/spanien/barcelona/forum/11590.aspx/spanien/barcelona/forum/11590.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Andreas V.V - "Pagar"
2011-11-24 02:59
Ah, teknologins utveckling.

Barn börjar allt tidigare spendera tid vid datorn istället för att gå till skolan.
Resultat ser man ju svart på vitt.
Barca4ever1
2011-11-24 02:58
Grace/Wastelands

Jag redigerade och ångrade det jag skrev om dig.

Du skriver inget till mig o jag inget till dig. Du ska inte heller svara på mina inlägg.
Grace/Wastelands
2011-11-24 02:56
Det är du fri att göra. Finns en redigerings knapp.
Optimalt vore väl om ingen behövde plockas bort härifrån och alla kan bete sig. Men ibland funkar ju inte det.


Jag sa förövrigt "jag hade kunnat ha åsikten". Jag sa inte att jag hade åsikten.

Sen är det väl knappast du som bestämmer vem jag svarar på. Men då du bestämt för att köra den stilen så finns det inte så mycket jag kan göra och då jag märker att du egentligen knappt läser inläggen man skriver så lär jag nog inte skriva mer till dig ändå nej.

"Du ska inte heller svara på mina inlägg"
Ska jag ta det som ett hot eller ett löfte?
Barca4ever1
2011-11-24 02:55
Trippeln,

Du e kung. Du förstår vad jag menar.
Barca4ever1
2011-11-24 02:54
Nu ångrar jag mitt förra inlägg då vill hellre ha bort mig aja.

Han ska fortfarande bort.
Barca4ever1
2011-11-24 02:52
Grace/Wastelands


Men han ska ändå bort. han e madridista.
Grace/Wastelands
2011-11-24 02:51
Varför vill du det?

Bli en moderator här då och lös problemet, alternativt så förlitar du dig på att moderatorerna sköter sitt jobb. Jag hade kunnat ha åsikten att du ska bort från Les Rambles, men det är varken i mitt intresse eller mitt område att sköta sådant.

Hellre påstådda madridistas som argumenterar sakligt och kan saker och ting än culés som bara svär och kör med påhopp och personangrepp.

Bara för man är culé är man inte per definition någon att tycka är en bra snubbe, det är snarare beklagligt att se att andra håller på samma klubb som en själv som beter sig som små barn.

Sedan har vi 3 raka titlar. Inte fyra.
Barca4ever1
2011-11-24 02:49
Jag skiter i om real vinner ligan. Vi har vunnit allt under 4 års långt tid. Visst har barca spelat sämre än förra året men han kritiserar laget på ett destruktivt sätt. Nån ska också vinna.

Jag har inte sagt ngt om barcas nuvarande form. JAG VILL FÅ UT HAN FRÅN LES RAMBLES!
Grace/Wastelands
2011-11-24 02:48
Varför ens gå in på Puertan om du hatar det så mycket? Folk här snackar ju lika mykcet skit om Real Madrid. Då smutskastas ju Real Madrid lika mycket. Det är bara subjektiva åsikter kring två olika lag. Inget av lagen har monopol på sanningen och således kommer det hela stå i konflikt kring vad som är sant och osant. Acceptera det läget, fokusera på dig själv och Barcelona, skit i vad andra tycker och jag tror du blir mycket lugnare och mår bättre. Känner inte något till att sitta och störa sig på folks skitsnack om ditt älskade lag klockan 3 på natten. Det är bara slöseri med tid.

Folk har rätt till en åsikt, bara för att den inte stämmer överens med din är den inte objektivt fel. Du har inte samma åsikt, fine, men den personen ser exakt likadant på din åsikt.
Barcelona Trippeln
2011-11-24 02:48
Comprende

Du är en patetisk individ som inte har ett liv och således skapat ett konto på LR för att driva med barcelona supportrar.

Jag kommer se dig gråta när Barca kör över Madrid din patetiska jävel
Barcelona Éluc
2011-11-24 02:47
Hur allvarlig är Iniestas skada? Adriano och Piqué bör väl vara tillgängliga mot Getafe?
Barca4ever1
2011-11-24 02:46
Grace/Wastelands

Okej, gå o ta en titt på puertan så förstår du vad jag menar. Dom smutsar ner barca i varje inlägg. En smuts av dom ska inte finnas bland oss.

Jag har redan skickat mail till barca redaktionen. Ska göra allt i min makt för att han ska bort. Kommer han under andra nicknamn kmr jag märka det ändå.
Grace/Wastelands
2011-11-24 02:45
Barcelona har ju varit sämre än tidigare år, om du förnekar det är du bara en lögnare. Vi leder inte tabellen, om vi fortsätter med samma poängsnitt som vi har hittils och Real gör detsamma hamnar vi på 88p och Real Madrid på 98 poäng.

Att erkänna sanningen är inte samma sak om att hålla på ett annat lag. Två vitt skilda saker. Att vara blint besatt av någonting utan något grepp om verkligheten är inte direkt sunt eller eftersträvansvärt.

Och nej, du började långt tidigare med att håna Comprende så kom inte och ljug.
Barca4ever1
2011-11-24 02:43
Grace/Wastelands

Han säger ju hela tiden att barca börjar bli dåliga och höjer real till skyarna. Om han e madridista vill jag inte att han ska ha barcatröja logg på höger sida om sitt namn. Jag e 23 år! Det var du som började och säga " fjant o bla bla"
Grace/Wastelands
2011-11-24 02:43
Jag bryr mig inte. Jag läser inte alla inlägg.. Men vad fan spelar det för roll? Folk får hålla på vad fan dom vill, har han attackerat dig på något sätt? Sagt något olämpligt? Då lär han nog bli spärrad ändå., Om han inte blir det, well, då sköter han väl sig och då kanske du ska tagga ner.

Bara för att jag följer Barcelona hatar jag inte blint allt som har med Real Madrid att göra. Jag är inte en förblindad dåre.

MOTFRÅGA BARA

TROR DU ATT NÅGON TAR DIG PÅ ALLVAR OM DU HÅLLER DEN JARGONGEN DU HAR? JAG VET INTE HUR DET FUNKAR DÄR DU BOR MEN OM DU VILL ATT FOLK SKA TA DIG PÅ ALLVAR SÅ FUNKAR NOG VÄNLIGHET OCH KONSTRUKTIVT BEMÖTANDE BÄTTRE ÄN EVENTUELLA PÅHOPP OCH PINSAMMA PERSONANGREPP.

Barca4ever1
2011-11-24 02:41
Grace/Wastelands


TROR DU FORTFARANDE ATT HAN ÄR BARCA SUPPORTER? enkel fråga bara.
Grace/Wastelands
2011-11-24 02:39
Barca4ever1

Herregud, du kan omöjligen vara allvarlig? DU lär nog bli spärrad ganska omgående om det är så här du snackar på internet. Vad är det du ska göra med alla hot du slänger ur dig då? Slå ner folk för de har andra åsikter än dig? Du kommer nog långt i samhället med den inställningen till dina medmänniskor.

Vad gör det om han är madridista? Är han inte berättigad till en åsikt? Ääh vad fan gör jag, argumenterar med en jävla kretin på internet som har ett språkbruk som en tolvårig som blivit fråntaget sitt Playstation efter att han suttit i 32 timmar i sträck med det.

Väx upp bara.
Barca4ever1
2011-11-24 02:37
Grace/Wastelands


Håll käften du tusen gånger om din idiot. Du e fucking blind som inte kan se att han supportrar smutslaget.
Barca4ever1
2011-11-24 02:35
Comprende

Du säger att Villa vart en flopp för han sänkte madrid 5-0 förnedringen. Innan matchen hade smutsen mou sagt att villai nte gör mål och just han stänker dit 2 bakom casillas.
Grace/Wastelands
2011-11-24 02:34
Barca4ever1

Äähh håll käft nu med ditt fjantiga tugg. Låt han ha sina åsikter. Argumentera mot dom istället för att kom med idiotiska påhopp och personagrepp. Du framställer bara dig själv som en idiot om du ska kalla honom smutsig etc istället för att argumentea sakligt. Något de flesta här verkar ha sjukt svårt för.

Folk har grava aggressionsproblem verkar det som, så fort ni ser en åsikt ni inte gillar så börjar det hotas. Lär er argumentara och diskutera på en sansad nivå istället om ni vill bli tagna på allvar. Men det verkar få människor vilja bli här.
Barca4ever1
2011-11-24 02:17
Ärligt talat. Tror ni verkligen att comprende är barca supporter? alltå hur kan ni? genom att bara läsa två av hans smutsiga inlägg ur madridistas perspektiv så vet man att han supportrar smutslaget.

Comprende, jag ska lösa dig! vänta.
Barcelona R.E.M. god bless them
2011-11-24 02:10
Fan va ni skötar om villas målproduktion, vi vinner ju ligan varje år o är i cl finaler lite så o då, kolla hans DEFENSIVA egenskaper, dom är guld värda å är något som en ny spelare tex alexis tar lång tid att anpassa sig till...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelonistas
2011-11-24 01:18
Den här säsongen har Villa varit usel, men föra säsongen var han verkligen inte en flopp. Sen undrar jag exakt hur mycket du förväntade dig av Villa, med tanke på att vi alla visste att han skulle spela ute på en kant. I Valencia spelade Villa centralt där han gjorde mål i stort sett varje match. I Barcelona har han en helt annan roll, där han tar ett helt annat ansvar för det defensiva spelet, samt att han hela tiden måste pressa backlinjen. I Valencia gick alla bollar mot Villa, som bara stänkte in dom.

Som helhet är han verkligen inte någon flopp, däremot har han varit svag inledningsvis av säsongen.

Sen skrev du själv att Kaka hittat tillbaka, så försök inte smitta undan något som du själv har skrivit.


Straffen kan inte bli mer solkar, det är domarens uppgift att vara väll placerad hela matchen så han inte missar några situationer. Att Higuain tillåts slå undan en boll med handen som är på väg mot mål, är enligt mig solklart.

Hade varit en sak om bollen studsat upp på armen/handen, men i det här fallet så är det hand mot boll vilket ska resultera i straff.


Eftersom att du väljer att dra dig ur som en P**** så ser jag dig som en förlorare.

Vi alla vet att man kan kritisera laget, det är ingen som har sagt något annat heller. Men man behöver inte överdriva situationen när det i själva verket inte alls är så allvarligt. Måste säga att ibland känns det som att du vill att något ska vara fel med Barcelona så du kan ha något att skriva om här inne. Så fört någon skriver om en match som Barcelona spelat, och är nöjd och glad så ska du komma in hit och både förstöra stämningen och även starta såna är långa och onödiga diskussioner.
Barcelona El Nino Maravilla
2011-11-24 01:13
comprende

Kritisera får man självklart göra, men då får man se till och göra det på rätt vis. Du höjer ju Real så mycket och snackar endast negativt om Barca och endå skiljer 3 poäng trots de mött enklare motstånd. Du nämner tex Xavi som en av de spelarna som är urform, du nämner Alves som urform och man får uppfattningen som att han inte kommer hålla i El Clasico medans du höjer en spelare som Arbeloa.

Hade varit enklare och acceptera saker som stämmer, som att tex vi riskerar att förlora våra titlar om Pep fortsätter med sin 3-4-3 taktik som är rena självmords taktiken, men visa grejer du säger låter värre än vad en enögd madridista hade sagt.

Barcelona MESSI.CORLEONE
2011-11-24 01:13
Fan va alla tjatar om real här inne. Jag är stolt övervårt lag. Vi är inne på fjärde året med pep och håller fortfarande historisk nivå. Kolla bara, vi slår.ac milan på borta plan o majoriteten är missnöjda. Det visar bara vilket imperium vi har skapat som vi har blivit så beroende utav.
Jag läste en gång en grej om romarrijet som ungefär löd såhär." Frågan alla borde ställa sig är inte varför romarriket föll, utan HUR den kunde vara i så länge"
Vi har varit bäst i så länge! Jag njuter av Guardiolas verk som enligt mig är större än Antoni Gaudis byggnader :-)
Barcelona comprende
2011-11-24 01:08
Aldrig sagt att Kaka kommit tillbaka.

Sett till helheten så har Villa varit en flopp, ja. Förväntat mig mycket mer.

Och ja Xavi var nog usel idag.

El Nino

Straffen var långt ifrån solklar, svårt för domaren att se. Hade det varit vi istället för Real så hade ni inte klagat, enkelt.

Nej klart Milan inte är Allsvensks klass, trodde du kunde se ironin i det.

Klart Real kommer tappa poäng, men vadå kommer vi vinna alla matcher vi har kvar eller?

Ser mig som vinnare ur striden. Ni måste lära er att kritisera lite bättre och acceptera att det finns ett annat lag som är bäst i världen just NU. Kanske inte om 3 veckor, men just nu.

God natt.
Barcelonistas
2011-11-24 01:03
Comprende

Var Villa en flopp föra säsongen? Villa presterade som bäst när det verkligen gällde, där han trädde fram i dom allra största matcherna.

Man United-Real Madrid-Arsenal etc.
Barcelona El Nino Maravilla
2011-11-24 01:00
comprende

1. Du nämner Xavi som en utav de spelarna som är urform, shit såg du inte hur han dominerade idag?

2. Du säger vad fan spelar det för roll, Real Madrid vann, men när Barcelona vinner över Milan så spelar det tydligen roll. Är det inte dubbelmoral där? Och självklart spelar det roll om Valencia fått en SOLKLAR straff, då matchen förmodligen hade slutat 3-3 och wopps hade deras resultat mot Valencia inte varit lika imponerande. Sluta nämn någon jävla offside situation då ingen rör bollen eller ens delaktig, solklar hands = solklar straff.

3. Du verkar inte förstå att när Real möt de här lite bättre lagen så även om dom nu skulle vinna mot alla, så är sannolikheten stor att dom tappar poäng i åtminstone 1 match och sedan är det 1 poängs skillnad och dessutom även om de vinner de flesta så lär det inte vara lika höga siffror som mot de små lagen.

4. Du höjer lag som Ajax & Lyon medans du pratar om Milan som om det vore allsvensk klass på de, seriöst är det något fel på dig?

5. Du nämner Real Madrid i Supercupen där Messi kom tillbaka utan att ha tränat fullt innan matcherna, de flesta i truppen var inte i ordentligt fysiskt form och endå gick vi ut som vinnare, och enligt dig spelar det väl ingen roll hur det gick till för Barcelona vann? Eller har du kanske ändrat dig igen... Luktar för mkt dubbelmoral från din sida.


Ingen här har sagt Real Madrid har spelat dåligt eller något liknanade, dom har gjort det riktigt bra HITTILLS! Däremot är dom endast 3 poäng före trots sämre motståndare och du påstår att Barcelona är nära en kris och Real Madrid nära deras bästa form någonsin.

Undrar hur det lär se ut om det blir tvärtom enligt dig :)
Barcelonistas
2011-11-24 01:00
Comprende

Återigen, så drar du allt för stora slutsatser på Super Cupen. Som jag har sagt tidigare så var Real Madrid i super form inför mötena medans Barcelona inte hade dom bästa förutsättningarna.

Jag tycker fortfarande att Real Madrids flesta vinster kommer via individuella prestationer. Dom är fortfarande inte närheten av Barcelona spelmässigt, vi har ett tydligt spel som vi kan luta oss tillbaka på även om vi ligger risigt till i en match. Medans Real Madrids spel går ut på att köra kontringsfotboll blandat med individuella prestationer från Ronaldo, Di Maria etc.


Kaka har gjort några bra matcher ja, men att påstå att han är tillbaka är att överdriva något enormt. Att prestera i 1-2-3 matcher räcker inte, det gäller att kunna prestera under en längre tid.
Barcelona comprende
2011-11-24 00:54
Sanchez är verkligen inte en flopp, för tidigt att avgöra. Men Villa är det definitivt med tanke på priset.

Thiago briljera idag, och det är jag i alla fall glad över.
Annons: