/spanien/barcelona/forum/1151.aspx/spanien/barcelona/forum/1151.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Meneysuarez91011
2017-02-08 00:10
Tycker alla ni som fortfarande gnäller om stängt forum kan ta och skapa ett eget forum. Ni verkar inte ha gjort ett försök att ens prata med admin angående om att vara forumvakt. PMa admins och ta tag i problemet istället för att förstöra forumet med era kommentarer angående detta. Jag börjar bli riktigt trött på att läsa samma sak 100 gånger efter matcherna, och jag vet att jag är långt ifrån ensam om att tycka att detta börjar bli jävligt tröttsamt. Så jävla svårt är det inte att ni tar eget ansvar och är forumvakter. Vet inte hur många gånger Admin varit på er om detta. Nog om det. Griezmann är verkligen ful i sättet, slänger sig in farligt i allt och tycker inte alls han är bra nog att förtjäna hypen kring honom? Iallafall inte vad jag sett sen efter EM finalen. Riktigt överhypad spelare i mina ögon just nu. Blev riktigt rädd där i slutet när messi låg ner, såg faktiskt ut som att han vred benet? Men han fortsatte spela, men hjärtat satt i halsgropen, tänk ett barca utan messi just nu, mår dålig utav bara tanken.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-08 00:08
[QUOTE=Rambla~]El Pistolero Det där är faktiskt bra utdelning, över förväntan som det känns i dagsläget. Lucho har inte varit kapabel att vidareutveckla det här laget utan snarare tvärtom, det går snarare åt andra hållet. [/QUOTE] Men hade ledningen fått bestämma så hade dom gett Lucho 10 års kontrakt. Det är det läskiga...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CarlesPuyol5
2017-02-08 00:04
Soko Jag har inga problem med att du kommenterar händelser under matchen, snarare tvärtom så är det bra för de som inte ser matchen och vill kolla i sin mobil under matchen osv. Fortsätt gärna med det du gör.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-02-08 00:01
@CarlesPuyol5:

Det är såna som han som ser till att stänga forum. Medan jag kommenterar matcherna och hjälper folk som inte har möjlighet att se matchen så är han som är besatt av mig och går till personangrepp. Mod ser det hela tiden genom fingrarna. Mod som är månader om reglerna !
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-02-07 23:58
@CarlesPuyol5:


Ärligt talat. Du var också inne i forumet när han kommenterade i 90 min samma match som vi alla tittade på och du har mage att försvara honom.

Sanslöst.

Go natt. Pma mig så jag kan läsa din svar för vem vet Soko kanske börjar titta på kvällens match och fylls upp hela forumet. Då blir svårt att leta efter ditt svar.

Snälla, vi lägger ner och säger go natt på det.
Barcelona Standar___
2017-02-07 23:57
Verkar vara i numerärt underläge här just nu men tycker moderatorerna gör rätt som stänger ner forumet. Tänkte gå in och läsa när det har gått lite tid efter slutsignal om någon hade en djupare analys än att lucho är sämst någonsin och att Roberto kan dra åt helvette.

Så kör på tills folk fattar att det är sånt som fått forumet att stängas ner från början.
Barcelona Kröjjf
2017-02-07 23:57
Har man glömt det man ville skriva av sig under pågående match, kan det ju inte vara speciellt minnesvärt. En medlem hann sätta ribban, den var låg men "hen" rev. Att följa en match via forumet, är ungefär lika givande som att se en längdhoppstävling med idel övertramp. Och hur roligt kan det vara för den som tvingas hålla i "krattan", till ingen nytta?
Barcelona CarlesPuyol5
2017-02-07 23:54
Freeyourmind Nej, det är det du vill. Soko och andra får tycka som de vill. Vem är du att kalla folk för clowner, skitungar osv? Sanslöst.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Tridente
2017-02-07 23:53
@Barclasico:


Hade varit bättre att starta ett nytt forum med ny webbsida så vi som vill ha det som förr kan få skriva.
Barcelona Lion24
2017-02-07 23:52
Det har gått så långt att jag knappt kan titta på en Barça match. Jag tittar på Barça för att jag är en FC Barcelona supporter. Hade jag däremot varit en neutral åskådare och velat njuta av en fotbollsmatch så hade Barça varit långt ner på min lista. Jag vet helt ärligt inte vad jag ska säga. Just nu är jag helt tom, vissa kanske säger "sluta vara så negativ vi ska spela final" men jag vill ha mer än så. Jag känner inte igen min klubb. När vi möter ett bra lag så kan vi knappt slå fem passningar i laget. Spelarna älskar inte längre bollen, dom njuter inte av den. Förut var bollen en andra fru för spelarna, dom ville inte ge bort bollen, bollen var alltid en lösning. I dagens Barça är bollen ett problem, förutom när MSN har bollen.

Jag vet inte vad jag ska säga mer. Jag är tom fast ändå inte. Jag kan rabbla upp alla fel och problem som finns men jag kan inte, jag vet inte varför. Har jag gett upp? För mig är detta helt oacceptabelt, hur många titlar vi än vinner, om vi ens gör det. Två saker trodde jag aldrig skulle ske i vårat lag. Den ena är att en mittfältarens största problem i FC Barcelona är att kunna slå en passning, den andra är att det skulle ske en sån extrem omgruppering inom truppen där MSN är för sig själva och resten är resten. Jag har alltid förknippat omklädningsrummet i Barça som harmonisk och spelarna som en enhet. Utan att veta vad som sker inne i omklädningsrummet så känner jag att det nu blivit två enheter.

"Allt är Luchos fel". När jag skrivit detta försöker vissa förlöjliga mig och mena att en tränare ibland måste anpassa sig till spelarna han förfogar över och bla bla bla. Efter alla dessa år som supporter för den här klubben, har man inte sett och fattat att det är en tränare som lägger standarden över en grupp spelare? Har vissa inte fattat att ett lag A L L T I D speglar sin tränare? På alla möjliga vis, allt från professionalism, beteende och taktik, och mycket mycket mer. Här skrattar och förlöjliga vissa skribenter åt det. Jag kan och vill gå jävligt hårt mot er, som jag vill mot Lucho men jag har ingen känsla för det, på samma sätt som jag inte känner något speciellt för det här laget längre. Jag njuter inte längre, 85 minuter åt matchen går ut på att sucka, sucka och sucka. Förresten, ber om ursäkt för eventuell stavfel, har köpt en sån smartphone och sålt min själ, precis som det här laget och klubben har gjort.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-02-07 23:51
@CarlesPuyol5:
Nej, forumet var gärna var stängd under matchen för min del så vi bara slipper läsa Soko kommentera varje inkast och pass under matcherna. Vad vi vill är att forumet öppnas direkt så man kan vädra sina tankar. Men vad spelar det för roll när Barca spelar som de gör.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-02-07 23:50
Soko

Att du ens orkar ta i ord. Skäms du inte ens?


Sist forumet var öppet så clownade du dig som den lilla skitunge du är..
Du kommenterade hela matchen som om du tog fel medicin. Sen har du mage att kräva att forumet ska vara öppet.

Jag blir så arg när jag läser ditt inlägg. Alla här inne vet vad jag pratar om.

Snälla lägg ner. Du kan inte gråta en hel vecka sen bete dig så som du gjorde.

Växt upp. Om det handlar om att du vill skaffa dig nya människor eller synas så finns det tusentals forum för sånt.

Allt jag säger är, igen. Att du inte kan säga jack shit hur forumet ska vara när du håller på så som du gjorde i helgen. Det är allting jag säger.
Barcelona CarlesPuyol5
2017-02-07 23:47
Skönt att alla insett var moderatorerna gör. Jag har påkallat det men hela tiden blivit trampad på. Det här kommer inte fortsätta länge till, ni kommer bli tvingade att vika er.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2017-02-07 23:46
Gomes var faktiskt bra idag, visade upp stora kvalitet gällande teknik och passningsspel. Med självförtroende så kan han visa upp sin kvalité lite högre upp på plan med.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-02-07 23:44
@Barclasico:

Klockrent sagt!
Mod borde också förstå att det som skrivs på forumet inte är riktad mot dem utan det skrivs om Barca som lag och spelarna som spelar flera tusen kilometer bort. Det som skrivs under matcherna är ju bara forum inlägg och inget som ska sparas i historieböckerna.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-02-07 23:42
Jag har accepterat att Forumet är stängt under matchen för hela forumets skull. Detta trots att man vill byta ord med forummedlemmarna här under matchen. Det är nog många som har bitit ihop och sagt ok. Vi testar det här och respekterar mod.

Men, snälla varför måste ni vänta en timma tills ni öppnar forumet. Var så nära att gå in i puertan bara för att se vad de tycker om detta värdelösa spel Barca visar men jag höll mig tillbaka.

Vilken skit match!
Alltså, det blir ju värre och värre för varje match. Ta bort Messi från startelvan och vi skulle ligga 12 plats i ligan, var ute ur cl och var ute ur copan.

Det gör ont att titta på Barca nuförtiden. Jag brukar vara kylig under matcher men idag var min puls uppe på samma nivå som när vi möte Juventus och då var det final.

Barca kan inte slå 4 passar på mitten. När blev det så här?
Barcelona Ribohn Fan
2017-02-07 23:41
Europa fotbollen är verkligen på dekis. Finns inte ett lag i Europa som imponerar. Idag är A.Madrid fruktansvärt dåliga. Länge sedan jag sett ett så energie löst och dåligt A.Madrid lag. Men det jävliga är att vi är sämre.
Barcelona CarlesPuyol5
2017-02-07 23:41
En fråga till mods: Förra matchen var forumet öppet och det var inga problem alls. Varför stänger ni matchen idag?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
2017-02-07 23:40
@Barclasico:


Amen. Ska ni trots allt kritik fortsätta hålla forumet stängt under match så måste det fan öppnas på studs när domaren blåser av matchen. Det är då man sitter med tankarna färska i huvudet, allt annat är ohållbart och kommer utmynna i ett utdöende forum.
Barcelona Rambla~
2017-02-07 23:35
El Pistolero Det där är faktiskt bra utdelning, över förväntan som det känns i dagsläget. Lucho har inte varit kapabel att vidareutveckla det här laget utan snarare tvärtom, det går snarare åt andra hållet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2017-02-07 23:35
Jisses vad dam fotbollen är hårdare än herrfotbollen, så jävla trött på filmningarna, förstärkningarna och draman på plan. Denis och rakitic = Damn they suck men aja potential... Man saknar Neymar som alltid vill ha boll och Neymar som aldrig gömmer sig. Roberto aj så dåligt agerande
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Reporter 2.0
2017-02-07 23:34
Folk som klagar på Neymar. Där har ni Barca utan neymar :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-07 23:29
[QUOTE=Rambla~]Vi har en taktiskt inkompetent tränare. Jag ser bara mörker och det känns som en ny Gaspart era. [/QUOTE] Skillnaden är att spelarna är för bra nu, speciellt Messi. Tror så här, vi tar cupen, åker ur CL, tar CL-plats i ligan (2a plats).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2017-02-07 23:29
Gomes bästa match hittills helt klart, trots den mediokra inledningen första 20 minuterna. Men en svala gör ingen sommar och jag vill se mycket mer framöver för mina surt förvärvade 300 millar. Pique gör en bra match också, straffklanteriet till trots. Lite typiskt honom att gambla där även om han håller igen brytningen halvvägs in i the action. Cillessen gör en fantastisk match med fötterna och en helt ok match med händerna. Kul att se Busquets och Iniesta hyllas när dom byts in. Förstår Robertos frustration vid ostskivan då han blev nersparkad gång efter annan utan åtgärd från domaren men han kom in med dobbarna före och då går det som det går. Stör mig däremot på Suarez som VET att han har ett rykte om sig och VET att vi håller på att ta oss till finalen och ändå går han in med armbågen som så många ggr förr. Får lust att säga ett par väl valda ord om hans mor men jag säger inget så har jag inget sagt. Det är ändå tanken som räknas. Umtiti ska inte glömmas heller då han, i skymundan, räddar oss ett par ggr under matchens gång. Allra fulast ikväll var zoomen på Bartomeu sittandes med sin feta röv på fisförnäm-läktarplatsen vid kvitteringsmålet. Bara jag som tycker han liknar sista bossen i Super Mario Bros 2? Man ryser trots man sitter i värmen.. Men vi är iaf i final efter 700 sorger och 800 bedrövelser efter en sista halvtimme av ren high chapparal kaliber.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2017-02-07 23:29
Nu tycker jag verkligen att ni (admins) går över gränsen, ni överdriver när ni stänger av forumet under matchens gång, folk som inte kan se på matchen vill gärna följa det här, folk vill gärna utrycka sin känslor under matchens gång genom att skriva det just på forumet, vilket det lättar för oss. Och inte nog med det, när matchen redan är slut så det tar ett j*vla bra tag tills ni öppnar forumet igen... då har vi redan glömt bort vad vi ska skriva... lägg ner nu, låt det vara öppet i framtiden!
Ni förstör bara för oss!!!
Barcelona wallmannen
2017-02-07 23:29
Enriques hästar galopperade i alla fall inte över till Roberto. Hur kan man tackla på det viset när man har gult?
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Rambla~
2017-02-07 23:28
Jag såg Robertos utvisning komma redan i slutet av första halvlek. Han hade en sen tackling bakifrån i slutminuten på Griezman och räddas av att det var foul i momentet innan. Då tänkte jag, Lucho måste ju fatta att han byter mot Vidal direkt efter pausen. Fast inte Lucho inte, han gillar ju och gambla verkar det som, tycks föredra kaos framför kontroll.
Postat via SvenskaFans-appen
Spottkobran
2017-02-07 23:27
Fy fan vad usel Roberto var ikväll...

Eftersom att det är hans födelsedag idag, så har väl dennes flickvän lovat honom ett k**ll sent på kvällen.

Inte så jävla konstigt att Roberto var så ivrig att bli utvisad...
Barcelona Lionel Messi n10
2017-02-07 23:27
Har alltid sagt det och kommer alltid hålla mig vid det Enrique har kapat mittfältet allt ska gå direkt till Messi&Neymar som ska fixa det och hej det har lyckats rätt bra hittills, men fan vad tröttsamt det har blivit när mittfältet inte kan tillföra så mycket och inte längre kan kontrollera en match...
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-07 23:26
[QUOTE=Soko]Som jag förväntade mig när vi leder då blir det katastrof fotboll vi bjuder på. Bara vara tacksamma att vi tog oss till final . [/QUOTE] Meh. Pissfotboll i två är nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: