/spanien/barcelona/forum/1141.aspx/spanien/barcelona/forum/1141.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Thierry Henry
2017-06-15 11:50
@Iniesta.70:Vilka talanger ser du i dagens Barca som har potential då? Eller ska vi bara hysta in folk för sakens skull? Visst skall vi ge talanger chansen men om.dom vill in från start så får dom prestera direkt. Du glömmer att busquets kom in och prestera från dag 1. Han va aldrig en belastning när han spela. Spelare som Iniesta Xavi Puyol etc kom fram när Barca va mycket svagare på pappret överlag och det tog dom några säsonger att bli helt ordinarie.


Jag är väldigt nyfiken på vem mer än Busquets och kanske valdes som gått rätt in från b lag till en startelva i barca dom senaste 15 åren? Ungdomarna kan vs med som rotstionsspelsre men dom skall på intet sätt va tänkta som stöttepelare fören dom tydligt visar att dom duger till det. Hittills har ingen av dom visat tillfälligt när dom fått chansen..inte Rafinha inte S.Roberto, Inte Munir etc etc.

Nej sälj av dökött medelmåttor och floppar medan vi kan!

ut: Turan, Alcaser, Gomes, Vaermeleen, Tello, Munir, Mathieu

In: Semedo, Verratti, Seri, Dembele och Aduris

Med dessa har vi ett stabilt bollskickligt mittfält, och en anfallare i Dembele som kan rotera friskt med Msn samt en pålitlig målskytt i Aduriz som nu under ålderns höst säkert tyckt det vart skoj med cl spel som kan gå in och ersätta Suarez vid behov. Han hade säkert accepterar bänk nu när.hsn är 36 och säkert tyckt det vart ett äventyr att få spela cl. En turnering han aldrig spelat i!

Då hade vi haft allt. Vi hade köpt ersättare till xavi= Verratti och Iniesta= Seri samt haft spelare på bänken som hade kunnat komma in och förändra matchbilder= Dembele, Aduriz. Bara Semedo ser jag som en chansning. Hellre hade jag sett att vi gick efter Sidibe eller Aurier här. Båda mer beprövade och billigare. Men ledningen verkar ha snöat in sig på Semedo och Bellerin. Då hoppas jag på Semedo av det jag sett
Barcelona Katalano
2017-06-15 11:49
@Thierry Henry:


Det är möjligt att han kan anpassa sig till en sådan roll, men det är ju det jag tycker är fel- att köpa en spelare som måste anpassa sig för mycket till oss istället för att vara rätt spelartyp från början. Coutinho kan lika gärna misslyckas totalt med sin anpassning då han inte får utlopp för sådant som han gör bäst. Att spelaren begränsas istället för att utvecklas ytterligare. Seri som du nämner är ett mycket mer intressant alternativ för mig.
Barcelona Meneysuarez91011
2017-06-15 11:34
Jag vill absolut inte sälja Munir. Aldrig i livet. Kolla bara Sandro vi slängde iväg, succé i Malaga och nu klar för Atletico Madrid. Munir ska vara backup med Paco, så är det bara :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Meneysuarez91011
2017-06-15 11:34
Jag vill absolut inte sälja Munir. Aldrig i livet. Kolla bara Sandro vi slängde iväg, succé i Malaga och nu klar för Atletico Madrid. Munir ska vara backup med Paco, så är det bara :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2017-06-15 11:29
Verratti semedo deulofeu ca 155milj euro

Mathieu 5milj euro
Vermaelen 5milj euro
Tello 8milj euro
Douglas 0
Masip 0
Arda 30milj euro
Munir 15milj euro vid försäljning.

63milj euro om allt går i lås.

Totalt - ca 90milj euro..inte alls farligt..dock väldigt svårt att få igenom alla värvningar samt försäljningar.

Alternativa köp för ungefär samma summa tillsammans, Coutinho, seri, Douglas Costa, bellerin.

Coutinho 70milj euro, seri 25milj euro, costa 30milj euro, bellerin 40milj euro totalt 165milj euro och således ca 100milj back om allt skulle gå igenom.

Barcelona Thierry Henry
2017-06-15 11:29
@Katalano:Om Coutinho får.en roll längre ner i plan med andra uppgifter än dom han har i Liverpool så är jag 100% säker på att han anpassar dig till dom. Coutinho är utmärkt på just dom grejorna du nämner..att han dribblar etc har ju att göra med att han i Liverpool är anfallare och skall stå för kreativiteten. Coutinho hade vart ett utmärkt köp. Men än mer så hade Seri varit det. En Iniesta kopia
Barcelona Katalano
2017-06-15 10:48
@Kröjjff:
Precis, vi har Neymar och Messi som tar det största ansvaret kring kreativiteten och dribblingar i anfallsväg för Barca. Det blir fel att ha ytterligare en spelare bakom dessa som även denna spelar lika riskfyllt. Speciellt då det innebär att vi tappar bollar längre ner i planen när en mittfältare misslyckas med en aktion. Det är en sak att hita öppnande passningar och djupledsbollar, en annan att försöka sig på dribblingar. Just iniesta gör inte de mest fancy dribblingarna, han försöker sig sällan på 1 mot 1 utmaningar, istället så excellererar han i sin förmåga att vända bort sin gubbe antingen med boll eller i bollmottagningssekvensen. just denna förmåga anser jag att vi ska leta efter istället och där passningsspelet och rörelse utan boll är mycket viktigare än dribblingsförmågan.
Barcelona Kröjjff
2017-06-15 10:23
@Katalano:
Säg att jag ser det på samma sätt, d v s att det rör sig om flankmittfältare som är anfallsbenägna och tekniska spelare, vilka gärna utmanar en mot en. Men trots sin spetskompetens också gör sig skyldiga till misstag och förlorar boll i sin framfart. Ja, då är ju vare sig den ene eller andre något bra komplement till Neymar. Snarare då tvärtom. Ty i så fall låter det som ett recept, vilket riskerar resultera i "tårta på tårta".
Barcelona Iniesta.70
2017-06-15 10:10
@Gabriel:
Håller mig dig till 100%! Marknaden slår en dubbelknut på sig själv. Lägga ut miljardbelopp på att få in ett par nya grabbar i laget. Parodi. Glöm inte att de lirarna ska ha lön också, killarna måste ju ha mat för dagen. Då skriver vi nya klubb-vältar kontrakt med Mariah Carey primadonna klausuler för ett par år. Nej, i dessa dagar tycker jag personligen att egna talanger är ännu viktigare att värna om. För me, myself and I så går det tio Verrattis på en Sergi Roberto. Men, det är ju helt enkelt min åsikt. Tycker vi ska ta två steg tillbaka. Låt de andra lagen följa strömmen rakt ner över stupet. Nej, att köpa tre-fyra nya "cracks" för ett par miljarder och rakt in i elvan och samtidigt skickar talanger ut på lån eller till rea pris försäljning är inte min melodi. Jag skiter i att "hänga med i utvecklingen", att man är tvungen att köpa för att vinna. Fan, vårt lag vimlar av bra lirare. Låt Valverde UTVECKLA vissa lirare och UTVECKLA vårt spel. Handla hälsosamt o killar som VILL till Barca. Och snälla, kan vi i Barca sluta att slicka PSG's röv. Och...den här åsikten ÄR skriven i sten!
Barcelona Cule4life
2017-06-15 10:05
Köpte inte dortmund (surprise) Dahoud?
Barcelona Romelu Umtiti
2017-06-15 10:04
Så härlig bild, pirrar verkligen i pungen av tanken hur orealistiskt det än är.
Barcelona Iniesta.70
2017-06-15 09:35
Bollinnehavet

Youtube? Vafan, Youtube ljuger aldrig! Fråga bara Barcas scouter, sitter precis som du o jag, med en elefant öl i handen och klickar sig fram till nästa talang.

Ja, va kan gå fel? :)
Barcelona R85
2017-06-15 09:25
Han har lite av "barca dna"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona R85
2017-06-15 09:24
Nån som kanske skulle passa i iniestas plats , tar säkert ett tag tills han får startplats , tänkte på Mahmoud Dahoud i mönchengöbach
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2017-06-15 09:17
Någon som har koll på Yerry Mina? Jag kollade highlights på youtube (ja jag vet alla nackdelar med det) men blev inte så imponerad. Huvudspelet såg bra ut men utöver det så kändes det långsamt och klumpigt, men som sagt, det var youtube. Därför undrar jag om någon har sett honom mer än så?

Något annat som gör mig misstänksam är att han är från Palmeiras. Ni vet samma klubb som legendarerna Keirrison och Henrique kommer ifrån. Då känns det ännu mer suspekt att värva en för mig okänd spelare därifrån. Men skulle han komma till oss och det faktiskt visar sig att han är nyttig för oss så måste väl Mascherano få röra på sig. Jag älskar Mascherano men med tanke på lönen han har så hade det bästa för både honom och klubben varit om han stack vidare och få ett värdigt avslut på karriären.
Barcelona Nemesis 10
2017-06-15 08:58
Någon som hört något nytt angående Nelson Semedo? Hade verkligen velat se han i vårat lag istället för Bellerin.
Barcelona Cule4life
2017-06-15 08:49
Det finns fan inte många där ute som passar riktigt på Iniestas position. Alltså en central mittfältare som är offensivt lagd som är bra på dribbla passa och gå på genombryt. Dom jag kmr på är Thiago och Isco, kanske Renato Sanches som behöver bevisa lite först. Insigne är en skön typ men han är också lite av en ytter först och främst.
Barcelona Soko
2017-06-15 08:41
@Cule4life:
Reus som är mer på sjukhuset än på plan? Eller är det någon annan Rues?
Barcelona Katalano
2017-06-15 08:39
@Cule4life:


Reus liksom Coutinho gör sig bäst i ytterpositionen. Reus ännu mer så än Coutinho t o m där han för utnyttja sin snabbhet, kreativitet och förmåga 1 mot 1. Att sätta dessa spelare på mittfältet i just Barca blir att begränsa dessa spelare då det inte tolereras så många misstag och tappade bollar. Av denna anledning anser jag inte att dessa passar in i profilen riktigt. Det vore slöseri på deras talang och an skulle inte få ut det man förväntar sig av dem. Så ser jag på det.
Barcelona Cule4life
2017-06-15 07:31
Vf inte värva Rues som offensiv mittfältare som kan växla med Iniest? . Inte allt för dyr bör han vara. Riktigt bra spelare men lite skadebenägen. Vettefan.
Barcelona Barclasico
2017-06-15 07:21
Barça could have an agreement with Palmeiras for Yerry Mina for 9M euros. He could join after the Copa Libertadores in December. [Mundo Deportivo]

Vad tycker ni?
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-06-15 01:28
På bilderna ser det ut som att veratti och agenten firar... Messi åkte till Ibiza med familj och Fabregas/Suarez familjer så att han gör en avstickare för att äta middag med veratti är verkligen skumt. Pastore är the connector ;).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-06-15 01:26
Här är även en bild för ca 30min som Verrattis agent precis la upp. Översatt till "Only one thing"...
Barcelona Thierry Henry
2017-06-15 01:10
@Alvés - Por Que?:Eeeh pastor och Messi lär väll känna varandra. Likaså Verrstti och Pastore. Om alla är där tillsammans så är det inte så konstigt att dom träffas och har middag.
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-06-15 00:53
Alltså om det här stämmer är det helt sjukt.. Messi har börjat agera sportchef hahaha

Enligt uppgifter ska messi ha middag med Veratti och Pastore just nu i Ibiza.
Barcelona Bollinnehavet
2017-06-15 00:29
@papillon:


Öh jo. Det var ju just det jag tänkte på.

Blaugrana91 skrev:
"Men kanske han har varit så pass storsint att han lagt det bakom sig och nu som sagt inte har något emot att arbeta för klubben."

Jag svarade:
"Men din andra mening där tror jag du kan vara helt rätt ute med."

Var det för avancerat?
Barcelona Blaugrana91
2017-06-14 23:25
[QUOTE=Reymar]Blaugrana91 När vissa gillar ditt "oliktänkande" tar jag och dom flesta härinne det som provokation. [/QUOTE] Tråkigt att höra, men det struntar jag fullständigt i kan jag säga. Jag säger vad jag tycker och det är min åsikt, säger det knappast för att provocera. Om du sedan blir provocerad för att tycker olikt än dig så är det ditt problem... För övrigt har du alltid en dålig attityd mot mig och jag diskuterar inte med personer som inte kan argumentera utan att samtidigt vara otrevliga, finns flera här som absolut inte håller med mig men som trots det kan föra en diskussion på hög nivå, det verkar du inte kunna. Så tills dess har jag inget mer att säga till dig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 100% AntiMadridista
2017-06-14 23:21
[QUOTE=FCB- Culé master ]Hade föredragit USA vid nån skön strand i Miami istället, hehe. [/QUOTE] Åk till Ibiza, du kommer inte ångra..
Postat via SvenskaFans-appen
FCB- Culé master
2017-06-14 23:19
@Soko:


Hade föredragit USA vid nån skön strand i Miami istället, hehe.
Barcelona Blaugrana91
2017-06-14 23:18
Verratti will meet with his agent Donato Di Campli in Ibiza today to discuss the necessary steps to becoming a Barça player. [md] Där har vi anledningen, MD har även publicerat en bild när agenten anländer.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: