/spanien/barcelona/forum/1150.aspx/spanien/barcelona/forum/1150.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Smogen
2017-01-09 13:39
Tycker det Pique gör är helt rätt. Han kommer säkert stängas av ett helt gäng med matcher och inte få stöd från någon inom klubben. Något som såklart kommer vara jäkligt irriterande. Det finns dock något positivt i detta och det är att Pique tagit en stor jäkla strålkastare och riktat den mot ett problem som funnits så länge jag kan minnas och som bara blivit värre genom åren. Det borde redan skett förra året när en linjedomare gick ut och sa att han fick press på sig från förbundet till att döma till Reals fördel. I get skedde då, men nu kanske något händer. Det kommer bli mycket svårare för domarna att döma som dom hittills gjort. Däremot så lär det bli så att vi i några kommande hemmamatcher får några billiga straffat och sen är vi tillbaka till det vi har nu. En ligapresident och domabas som gör allt för att Real ska vinna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-09 12:36
Messi created most chances (7) in a single LaLiga match this season vs Villarreal. [@WhoScored] Helt sjukt hur bra han spelar men resten sviker honom...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2017-01-09 12:36
Förstår verkligen inte vad folk ser i Denis. Så fruktansvärt valpig och slarvig i ett passningsspel folk tror han behärskar. Dessutom kommer han helt fel i spelet på höger på mittfältet. En stor jävla skam att han har tagit över nr. 6!! I övrigt ja så känns det som en Tata-säsong. Trots det spelade vi rätt bra igår men Suarez och Neymar underpresterar något enormt i avslutningslägena just nu! Kämpar gör dom iallafall vilket jag gillar. Att bänka dom finns inte - detas form och mål kommer garanterat att komma! Kanske har vi tur och prickar formen och tar hem CL trots vår dåliga bänk och idiot till tränare. Man vet ju aldrig. Ligan har jag gett upp även om sjukare saker har skett. Vemod.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-09 12:33
Vi jagar alltså Cancelo när denna Portugisiska högerbacken från Benfica finns? Ser ju riktigt bra ut.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Meneysuarez91011
2017-01-09 12:28
Jag skulle vilja se följande: Turan-Messi-Suarez Visst, Suarez har varit dålig men varje gång han har bollen, eller ens rör vid den i straffområdet så är anfallet farligt. Jag känner lite suckande när neymar kommer där på kanten och dribblar bort hela anfallet, och vi får börja om från mitten där vi tar över bollen igen. Lusta till det lite och ta Paco-Messi-Suarez! :-) låta Paco testa sig fram på anfallet, även om det är på kanten.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona påfågeln
2017-01-09 12:28
Andre Gomes i elvan känns precis som Cesc i elvan. Det är bra, men inte Barca-klass. Inte tillräckligt bra offensivt, inte tillräckligt bra defensivt, man får känslan att han bara lunkar omkring och inte riktigt har förmågan att ta plats. Bara att sälja vidare. Jag ser hellre Rafinha spela från start, han har i varje fall vågat ta lite plats. Även Sergi Roberto är att föredra på mittfältet.

Jobbigt läge när man köper en lite för dyr mittfältare som man sen inte vågar peta. Jag hävdar fortfarande att Tata förlorade ligan 13-14 eftersom Cesc startade istället för Xavi i sista matchen mot Atleti. Jag såg matchen på plats, och det blev en tydlig nivåhöjning när Xavi fick komma in sista kvarten, det blev Cescs sista match, och han försvann genom bakdörren. Puyol var spelaren som hyllades där och då, tyvärr inte på planen, men synd att Cesc fick 75 minuter utan att göra något. Sen vann ju Atleti förstås väldigt värdigt och hyllades av hela arenan.
Barcelona socccerfan1
2017-01-09 12:24
Vet ni hur detta funkar? Nu om Madrid slår Sevilla då är där 8 poäng upp för oss.. vad händer sen? Jo vi kommer få domslut med oss igen.. varför? Frågar vissa kanske? Jobbet är klart för tillfället real leder, skulle det krisa igen blir det samma sak som nu.. exakt som med tjuve.. Men jag hoppas verkligen att detta bara är tillfälligheter och inte något korrupt. Ibland är det så.. Visca Barca
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona socccerfan1
2017-01-09 12:24
Vet ni hur detta funkar? Nu om Madrid slår Sevilla då är där 8 poäng upp för oss.. vad händer sen? Jo vi kommer få domslut med oss igen.. varför? Frågar vissa kanske? Jobbet är klart för tillfället real leder, skulle det krisa igen blir det samma sak som nu.. exakt som med tjuve.. Men jag hoppas verkligen att detta bara är tillfälligheter och inte något korrupt. Ibland är det så.. Visca Barca
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-09 12:22
Ja kritiken mot Suarez här är väldigt befogad. Hur kass kan man egentligen vara? Han har varit helt under isen senaste tiden. Bryter våra anfall med enkla felpass, långsam, snubblar på bollen. Ja det ser riktigt illa ut på plan. På nedgång tro? Så här vill jag se det i nästa match. Arda-Neymar-Messi Vi får två kanter som inte tappar boll så så mycket. Neymar i mitten för att äntligen ge han rollen som han har i Brasilien. Bolltapp kommer han göra, precis som på kanten men omöjligt att han kommer stå för lika många enkla misstag som Suarez gör just nu. Värt ett försök mot Bilbao. Nu till ter Stegen. När ska han göra avgörande räddningar för oss likt Keylor Navas gör för Real Madrid? Helt omöjligt att vinna La liga när målvakten inte gör något bra i någon match. För dåligt. Tålamodet är kvar men det börjar försvinna... Ja Lucho har man kritiserat i snart ett år nu. Det taktiska är under all kritik. Mittfältspelet är på tok för dåligt. Yttrar som är så centrerade som våra är, förstör mycket av vårt spel också.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-01-09 11:20
@Bollinnehavet:
:-))) Om det råkar bli som du siade precis lovar jag länka en bild den 9 juni 2017 till forumet. Då kommer jag att samla grabbarna som sköter forumet och bjuder de på det de önskar den dagen. Mark my word. Fick för mig att du en av grabbar som skötte forumet. Hur som helst keep the good work.
Barcelona Bollinnehavet
2017-01-09 10:13
FreeYourMind

Tro mig, när du efter säsongen sitter där ned ditt sexpack, dina biceps, breda rygg och vältränade röv som vänder blickar mot dig så kommer du aldrig mer igen vilja öppna forumet under match hehe. Nä men en omröstning hade varit intressant i frågan även om jag har full tillit till modsen, oavsett hur de väljer att göra.
Barcelona Soko
2017-01-09 09:36
Fler borde göra sin röst hörd som Pique.
Barcelona och Katalonien borde markera tydligt mot maffia i Madrid genom att bojkotta landslaget. Pique och Co har gett blod till landslaget och vunnit allt. Nu borde de bara säga " nej nu räcker det".
Barcelona A good coach is everything!
2017-01-09 09:06
Mår illa bara jag ser Lucho, hur dålig får man vara egentligen :/
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-01-09 08:11
@neymar JR:


Vet ej om du syftade på mig med ditt inlägg. Om inte, my bad :-). Känner mig ändå lite träffad för att jag sket i kolla på matchen för att Gomes fick starta.

Känner att jag måste utveckla vad jag menade med det. Det jag menade var inte att det var Gomes fel att vår mittfält och hela spelet suger. Det jag ville poängtera var att tränaren som startar med olika mittfält varje match och bänkar heta spelare var boven.

Hoppas du förstår mig bättre nu ..
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-01-09 08:08
Bollinnehavet

Håller med de första två tredje delen av ditt inlägg. Men det sista att stänga av forumet. Mmmm, jag gör inte det. Men, men. Det är ni som bestämmer så det är bara gilla läget antar jag. '

Jag kanske borde öppna ett gym så jag kan känna en slant på alla frustrerande medlemmar i det här forumet tänker jag högt just nu.

Skulle vara roligt om vi fick rösta om forumet ska vara stängt bara för sakens skulle. Ni behöver inte göra som vi röstar, men åtminstone känna av pulsen. *Bara en liten rolig grej. Ju, ju för att det enda som har varit positiv i den här säsongen är det här forumet :-)..

Handen på hjärtat, när jag kände att den här här säsongen var över var mot Celta Vigo matchen. Det är väl bara rida ut säsongen ut..


Go fortsättningen..
Barcelona Bollinnehavet
2017-01-09 07:42
Ja det finns väl egentligen inte så mycket mer att säga än att Luchos Barca är på väg mot sitt slut. Spelidén är borta/sönderläst/förbrukad. Inget nytt kommer, förutom från Messis fötter. Inga talanger spelas in. Inget mittfält ska användas. Neymar får aldrig bänkas. Inte Suarez heller. Spela Gomes som har varit ljummen pga prislappen istället för en het Rafinha. Köp Gomes för 400 miljoner istället för att satsa på Samper. Köp Paco för nästan lika mycket och spela honom aldrig. Släng bort vår egna Munir till ligans sämst skötta lag på samma gång. Skänk bort Grimaldo och köp in nytt istället. Kryssa mot Villareal. Förlora mot Alaves. Spela skit. Hoppas på en frispark. Låt ter Stegen ha så mycket boll som möjligt. Spela ut en svår boll till Alba. Som får chansnicka till Neymar. Kontra. Mittfältet ska vara beredda på bolltapp. Täck upp. Ge upp! Snälla bara ge upp. Avgå.

Ja typ så här känns det just nu. Lucho får absolut inte förlänga. Samtidigt så har vi den här ledningen som mycket väl kan förlänga med honom eller ännu värre: Anställa den ännu mer värdelöse Eusebio, helt enligt den svågerpolitik som har genomsyrat den här styrelsens arbete sedan dag ett.

Men men, nu är det en ny dag som ska försöka fångas och dags att blicka framåt. Jag tar dock med mig höjdpunkterna från gårdagen. Det finns två. Den ena är Messis helt magiska frispark rakt (fast med skruv) i krysset. Den andra är att forumet var stängt. Det var med spänning man vaknade upp för en stund sen och tryckte på Les Rambles-fliken i genvägsfältet på Safari. Helt underbart att slippa 5-6 sidor med enbart skit och avreaktioner. Beslutet att stänga forumet under match satt lika fint som frisparken igår. Rakt i krysset!
Barcelona neymar JR
2017-01-09 07:34
Folk här inne får verkligen börja rikta sin kritik mot rätt individer. Vad gjorde gomes som var dåligt? Vad har han gjort som är dåligt senaste matcherna han har spelat? Hade fler i laget använt lika få touch och spelat lika enkelt så hade det gått betydligt bättre. Ni vet få touch och rörelse = tiki taka... Nej men ta hit ytterligare en chansartad dribbler så blir det bra :).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-01-09 06:34
Missade A.Bilbao matchen då jag jobbade extra den natten. innan jag gick till jobbet sa jag till min kompis som på hejar på Totenhamn och är stor fan av Pl att inte missa denna matchen. För att, för att det är en av hetaste matcherna i året när A. Bilbao spelar på hemma plan. Medan jag höll på att ta mig arbetskläderna gjorde A.Bilbao 1-0. Då kommenterade jag, nu blir det en match att titta på. Kvittar om du hatar Barca /för att de har varit överlägsna senaste 10 år eller inte. Gick till jobbet. Kom hem på morgonen. Frågade vad han tyckte om matchen? Han svarade, vad tog dessa A.Bilbao spelare för att orka spela så i 90 min. Han sa vidare, A.Bilbao spelade som de låg under hela matchen medan Barca spelade som om de lede matchen. Well, det där är då och igår var igår. Såg lite av matchen igår p.g.a gymmet som har jag bestämt att bemästra. Men så fort jag såg Gomes i start elvan så gick jag till gymmet stället för att kolla på matchen. Vad det säger om mig och Lucho får ni bestämma. Denna säsong påminner om Tata säsongen. Det är bara bita i det sura äpplet och hoppas att vi får bra tränare som kan värdera spelare som har formen och köpa spelare värdigt Barca. Go morgon och hoppas alla får en underbar måndag. P.s ville bara tillägga den andra faktorn som fick mig gå till gymmet stället att kolla på matchen var att forumet stängdes. Nu har jag viserligen inte hängt här eller läst ens vad som hände under A.Bilbao matchen. De gångerna jag har gått in här har njutit av var enda inlägg. Måste säga att jag gillar inte det här nya taktiken att stänga av forumet. Om medlemmarna inte sköter sig så är det väl bara spärra de en vecka så de får lära sig. Då jag inte kunde avreagera mig här inne så blev handlarna på gymmet mitt forum. Det kanske var bra för mig trots allt då jag känner av träningsvärken just just nu.
Barcelona Rivaldo_99
2017-01-09 06:23
Andre Gomes är en riktigt flop, D Suarez borde få mer speltid. Busquets har sitt sämsta säsong på gång i år. Borde vila eller bänkas vårt annat match och ge chansen till Mascherano eller S Roberto. Lucho har gjort sitt med Barca .....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2017-01-09 06:13
Gårdagens match var ett solklart bevis att det spanska fotbollsförbundet vill att dom vita ska vinna ligan. Pique pekade mot representanter från förbundet eller självaste la liga presidenten kanske, med andra ord ( är du nöjd nu). Ni får precis tycka hur ni vill, men enligt min åsikt så är förbundet är vår största fiende just nu, med domarna, hur schemat fixades m.m... Mot nya höjder
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Santiago Cazorla
2017-01-09 04:06
Barca4life98

Håller med om Suarez, tycker det är lite konstigt att Neymar får så mycket kritik men Suarez får aldrig någonting. Visst, Suarez har gjort mål som vanligt men det är det minsta man kan begära när Neymar och Messi bland annat sätter honom i så fina lägen men förutom det har han mest spenderat tiden med att antingen trycka upp röven på motståndarna och snubbla alternativt slå bort enkla kortpassningar. Anfallen tar ofta stopp om bollen hamnar hos Suarez för tidigt. Han har ju alltid sett lite klumpig ut jämfört med Messi och Neymar men det är riktigt illa denna säsongen.
Barcelona Barca4life98
2017-01-09 03:56
Santiago Cazorla Det största problemet enligt mig är att spelarna själva inte ens vet vilken formation vi spelar längre. Andre Gomes eller Rakitic har blivit högerytter-mittfältare som ska spela så säkert som möjligt. Ytterbackarna söker bara enkla passningar till Messi och Neymar på 3m avstånd. Sen måste jag säga att Suarez (Luis) är helt under isen, många gånger tappar vi bollen på grund utav honom. Hade jag varit coach så hade jag petat honom och Busquets från elvan. Spelat Mascherano på Busquets plats och Neymar eller Messi på Suarez plats för att få in Arda eller Rafinha i elvan. Ter Stegen Sergi Roberto, Pique, Umtiti, Alba - Denis Suarez, Mascherano, Iniesta - Rafinha, Messi, Neymar Om Messi ändå ska vara centralt i plan så har jag hellre honom själv i mitten och två riktiga kanter på plan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Santiago Cazorla
2017-01-09 03:36
Nu förtjänade laget vinsten till slut och domaren var kass men det är ju helt sjukt hur mycket problem till och med halvbra lag kan ställa till med för Lucho nu, samma sak senast mot Bilbao och mot Sevilla som var riktigt bra innan Messi kvitterade och Sevilla tröttnade i andra. Med halvbra lag menar jag de lagen som är nivån under de bästa. Känns nästan som att hela spelidén går ut på att slå en långboll/genomskärare till antingen Neymar eller ytterbackarna för att sedan slå ett inlägg mot MSN eller snett inåt bakåt till Messi.
Blue Pedro
2017-01-09 00:42
@Shqipe9:

Kommer aldrig hända. Fortsätt dröm dock.
Barcelona Barcelonistas
2017-01-09 00:39
Ja vi har ju inte mycket tur just nu den saken är klar.. Vi missar frilägen skotten tar i stolpen och domarna missar klara straffar på löpande band. Helt jävla sanslöst! Dagens match var grym vi spelade dröm fotboll om man jämför med hur det sett ut i dom andra matcherna och set säger precis allt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-01-09 00:26
@Ribohn Fan:

Skoja du bara.
Men synd att du inte redan insett att Neymar har blivit världens mest genomlästa spelaren. Försvararna vet exakt hur de ska ta hand om honom. De följer honom som magnet i ryggen och tvingar honom så långt borta som möjligt. Han måste helt enkelt byta kant eller ta plats på bänken. Messi å andra sidan är ostoppbar oavsett var på plan han blir placerad.
Barcelona Reymar
2017-01-09 00:24
Vi har spelat två matcher i år och blivit rånade på båda matcherna. SERIÖST HUR FAN KAN MISSA BÅDA HANDSEN PÅ HANDBOLLSPELAREN BRUNO, HELT JÄVLA OFATTBART!!

Jag vägrar att tro att domarna missade straffsituationerna utan det är solklara situationer som domaren blundar för och då förstår man att högre makter är involverade, jag menar en ligatitel på åtta år patetiskt. Sen undrar jag vad resten av spelarna och tränaren håller på med och försvarar domarna, Pique verkar ju vara den enda med bollar..
Barcelona Ribohn Fan
2017-01-09 00:20
Soko

Fan du skulle bli tränare i Barca!
Synd att mod stoppade forumet, Lucho skulle ha fått den här information innan matchen, då hade vi vunnit.
Barcelona Soko
2017-01-09 00:16
@FCB_Messi:

Innan matchen har motståndarna gått igenom sin taktik hur de ska stoppa Neymar och Messi. Så om dessa två byter kant blir det en del jobb för försvararna att jobba på då de plötsligt har helt andra spelare framför sig som har olika spelstiller att handskas med. Hoppas du förstår nu .
Barcelona Soko
2017-01-09 00:13
Blir det någon Fifa gala idag måndag? Ska i så fall våra spelare delta?
Annons: