/spanien/barcelona/forum/1148.aspx/spanien/barcelona/forum/1148.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Ribohn Fan
2017-02-03 13:44
Iniesta70 Om Neymar ska ta nästa kliv(vad det nu är, tror att många menar att göra fler mål), då måste han få spela på sin rätta possition. Ytterforward och inte yttermittfältare. Alla behöver ta kliv, men för mig är Messi, Neymar och Mascherano de spelarna som hållt högst kvalité över hela säsongen.
Barcelona oocbgb
2017-02-03 12:55
[QUOTE=Bollinnehavet]Åh, jag pallar inte mer än att bara skumma igenom och scrolla förbi snacket om öppet vs stängt forum under match. Men jag läste nåt igår eller förrgår som jag tyckte lät jäkligt bra. Ett alternativt forum kallat "Camp Nou" vid sidan av Les Rambles kan ju vara ett så kallat match-forum där oneliner-orgien kan få ur sig sina reaktioner, "skjuuuuuuut", "säääälj sopan", " korrupta fittdomare!!!!", "Real Franco!" och andra goa reaktioner. Så kan vi andra ha våra mysdiskussioner i fred på Les Rambles utan att behöva lägga ner det oerhört jobbiga jobbet på att scrolla 8 sidor. Matchforum. Ja tack. Les Rambles stängt under match. Ja tack. Så får alla som dom vill. [/QUOTE] Haha.. Men det är en perfekt lösning, frågan är: Går det att ha dubbla forum på SF?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70.
2017-02-03 10:49
Xaviesta Att moderatorerna pissar i motvind och får nån form av naiv "tumavtrycks" tornado tillbaka som tack för all tid som de lagt ner av sin personliga fritid för att vi alla ska kunna äta vid ett rent bord är för mig höjden av otacksamhet. Nåja, "saken" ligger inte i mina händer, men väl i mitt intresse. Neymar har blivit den perfekta syndabocken för detta kollektiva haveri till spel. Obefogad? Nja, nog har den unge brassen dragit sitt strå för att få sin beskärda del av "motorsågsmassakern" som ibland har bedrivits mot honom, men visst har du en klar poäng i att han inte varit sämre än nån annan, roten på problemet ligger inte på det individuella planet hos enstaka Barca lirare, även om deras sänkta självförtroende inte får dom att lysa eller nå upp till deras normala dribblings höjder. Vi kan även ta stackars Roberto som exempel. Sakta så suddas hans identitet ut som en blivande mittfältsmajestät när han utan stöd och vind för våg förväntas fylla Alves skor som vikarierande världshögerback men istället hamnat i nån form av oändligt "beep-test" rekord. Själv har mitt finger fastnat på repeat knappen o jag mumlar samma refräng all over again. De flesta av våra mittfältare har fått ett årskort på nån form av "merry-go-round" karusell. Så det är horribelt svårt att se vad en kille som Gomes eller Denis är kapabla att utföra i ett harmoniskt välmående mittfält, där Iniesta är frisk och kan leda de ny killarna in på rätt spår. Om Neymar ska ta nästa kliv i sin utveckling så tror jag personligen att han behöver höra en ny röst nere i Camp Nous katakomber. Men hey, vad vet jag, en halvtaskig dribbler som oftast sitter med öronkåporna på o med en utspilld Samuel Adams över mjukisbrallorna när Barca ännu en gång gnidit gafflar mot tallrikar i minst en halvlek. Edit: tack Kröjjf för att du höll mig vaken igår natt med ditt förträffliga inlägg. Nu återgår jag till min exil on mainstreet, om jag inte hittar nåt att lägga näsan i blöt i.
Barcelona Bollinnehavet
2017-02-03 10:47
Åh, jag pallar inte mer än att bara skumma igenom och scrolla förbi snacket om öppet vs stängt forum under match. Men jag läste nåt igår eller förrgår som jag tyckte lät jäkligt bra. Ett alternativt forum kallat "Camp Nou" vid sidan av Les Rambles kan ju vara ett så kallat match-forum där oneliner-orgien kan få ur sig sina reaktioner, "skjuuuuuuut", "säääälj sopan", " korrupta fittdomare!!!!", "Real Franco!" och andra goa reaktioner. Så kan vi andra ha våra mysdiskussioner i fred på Les Rambles utan att behöva lägga ner det oerhört jobbiga jobbet på att scrolla 8 sidor.

Matchforum. Ja tack. Les Rambles stängt under match. Ja tack. Så får alla som dom vill.
Barcelona yeezus
2017-02-03 10:12
Isco sägs vilja lämna real efter säsongen. Tycker vi ska slå till om två år!
Barcelona Katalano
2017-02-03 09:42
Viggo - Grande Busquets

Jag tycker själv att den diskussion som du försökte lyfta i tidigare inlägg är intressant, men jag har själv skrivit så många inlägg om just det att jag inte vill återupprepa mig gång på gång. konsensus är att jag håller med dig att spelet varit bedrövligt och oacceptabelt detta år.

--------------------------------------
Till något annat.

Vi har nu 2 st riktigt tuffa matcher på ingående. Athletic Bilbao imon och returmöte mot Athletico Madrid nu i veckan. vanligtvis så skulle jag prioritera ligan men idag så är vi inte jämna nog i spelet för att klara av att ta igen det försprång som Real Madrid har.I enstaka matcher kan vi vinna mot vilket lag som helst eftersom våra spelare höjer sig i dessa matcher, tänker främst på MSN. Men övriga matcher lämnar mycket att önska.
Av denna anledning tycker jag själv att vi kan byta fokus och satsa på CL och Cdr denna säsong och kanske vila någon spelare i morgondagens match.
Barcelona Katalano
2017-02-03 08:52
@CarlesPuyol5:


"Anklagelserna" är inte grundlösa. Du har vid 3 tillfällen skrivit dina arga inlägg till moderatorerna. Du fick svar av Mod varje gång men påstår ändå att mod "håller tyst" och "ignorerar" medlemmarna. Därav fanns det grund för exakt det jag skrev. Detta är första inlägget där du faktiskt svarar på ett svar du fått. Återigen. Skriv PM till Mod och se om du kan bidra till att hålla forumet öppet under matcherna, deras beslut är inte fast i sten, men det krävs hjälp av fler moderatorer för att göra det möjligt har de skrivit.
Barcelona Viggo - Grande Busquets
2017-02-03 08:28
Offerkoftan, vi mot dem, frihetskämpar, martyrer..

Forumet som hållit en så hög nivå under första månaden av detta nya år har gjort en radikal förändring. Skulle jag komma in i idag i detta forum utan någon förförståelse skulle jag nästan tro att detta är ett forum där det ska diskuteras politik i något u-land som är styrd av en diktator.

Jag väljer att låta min åsikt vara osagd vad gäller "öppen eller inte öppen forum" frågan. Men jag yttrar mer än gärna min åsikt att det är en löjlig nivå här inne just nu. Jag skriver sällan, men försöker ibland delta/starta diskussioner härinne. Jag skrev dagen efter matchen mot Atletico om hur vårt spel ser ut idag, hoppades på ett svar iallafall. Men inte blev det så, istället försvinner mitt inlägg bland alla inlägg om frihet, rättvisa och dylikt.

Missförstå mig inte, jag förstår att man blir upprörd men (och det här är ett stort men) svaret har ni fått, kontakta mod via PM. Dem har varit öppna för förslag, ta det där. Vill ni ansvara för forumet under matchtid så gör det. Men för gudsskull lämna detta forum ifred från era revolutions inlägg, jämförelser med sovjet och vad som än skrivs. Påpekar igen att jag har förståelse för att ni kan bli upprörda, men en lösning finns. Använd den.
Barcelona CarlesPuyol5
2017-02-03 08:25
FCB_Messi Det bestämmer inte du, det bestämmer de ansvariga.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2017-02-03 08:10
Carlespuyol5 Jag lägger inte min röst på dig iallafall , det är en sak som är säkert.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CarlesPuyol5
2017-02-03 08:06
Neymar Jr Trigger finger? Vet inte om du läste mitt inlägg men om du gör det framkommer det att jag kommer ha stort tålamod.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2017-02-03 06:37
Starkare åsikter här inne än under valturnén i USA.... Mod har redan klargjort vad som gäller, för att hålla forumet öppet under matcher så behövs det forumvakter. Ingen har anmält sitt intresse, shame on you. Med tanke på abstinensbesvären som tycks uppstå bland skribenter när forumet inte är öppet så borde intresset vara varmare för jobbet. Så vem ska få makten att spärra/radera folk/inlägg? Kom ihåg att dom flesta som vill ha öppet forumet är pga impulsiva, "passionerade" känslor för att skriva av sig. Vette fan asså om man ska ge någon makten som besitter "trigger finger ". Så efter en 1-2 vinst mot Atletico semifinal i cupen så har allt handlat om forumets öppettider.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CarlesPuyol5
2017-02-03 02:18
Katalano Det är okej att skriva att jag är ett troll för att jag kämpar för majoritetens roll att skriva i forumet, före under och efter matcherna. Det är klart att moderatorerna inte ger dig en spärr, inte ens en tillsägelse när du kommer med grundlösa anklagelser. Det gynnar moderatorerna att låta dina grundlösa anklagelser stå kvar. Men berätta för mig och övriga varför jag som älskar barcelona av hela mitt hjärta ska acceptera att forumet låses under matcherna. Det är såklart enkelt för dig att dela ut glåpord när du sitter bakom din skärm meden jag sitter här och kokar. Jag vädjar, ge forumets medlemmar en chans att rösta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CarlesPuyol5
2017-02-03 02:04
Jag blev tidigare idag anklagad för att enbart ha kritiserat administrationen utan att ha själv velat ställa upp för att rensa forumet under matcherna. Jag ställer härmed upp för att vara moderator under matcherna. Jag kommer rensa upp forumet efter matcherna. Men om någon förbannat sig över för att Neymar för 77:e gången missat ett friläge så kommer jag inte spärra de. Jag kommer inte heller spärra skribenter som klagar över att Messi blivit bensaxad sju gånger utan att förövaren fått varning. Jag blir så extremt frustrerad över att forumets skribenter inte ens fått rösta om forumets vara eller icke vara under matcherna. Jag kräver en omröstning precis som majoriteten av forumet. Om ni förvägrar oss detta ska jag ställa upp för att vara matchmoderator. Om ni vägrar ge mig möjligheten ska jag återigen kontakta centraladministrationen för att låta de veta att ni tystat oss som i det forna sovjet. Låt detta meddelande stå kvar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjf
2017-02-03 01:31
@Lion24:
Det finns lättare uppgifter än att diskutera diplomatiskt, med en dogmatiker som tveklöst tror sig veta att fotboll är sport där tränaren alltid är större än laget han leder, vare sig det är på gott eller ont. Och att det rör sig om en precis positivistisk vetenskap, snarare än ett ofta rätt oförutsägbart spel med elva individer av varierande kvalitet i varje lag involverade. Med många inslag av slumpmässiga omständigheter, över vilka vare sig tränare eller spelare alltid råder över; så som domarnas bedömningar vilka kan visa sig vara direkt matchavgörande vid många tillfällen. Eller en snedspark som träffar en egen spelare, varpå bollen hamnar i eget mål. Men jag ämnar dock mot alla de dåliga odds det lär innebära, att ta en diskussion med en allt igenom kategorisk dogmatiker som tänker i termer av allt eller inget, ändå göra ett seriöst försök att förklara vad jag menade med min schackmetafor. Vad jag definitivt inte menade eller skrev, var att det är bättre att spelarna själv får bestämma vad de ska göra och varifrån citationstecknen runt "planerade" kommer vet jag inte. Men själv skrev jag att det uppstår vad jag kallade oförutsedda situationer , som inte ingår i planerna och som underförstått kräver ett visst mått av improvisation. Men i en fri översättning heter det istället på följande sätt: "Jag skriver att ett lag/spelare ska ha allting planerat men jag får svar som att det är bättre att låta spelarna bestämma vad de ska göra för det kommer "oplanerade" scenarion i en match som man inte kan förutspå, indirekt så, bullshit säger jag". Eftersom det rör som om en moderator, avhåller jag mig från att skriva "bullshit" med risk för spärr och nöjer mig med betyget låg nivå. In i det längsta har jag faktiskt tänkt avstå från en kommentar, men ikväll ändrade jag mig och i nedanstående inlägg utvecklar jag mina synpunkter utan förvrängning från någon utomstående "tolk".
Barcelona Kröjjf
2017-02-03 01:28
Jag tycker inte Lion24:as inlägg är vare sig "nonchalant, arrogant eller taskigt". Bara ovanligt ogenomtänkt, för att vara författat av någon som efterlyser noggranna analyser in i minsta detalj. Jag själv har ingen anledning att ta åt mig av i stort sett någonting och ser det därför inte ens som indirekt riktat till mig. Jag har exempelvis inte påstått att Leo Messi skulle avstå från att planera "sina rörelser kvällen innan matchdags när han ligger i sin säng utan att allt som kommer från Leo är obestämd, oplanerat och naturligt". Inte för att jag nödvändigtvis tror att han gör så, eftersom individer förbereder sig på olika sätt inför en tävlingssituation. Vissa har en hög anspänningsnivå som kräver avkoppling från vad som komma skall och riskerar få svårt att sova vid en inre genomgång av alla tänkbara situationer som kan uppstå. Jesper Blomqvist var en sådan spelare. Andra individer har en lägre grundanspänning som kräver en längre förberedelsefas, för att prestera maximalt. Det är bl a sådana individuella avvikelser vad gäller personlighet, som en tränare har till uppgift att lära känna väl och ta hänsyn till för att få ut mesta möjliga av varje spelare . "Pep - talk" kan riskera få en spelare övertänd och en annan att bli fokuserad på uppgiften istället för att tänka på sitt eget. "Fingertoppskänsla" brukar det kallas och är en av de viktigaste egenskaper en analytiskt lagd tränare måste ha. Men låt oss utgå från antagandet att Messi ligger och planerar precis vad han ska göra i varje given situation innan han somnar. Betyder det att han redan i förväg vet i vilken situation en tunnel och eget genombrott är att föredra framför en framspelning? Är inte ett sådant beslut helt avhängigt om säg Luis Suárez, lyckas slita sig loss från sin bevakning och samtidigt undvika en offsidefälla? För att nu bara ta ett exempel på att beslutet ifråga inte kan fattas i sängen, utan i exakt samma stund som situationen uppstår. Då finns inte tid för eftertanke utan omedelbart beslutsfattande är vad som krävs. Och långt ifrån alla spelare tar rätt beslut i sådana lägen. Inte ens Messi, oavsett om han räknat tänkbara alternativ så som andra räknar får innan de somnar. Och om jag nu själv ansett det vara onödigt att ta Lionel Messi som exempel, ja då hade jag naturligtvis inte nämnt hans namn i mitt inlägg. Men eftersom detta huvudsakligen inte var riktat till någon speciell person även om Lion 24 verkar tro sig vara utvald, utan ett sätt att ge uttryck för min egen syn på vad Barcadinho och han tidigare diskuterat sinsemellan, så är det väl rimligtvis jag som har veto vad gäller att avgöra vilka exempel som är användbara för att ge uttryck åt mina tankar; i en fråga som först och främst berör tränarens betydelse för hur bra respektive dåligt spelarna presterar på planen. Självklart har tränaren en stor del i vad som sker ute på planen. Annars skulle vi alla helt kunna lägga ned diskussionen om L.E. som jag deltagit ganska livligt i med ojämna mellanrum. Att jag inte är överens med Lion24 om att tränaren är den tveklöst viktigaste komponenten i ett fotbollslag, betyder inte att jag förringar den senares stora inverkan på såväl laget i stort som enskilda spelare . För det vore att se på rollfördelningen inom laget i termer av antingen eller, istället för både och. Det tidigare påståendet att "Allt är Luchos fel" är att se som ett talande typexempel på en i sanning nyanslös analys, utan någon egentlig gråzon. Men alla har sin del i helheten och i den inkluderas också de som styr klubben på högsta ledningsnivå. Det var ju faktiskt inte särskilt länge sedan som i stort sett det mesta som gick snett, var Zubizarretas fel. Lion24 stod emellertid fast vid sin fasta övertygelse att allt som gått snett i Blaugranas spel, helt och hållet beror på vår man vid sidan om händelsernas centrum; när domaren väl blåst igång matchen. Om sedan uteblivna straffar och felaktiga domslut överlag även de ligger på tränarens ansvar får var och en avgöra själva efter eget huvud. Kanske det finns anledning att sova på saken? Vem kunde ens drömma om i förväg att Guds hand skulle överrumpla Peter Shilton i VM 1986? Var det brist på "planering" av den engelska tränaren samt att försvararna inte gjort sin "hemläxa" när de blev helt bortgjorda av Diego Maradona och därför inte förutsåg den oförglömliga dribblingen, som fällde avgörandet? Hade rentav Maradona i samspråk med sin tränare planerat "kuppen" in i minsta detalj? Förlitar man sig på Lion 24:as synsätt så lutar det inte bara åt det sistnämnda. alternativet. Det bara är så: "Det finns inga så kallade scenarion som man inte kan förutspå, vi ser samma fotboll varje dag". Det är verkligen en ovanligt tvärsäker slutsats, som går stick i stäv med i stort sett allt vad vetenskap och beprövad erfarenhet säger oss och som jag helt enkelt inte kan hålla med om. Hjälphypoteser och cirkelresonemang som syftar till att slå fast absoluta sanningar, är så långt ifrån en seriös och djupodlande anlays man kan komma. Är det någon som på fullaste allvar tror att Isaac Newton förutsåg att ett äpple skulle falla ned i huvudet på honom och att han satte sig under just det trädet, i full förvissning om att han därigenom skulle komma på gravitationslagen? Eller att alla självmål i fotboll genom årens lopp, är resultatet av dåliga förberedelser som "olycksfåglarna" borde ha tagit sig en ingående funderare på dagen innan match? Avslutningsvis ännu ett citat: "Det är alltid någon som sagt åt Leo hur han ska röra sig, tänka eller dribbla. Allt började med Pep som gjorde Leo till en galning, utan instruktioner om hur han ska planera sina moves, så hade Leo aldrig varit den han är idag, hur bra han än är". Det låter nästan (!) som Pep Guardiola agerat koreograf åt argentinaren, som värvades i väldigt ung ålder för sina unika egenskaper. Michael Jackson hette ett annat underbarn. Som genom en kombination av medfödd begåvning, talang och inlärning, var en jävel på att dansa. Men det hade nog krävts såväl improvisationsförmåga som egna grepp för att få till det, om han samtidigt blivit sparkad på benen och dragen i jackan, varje gång han intog scenen med sin inövade "moonwalk".
Barcelona Davids3
2017-02-03 00:55
Förra helgen spelade vi 12 och nu spelar vi 16.15. Vad är detta för tider? Snacka om att helgen förstörs :(
Barcelona The Reporter 2.0
2017-02-03 00:03
Asså skojar vissa när dem skriver att Arda är bättre än Neymar? För han hamnat i ett målstim? Denis Suarez gör fler poäng än Iniesta. Ja där håller jag med om att denis är bättre hehe Godnatt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deli.Z
2017-02-02 23:54
Neymar är lätt top 4 i världen, fattar inte heller varför folk klagar på honom här inne. Att han missar chanser ja det händer ( kolla bara på Ronaldo just nu) men neymars defensiva jobb den här säsongen har blivit bättre, sen lyckas han alltid fixa fram nåt farligt när han har bollen, hörnor,frisparkar , straffar.
Barcelona Deli.Z
2017-02-02 23:53
Neymar är lätt top 4 i världen, fattar inte heller varför folk klagar på honom här inne. Att han missar chanser ja det händer ( kolla bara på Ronaldo just nu) men neymars defensiva jobb den här säsongen har blivit bättre, sen lyckas han alltid fixa fram nåt farligt när han har bollen, hörnor,frisparkar , straffar.
Barcelona Pep - El Míster
2017-02-02 23:52
Freeyourmind... Har aldrig heller hört dig öppna käften mot mig innan? Har mestadels diskuterat /försvarat Neymar senaste tiden. "Bara för att du inte kan..." "Bara för att du inte kan..." Verkar dom du har en jävla koll på mig :--) Ditt inlägg blir bara mer och mer komiskt ju mer jag läser det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deli.Z
2017-02-02 23:52
Neymar är lätt top 4 i världen, fattar inte heller varför folk klagar på honom här inne. Att han missar chanser ja det händer ( kolla bara på Ronaldo just nu) men neymars defensiva jobb den här säsongen har blivit bättre, sen lyckas han alltid fixa fram nåt farligt när han har bollen, hörnor,frisparkar , straffar.
Barcelona Deli.Z
2017-02-02 23:51
Neymar är lätt top 4 i världen, fattar inte heller varför folk klagar på honom här inne. Att han missar chanser ja det händer ( kolla bara på Ronaldo just nu) men neymars defensiva jobb den här säsongen har blivit bättre, sen lyckas han alltid fixa fram nåt farligt när han har bollen, hörnor,frisparkar , straffar.
Barcelona Robért
2017-02-02 23:48
Om man bara utgår från "likes" det senaste dygnet så är en klar majoritet för att hålla forumet öppet. Hur ser den minoritet som är för ett stängt forum under matcher på det? Ska era önskningar värderas högre?

Jag har inget annat än respekt för moderatorerna här i forumet. Att de ställer upp med både stort engagemang och tidsförbruk och att de gör det utan ersättning är fantastiskt! Jag hoppas att de har lust att fortsätta moderera forumet framöver för att "hålla rent" från sånt som inte hör hemma här. Men dagens situation känns inte helt hållbar så som jag ser det.

Jag noterar att det lätt bildar sig en "vi" mot "de" gruppering här inne vad gäller denna fråga, där spydigheter delas ut från bägge sidor. Med lite mer ömsesidig respekt och konstruktiv kommunikation kan vi kanske gemensamt bidra till att forumet blir bättre över tid, så att moderatorerna slipper rensa upp när känslorna svallar över. Vi har alla ett ansvar för att uppmuntra till att det hålls en bättre nivå här inne, och det inkluderar att hålla god ton även med de som inte klarar av att göra det. Vi bör kunna vara respektfullt oeniga om saker, samtidigt som vi markerar när eventuella översteg inträffar.


Kanske det är så vi måste göra för att moderatorerna ska kunna göra det som de är till för; rensa ut uppenbara troll och få bort allt i form av personangrepp, sexism, rasism, reklam och annat. Mycket av det andra – såsom one-liners, glädjeuttryck över skador, omotiverade startelvor etc. – bidrar till att sänka kvaliteten på forumet (speciellt när det vankas match) men klarar vi verkligen inte av att leva med det? Kanske det inte är nödvändigt att moderatorerna är inne och rensar förtvivlat bland dessa inlägg? Som sagt tidigare, det är fritt fram att undvika forumet under vissa tider om man så önskar, eller att scrolla sig förbi de uppenbart meningslösa inläggen (jag vill tro att alla ser rätt snabbt vilka dessa inlägg är). Jag ser hellre att det är en ”låg” nivå under och i anslutning till match, än en total frånvaro av nivå (vilket vi får under tiden då forumet är stängt). Fokus bör kanske läggas på uppenbara och kraftiga övertramp under match, som kan leda till att personer blir spärrade i efterhand?


Till sist vill jag bara tillägga att jag hoppas att detta får en bra lösning till slut, så att jag glatt kan återgå till att bara läsa alla andras inlägg och slippa spendera tid på att formulera dessa överdrivet långa inlägg ;).

Väl mött Culés!
Barcelona Pep - El Míster
2017-02-02 23:47
Barcadinho Les Rambles håller mycket högre nivå! Opinion Live ikväll går till historien!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2017-02-02 23:46
Freeyourmind... Värst va du brusar upp? Snackar i nattmössan också. Jag har aldrig kallat Arda för terrorist här. Bevismaterial hade uppskattats. Hahaha. Antar att du misstar mig för någon annan då jag läser forumet varenda dag och missar sällan några inlägg. Därav vet jag också vilka svar jag får/inte får. Vad du påstår folk tycka om mig eller vad du påstår mig göra är också är helt taget ur luften alt. att du tagit fel på person. Du verkar ha problem med att läsa mellan raderna och förstå humor som är, vad ska jag kalla det, "aggressiv". Jag är inte alls speciellt allvarlig, tvärtom faktiskt, men du tror att jag försöker gömma mig bakom skämt. Vad i hela friden? Antar att du lätt misstolkar Zlatans personlighet, kungfu-sparkar på lagkamrater och diverse hyss? Hahahaha. Skriva krönikor intresserar mig inte. Har inte heller något större behov av att starta någon "intressant" diskussion utan nöjer mig oftast med att eventuellt komma med en teori/åsikt om en diskussion intresserar mig. Ser inte heller någon prestige i vem som "bidrar" och är "duktig" här inne. Dom som bara läser bidrar på sitt sätt genom att faktiskt läsa det som skrivs. Jag har inte hoppat på någon heller och sa dessutom att jag inte har något emot "gubbsnacket" här inne men har inte heller något emot alla heta känslor under match. Soko fick fram en poäng tycker jag. Det finns utrymme för både och på Les Rambles!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2017-02-02 23:37
Och på tal om nivån - såg ni diskussions programmet Opinion på Svt ikväll, hoppas vekilgen inte. Där satt journalister, barnpsykologer o vad ni vill. Men så himla låg nivå att jag stängde av o kikade in här istället. Jag lovar att jag skulle anställa folk härifrån on jag ägde en tidning el så. Ni lyser kvalitet en del av er.

Tja, för mycket input idag, godnatt.
Barcelona Barcadinho.
2017-02-02 23:25
Xaviesta - det har alltid funnits duktiga, mindre duktiga o dåliga skribenter här, alltid funnits såna som faller för en smak eller inte. Ingen skillnad mellan nu o då och faktiskt ingen skilland mellan här o andra sociala forum.
Hur överlever man då? Ju genom att scrolla.
Men ibland går det fan inte. Jag vet inte hur många ggr jag har sagt till min partner här, du behöver inte läsa ALLA inlägg på facebook om du också vill hinna med annat roligt, hjälpte det, nej.
Barcelona Xaviesta
2017-02-02 23:10
dinho the artist Simpelt folk behöver en hackkyckling när saker och ting går dåligt. Att kritisera roten av problemet existerar inte när man väljer att se endast det man vill. Som att ta en spann och knalla ner till havet och fylla den med vatten för att sedan utbrista "Se! Det finns ingen fisk här". Men har du kollat hela havet? Neymar har inte gjort det sämre än någon annan och frågar du mig så brister vi i kollektivet snarare än enskilda spelare som Rakitic och Busquets. När tränaren inte visar en tydlig spelidé eller ens någon form av en röd tråd så förstår iaf jag ganska snabbt varför det ser ut som det gör på planen för majoriteten av våra spelare. Eller belackarna menar verkligen att 70% av truppen varit "ur form" i 30 matcher - och det samtidigt? Är man ärlig i sin kritik då? Jag har läst men inte deltagit i diskussionerna dom senaste dagarna då det mestadels handlat om individerna istället för hela laget som enhet. För låg nivå för min del iaf och det menar jag absolut inte som en översittare utan jag finner det bara inte stimulerande helt enkelt. Sedan har vi det enorma världsproblemet nu med att forumet är stängt i 150 minuter under matchdagar. Att vissa skribenter (and I use the term skribent mildly here) ska gå runt redaktionen och moderatorerna för att skriva till centralen är ju komik på en kopiöst hög nivå. Har man verkligen inget bättre för sig? Skäms ni inte? Det är såna som ni som har jagat bort såna som cameroonians och Gabriel med er oerhört låga och barnsliga nivå. "Det här har bara börjat" skriver han likt en anarkist som tar täten i ett krig. Likes till dessa inlägg kommer upp i skyhöga siffror pga maränger från grannforumet som själva inte har något liv heller och vill inget hellre än att gå in här med popcorn i handen under våra matcher för att beskåda våra inbördeskrig och med paraply i handen avnjuta hagelskurarna härinne i form av könsord mot våra egna spelare vid felpassar och målsump. Vi har inte ens så många läsare här längre liksom. Snart blir det att endast diskutera med dom jag gillar och handplockat själv via PM för min del alltså, bud på det nästan. Och jag som precis gjort comeback vid årsskiftet.. från startelvan/bänken och raka vägen ner i isbadet för min del ifall det ska fortsätta såhär härinne.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2017-02-02 23:10
Tråkigt om den här diskussionen kommer tolkas som angrepp på mod o red allmänna arbetet. Det ska förhoppningsvis gå att diskturea utan att ta det personligt. Moderatorerna har fått mycket beröm för sitt arbete på sistone o med all rätt. De gör en kanon insats här o är uppskattade !
Men det innebär inte att alla, varenda en, behöver hålla med precis alla deras beslut. Det här forumet liknas en ideell förening. Det finns enormt många såna föreningar i Sverige och de är en viktig del i den demokratska grunden. Ta det som en positiv sak att vi kan diskuetra, även om det är jobbigt.

Glöm inte att det här forumet också har en social roll med gemenskap, inte bara rent av informativ. Les Rambles är ett socialt forum och det är också det som är kul.
Annons: