/spanien/barcelona/forum/1147.aspx/spanien/barcelona/forum/1147.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Davids3
2017-02-06 01:34
@Iniesta70.:


Du editerade efter 6 min, betyder det att du först gick tillbaka till sängs, sen gick upp igen för att editera? Inte konstigt att du gillar Ter Stegen när du tar större riskera än honom :D Godnatt!
Barcelona El FenómenoR9
2017-02-06 01:12
Soko Du kan inte mena allvar att Neymar var en bättre spelare för 2-3 år sedan!? Just nu är Neymar och Hazard dom som är närmast Messi i kvalite. Om 2-3år kommer båda ha en stor chans att vinna de där skämt priset. Får vi chansen så byt Courtois mot Stegen utan o blinka. Ter Stegen lura mig om hans kvalite, men jag syna honom när han inte tog frisparken mot city. Visca Barca
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70.
2017-02-06 00:55
Kröjjf Hmm.. Efter läggdags då minsann ska man bli tvungen att smyga ut ur sovrummets mysiga atmosfär för att med hjälp av gatuskenet ta en ung tysk keeper i försvar. Skulle min bättre hälft vakna upp o se mig sittandes plitandes på paddan i en vrå där jag inte hör hemma denna tid på dygnet så skulle hennes första vilda gissning vara att jag hänger på ett chattrum med nån ung tyska och inte den logiska förklaringen att jag står upp för en ung tysk idrottsman som råkar vakta målet i mitt favoritlag. Nåja nu börjar jag sväva iväg från själva frågan likt valfri politiker i vårt avlånga land. Hade det varit en tysk landslagsmålvakt under åttiotalet hade jag utan tvekan sagt: "Hang him high" men eftersom jag har mognat så har jag lagt mina fördomar bakom mig gentemot tyska fotbollsspelare på äldre dar . Vad har jag då att komma med som skulle kunna tala för keepern, tja, först o främst så tycker jag att han har börjat att se väldigt stabil ut. Släpper nästan aldrig returer, trygg i luften(oftast). Tycker han har spottat upp sig med risktagandet efter en svajig period i början. Han har börjat visa upp sina reflexer och att han faktiskt kan kasta sig både till höger o vänster. Sen håller jag med om drällandet o pausandet med bollen, men där kan jag göra det enkelt för mig , jag pekar fingret på Lucho, det får han ta på sig:) Men visst håller TerStegen klass och visst börjar han växa i kläderna som en förste målvakt. Och visst tycker nog jag att det verkar som försvararna lita fullt ut på grabben. Dom passar han iallafall i tid o otid. Sen får jag skylla mig själv som kastade ett förbannat getöga på forumet efter läggdags och eftersom Kröjjf har gjort det till en vana(ovana) att posta välskrivna, välformulerad inlägg när John Blund redan knackat mig på axeln( ja, jag gav dig ett tumavtryck pga det och pga att du har en poäng i bollinnehavandet) . Men om jag blir tagen på bar gärning med paddan på fel plats vid fel tidpunkt av fel person här hemma så kommer det fingret att pekas på dig Kröjjf:) Nu smyger jag tillbaka o lägger mig. Godnatt! Edit: Summan blir att jag tror på grabben och byter inte bort han mot nån annan. Inte än iallafall....
Barcelona Soko
2017-02-06 00:04
@MessiLionel:

Neymar kommer tyvärr aldrig att vinna Guldbollen med sin strandfotboll. Det kan vara attraktivt för publiken men inte räcker längre än så. Han var en bättre spelare för 2-3 år sedan än idag och han kommer att ha det tuffare framöver då han har blivit mycket genomläst att försvararna vet hur de ska stoppa honom, vilket många också lyckats med.
Barcelona Kröjjf
2017-02-05 23:36
@El Pistolero #9:
"Massvis med fina räddningar" måste väl betyda att Eibar hade massor av skott på mål? Sex sammanlagt kan tyckas många mot Barca, men massor? Och krävde verkligen samtliga dessa försök till mål, "fina räddningar" av ter Stegen? Svårt att tro för att vara riktigt ärlig, men det kanske är en subjektiv bedömningsfråga utan rätt eller fel? Själv har jag inte sett den storhet hos ter Stegen, som många tycks tro komma med åldern. Andreas Isaksson värvade av Juventus i unga år som jättetalang. Men inte kan man väl med bästa vilja i världen påstå, att svensken blev en världsmålvakt i takt med tiden och antal ljus som han blåste ut på sin födelsedagstårta? Och inte heller har jag sett någon räddning av ter Stegen i de senaste matcherna, som tveklöst varit någonting utöver det vanliga på den nivå han befinner sig, i egenskap att föräras vara självaste FC Barcelonas ordinarie målvakt. "Fina räddningar", borde väl vara närmast vara ett minimumkrav i den aktuella kontexten inklusive löneanspråk och liknande? Får en känsla av att ter Stegen med sina mindre bra insatser, själv bidragit till att han lovordas av några nu när han börjat slänga sig och fångar bollen (ofta efter relativt annonserade låga långskott med fri sikt). Detta eftersom det sticker ut i förhållande till hur han agerade tidigare under säsongen. Men jag tycker själv inte ter Stegen satts på prov så till den grad, att det funnits anledning att höja på båda ögonbrynen och påstå att han "räddat oss". Fast fullt berättigat är att fråga sig vem jag skulle vill se i hans ställe (därmed inte sagt att jag ser på ter Stegen som en "usel" målvakt). "General de Gaulle" i Chelsea, hade ju inte varit helt fel som sista utpost i FC Barcelona. Thibaut Courtois som dubbelgångaren heter i verkligheten, är drygt en vecka yngre än ter Stegen och redan en världsmålvakt. Vilket han för övrigt utvecklades till under låneperioden i Atlético Madrid. Men han kostar skjortan kanske någon invänder. Det gjorde Neymar och Luis Suárez också och en målvakt är väl inte mindre värd? Jo, i pengar räknat. Men det talar väl snarare för än emot en sådan långsiktig affär, i så fall? Eller är det möjligtvis så att staben i Chelsea från skillnad till mig redan sett storheten i ter Stegen och gladeligen skulle gå med på ett byte rakt av, utan någon övergångssumma? Personligen så tror jag inte inte det. Men hoppas kan man ju alltid göra. I övrigt kan man konstatera att ter Stegen i hög grad bidrar till vinst vad gäller bollinnehav. Jag har skrivit det förut och skriver det igen: Hur kan han undgå att få gula kort för maskning? "Förmodligen" därför att spelet är igång, trots att han få vem som helst att tro något annat. Men om det verkar vi ju vara nästintill rörande överens.
Barcelona MessiLionel
2017-02-05 23:25
Dybala är helt fantastisk, köper Real honom så är det så jäkla synd. Alla vet innerst inne att han är Barca fan, han som sade i Palermo att han kunde simma över Atlanten för att komma till Barca. Jag ser han o Neymar som framtida ballon D or vinnare precis som många tränare i världen gör, Ancelotti tex.
Barcelona neymar JR
2017-02-05 22:56
Dybala är ung och formbar en offensiv mittfältsroll är inte alls omöjligt i Barcelona men fortfarande inte vad vi behöver dock. Men för riktigt bra spelare så finns det alltid plats speciellt med en sån ung spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-02-05 22:50
Hur är det med Pique? bytes han ut pga skadan i vadet eller för att han riskerade andra gult ?
Är Iniesta och Busquets tillbaka i träning?

PS. Har någon av Barcas fan här åkt bil till Olympiastadion i Berlin? vore tacksam om någon i så fall svarar gällande parkeringsplatser där. Ska den 18 februari se Hertha mot Bayern.
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-05 22:29
Chiellini måste vara en av dom bästa mittbackar jag sett.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2017-02-05 22:27
Gillar att domaren Rizzoli tillåter mycket. Det blir en så härlig intensiv match hela tiden.
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-05 21:40
Vi behöver en kreativ mittfältare och en högerback men Dybala ska köpas? Hans bästa position är tagen av Messi också. No thanks.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-05 21:26
[QUOTE=Jombi]Inte riktigt. Snarare så skulle han ha fått en hel del speltid hos oss i.o.m. att brassen kan spela på samtliga positioner, dessutom så är Messi
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2017-02-05 21:02
MessiLionel

Sjukt duktig men vart skulle han få plats hos oss?

Dybala till Madrid skulle göra så ont han ska spela med Messi det får vi lösa...Sälj allt dökött haha.
Barcelona MessiLionel
2017-02-05 20:58
Dybala, fyfan vilken spelare.
Barcelona Barca4life98
2017-02-05 20:42
Det är ingen garanti att Jesus skulle lyckas här bara för att han startat bra i City. Oftast så brukar våra nyförvärv vara lite försiktiga och söka Messi lite för mycket. Man vill helst inte göra fel liksom. Jesus kommer bli en stor spelare men tror inte att han hade fått rätt utveckling hos oss. Han behöver spela hela tiden och jag tror att han kommer få spela 80% av matcherna i City, på kanten eller som striker.
Postat via SvenskaFans-appen
Jombi
2017-02-05 19:45
@El Pistolero #9:


Inte riktigt. Snarare så skulle han ha fått en hel del speltid hos oss i.o.m. att brassen kan spela på samtliga positioner, dessutom så är Messi & Suárez snart 30 år gamla. Och eftersom att Gabriel Jesus gör ett enormt hemjobb, till skillnad från Messi, så hade vi säkert kunnat sätta argentinaren bakom Suárez, Gabriel Jesus och Neymar i vissa matchen.
Jombi
2017-02-05 19:42
@neymar JR:


Förutom Steven Gerrard, vilka profiler har gått ut och hävdat att Joe Cole skulle vara lika bra som Messi?
Barcelona Barcelona y Ars
2017-02-05 19:27
@neymar JR:
För att inte tala om Robinho och Robben jämförelserna som var aktuella för ett antal år sedan.
Barcelona neymar JR
2017-02-05 17:28
Ja ett tag var j Cole lika stor talang som Messi... Jävla hype liga
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-05 17:07
Roberto Martinez (ex-Everton coach) "Hazard reminds me of Messi. Not many players can take defenders where you want to take them." [sky] Premier League hype alert.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-02-05 17:00
Hade hellre sett Rashford hos oss än Gabriel, som Suarez avlösare.
Barcelona A good coach is everything!
2017-02-05 16:42
Grejen vet man om att man får lira om man presterar så väljer nog dem flesta talanger Barca före andra lag.. Men grejen är att vi alla vet att Jesus aldrig hade fått spela i förmån för exempelvis Ney/Suarez. Även om dem underprestera. Å så ska det inte vara!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2017-02-05 16:35
Ingen vettig spelare utan storhetsvansinne kommer komma till vårt anfall. Vem vill ha rejält med begränsad speltid och en karriärspaus?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2017-02-05 16:32
Amo.38 Helt sjukt att låta Sterling lira match efter match och bänka klass spelare samt ta ut klass spelare i förmån för han. Fattar inte verkligen inte !! Det bytet kunde mycket väl kostat City poäng. Jesus rädda Pep!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2017-02-05 16:27
@jefecito:

Tåget har tyvärr gått, vi missade vår chans. Om ett par år kommer han att kosta mer än en miljard.
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-05 16:26
[QUOTE=Meneysuarez91011]Tänka sig att Jesus nästan var klar för oss.. vad gick fel egentligen när killen väljer City? [/QUOTE] Enkelt. Vill utvecklas o inte nöta bänk i Barça. Därför nobba han oss, o det med all rätt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Culés
2017-02-05 16:22
Gabriel Jesus var aldrig nära på att komma till oss va? Hade hellre sett honom än Paco i Barca. Med tanke på ålder och spelsätt och kanske förhållanden till andra spelare i laget, tänker speciellt på Neymar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Meneysuarez91011
2017-02-05 16:22
Tänka sig att Jesus nästan var klar för oss.. vad gick fel egentligen när killen väljer City?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
2017-02-05 16:15
Han tror PL är La Liga och att han spelar hemma mot Granada.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2017-02-05 16:09
Pep alltså seriöst va gör han? Hur tar man ut De Bruyne och låter sterling vara kvar. Varför gör han det?? man märkte direkt att Swansea blev starkare av detta.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: