrott. Det han visade igår när han hoppade in var Valencia-versionen av Gomes. Är det bara jag som tycker att Gomes skulle kunna jämföras lite med Kevin De Bruyne? Han är absolut inte på samma nivå men deras spelstilar? Vi har några unga som kommer behöva ta för sig i år; Denis, Gomes, Semedo, Dembele, Deloufeu, Roberto. Ska bli intressant men det är mycket kvar och man ska inte dra för stora växlar ännu. Däremot måste Iniesta höja sig annars så måste han nog bänkas.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas FCB
2017-09-10 19:27
.
Barcelona Deulofeu
2017-09-10 19:15
Att en spelare som Neymar försvinner kan faktiskt ha en oerhört positiv effekt på truppen som helhet.

Jag personligen blev oerhört glad över Gomes korta inhopp och inte minst glädjen han visar över att Dembele assisterade Suarez.

Så fint att se hur de nya integreras i gruppen och det är så oerhört viktigt att de tyngre pjäserna verkligen välkomnar dem.

Man kan utläsa en del av målfiranden och igår såg jag ren glädje från flera spelare inte minst hur generösa de är mot varandra!
Barcelona Rivaldo=Gud
2017-09-10 18:21
@Kröjjff:
Ska vi studera klipp på Youtube och sitta och analysera om hansngodkända straffmål skulle vara godkända eller inte? Haha på riktigt? I vilket syfte? Dom blir ju godkända av professionella domare utbildade och betalda att hålla koll på just detta. Och dom blir godkända om och om igen. Jag ger mig ur denna diskussionen nu. Den börjar spåra ur fullständigt. Snart får man väll höra att han skjutit 85 procent av straffarna i medvind eller något. Biter intw fakta statistik och sunt förnuft på folk så vem är jag att säga emot? Buena tarde gott folk;)
Barcelona el Flaco
2017-09-10 17:06
Ska bli intressant att se hur Valverde formerar startelvan mot Juventus efter att den till synes ordinarie galaelvan fick starta derbyt. Både Zidane och Simeone roterade och tappade poäng. Hur det än går mot Juve tycker jag Valverde gjorde rätt som startade mot sin starkaste 11:a mot Espanyol. Han måste första skapa en välfungerande plan A innan han kan börja experimentera och hitta andra alternativ.

Sen var det även skönt att höra publiken skandera "Bartomeu, dimisión!" även efter 5-0 målet. Vad bra att inte ens storseger inte kunde rädda Barto, men jag tar inte ut seger med misstroendeförklaringen på förhand. Det är fortfarande en lång bit kvar.
Barcelona the cameroonians
2017-09-10 16:54
[QUOTE=gulu]Vet du vart dessa platser ligger? Ska ner till Barcelona om en dryg vecka och vill helst slippa köa vid Camp Nou. [/QUOTE] Camp Nou (port 7 och 14), Avinguda Diagonal 589 (i les Costs) Passeig de Gràcia 18 (nära Plaza Catalunya) Aribau 242 (nära luz de gaz...)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2017-09-10 16:37
@Tiki taka 8:


Det verkar stämma då majoriteten av median har nämnt 4 miljarder. Dembele känns som en riktig Barca fan och han kommer trivas här, det ända som oroar mig är att vi måste behålla vår status nu när PSG tar stora kliv samt att fransoserna kan erbjuda hur jävla mycket pengar som helst.

Verkar som att PSG håller på att bygga ett all star lag och om ffp inte stoppar dom så kommer ingen kunna stoppa dom känns det som.
Barcelona Tiki taka 8
2017-09-10 16:28
Nemesis 10: Är 90% säker på att hans klausul ligger på cirka 4 miljarder kronor. Var nt orolig, dembele ÄLSKAR Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona gulu
2017-09-10 16:23
[QUOTE=the cameroonians]Diar Shekka Utgår från att tälten finns kvar, men arenaområdet är ju inget som folk besöker i vardagen då det ligger lite off. Däremo finns det ytterligare tre platser runt om i Barcelona som är öppna. [/QUOTE] Vet du vart dessa platser ligger? Ska ner till Barcelona om en dryg vecka och vill helst slippa köa vid Camp Nou.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2017-09-10 16:22
Barcelona Kröjjff
2017-09-10 16:09
Okej, PSG-spelaren Neymars straffsparkar har hamnat i fokus, så jag får väl haka på . Det som slagit mig i stort sett varje gång JR varit i farten är att han från elva meter, synts farligt nära att begå ett brott mot regeln som säger att man får sakta ned löpningen, men inte stanna helt, på väg fram mot bollen. Frågan är om "Ney" inte fått ett och annat straffmål på sitt konto, som borde ha blivit underkänt av en nogräknad domare. För den intresserade finns säkert klipp på youtube att studera i detalj.
Barcelona the cameroonians
2017-09-10 16:03
Diar Shekka Utgår från att tälten finns kvar, men arenaområdet är ju inget som folk besöker i vardagen då det ligger lite off. Däremo finns det ytterligare tre platser runt om i Barcelona som är öppna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-09-10 15:48
Varför diskuterar vi Neymar här inne? Han spelar för "dom där" numera... och det hör inte hit.
Barcelona Rivaldo=Gud
2017-09-10 15:39
@S.Eto'o:Vad pratar du om? Han har slagit 18 straffar i barca. Missat 6 gjort mål på 12 vilket ger Ratio på lite drygt 0.66. Alla straffar han missat i barca utom 1 har kommit i matcher och lägen där vi redan leder med 3/4 mål och där koncentrationen förmodligen inte va på top alltid . Alla straffar av betydelse har han gjort mål på i sin karriär
Barcelona Diar Shekha
2017-09-10 15:30
the cameroonians

Absolut. Tänkte fråga om tälten tex är öppna idag eller om man bara kan gå dit under matchdag?

Vet inte hur det blir med deadline. Men får Benedito bara till 19 sep på sig då är det jävligt svårt.
Barcelona the cameroonians
2017-09-10 15:25
Diar Shekka 3000 kan tyckas lite med tanke på att cirka 15.000 validerad röster kom in under förundersökningen. Men då ska man ha i åtanke att alla vi socis som är utanför Katalonien ännu inte kunnat avlägga våra röster, och vi är cirka 7000 (även om inte alla tänker rösta). Dessutom kom rapporter om att de två tält som ställts upp utanför Camp Nou inte räckte till då många medlemmar fick stå länge i kö. Och man vet ju hur sugen man själv är på att köa. De kommer nu att sätta upp fler till nästa match. Slutligen så är alltid det sportsliga det mest avgörande. Att vi vunnit våra matcher och Messi gjort en massa mål samtidigt som Real tappat poäng gör förmodligen att en del tänkt om och inte kommer lägga sin röst.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-09-10 15:17
[QUOTE=Davids3]Cameroonians Nu läste jag på fb at Benedito har på sig till 2 Oktober, stämmer det? Isåfall är inte lör och sön medräknade, men ledningen var inte ense om det och menade att lör och sön skulle visst räknas med. Har Benedito vunnit denna mini-fight? [/QUOTE] Nej, det är inte avgjort huruvida lördagar ska räknas som arbetsdagar eller när starten av insamladet ska anses vara. Benedito är dock övertygad om att han har juridiken på sin sida och att starten ät då han faktiskt hämtade valsedlarna, inte när han bad om dem som klubben anser. När klubben släppte en kommuniké på hemsidan om att Benedito bett om valsedlar så smög de in ett par ord extra i en kopierad mening från stadgarna om just startdagen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2017-09-10 15:15
Vi kommer bli bättre, just nu ser spelet stabilare ut mot sämre lag. Men det känns som att andra topplag som tex Juve för tillfället har ett lite tryggare grundspel. Men när vi når potentialen så är vi ett bättre lag. Laget behöver fortfarande spela ihop sig lite till och jag tänker inte dra för stora växlar av eventuella förluster som kommer i inledningen av säsongen. Semedo är en ny favorit! Helvete vad han är stabil på sin kant. Han täcker kanten på egen hand, väldigt snabb är han också! I mitt tycke mycket bättre än bellerin och mycket mer komplett.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-09-10 14:54
Har hittat, tack ändå!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-09-10 14:49
Brukar se matcherna i efterhand på den här hemsidan. Nu hittar ej det.
Någon som kan länka var man kan se gårdens match. Vill se Dembel's rörelser och inverkan i spelet :-)
Barcelona Carles Puyol..65i
2017-09-10 14:49
Det är verkligen nu på tisdag som vi lär få se vad vi är bra på och vad vi är mindre bra på, tisdagens möte mot Juve kommer att säga en hel del!
Barcelona II Barça II
2017-09-10 14:49
Matchen igår ger hopp om framtiden, alla från Ter Stegen till Messi var briljanta. Semedo är en blivande världsstjärna, det verkar vara en klockren värvning. Alba är bland de bästa vänsterbackarna i världen nu när Neymar inte är med längre. Rakitic var världsklass och Messi var Messi. Till och med Gomes glänste, aldrig sett han så bra faktiskt. Bra driv och rätt beslut varje gång han fick bollen. Det som gör mig ledsen är Iniesta, igår hade han till och med problem med sina mottagningar. Kan det kanske vara så att han går och tänker på sin kontrakt förläning? Igår var inte sig lik.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Boti Boti Boti
2017-09-10 14:49
Spännande formation igår faktiskt.

Ibland huserade Suarez OCH Messi båda centralt medan Alba tog hand om vänsterkanten själv. Andra gånger rörde sig Suarez ut mot vänsterkanten för att bredda.

Delo gjorde det mycket bra ur många perspektiv igår. Han spelade som en klassisk ytter igår och fanns alltid längst ut på högerkanten vilket är otroligt viktigt när vi vill dra ut motståndarförsvaret.

Dembele tog över den exakta rollen när han kom in och visst var det intressant att se fransosen spela just på högerkanten när jag, och många andra trodde att han skulle spela till vänster i anfallet. Kul att Valverde testar lite nytt, för det behövs verkligen.

Hela denna konstellation gjorde även att Rakitic kunde fokusera på det han är bäst på - att spela centralt i banan. Hur många gånger såg ni honom dra ut mot högerkanten? Jag kan inte komma på en enda sådan situation för Del/Dembele och framförallt Semedo tog hand om den saken.

Alba var majestätisk på sin kant och ägde den i princip helt själv. Messi i en fri roll och Suarez i en halvfriroll med utgångspunkter både centralt och till vänster. Iniesta blandade och gav men såg ut att trivas bra mycket bättre igår än han gjorde hela förra säsongen.
Barcelona Nemesis 10
2017-09-10 14:47
@Barcelona10Messi:


Har läst nånstans att han inte kommenterar längre och har blivit ersatt.
Barcelona Cule4life
2017-09-10 14:37
Vad hade sagts med massa muskler på mittfältet mot Juve? Paulinho Rakitic Gomes. Kötta sönder dom. Samma backlinje självklart. Vill gärna se Dembele från start med Suarez Messi också.
Barcelona Barcelona10Messi
2017-09-10 14:35
Har någon highlights med gode Ray? Inte lyckats hitta..
Barcelona Diar Shekha
2017-09-10 13:37
Som sagt jag är lite förvånad över att han "bara" fått nästan 3000 röster så här långt. Igår var det ca 72 000 personer på Camp Nou, om vi leker med tanken att 50 000 av de är medlemmar, då är det 5,8% som lagt sina röster för Benedito och det känns inte bra. Mot Juventus kommer 20 000 till att kolla på matchen och det sägs att det blir över 90 000 åskådare på plats. Han verkar iaf få 2 m´hemma matcher till på sig för att jaga 13 500 röster.

Så ryggradslöst av våra medlemmar, här har vi en bra chans att bota cancern men verkar skita i det. Ibland tänker man verkligen "ehh fuck er, skyll er själva".
Barcelona Davids3
2017-09-10 13:06
Cameroonians

Nu läste jag på fb at Benedito har på sig till 2 Oktober, stämmer det? Isåfall är inte lör och sön medräknade, men ledningen var inte ense om det och menade att lör och sön skulle visst räknas med. Har Benedito vunnit denna mini-fight?
Barcelona Presas Oleguer
2017-09-10 13:00
@JUSSI BJÖRLING:

För Beneditos bästa och för "röstningens" så skulle en förlust, kanske rentav förnedring hemma mot Juventus ge enorm boost och rösterna skulle ramla in. Man vill ju aldrig en Barca ska förlora men har kommit till den punkten där jag är beredd att förlora matcher i CL gruppen bara för att se Barto skeppas iväg.
Annons: