/spanien/barcelona/forum/1158.aspx/spanien/barcelona/forum/1158.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Carles Puyol Beast
2017-01-29 18:06
Aj då nu kan det veklingen bli Reals kväll om dem vinner. Barca kryssar. At.Madrid kryssade. Sevilla mot förlust. Vi får hoppas att Real Sociedad gör en av sina bästa matcher på länge mot Real.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2017-01-29 18:05
Inte för att försvara Lucho på nåt sätt. Men jag tyckte synd om honom idag. Arda och Denis gjorde det bra förra matchen och fick därför starta, Rakitic fick en ny chans, pannkaka, Gomes o Roberto kommer in, resultat, en bränd pannkaka.
Vi hade en tid då Alcantara o Fabregas inte platsade i startelvan.
Snacka om kvalitets förfall i mittfältet.

Lucho kommer försvinna men efterträdaren kommer ha svårt att göra ett mirakel med samma mittfältarna.
Barcelona Barca-nist
2017-01-29 18:01
här kryllar det barcafans som beter som som Trump folket.
Allt är svart och vit.

funkar inte en match, bänka spelare
passar man fel, sälj fanskapet
vinner man, nej det var inte bra positionsspel, passningsspel och akrobatik.
förlorar man, sälj hela laget.

lägg ner trams och spontana kommentarer.


Barcelona papillon
2017-01-29 18:00
Linjedomaren har egentligen 1 uppgift på plan och det är att följa siste man i försvarande lag. Om man har fri sikt och fortfarande inte kan se att siste man räddar en boll 1 meter över linjen, eller att Neymar i samma situation blir nerdragen framför mål av samme siste man, ja då är det dags att byta hobby eller att någon vidtar åtgärder och stänger av denna linjedomare. För övrigt samma linjedomare som felaktigt vinkade av Neymar för offside i första halvlek.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Soko
2017-01-29 17:48
Real gav Barca och Sevilla sin utsträckta hand men ingen av dem ville ha den. Istället att båda tar över ledningen så tappar båda sina matcher. Vi kryss och Sevilla torsk.
Tur att Federer gjorde min dag annars skit söndag.
Barcelona Ribohn Fan
2017-01-29 17:29
Soko

Då får vi vara glad att Neymar heter Neymar och inte Soko.
Barcelona Iniesta70.
2017-01-29 17:26
Jag led med Rakitic och längtade till gonggongen skulle rädda han heder i halvtid, men Lucho tyckte inte Rakitic hade lidit tillräckligt så han skickade ut en Rakitic som redan var nere för räkning, på vingliga ben ranglade han omkring i ytterligare 45 minuter. Egentligen ska man inte bli överraskad av Luchos "blindbocks" rotationssystem han använt sig av i stort sett hela säsongen, men ändå blir man chockad av de mest ologiska laguttagningarna gång efter annan. Han prioriterar INTE nån form av mittfältsspel, de är endast bönder åt MSN. Folk på fel plats, folk som inte ska va på plan, folk som inte ska va på bänken, spelar ingen roll, MSN är där dom ska, längst fram med sina personliga win-win avtal, spelar ingen roll om man tappar en boll, väggpassar in den i en gröt, missar lägen, gnäller till sig gula kort, missar öppet mål, inte pressar, klackar den till en motståndare, tappar boll i uppspelsfasen. Nej, för förr eller senare så lyckas man med nåt, tänk om alla hade samma avtal. The Lucho way funkade inte idag, Messi hade ett mediokert lunchmöte, då ser det ut så här. Iniesta kan rädda oss med lite konstgjord andning på mitten, men Lucho måste ta lite obekväma beslut och låta några grabbar sitta kvar på bänken och spela med en elva han tror på, som får chansen att lira ihop sig, sen i slutet av matcherna kan man avlasta nån som ser trött ut. Parodi på coachning! Hur kommer det sig att alla/de flesta spelarna måste "vila" inför nästa match men MSN aldrig/nästan aldrig behöver nån vila. Har de inte haft samma upplägg av träning? Ingen mår bra av denna rotationscirkus som Lucho bedriver. Fan, det snurrar runt med mer spelare på vårt mittfält än det snurrar ut blondiner från Tommy Lees loge. Arda på fel plats, Vidal blev synad och höjd, Gomes fick chansen att ta Revansch men visade att han är en reserv till reserverna. Pendlaren Denis ger och tar, iskall, ljummen , stekhet, ofarlig, livsfarlig, målfarlig, valpig, ljummen. Ja, så ser det ut. Lucho har bäddat för det här scenariot själv, obeslutsam, inkonsekvent, hoppas på MSN. Huller om buller uttagningar på mitten, och i de bakre leden, vilken spelare som helst hade blivit åksjuk av all rotation och alla märkliga platser man kan hamna på under Luchos styre. Det ända som är karvat i sten är att MSN är de som ska göra det! Med lite hjälp av Iniesta när han är kry, för även han kan ju göra essen bättre, the Lucho way.
Barcelona Soko
2017-01-29 17:24
Det finns ingen chans att Neymar står på 3.1 tappade bollar. Han tappar bollar konstant. Han hade 9 tappade senast mot Sociedad innan han bytes ut i 75 min.
Även om.han lyckats ta sig förbi en spelare så tar det evigheter tills han kommer fram till motståndarnas straffområde. Och när han väl är framme är det alltid fel beslut. Till slut tappad boll och spelet vänder. Hur mycket än folk tycker om honom och vill försvara honom är han helt under isen och har varit det i över 1 år nu. Hade han hetat något annat än Neymar hade han nötat bänk. Nu spelar han pga sitt namn och det kostar Barca gång på gång då vi spelar med en man mindre på plan .
Barcelona Ribohn Fan
2017-01-29 17:16
Soko

Kolla vårat mål helt och hållet Neymars mål.
Tar tag i spelet, utmanar backlinjen, driver förbi sin motståndare och slår en pass förbi flertalet motståndare till Messi. Messi tappar boll, Neymar har fullföljt sin löpning och går in i press på den spelare, som erövrat Messi bollen, som i sin tur tappar boll till Messi och sedan mål.
Neymar är våran bästa spelare idag. Skulle bara vara lite mer ego och utmana ännu mer och gå på egna avslut, istället för att alltid passa.
Det finns flera problem, men ett är att när vi är så låga med laget och går till anfall. Anfaller vi med för få spelare Messi och Suarez har också svårt att hänga med Neymar när han sätter fart.
Barcelona Santiago Cazorla
2017-01-29 17:16
@Soko:
Tror stenhårt på att det är svårare att dribbla i Barcelona än i alla andra lag när man alltid möter så packade försvar, kolla skillnaden mellan Suarez i Liverpool och i Barcelona, även om det till viss del har med att göra med en annan roll nu också. Men grejer han lyckades med i Liverpool har han svårt för i Barcelona. Vågar inte ens tänka på vad Neymar hade gjort som den stora stjärnan i något lag i PL. Hur som helst är det fakta att Neymar har stått för mest lyckade dribblingar samt är den som skapar mest chanser och slått CL-rekord i assists, även stått bakom många av Messis mål när han spelat bollen snett inåt bakåt. Det ska alltid överdrivas så mycket med Neymar. Sedan är det inte så stor skillnad mellan bolltappen i ligan, Neymar står för 3.1 per match och Messi 2.2 Ibland tror jag frustrationen på Neymar är för att det är enkelt att bli bortskämd när man har fått se Messi i så många år som i princip alltid vet när han ska dribbla eller passa och släpper den till exakt rätt spelare i exakt rätt tidpunkt men det är inte realistiskt med Neymar, det kommer alltid vara lite slarv.
Barcelona II Barça II
2017-01-29 17:07
Förstår inte det här "förtjänar inte att vinna" snacket. Fotboll går ut på att göra fler mål än sin motståndare. Idag gjorde vi två mål, Betis gjorde ett mål. Vi gjorde således mer mål än våra motståndare och borde ha fått 3 poäng. Inget annat är viktigt, inte bollinnehav, inte antalet passningar inom laget, hur spelet såg ut, ingenting förutom mål avgör en fotbollsmatch. Eller har jag missat något? Varför förtjänade inte vi att vinna idag? Matchen idag var inget annat än domarskandal. Vi FÖRTJÄNADE att vinna, vi blev rånade på en vinst, allt annat är skitsnack!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-01-29 16:59
Vad är konstigt med lyckade driblingar när man är konstant på sin kant och alltid fastnar så fort man försöker tränga sig mot mål och mera centralt? Och bra att ni tar fram lyckade men inte nämner misslyckade som är 4 gånger fler. Messi hittar i alla fall sina medspelare hur än han gör och servar allt på talrik. Vad har Neymars "lyckade driblingar " medfört?
Barcelona Ribohn Fan
2017-01-29 16:58
Det är inte så svårt att vara den som har flest lyckade eller misslyckade dribblingar i Barca. För det är bara 3 spelare som kan dribbla i Barca Neymar, Messi och Iniesta.
Barcelona Santiago Cazorla
2017-01-29 16:52
@Soko:


Ändå har han mest lyckade dribblingar i laget och är den som står för mest genombrott? Tycker detta är extremt viktigt nu när Messi inte dribblar lika mycket längre samt tappat lite explosivitet.
Barcelona Soko
2017-01-29 16:39
El Fenomeno

Hur kan du stirra sig blint på Neymars namn ? Ta av Neymars masken och du kommer att inte att han är bedrövlig, värdelös och pinsam. Med honom i lager spelar Barca med 10 man. Han gör inte ett skit bra för laget, snarare tappar 15 bollar per match och utsätter oss för alla kontringar motståndarna får. Han kan inte ens dribbla sig förbi en spelare och när han ändå lyckats är han fast vid nästa. Den mest genomlästa spelaren där motståndarna väntar på honom redan på vår planhalva. Sen avslut , katastrof är bara förnamn.
Och han har gjort 1 spelmål på 15 matcher !!! Säger inte dig något?
MSN existerar inte längre, allt är bluff. Finns bara MS idag!
Barcelona El FenómenoR9
2017-01-29 16:31
SOKO Hur kan du inte se att Neymar är vital för vårat spel? Sälja honom?? Är du sjuk lr? Utan honom hade vårat spel varit ännu sämre kan jag lova. Jag förstår att du är lack, men att du går så långt att vi måste sälja?!! Lugna dig bror
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JakWah
2017-01-29 16:28
Barca har ett stort problem och det är att man inte klarar av att spela som ett lag! Hela tiden förlitar man sig på att Messi ska skapa målchanser eller göra mål på egen hand. Det är tragiskt att se hur Neymar håller i bollen alldeles för länge varje gång han får den. Stundtals hade min mormor kunnat hålla jämnt tempo med Barcelona... så långsamt går det!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El FenómenoR9
2017-01-29 16:24
När jag såg elvan så kände jag på mig att det skulle bli poäng tapp. Lucho du kan inte rotera såå många! Hur kan han få försig att rotera så många!? Ah jävlar vad betis lira bra, men vi gjorde dom bra... Helt sjukt igentligen. Men det är såhär Lucho vill lira. Jag har ändrat mig inga titlar kan rädda dig, Lucho tyvärr du har gjort ditt till sommaren. Det är cl och copa del rey som gäller, real kommer tappa igen men med det här spelat ger jag upp ligan. Grejen är den att det här spelet kan räcka till liga guld men då måste vi typ vara 100% när läget kommer, Neymar måste sätta sitt läge. Aja blir väl nån mellan säsong iår. Fan vad besviken jag är.. Har missat dom två föregående matcherna har typ aldrig missat två matcher på raken. Hade sån jävla grym känsla för den här matchen, den avtog rätt rejält när jag såg elvan.. FAN!! Visca Barca!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-29 16:24
Neymar jr Jag har njutit mer av Sevillas fotboll denna säsong än vår. Och angående trupp, så är bredd ok men då ska det vara kvalité på spelarna och tränaren ska ha en plan för hur han ska göra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2017-01-29 16:21
El pistolero Sevilla spelar långt ifrån en fantastik fotboll. Vill att vi ska banta truppen, jag har hellre färre spelare med kvalité än en trupp på 25 spelare som måste få speltid. 18 man trupp och vid behov fyll på från dom egna leden. Bättre konkurrens situationer, lättare att rotera, hopp till la masia och betydligt lägre lönekostnader. Ja skador kommer dyka upp men det gör dom oavsett.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona wallmannen
2017-01-29 16:18
Sevilla ligger under med ett mål och en man mindre efter 1 minut.. Slumpen?
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Länge leve fotbollsturismen
2017-01-29 16:13
Allt är skit. I synnerhet domarna. Avgå alla.
Barcelona yeezus
2017-01-29 16:10
Något jag stör mig på är att självförtroendet verkar vara i botten och att Enrique är en stor del av det hela. Detta genomsyras inte minst av hans presskonferenser inför och efter matchen där han lämnar intrycket av att vi är jämnbra med även de sämsta lagen i ligan. Jag förstår att man inte vill underskatta motståndarna oavsett vilka dem är men vi ska inte glömma bort vad vi är för klubb och vilken historia vi har. En bortamatch mot Betis ska vi bara vinna enkelt, inte ha problem mot.
Barcelona Soko
2017-01-29 16:06
@Barca4life98:

Håller med dig men du glömde att nämna våran sämsta spelare Neymar. Han måste bort till varje pris. Han tillför ingeting i vårt spel, och missar obegripligt mycket . Blir så j...a förbannad på honom. Han kommer aldrig ens bli topp tre , han som må ganska hävdade han skulle vinna Guldbollen. Sälj honom tills man kan få pengar och köp tre bättre spelare för den summan.
Barcelona Katalano
2017-01-29 15:45
Som väntat så är det kaos här inne efter matchen. Vissa gnäller på domaren och andra på spelet vi bevittnade. Det är förståeligt. Och det visar också vad som är viktigast för olika supportrar. Jag tillhör dem som inte skulle bli speciellt glad även om vi lyckades vinna denna batalj, för jag är så less på det övriga spelet på planen. Klart jag blev arg när domaren inte såg att bollen var inne, för man håller alltid på sitt lag och vill se vinster och som vanligt är domarna emot oss denna säsong. Men att glädjas med alla vinster är inte lika lätt när det som syns på planen är ett Barca som är helt kört i botten. Ett Barca som blir utspelade av Betis.
Barcelona Barca4life98
2017-01-29 15:37
Andre Gomes, Vidal, Mathieu, Rakitic måste bara bort i sommar. Håller inte för att spela i Barcelona. Rakitic har gjort det bra men sälj honom i sommar. En kvalitets högerback & en innermittfältare (N'zonzi eller Verratti) måste in. Vi måste gå tillbaka till grunden och spela 4-3-3, eller någon formation med två kanter. Funkar inte med en HCM som ska vara Högerytter, Högerback & Central mittfältare samtidigt. Såg ju bättre ut idag när Roberto kom in och Vidal spelade ytter t.ex. Har oftast försvarat Luis Enrique men det är dags för ett byte i sommar. Sen är jag trött på att det känns som att MSN äger laget. Ingen annan spelare har mandat att få göra fel, försöka göra något. Blir så förutsägbart.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-29 15:23
[QUOTE=neymar JR]Vi må bli av med tränaren till nästa säsong men att förvänta sig att hålla denna truppen intakt och vänta på briljant fotboll är lite naivt. [/QUOTE] Kan Sevillas trupp spela fotboll som gör en glad, så kan vår, även nästa säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjf
2017-01-29 15:20
Eftersom allt som händer på plan är Luchos fel, så förstår jag inte varför domares bedömningar är föremål för så mångas ilska. Som sagt, allt som händer på planen är Luchos fel. Och "allt" måste väl rimligtvis inkludera oförutsägbara faktorer som felaktiga domslut?Är jag onyanserad nu och ser allt i svart och vitt? Kan så vara. Men jag citerar faktiskt bara en av forumets moderatorer i sak. Vare sig mer eller mindre.
Barcelona Andres Iniesta Lujan
2017-01-29 15:19
@DM1982:


Håller med dig helt. Kan inte minnas senast jag såg någon av våra såkallade "världsmittfältsre" slå en genomskärare och frispelat någon där framme. Trots att jag tycker Messi gör en dålig match idag hade han ändå kunnat haft med sig 3-4 assist idag. Han ska inte behöva göra allt trots att han klarar det match efter match. Men det kommer kosta oss så många poäng och så många titlar att tro att vi ska vinna CL med den här truppen och att Messi löser det.
Barcelona The Reporter 2.0
2017-01-29 15:18
Rakitic har ändå varit petad och ur form. Men allas gullegris Denis då? Han som ska bli nästa Iniesta? Haha herregud ja kan också göra mål någongång i Barca. Han har bara tur. Ser inga egenskaper som han besitter? Rakitic var dålig idag ja. Men, spela honom och låt han hitta tillbaka till formen. Det gör han inte på bänken. Sen när vi möter Psg, atletico osv. Tror ni en som Denis Suarez skrämmer dem herregud? Dem kommer iallfall ha respekt för Rakitic.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: