/spanien/barcelona/forum/1149.aspx/spanien/barcelona/forum/1149.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Pep - El Míster
2017-01-13 15:35
LennyR Tror dock Eusebio skulle haft stora problem med det som LE verkar ha i omklädningsrummet just nu - respekten från spelarna. Han är nog inget alternativ inbillar jag mig fast med den ledningen så.. Sjukt svårt ändå. Vill ha något nytt o fräscht lixom. Nån med idéer och stark karisma. Ingen jävla torrboll som LE.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70.
2017-01-13 15:13
Katalano Ja, frustrationen är på topp just nu för oss alla cules runt om hela jordgloben. Känns som om marängerna åker räkmacka och lyckas göra mål på varenda "snö på bollen inlägg" som dimper ner nånstans på motståndarnas planhalva, medan vi i Barca behöver en Messi som avslutar alla matcher med att göra "The Crane"(ännu mer karate kid). Men har du vägen förbi de sörmländska gnälliga trakterna så kom och knacka på, du är alltid välkommen, så ska vi dämpa frustrationen för en stund. Då kommer du märka att alla mina anekdoter är Based on true stories och att det är livat men hjärtligt. Det räcker tyvärr inte med att säga abracadabra för att få lugn och ro eller tyst, men huset har två våningar, så nån form av ljugarbänk ska vi nog hitta. Där kan vi sitta och ljuga och drömma oss bort till svunna tider om gamla dubblar, tripplar och damer som kom undan. Jag ska bjuda på den fulaste av fulwhiskeys så att frustrationen tar två steg bort och det känns lite enklare att vara en cule i tider som denna.. För några timmar så kommer det kännas som 2009 eller 2011, och kanske ett litet stänk av 2006. Dagen efter så kommer tyvärr fulwhiskeyn att visa sitt andra ansikte och låta frustrationen komma dunkandes tillbaka. Kommer vi ha några lösningar? Har vi löst några gåtor? Vem vet, men däremot så kommer vi ha smakat på lite tiki-tak och spelat i reklamfria tröjor ett par timmar, like back in the good old days! Så dörren står på glänt. Det är bara att knacka på...
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-13 14:48
Verkar som att media har vinklat saker o ting (surprise). Om matchen mot Bilbao "Leo is one of the most important people in the team, but it was the whole team" Han har ju rätt, Neymar var bäst på plan spelmässigt, Piqué, Busq, Iniesta o andra spelade bra. "Without Neymar, Suarez, Iniesta, Piqué and the other players wouldn't be as good. But he's obviously the best." Vilket är sant. Det är en lagsport och Messi är bäst.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2017-01-13 14:23
[QUOTE=JUSSI BJÖRLING]är det inte lottning till semifinalerna då? [/QUOTE] Vad jag vet så är det lottning även där.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-01-13 13:31
är det inte lottning till semifinalerna då?
Barcelona Soko
2017-01-13 13:27
@Deulofeu:

Om Barca Real och Atletico tar sig vidare till semifinal så ställs två av dem mot varandra och den tredje får Alaves eller Alcorcón.

ps. Sevilla som är erkänt dåligt bortalag krossade Sociedad med 4-0 i helgen. Så vi ska också kunna göra det och klara av dubbelmöte trots sega ben. Jag tycker att vi ska skicka fräscha ben till första matchen borta där Arda Paco Gomes Rafinha Denis Rakitic Digne Vidal Mascherano m m gör en klokt match och bra resultat inför returen.
MSN samt Busquets och Iniesta ska bara hoppa över första matchen för den plan som ser ut att vara världens största där vi behöver låna gtb tid att komma fram till deras mål och den evigheter att backa skulle göra de mycket trötta och slutkörda.
Barcelona Katalano
2017-01-13 13:27
Tiki-Taka

Av de senaste citaten att döma så får jag uppfattningen att ledningen försöker göra sig av med Messi genom att göra honom missnöjd med tillvaron och att klubben är otacksam. Man kan inte se det som en förhandlingsmetod där man försöker att sänka Messis krav genom att få honom att känna att han behöver kompromissa med klubben alltför mycket. Vill man hålla messi och fansen nöjda så håller man tyst om detta i media och sköter allt bakom stängda dörrar. Man informerar messi i tysthet att vi inte kan belasta budgeten denna säsong med en löneökning för honom, men att den kommer till sommaren istället.

Messi är fortfarande världens mest överlägsna spelare och han är vital för Barca. Messi vet om det och hela världen vet om det. Dessutom älskar han Barcelona, och laget och fansen älskar honom. Vi måste göra allt för att hålla honom lycklig och ha honom kvar i klubben, till varje pris. Messi är värd 3 andra spelares lön. Så bra är han och så stor skillnad gör han för laget.
Barcelona Den vise mannen
2017-01-13 13:24
Tack Gabriel förr det fina och tänkvärda inlägget. Hoppas att du orkar ta till pennan oftare. Dina inlägg är alltid läsvärda och behövs här. Känner igen mig i allt du skriver, får man säga tyvärr. Att få tillbaka det vi hade för några år sedan rent fotbollsmässigt är en utopi, pga att vi hade nästan de bästa fotbollsspelarna genom alla tider på plan SAMTIDIGT. Men att få tillbaka den klubben som de flesta av oss föll för tror jag och hoppas jag går än. Bara vi får rätt personer på rätt plats (läs Xavi, Puyol, Pique framledes). Det som är så skrämmande är det gått så otroligt fort att montera ner det som har byggts upp under över 100 år, utan att ngn i stort sett har sagt ifrån. Hur har det kunna bli så här? Varför har medlemmarna låtit det ske? Det är ungefär som när man gick i skolan på mellis och man spelade fotboll på rasten. Rätt som det var kom 9:orna ut. De gick helt sonika bara fram och tog bollen och sa; -Nu ska vi spela, flyttar ni inte på er så vet ni hur det går. Liten och rädd som var gick man av planen och förbannade tyst för sig själv de stora killarna, men kunde inget göra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-01-13 13:21
Gabriel

Kul att återigen se ett inlägg av dig även om det är mer som en avslutning. har funderat på vart du tagit vägen. Jag håller med dig om allt även om jag fortfarande känner stor passion för klubben. Jag avskyr bara ledningen och hoppas att med ny president och ny tränare så kan vi styra skeppet på rätt köl igen. Då får jag tillbaka mer av kärleken till klubben också. istället för att njuta av vår fotboll idag så stör jag mig på hur vi spelar och självklart ger inte fotbollen samma njutning och glädje då. Jag förstår ditt beslut och vill tacka för allt du bidragit med på forumet och hoppas förstås att få sig dig här inne igen, lika passionerad som förut, inom en inte allt för lång framtid.
Tiki-Taka
2017-01-13 13:02
Sjukt att inga medlemmar reagerar, dem är väl lika blinda som styrelsen.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2017-01-13 13:01
We had Barça’s “CEO” and Barça’s “Institutional Relations Director” questioning Messi’s worth to the club in the space of three days. A Barcelona representative, a guy that actually works for the club, just said “Messi wouldn’t be as good without Iniesta and Neymar". Dessa otacksamma jävlar! Det är inte acceptabelt att personer i ledning och styrelse gör sådana kommentarer om den bästa genom alla tider! Hoppas denna piss ledning försvinner så fort som möjligt.....hatar er av hela mitt hjärta! Fy fan vad man saknar en som laporta i dagens tider! Länge leve laporta och hans styre!
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2017-01-13 13:01
We had Barça’s “CEO” and Barça’s “Institutional Relations Director” questioning Messi’s worth to the club in the space of three days. A Barcelona representative, a guy that actually works for the club, just said “Messi wouldn’t be as good without Iniesta and Neymar". Dessa otacksamma jävlar! Det är inte acceptabelt att personer i ledning och styrelse gör sådana kommentarer om den bästa genom alla tider! Hoppas denna piss ledning försvinner så fort som möjligt.....hatar er av hela mitt hjärta! Fy fan vad man saknar en som laporta i dagens tider! Länge leve laporta och hans styre!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
2017-01-13 12:27
@Pep - El Míster:

Oerhört svårt att säga. Men jag hoppas att de inte sviker den fina tradition vi haft sedan Cruyff i stort sett fick bestämma vem som skulle vara tränare, ett val out of the box. Ingen bland de vanliga misstänkta.

Tata, med facit i hand, var inte rätt val. Men det var i alla fall ett modigt val. Det respekterar jag. Tito var modigt och rätt.

Luis Enrique har enligt mig alltid (jag var till och med kritisk dagen efter CL-vinsten) varit fel väg och början på en likriktning med övriga toppklubbar, rent spelmässigt, jag inte vill se. Men det var ju fortfarande en relativt modig utnämning.

Jag hoppas i alla fall den traditionen fortsätter. Jag sträcker mig så långt, så att trots att Eusebio var usel i B-laget är det ändå en utnämning jag skulle respektera. Den är väldigt stor chans att det dessutom skulle vara en misslyckad utnämning, men respektera den skulle jag göra.
Barcelona Pep - El Míster
2017-01-13 12:22
Puyol och Xavis intåg i klubben är ett måste. Och det snabbt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2017-01-13 12:21
Håller med Gabriel. Mycket av den stoltheten spelarna och som man supporter(culé) har haft är som bortblåst på många plan. Så sorgligt. Samtidigt har resterande storklubbar runt om i europa triggat upp tv-pengar, sponsor-pengar och spelarpriser. Vi har nästan inget val om vi ska hänga med och ha råd med Suarez och Neymars löner.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona yeezus
2017-01-13 12:14
Det här ska vi klara av. Kanske bryta förbannelsen på Anoeta också eller gäller den enbart i ligan?
Barcelona Deulofeu
2017-01-13 12:12
Barca spelar copa del rey mot Sociedad vi som har det så tufft på Anoeta!

En okej lott ändå men svårast av samtliga topplag!
Barcelona Gabriel
2017-01-13 12:10
Barcelona brukade vara en katalansk klubb med ett intresse för global marknadsföring, idag är Barcelona en global klubb med katalansk påbrå. Det är skillnad. Laporta gjorde det coolt att vara katalan. Han och Xavi. Och Puyol. Och Valdes. Och Pep och fler. Yaya Touré gjorde det coolt att prata katalanska. För mitt i hans segerintervju efter finalvinsten mot Manchester United i Rom med 2-0 svarar han alla reporterns frågor på en halvbra katalanska. Vem av våra inköpta utländska spelare hade svarat på katalanska idag. Förutom den mätliga och stora Umtiti? Jag är inte katalan, jag är spanjor, men där och då tänkte jag. Om Yaya kan prata katalanska, då kan jag också. Jag valde att lära mig simpla meningar på katalanska, och även smått börja prata det. FC Barcelona var Katalonien och den känslan följde med mig enda hem till mig i Sverige. Barcelona fick mig att känna mig som lite katalan själv, så himla coolt, så himla ballt. Men no more.

Jag har flera känslor av bort tappad glöd, passion och kärlek för den här sporten och för hur vi styrs och sköts som klubb både sportsligt men även på de andra planen. Jag älskar fortfarande Barcelona, och kommer alltid att göra det, och att påstå att jag kommer att kunna avsäga mig den kärleken helt och hållet vore en lögn. Men jag har suttit mig på parkbänken i skuggan med en fin bok att läsa istället för att engagera mig och delta i fotbollsmatchen som resten av grabbarna ute i solen gör på fotbollsplanen. Jag tittar på vid sidan om. Och jag trivs på den här bänken för närvarande, jag känner inte att det är värt att engagera mig så som jag gjorde innan. Det är för stora skillnader på det Barcelona som jag vill ha till det Barcelona som idag är en verklighet.

Jag kan ärligt talat säga att om Barcelona mot all förmodan går och vinner Champions League i år med det spel som vi presterat den här säsongen så kommer det inte alls att vara som de tidigare Champions League vinsterna för mig. Jag behöver mer än guld serverat på ett fat. Jag behöver få utlopp för någonting större, något syfte bakom titlarna och att känna att vi står för något utöver att bara vinna matcher. Som det var förut. Får allt det här mig att bli sämre än dig som culé? Kanske, det är inte för mig att avgöra, jag bara förklarar mina känslor. Jag går tillbaka till min bänk i skuggan och väntar med tålamod in dagen Xavi tar sin tränarlicens och återkommer till oss. Det är mitt hopp just nu. Tills dess gör jag precis som Yoda.

” Into exile I must go”. Och jag gör det i väntan på bättre dagar. Ha det bäst mina bröder, och för alltid...

Visca el Barça!
Barcelona Gabriel
2017-01-13 12:10
Hej mina vänner! Jag har har hållit mig i skuggan ett tag från Les Rambles, jag har helt enkelt behövt ta lite tid till att verkligen fråga mig själv och fundera ut vissa saker som vad Barcelona verkligen betyder för mig och framför allt hur mycket tid och kraft jag är villig att lägga ner av mitt egna liv på något som för bara ett par år sedan sågs som en självklart del av min hela värld. Jag väljer att komma in hit, om ändå för en kort period med detta enda inlägg innan jag återgår tillbaka till frånvaron, för att på ett sätt kunna skriva av mig och förklara för de som undrar och är intresserade, men förmodligen mest för mig själv om hur jag upplever att saker och ting är och hur de har förändrats, så pass mycket att jag tyvärr intre längre alls känner samma passion för den här klubben som jag har gjort i hela mitt liv enda sens min pappa konverterade mig till culé 1996. Vart ska jag börja? Finns så mycket som man vill få sagt, men man kan väl helt enkelt börja med att det är en understatement att Rosell och Bartomeu tillsammans har förändrat FC Barcelona under deras tid med oss. I början påverkade deras förändringar aldrig min passion eller glöd, den brann om något starkare än innan. Alla dessa ändringar som skett under deras tid hos oss har bemöts av oändliga klagomål från min sida, vilket måste ses som något positivt eftersom så länge man klagar så innebär det att man fortfarande bryr sig, och så länge man fortfarande bryr sig brinner fortfarande glöden. På sistone har den glöden sakta men säkert släckts ut, som att all syre försvunnit och allt som fått elden att fortfarande brinna helt enkelt dött. För min del har det blivit för mycket. Jag har ett svagt minne av att jag för flera år sedan skrev ett inlägg här inne att förhållandet till ens fotbollsklubb kan liknas något av ett kärleksförhållande då man engagerar sig i minst lika hög utsträckning i det, och likt ett kärleksförhållande så bör man fråga sig själv - blir jag lycklig av det här förhållandet? Om svaret inte är ja hade alla de visaste männen i världen förklarat för dig att man förmodligen gör bäst i att simply walk away. Och likt det så har mitt kärleksförhållande till den här klubben inte fått mig att må bra på en ganska så lång tid nu, så det är därför jag sakta men säkert börjat att distansera mig mer. Inte bara från Les Rambles på svenskafans, utan allt från mina vardagliga rutiner som att alltid läsa Barcelonas morgonnyheter på SPORT och EMD, till att youtube:a videor på "Best of Messi" "All goals från Suarez" "Iniesta 2016" med mycket mera andra saker. I en undersökning visar det att män tänker på sex ca 34 gånger om dagen, det var på den nivån jag befann mig på när det kom till att tänka på Barcelona när Barcelona styrdes på det sätt som jag hade önskat att det fortfarande var idag. Under Peps glansdagar med Laporta som president. Under den tiden var Barcelona allt jag kunde tänka på till och från. Jag brukade skriva 10-15 inlägg om dagen här inne, jag brukade skriva ner åsikter på SPORT och EMDS artiklar, jag skrev krönikor som lades upp här, jag skrev tom egna krönikor som jag postade på min egna Facebook sida som mina läsare fick ta del av och läsa. Jag gjorde ekonomiska budgetplaner för hur vi skulle kunna förverkliga nästa sommars transfermål. Jag var engagerad till 100 procent helt enkelt. Idag gör jag inte längre något av det här för att jag helt enkelt inte känner som förr. Förr i tiden var Barcelona helt enkelt det enda jag kunde tänka på, på ett ganska så ohälsosamt sätt då jag varken hade tid eller ens intresse till att vilja skaffa jobb då jag hellre bara ville "lalla runt" med polarna och tänka på Barcelona hela dagarna och vad vi borde göra för att fortsätta på inslagna guldvägen så att vi tillslut efter några år kan gå om Real Madrid i titlar. Den tanken blev som en obsession. Tänk om man ändå tillslut kan gå om Real Madrid i titlar? Jag och brorsan pratade endless om det, nonstop! "Det går, det är klart det går. Så länge vi gör si och så, och inte begår dessa misstagen " osv. Idag inser jag hur otroligt bortskämd jag var och att jag helt enkelt borde ha uppskattat vad jag hade under den perioden och försökt njuta mer av stunden snarare än att vara besatt av framtiden och att försöka gå om våra antagonister i liga och champions league titlar. För den tiden sprang iväg så fort, åren bara sa "swisch" sen gick 8 år lika snabbt som ett dygn till att vi idag befinner oss där vi nu är. Jag brukade se fram och längta efter varenda match vi skulle spela, och varje gång matchen var slut så var det som ”fan, nu måste man vänta på nästa match”. Spelmässigt känner jag inte igen mitt Barcelona längre. Vi har gått från att vara den klubben som spelade ut varenda topplag till att inte ens kunna spela ut ett mittenlag i Spanien. Vi har gått från att ha de mest spelskickliga spelarna i världen där majoriteten dessutom var skolade i La Masia till att ha ett gäng inköpta legoknektar som tekniskt sett aldrig hade hållit måttet för att spela i Barcelonas startelva för 7-8 år sedan. Vi kan aldrig kontrollera matcherna, vi kan aldrig bygga ett tryck utanför motståndarnas planhalva och värre än det så kan jag inte ens se en plan på hur vi vill anfalla och skapa våra chanser bortsett från att "pass it to Messi". Och Messi, din underbara, underbara varelse. Honom vill jag mest av allt tacka för alla dessa år han gett oss. Vad hade vi varit utan honom? Vågar inte ens tänka på det, men jag har en rätt så bra aning. Idag är Messi den enda anledningen till varför jag fortfarande trots alla mina försvagade känslor fortfarande väljer att sätta på TV:n och kolla på matcherna. Messi är det enda som ger mig hopp i en värld där inte bara Barcelona ändrats till det sämre utan fotbollen som sport förändrats till en så hög grad att jag inte vill följa med längre. Helt enkelt för att Messi är något unikt som man aldrig kommer att bevittna igen, åtminstone inte jag under min livstid, och jag vill inte gå miste om hans storhet. Man kan prata om guldbollar hit och dit och att det är jämt fördelat mellan Ronaldo och Messi, men jag skiter i det, guldbollar matters not, Messi är för mig beyond that. Han är en som en sagoberättelse där varje blad i boken är intressant och om man missar endast en sida av berättelsen så kommer man att ångra sig. Det är vad Messi är för mig, speciell. I denna mörka tid för mig själv som culé är Messi det som hållit mig kvar, och inte slängt in handduken helt och hållet.
Barcelona Iniesta70.
2017-01-13 12:01
Soko Nu är det ju som det är. Vi kan inte agera som ett gäng obotliga hypokondriker som skyller den taktiska sjukdomen för allt. Ännu så har Real inga titlar i sitt troféskåpe från pågående säsong. Så nog tänker i alla fall jag streta emot och inte låta ärkerivalerna som på grund av lite remontatande har lyckats skrämma upp hela Europa att det är Napoleons arme som håller på att lägga kontinenten för sina fötter, ibland räcker det med en rysk vinter och lite inställning så får man även de oövervinneliga på fall. Lägga sig platt ner och spela död? Nej, det kan Espanyol göra. Själv lämnar jag inte ifrån mig en titel till ärkerivalerna utan att falla med flaggan i topp.
Barcelona Bosketts
2017-01-13 11:55
Bara en påminnelse om att vi alla håller på samma lag här. Vill man kritisera en spelare/tränare så får man givetvis göra det. Men ska man ge sig in i det får man göra det med respekt för andra personers åsikter och dessutom framföra sin kritik på ett sätt som leder till diskussion snarare än provokation.

Nu tänkte jag att vi alla härinne var tillräckligt vuxna för att förstå sig på det, men ni som känner er träffade bör veta att detta är något som Mod kommer se allvarligt på i framtiden.

Så svårt ska det väl inte vara att kunna diskutera och kritisera i god ton?
Barcelona Xaviesta
2017-01-13 11:44
Katalano Om du känner att du har alldeles för mycket på hjärtat för att kunna skriva ner det här så kan du ju alltid skriva en krönika. Jag vet att jag hade läst den med andakt iaf. Fundera på det, hermano :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-01-13 10:53
När jag funderar kring allt som jag vill ska ändras i sättet vi spelar fotboll, ändringar i uppställningen, speluppbyggnad, presspel och liknande, så är det alldeles för mycket att ta upp i ett enda inlägg. Det är så otroligt mycket som inte är bra nog helt enkelt och då har jag inte ens tagit i beaktning sättet som klubben styrs på, vår värvningsstrategi och sättet ungdomarna behandlas på.

Jag har diskuterat kring de olika delarna tidigare, men just nu känns det helt som bortkastad tid att diskutera det med tanke på att LE ser ut att lämna och i alla fall jag har tappat förtroendet för honom.

Varför nämner jag detta då? Jo, för att jag funderade på intressanta ämnen jag vill föra upp till diskussion. Och när det är för många sådana ämnen så blir det helt enkelt kortslutning i hjärnan.
Barcelona Soko
2017-01-13 10:42
Neymar

Har du slagit huvudet i väggen eller ?
Tråkigt att du tror sig leva i en diktatur och störa sig på andras åsikter. Som tur är att du inte är mod här. Men detta till mitt och ditt inlägg så är du mycket närmare för ett spärr med tanke på dina påhopp. Att du försvarar en värdelös tränare med blod är häpnadsväckande.
Barcelona Soko
2017-01-13 10:35
Iniesta.70

Själv hoppas jag att vi slipper Real och Atletico så långt gtb det går. För med det spel vi visar har vi små chans att ta sig vidare om vi möter de två. Hade vi haft Real istället för Bilbao hade det varit slutspelat för i år. Vi spelar som ett gammalt gäng som knappt orkar springa. Man trodde att 2-3 veckor semester skulle göra oss fräscha men det är precis tvörtom, spelarna är så sega som om vi är i maj månad.
Jag hoppas vi får Alcorcón för med matcher onsdag lördag vecka efter vecka skulle Real och Atletico vara för mycket .
Barcelona neymar JR
2017-01-13 10:33
Soko Att du inte har blivit spärrad är ta mig fan underligt. Broken record, utveckla din tankekrets stå inte och stampa på ett och samma ställe. Nu vill jag inte önska dig någon olycka i livet, men ta sats och spring in i väggen och hoppas på det bästa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-01-13 10:31
Soko

Det är en sak att kritisera sättet som LE leder Barca som coach, en helt annan att prata om honom som knappt duglig under hans tid som spelare i klubben och det visar bara att du inte har någon som helst koll på honom som fotbollsspelare.
Barcelona Iniesta70.
2017-01-13 10:26
Själv så önskar jag mig ärkerivalerna i kungens cup, kommer att hålla båda mina tummar så knogarna vitnar så att lotten faller på Barca vs Real i en kvart.
Dags att remontada ner Zidanes bygge, dags att syna illusionen av "världens bästa lag" med " världens bästa spelare". Låt dom putsa och vaxa sina guldbollar så världens bästa illusionist kan spegla hela deras lag i den glänsande guldbollen som han så hårt håller i. Det här borde ju vara den ultimata injektionen för våra katalanska hjältar att knuffa ner marängerna från den kullen som dom varit " Herren på täppan" under allt för lång tid.

Om vi inte klarar det med "tänka så det knakar" taktik så får vi skicka dit ett gäng individualister av yppersta La Masia världsklass och ett par andra karaktärer som tagit sig till den absoluta världstoppen utan att ha äntrat La Masias klassrum.

Hur som helst. Dom kan slingra sig och spjärna emot hur mycket som helst., dom kan ropa på farbror Tebas och pappa Perez, det rör mig inte ryggen, men nu ska dom banne mig ner från kullen.

Enough is Enough !

Soda Popinski

Trevligt målad bild du gav mig till morgonkaffet, Zlatan som kramgo "fröken" . Nice:)
Barcelona Soko
2017-01-13 10:08
@JUSSI BJÖRLING:

Legendar?
För mig är han en judas oavsett om han byte Real till Barca. Han skulle imorgon springa tillbaka till Real bara han får chansen.
Han ska bara vara lyckligt lottat att han fick träna Barca för det var han aldrig värt det. En mer okompetent tränare får man leta efter. Han bär solglasögon på träningarna även när det regnar då han vågar inte se sina spelare i ögonen.
Och som spelare var han knappt duglig att kalla honom för en legendar. Han skulle aldrig platsa i dagens Barca.
Barcelona Pep - El Míster
2017-01-13 09:53
I ärlighetens namn så spelar RM inte någon vidare speciellt bra fotboll. Dom är inte i närheten av det spel vi visat upp tidigare år och hänfört publik och motståndarpublik med! Det vet dom givetvis om själva. Däremot så har dom en ny vinnarmentalitet, bredare trupp och en ny frisk fläkt i Zidane. Detta i kombination av att vi underpresterar så lyser dom helt klart starkare än oss just nu på den spanska himlen. Men! Jag tror fortfarande att CL är ett realistiskt mål om vi prickar formen och har lite flyt. Ligan blir svårare men återigen, större under har skett! Det är också rätt anmärkningsvärt att vi tappat så mycket poäng på hemmaplan i år och därav ligger efter RM i ligan. Hade vi vunnit det vi vanligtvis skall vinna på hemmaplan så hade vi legat i topp eller på samma poäng. Då hade det låtit annorlunda ute i stugorna! Nej, jag kan ändå inte på något konstigt sätt låta bli att njuta av det faktum att när vi var som bäst så fanns det en helt annan överlägsenhet och underhållning än när RM i dagsläget är i "superform". Hade jag vart maräng hade jag definitivt känt en frustration över vetskapen att Barcas storhetstid var mycket "större" och definitivt vackrare! Resterande tid av säsongen skall ändå bli kul att följa och se om vi kan gneta åt oss någon titel trots LEs tapp av omklädningsrummet !
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: