/spanien/barcelona/forum/1143.aspx/spanien/barcelona/forum/1143.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Ribohn Fan
2017-02-08 00:30
El Pistolen

Jag tror faktiskt med dagens startelva, hade vi förlorat om vi hade försökt föra matchen, med ett gammalt hederligt 4-3-3 spel.
Tyvärr vi har inte tillräckligt bra spelare idag.
Barcelona CarlesPuyol5
2017-02-08 00:29
Slutprovocerat för din del.

/mod.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2017-02-08 00:27
Kröjjf

Gör mig själv till åtlöje? Inga kommentarer. För om jag skriver nåt, då är det jag som ska sluta beefa eller då är allting mitt fel. Återigen, saker tar väldigt hårt på dig, antar att du är känslig. Låt mig då inte läxa upp dig som jag gjorde för några år sen. Har du några vidare synpunkter så ta det via PM.

Sov gott.
Barcelona Barcelonistas
2017-02-08 00:27
Kröjjf - du hade rätt angående Luchos Barca laget spelar alldeles för dåligt. Jag tycker dock vi spelade bra stundtals bra under trippel året framför allt under våren. Jag kunde se lagets stora potential, för när laget ville spela bra så gjorde man grymma matcher. Men efter 3 år nu så förväntade jag mig ett mer utvecklat spel från Luchos Barca. Men istället ser det ut som att laget går åt helt fel riktning. Jag hade dock rätt angående Rakitic han är för usel för att vara ordinarie i Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2017-02-08 00:27
Rambla, Lion24 och ni andra som gråter en skvätt inombords över vårt bedrövliga spel och vår värdelösa tränare, jag känner precis som ni och har gjort det väldigt länge nu. Men ni kan väl inte vara förvånade fortfarande efter 150 matcher under Luchos styre? Det har ju inte sett riktigt bra ut i en enda av dom matcherna vågar jag påstå. Nej, inte ens "den där fantastiska våren". Den kanske såg spektakulär ut i omvärldens ögon och från motståndarfansens synvinkel men vi som följt Barca dag ut och dag in genom detta och förra decenniet vet att där funnits cracks in the wall som våra tre sydamerikaner så vackert spacklade över med sitt mästerliga spel på sista tredjedelen. resterande 8 positioner har knappt gått att känna igen under Lucho och såhär 3 år in i målandet och snickrandet ser jag fortfarande inget drömkåk. Efter att Neymarskandalen som ledde till Rosells avgång och Bartomeus intåg så har hela vår klubb varit den där rosen i Skönheten och Odjuret som sakta tynar bort dag för dag. Värderingar spolas ner i toaletten, Messi och Iniesta och Busquets och Piquè blir äldre för var dag och klubben drivs mer som ett företag än "Mès que un club" och vår fotbollsideologi anammas knappt av våra egna fans längre, än mindre vår "president" och vår sittande tränare. Så min fråga är varför ni fortfarande är så förvånade att ni låter er påverkas så djupt? Jag bär på min sorg som en säck med tegelstenar runt axeln. Den tynger mig varje dag men jag håller det inom mig och reflekterar inåt numera. Just för att jag slutat att förvånas och slutat att hoppas. Det enda sättet det här kan bli remotely better är med en ny styrelse och en ny tränare, i synnerhet det förstnämnda och i almännhet den senare nämnda. Tills detta händer så försöker jag fokusera på dom små, små guldkornen jag hittar i dyngan av varenda match vi spelar. Och det gjorde jag ikväll också. Jag noterar Cillessen och Gomes tex. Eller så gör jag mig lustig över Bartomeus fula nylle. Oavsett vad så tar jag detta Barca med en klackspark och klagar på det med en glimt i ögat. Jag har inte klagat på allvar ända sedan Bartomeu blev "omvald" till president. Rosen håller på att tyna bort och bladen försvinner en och en för varje vecka. Men hoppet om klubbens framtid finns alltid där vid horisonten om man kisar riktigt hårt :) Ta detta Barca för vad det är och investera inte mer känslor i det än så, för hälsans bästa. Bättre tider kommer en vacker dag ty fotbollen går i cykler and we all know this.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-02-08 00:23
El Pistolero

MSN har byggt Luchos CV för en långt tid framöver. Lucho kommer att få ett guldvärt kontrakt i PSG eller någon engelsk lag.
Redaktionen
2017-02-08 00:22
Detta är sista gången vi nämner detta: frågor om modereringen tas via PM! Fortsättningsvis kommer en spärr at delas ut till det modelejon som envisas med att kampanja på forumet om detta.

/mod.
Barcelona Lion24
2017-02-08 00:21
Vi gjorde en bedrövlig insats, vi har spelar riktigt dåligt hela säsongen och har enorma problem men det jag får läsa här inne handlar återigen om forumet. Speciellt från två skribenter, vi har förstått och hört eran ilska. Ni behöver inte upprepa det hela tiden efter varje match. Jag lovar och svär, ni två gör ingen nytta när ni kommer in och tjatar om stängt/öppet forum hela tiden. Ha tålamod och acceptera situationen, vi kommer att hålla forumet öppet inom en snar framtid, fram till dess, ha tålamod. Har ni synpunkter, kontakta centralredaktionen och Uppdrag Granskning och be dom att återkomma till mig. Fokusera och prata om fotboll nu.
Barcelona Soko
2017-02-08 00:21
Har man inte sagt att inga spelare ska missa en final om man inte får grovt rött ? Nu är det så att Suarez och Roberto fick lindriga röda.
Hur som helst läge för Messi att gå tillbaka till sin gamla position.
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-08 00:19
Ribohn Fan Ett Atletico som inte kunde föra spelet o blir utspelade av Alaves dominerar alltså oss på Camp Nou i stora delar. Det är skandalöst. Jag har kritiserat Lucho i över ett år här o fått massvis med skit o jag upprepar mig, Lucho är inte en tillräckligt bra tränare för en klubb som Barça, det är fakta nu. Visst titlar är viktigt men det viktigaste för speciellt culés (eller flesta av oss) är att få se vacker fotboll, vår fotboll - dominerar bollen på moståndarens halva, presspel, trianglar, väggspel för att öppna upp. Sånt ser vi mer i Napoli och Sevilla numera, varför? För att de har bra tränare! Deprimerande...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjf
2017-02-08 00:14
Lion24

Jag antar att ditt bittra inlägg delvis är riktat till mig, trots att jag själv kritiserade "Lucho" långt innan du började göra så på allvar, eftersom jag tycker att han i allra högsta grad är ansvarig för att Barcelona alltmer ser ut som ett lag bland många andra. Men därifrån till att vara så kategorisk att man hävdar att "allt" som sker på plan som det finns anledning att ifrågasätta är hans fel, är steget relativt långt. Jag har i alla fall inte förlöjligat dig "som vissa". Att du gör dig själv till åtlöje, är ditt eget fel.
Barcelona Reymar
2017-02-08 00:11
Ja var är ni som har skrikit efter att peta Neymar för Arda? Vi är helt bedrövliga offensivt utan Ney, visst blixtrar Messi till och avgör men vi hade ingen som droppar ner och gör sin gubbe likt Neymar och därför blev vår offensiv lidande.

Har sagt det förr Roberto som högerback är vår svagaste länk, han är alltså varnad och går in med dobbarna före(!) hoppas verkligen han blir utfryst (likt Mathieu efter city matchen) för han kunde verkligen kostat oss idag.

Måste ändå kännas bitter för Real supportrarna som var vakna bara för att se Barca gå mot ännu en titel. Att dom sedan klagar på domaren är ju skrattretande. Var det inte Atletico som fick med sig ett felaktigt mål i den första matchen när Suarez blir neddragen? Var det inte Atletico som fick en gratis straff?

Suarez blir utvisad efter två tacklingar, den ena en tackling på mittplan som inte stoppade en kontring eller var aggressivt men han får ändå en varning. Den andra situationen var knappast avsiktlig eller våldsam men domaren tyckte annat. Å andra sidan går Filipe luiz och tacklar Messi bakifrån med dobbarna högt mot smalbenet med intention att skada men får bara gult. Värt att notera är att det är samma domare från fjolårets Cupfinal för er som minns den matchen.

Vad häller Mod på med? Forumet var ju öppet senast och då var det en ganska bra ton härinne. Eller är forumet öppet varannan match? Ni kan väl åtminstone öppna upp forumet under halvtidsvilan.
Barcelona Meneysuarez91011
2017-02-08 00:10
Tycker alla ni som fortfarande gnäller om stängt forum kan ta och skapa ett eget forum. Ni verkar inte ha gjort ett försök att ens prata med admin angående om att vara forumvakt. PMa admins och ta tag i problemet istället för att förstöra forumet med era kommentarer angående detta. Jag börjar bli riktigt trött på att läsa samma sak 100 gånger efter matcherna, och jag vet att jag är långt ifrån ensam om att tycka att detta börjar bli jävligt tröttsamt. Så jävla svårt är det inte att ni tar eget ansvar och är forumvakter. Vet inte hur många gånger Admin varit på er om detta. Nog om det. Griezmann är verkligen ful i sättet, slänger sig in farligt i allt och tycker inte alls han är bra nog att förtjäna hypen kring honom? Iallafall inte vad jag sett sen efter EM finalen. Riktigt överhypad spelare i mina ögon just nu. Blev riktigt rädd där i slutet när messi låg ner, såg faktiskt ut som att han vred benet? Men han fortsatte spela, men hjärtat satt i halsgropen, tänk ett barca utan messi just nu, mår dålig utav bara tanken.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-08 00:08
[QUOTE=Rambla~]El Pistolero Det där är faktiskt bra utdelning, över förväntan som det känns i dagsläget. Lucho har inte varit kapabel att vidareutveckla det här laget utan snarare tvärtom, det går snarare åt andra hållet. [/QUOTE] Men hade ledningen fått bestämma så hade dom gett Lucho 10 års kontrakt. Det är det läskiga...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CarlesPuyol5
2017-02-08 00:04
Soko Jag har inga problem med att du kommenterar händelser under matchen, snarare tvärtom så är det bra för de som inte ser matchen och vill kolla i sin mobil under matchen osv. Fortsätt gärna med det du gör.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-02-08 00:01
@CarlesPuyol5:

Det är såna som han som ser till att stänga forum. Medan jag kommenterar matcherna och hjälper folk som inte har möjlighet att se matchen så är han som är besatt av mig och går till personangrepp. Mod ser det hela tiden genom fingrarna. Mod som är månader om reglerna !
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-02-07 23:58
@CarlesPuyol5:


Ärligt talat. Du var också inne i forumet när han kommenterade i 90 min samma match som vi alla tittade på och du har mage att försvara honom.

Sanslöst.

Go natt. Pma mig så jag kan läsa din svar för vem vet Soko kanske börjar titta på kvällens match och fylls upp hela forumet. Då blir svårt att leta efter ditt svar.

Snälla, vi lägger ner och säger go natt på det.
Barcelona Standar___
2017-02-07 23:57
Verkar vara i numerärt underläge här just nu men tycker moderatorerna gör rätt som stänger ner forumet. Tänkte gå in och läsa när det har gått lite tid efter slutsignal om någon hade en djupare analys än att lucho är sämst någonsin och att Roberto kan dra åt helvette.

Så kör på tills folk fattar att det är sånt som fått forumet att stängas ner från början.
Barcelona Kröjjf
2017-02-07 23:57
Har man glömt det man ville skriva av sig under pågående match, kan det ju inte vara speciellt minnesvärt. En medlem hann sätta ribban, den var låg men "hen" rev. Att följa en match via forumet, är ungefär lika givande som att se en längdhoppstävling med idel övertramp. Och hur roligt kan det vara för den som tvingas hålla i "krattan", till ingen nytta?
Barcelona CarlesPuyol5
2017-02-07 23:54
Freeyourmind Nej, det är det du vill. Soko och andra får tycka som de vill. Vem är du att kalla folk för clowner, skitungar osv? Sanslöst.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Tridente
2017-02-07 23:53
@Barclasico:


Hade varit bättre att starta ett nytt forum med ny webbsida så vi som vill ha det som förr kan få skriva.
Barcelona Lion24
2017-02-07 23:52
Det har gått så långt att jag knappt kan titta på en Barça match. Jag tittar på Barça för att jag är en FC Barcelona supporter. Hade jag däremot varit en neutral åskådare och velat njuta av en fotbollsmatch så hade Barça varit långt ner på min lista. Jag vet helt ärligt inte vad jag ska säga. Just nu är jag helt tom, vissa kanske säger "sluta vara så negativ vi ska spela final" men jag vill ha mer än så. Jag känner inte igen min klubb. När vi möter ett bra lag så kan vi knappt slå fem passningar i laget. Spelarna älskar inte längre bollen, dom njuter inte av den. Förut var bollen en andra fru för spelarna, dom ville inte ge bort bollen, bollen var alltid en lösning. I dagens Barça är bollen ett problem, förutom när MSN har bollen.

Jag vet inte vad jag ska säga mer. Jag är tom fast ändå inte. Jag kan rabbla upp alla fel och problem som finns men jag kan inte, jag vet inte varför. Har jag gett upp? För mig är detta helt oacceptabelt, hur många titlar vi än vinner, om vi ens gör det. Två saker trodde jag aldrig skulle ske i vårat lag. Den ena är att en mittfältarens största problem i FC Barcelona är att kunna slå en passning, den andra är att det skulle ske en sån extrem omgruppering inom truppen där MSN är för sig själva och resten är resten. Jag har alltid förknippat omklädningsrummet i Barça som harmonisk och spelarna som en enhet. Utan att veta vad som sker inne i omklädningsrummet så känner jag att det nu blivit två enheter.

"Allt är Luchos fel". När jag skrivit detta försöker vissa förlöjliga mig och mena att en tränare ibland måste anpassa sig till spelarna han förfogar över och bla bla bla. Efter alla dessa år som supporter för den här klubben, har man inte sett och fattat att det är en tränare som lägger standarden över en grupp spelare? Har vissa inte fattat att ett lag A L L T I D speglar sin tränare? På alla möjliga vis, allt från professionalism, beteende och taktik, och mycket mycket mer. Här skrattar och förlöjliga vissa skribenter åt det. Jag kan och vill gå jävligt hårt mot er, som jag vill mot Lucho men jag har ingen känsla för det, på samma sätt som jag inte känner något speciellt för det här laget längre. Jag njuter inte längre, 85 minuter åt matchen går ut på att sucka, sucka och sucka. Förresten, ber om ursäkt för eventuell stavfel, har köpt en sån smartphone och sålt min själ, precis som det här laget och klubben har gjort.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-02-07 23:51
@CarlesPuyol5:
Nej, forumet var gärna var stängd under matchen för min del så vi bara slipper läsa Soko kommentera varje inkast och pass under matcherna. Vad vi vill är att forumet öppnas direkt så man kan vädra sina tankar. Men vad spelar det för roll när Barca spelar som de gör.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-02-07 23:50
Soko

Att du ens orkar ta i ord. Skäms du inte ens?


Sist forumet var öppet så clownade du dig som den lilla skitunge du är..
Du kommenterade hela matchen som om du tog fel medicin. Sen har du mage att kräva att forumet ska vara öppet.

Jag blir så arg när jag läser ditt inlägg. Alla här inne vet vad jag pratar om.

Snälla lägg ner. Du kan inte gråta en hel vecka sen bete dig så som du gjorde.

Växt upp. Om det handlar om att du vill skaffa dig nya människor eller synas så finns det tusentals forum för sånt.

Allt jag säger är, igen. Att du inte kan säga jack shit hur forumet ska vara när du håller på så som du gjorde i helgen. Det är allting jag säger.
Barcelona CarlesPuyol5
2017-02-07 23:47
Skönt att alla insett var moderatorerna gör. Jag har påkallat det men hela tiden blivit trampad på. Det här kommer inte fortsätta länge till, ni kommer bli tvingade att vika er.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2017-02-07 23:46
Gomes var faktiskt bra idag, visade upp stora kvalitet gällande teknik och passningsspel. Med självförtroende så kan han visa upp sin kvalité lite högre upp på plan med.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-02-07 23:44
@Barclasico:

Klockrent sagt!
Mod borde också förstå att det som skrivs på forumet inte är riktad mot dem utan det skrivs om Barca som lag och spelarna som spelar flera tusen kilometer bort. Det som skrivs under matcherna är ju bara forum inlägg och inget som ska sparas i historieböckerna.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-02-07 23:42
Jag har accepterat att Forumet är stängt under matchen för hela forumets skull. Detta trots att man vill byta ord med forummedlemmarna här under matchen. Det är nog många som har bitit ihop och sagt ok. Vi testar det här och respekterar mod.

Men, snälla varför måste ni vänta en timma tills ni öppnar forumet. Var så nära att gå in i puertan bara för att se vad de tycker om detta värdelösa spel Barca visar men jag höll mig tillbaka.

Vilken skit match!
Alltså, det blir ju värre och värre för varje match. Ta bort Messi från startelvan och vi skulle ligga 12 plats i ligan, var ute ur cl och var ute ur copan.

Det gör ont att titta på Barca nuförtiden. Jag brukar vara kylig under matcher men idag var min puls uppe på samma nivå som när vi möte Juventus och då var det final.

Barca kan inte slå 4 passar på mitten. När blev det så här?
Barcelona Ribohn Fan
2017-02-07 23:41
Europa fotbollen är verkligen på dekis. Finns inte ett lag i Europa som imponerar. Idag är A.Madrid fruktansvärt dåliga. Länge sedan jag sett ett så energie löst och dåligt A.Madrid lag. Men det jävliga är att vi är sämre.
Barcelona CarlesPuyol5
2017-02-07 23:41
En fråga till mods: Förra matchen var forumet öppet och det var inga problem alls. Varför stänger ni matchen idag?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: