/spanien/barcelona/forum/1166.aspx/spanien/barcelona/forum/1166.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Länge leve fotbollsturismen
2017-01-29 16:13
Allt är skit. I synnerhet domarna. Avgå alla.
Barcelona yeezus
2017-01-29 16:10
Något jag stör mig på är att självförtroendet verkar vara i botten och att Enrique är en stor del av det hela. Detta genomsyras inte minst av hans presskonferenser inför och efter matchen där han lämnar intrycket av att vi är jämnbra med även de sämsta lagen i ligan. Jag förstår att man inte vill underskatta motståndarna oavsett vilka dem är men vi ska inte glömma bort vad vi är för klubb och vilken historia vi har. En bortamatch mot Betis ska vi bara vinna enkelt, inte ha problem mot.
Barcelona Soko
2017-01-29 16:06
@Barca4life98:

Håller med dig men du glömde att nämna våran sämsta spelare Neymar. Han måste bort till varje pris. Han tillför ingeting i vårt spel, och missar obegripligt mycket . Blir så j...a förbannad på honom. Han kommer aldrig ens bli topp tre , han som må ganska hävdade han skulle vinna Guldbollen. Sälj honom tills man kan få pengar och köp tre bättre spelare för den summan.
Barcelona Katalano
2017-01-29 15:45
Som väntat så är det kaos här inne efter matchen. Vissa gnäller på domaren och andra på spelet vi bevittnade. Det är förståeligt. Och det visar också vad som är viktigast för olika supportrar. Jag tillhör dem som inte skulle bli speciellt glad även om vi lyckades vinna denna batalj, för jag är så less på det övriga spelet på planen. Klart jag blev arg när domaren inte såg att bollen var inne, för man håller alltid på sitt lag och vill se vinster och som vanligt är domarna emot oss denna säsong. Men att glädjas med alla vinster är inte lika lätt när det som syns på planen är ett Barca som är helt kört i botten. Ett Barca som blir utspelade av Betis.
Barcelona Barca4life98
2017-01-29 15:37
Andre Gomes, Vidal, Mathieu, Rakitic måste bara bort i sommar. Håller inte för att spela i Barcelona. Rakitic har gjort det bra men sälj honom i sommar. En kvalitets högerback & en innermittfältare (N'zonzi eller Verratti) måste in. Vi måste gå tillbaka till grunden och spela 4-3-3, eller någon formation med två kanter. Funkar inte med en HCM som ska vara Högerytter, Högerback & Central mittfältare samtidigt. Såg ju bättre ut idag när Roberto kom in och Vidal spelade ytter t.ex. Har oftast försvarat Luis Enrique men det är dags för ett byte i sommar. Sen är jag trött på att det känns som att MSN äger laget. Ingen annan spelare har mandat att få göra fel, försöka göra något. Blir så förutsägbart.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-29 15:23
[QUOTE=neymar JR]Vi må bli av med tränaren till nästa säsong men att förvänta sig att hålla denna truppen intakt och vänta på briljant fotboll är lite naivt. [/QUOTE] Kan Sevillas trupp spela fotboll som gör en glad, så kan vår, även nästa säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjf
2017-01-29 15:20
Eftersom allt som händer på plan är Luchos fel, så förstår jag inte varför domares bedömningar är föremål för så mångas ilska. Som sagt, allt som händer på planen är Luchos fel. Och "allt" måste väl rimligtvis inkludera oförutsägbara faktorer som felaktiga domslut?Är jag onyanserad nu och ser allt i svart och vitt? Kan så vara. Men jag citerar faktiskt bara en av forumets moderatorer i sak. Vare sig mer eller mindre.
Barcelona Andres Iniesta Lujan
2017-01-29 15:19
@DM1982:


Håller med dig helt. Kan inte minnas senast jag såg någon av våra såkallade "världsmittfältsre" slå en genomskärare och frispelat någon där framme. Trots att jag tycker Messi gör en dålig match idag hade han ändå kunnat haft med sig 3-4 assist idag. Han ska inte behöva göra allt trots att han klarar det match efter match. Men det kommer kosta oss så många poäng och så många titlar att tro att vi ska vinna CL med den här truppen och att Messi löser det.
Barcelona The Reporter 2.0
2017-01-29 15:18
Rakitic har ändå varit petad och ur form. Men allas gullegris Denis då? Han som ska bli nästa Iniesta? Haha herregud ja kan också göra mål någongång i Barca. Han har bara tur. Ser inga egenskaper som han besitter? Rakitic var dålig idag ja. Men, spela honom och låt han hitta tillbaka till formen. Det gör han inte på bänken. Sen när vi möter Psg, atletico osv. Tror ni en som Denis Suarez skrämmer dem herregud? Dem kommer iallfall ha respekt för Rakitic.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2017-01-29 15:09
[QUOTE=Andres Iniesta Lujan]Vilken spelmotor Rakitic är, vinner ständig boll och fördelar boll som ingen annan. Aldrig sett en bättre Betis spelare förr, gjorde allt åt dem idag.... [/QUOTE] Det var en del spelare som inte var bra idag men Rakitic var riktigt usel. Känns som han misslyckades med precis allt. Sedan är ju frågan vad det är för mening att ha världens bästa anfallstrio när de inte får några bollar att jobba med.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andres Iniesta Lujan
2017-01-29 15:06
Vilken spelmotor Rakitic är, vinner ständig boll och fördelar boll som ingen annan. Aldrig sett en bättre Betis spelare förr, gjorde allt åt dem idag....
Barcelona wallmannen
2017-01-29 15:03
Barca gjorde en medioker, eller rent av dålig insats spelmässigt, men trots det "förtjänar" man segern. Man gjorde faktiskt ett mål mer än motståndaren.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona DM1982
2017-01-29 15:01
En bedrövlig insats av laget men domaren lyckades vara ännu sämre. En solklar straff och en boll som var 1 meter in i målet. Även om laget spelade dåligt så var det i slutändan domaren som valde att göra så att Barça inte fick med sig tre pinnar. Ligan känns väldigt avlägsen nu, när inte ens solklara mål räknas längre så blir det svårt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Carles Puyol Beast
2017-01-29 15:00
Vi må har spelat uselt denna matchen men vi blev rånade och hade domaren gjort sitt jobb så hade det stått 1-2 till oss men nej. Real är en klubb som måste få fusk med sig för att vinna ligan 2 gånger på 8 år pinsamt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-01-29 14:57
.
Barcelona neymar JR
2017-01-29 14:57
Vi må bli av med tränaren till nästa säsong men att förvänta sig att hålla denna truppen intakt och vänta på briljant fotboll är lite naivt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-01-29 14:56
Vidal, jag vet inte vad jag ska säga om den människan. Hade man försökt göra en youtube video med hans highlights från matchen så hade videon endast bestått av reklam. Han gör inte ett enda rätt defensivt, aldrig på rätt plats när han behövs, och det syns väldigt tydligt när Pique gång på gång väljer bort hans kant. Åt h*lvete med hans offensiva kvalitéer när han inte kan försvara, försvara ska vara backarnas starka sida, inte tvärtom.
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-29 14:56
Luis Enrique: "We have picked up a point and that is positive because they were better for half an hour in the second half" #BetisFCB Uhm?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona RRM
2017-01-29 14:44
Det jag kan säga med all säkerhet är att "Soko" är ett ambitiöst troll som dock inte lyckas dölja det till 100 procent. Klankar ner på Barca o dess spelare o jämför med real i varje inlägg, där han såklart anser att real är bättre på just den punkten han nämnde. Dålig match idag men iår är vi för ojämna för ligan ändå. Champions League och cupen däremot har vi bra chans på. Då tänder alla till på alla cylindrar.
Barcelona Forzzzza
2017-01-29 14:41
@Neymar N11:
Har du sett alla betis matcher?
Barcelona Rambla~
2017-01-29 14:38
Okej, så det handlar bara om vad man förtjänar eller inte numera? Att man lyckas göra 2 mål räknas alltså inte? Oavsett hur dåliga man var så lyckades faktiskt Betis bara få in en boll i mål. När Barca spelar ut lag, även om det blir allt glesare mellan tillfällena numera, men ändå inte lyckas vinna de matcherna trots stort spelövertag och målchanser, ja då är det motståndarna som ska ha beröm för att de klarat oavgjort. Knappast för att de var bättre än Barca utan för att de lyckades stoppa Barca just i den matchen. Jag anser att gör man de mål som räcker till vinst i en match, spelar det andra mindre roll och huruvida det inte hade varit rättvist eller inte om man vunnit matchen blir ju bara löjligt i sammanhanget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-01-29 14:30
Sport och MD är sig lika, koncentrerar sig så klart mer på "skandalen" från domarna än det usla spelet från Barca. Aja, bara att lägga den här matchen bakom sig och hoppas Lucho lyckas med sina rotationer till matchen på onsdag. Kan se framför mig honom plocka fram startelvan kvällen innan, där han plockar fram små lappar ur en skål med spelarnas nummer på för att bestämma hur startelvan ska se ut. En skål där MSNs nummerlappar inte finns med, de ska ju alltid starta. Det känns nästan så ibland faktiskt, att han lottar fram sina startelvor.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-01-29 14:26
Bedrövlig insats, jag blir inte ens arg över det bortdömda målet, vi förtjänade ändå inte att vinna, vi förtjänade inte ens ett kryss. Framförallt förtjänar vi absolut inte att vinna ligan, det här är fullständigt uselt. Behövs stora förändringar i sommar, ny tränare behövs till att börja med. Enrique har gjort det bra vad gäller titlar och utvecklade laget spelmässigt under sin första säsong , det ska han ha beröm för. Men sedan dess går det bara utför dessvärre. Vidare behövs värvningar och främst till mittfältet, vi behöver få in tekniska och bollskickliga spelare, som det är nu har vi spelare som knappt kan slå en passning rätt... Absolut inte värdigt Barcelona.... Ligan är förlorad, ser inte att vi har någon chans på CL, enda titeln vi kan ta denna säsong är cupen, men inte ens det kommer vara lätt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2017-01-29 14:22
Hur ska man föryngra och fräscha upp när man har LE ?????
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona yeezus
2017-01-29 14:17
Finns inte så mycket att säga om domarna som inte redan sagts under hela säsongen.

Vårt spel är dock under all kritik idag. Kan ärligt inte minnas senast vi spelade så här dåligt... det är rejält oroväckande. Real vinner ligan i år, det får man bara acceptera. Vad vi får hoppas på är att åtminstone vinna El Clasico och försöka oss på CL.

Oavsett hur säsongen slutar så är det dags för Enrique att packa väskorna. Laget behöver nytt blod och totalrensas. Antal namn som inte förtjänar att bära vår tröja är alltför många att jag inte orkar räkna upp dem här.

Men nya tag, förhoppningsvis kan vi vända på steken någon gång och vinna någon titel!
Barcelona Rambla~
2017-01-29 14:16
Soko Vad spelar det för roll om de blir utspelade? Ett mål är väl ändå ett mål eller har jag missat något här? Castro missade ett friläge, ja eller så kan man se det som att ter Stegen gjorde en bra prestation som stoppade hans målförsök?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-01-29 14:15
@Messi 4-ever:

Bara att inse att dagens Barca är slut . Laget måste förnyas från grunden.
Och ändå har vi magen att skratta åt Real när vi inte kan göra två bra matcher i rad . Säsongens Barca har gjort oss mer frustrerade än Barca under 15 senaste åren.
Barcelona CarlesPuyol5
2017-01-29 14:12
Jag bara sitter och väntar på att Pique går loss. Låt han bli avstängd, ligan är ändå förlorad. Jävla helvetes korrupta lighelvete!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-29 14:12
Vi alla vet att domarna i Spanien inte gillar oss. Därför måste vi spela bra för att vinna matcherna, vilket vi inte gjorde idag. Så dålig insats under 80 min att jag inte vet vad jag ska säga.... Skönt med ny tränare nästa säsong, så man kan njuta o va glad över fotbollen vi spelar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messi 4-ever
2017-01-29 14:12
Skitmatch på skitmatch... hur många sådana här matcher har man inte sett Barca göra i år?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: