/spanien/barcelona/forum/114.aspx/spanien/barcelona/forum/114.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Davids3
2017-08-29 17:38
Redan innan Dembele blev klar så lovade Umtiti att hjälpa honom och även få sova hemma hos honom om det skulle behövas.
De är bra vänner och det är riktigt positivt för harmonin i laget!
Barcelona Zyzz
2017-08-29 17:37
2 dagar kvar av transferfönstret. Verkar inte bli någon mer värvning och då är vi rökta den här säsongen! Sämsta ledningen någonsin.
Barcelona DM1982
2017-08-29 16:44
Ser att Aftonbladet kallar Dembeles presentation det pinsammaste någonsin. Antar att de syftar på när han kickar med bollen. Frågan är väl mer om de någonsin kommer sluta klanka ner på Barça och precis allt de gör. Undrar om inte rubriksättaren hejar på Liverpool? Lite bitter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Talangfabriken
2017-08-29 16:43
Många rykten ang Cou nu. Ena dagen är Pool öppna för att förhandla och det är bara "detaljer" kvar, nästa dag (läs idag tisdag) vill dom inte förhandla. Och Barca har erbjudit ett stort överpris. Släpp honom, det är inte värt att lägga €150 milj eller mer. Jag förstår inte varför ledningen kört fast så på just honom. Det finns fler spelare. Inte värt att spränga banken för Cou tycker jag. Men det är väl politik, ledningen vill visa att dom inte är helt värdelösa genom att plocka in en till "crack" efter Dembele.
Barcelona Blaugrana91
2017-08-29 16:36
Dembele följer ju i princip hela laget på Instagram, men han började nu även följa Coutinho av någon anledning? Behöver ju inte betyda något iof.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Fuerza
2017-08-29 15:23
@Alvés - Por Que?:


Vore fantastiskt att bli av med samtliga. Rafinha är den enda som gärna får stanna kvar. Säljer vi 5 av 6 så vore det oerhört glädjande. Hade varit mer tillfredsställande än alla transferköp i klubbens historia (exklusive Ronaldinho).
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2017-08-29 15:18
@Suarez9:La 2 deff mittar bara för att det är tyvärr dom bästa vi har i dagens trupp. Och att dom pressar och krigar hem istället för leo. Ge bollen till messi så får han trolla lite eller leverera djupledare till trion där uppe. Messi har tyvärr slutat löpa i djupled. Han vill komma ner i banan och operera därifrån.
Barcelona Suarez9
2017-08-29 14:57
@Josep "Pep" Guardiola Sala:Sorry men kan verkligen inte förstå tanken med den uppställning. Messi bör absolut inte gå ner på mittfältet som utgångsposition då han kommer bli tvungen att agera försvarare för ofta. När det kommer till två defensiva mittfältare har jag redan sagt min åsikt. En fel balans utan dess like. Speciellt om du har Messi i en nr. 10 roll.

Så nej, alla hade inte skitit på sig. Jag säger fortfarande att har du Pique så behöver du tre defensiva mittfältare och även då kommer han lyckas hamna för långt ner så alla anfallare kan få iväg ett skott. Förresten så vill jag aldrig se Barca spela med två defensiva mittfältare.
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2017-08-29 14:49
Coutinho är inte värd 1,5. ALDRIG!

lägg dom pengar på Hazard istället.

tänk er

Haz - Suarez - Dembo
Leo
Busi - Rakitic
Alba - Umtiti - Pique - Semedo
Stegen

Varenda lag vi skulle möta hade skitit på sig. Men så smarta är inte ledningen tyvärr. Dom har låst in sig på Coutinho och sopan Di maria.
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-08-29 14:40
Det är inte tillåtet att diskutera spärrar eller moderering i forumet. Frågor angående detta tas med moderatorerna genom pm. Spärr 24 timmar/mod
Barcelona Bosketts
2017-08-29 14:33
JUSSI BJÖRLING I mina ögon är Liverpool ett lag strax under topplagen, likt Sevilla eller Monaco. Men bortser man från det sportsliga så är det rent historiskt och kulturellt en toppklubb. Betydligt mer så än nyrika Qatar-klubbar som PSG och City. Sen att en klubbs supportersskara innefattar en del arroganta fans är inget unikt med Liverpool. Det finns det gott om på alla svenskafans-forum, inklusive vårt eget...
Barcelona DM1982
2017-08-29 14:32
@Dûssel:


Jag ser inte Liverpool som ett storlag, möjligen kan de kallas för storklubb. Laget i sig har inte vunnit något stort på 10 år och då är man verkligen inte ett storlag.

Laget har fin historik men de är långt ifrån toppen i Europa nu och har varit det ett tag.
Barcelona Port Olímpic.
2017-08-29 14:31
Det här med Cou. Logiken säger att det inte blir någon övergång men samtidigt kan jag inte tänka mig att Liverpool vill ha kvar en spelare som absolut inte vill spela för klubben = mycket riskabelt drag. Dessutom så rustar ju Liverpool upp nu för stora pengar vilket också tyder på att en övergång trots allt blir klar?
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-08-29 14:22
Sluta provocera. Flera inlägg om Liverpool supportrars attityd där du är respektlös accepteras ej. Varning/mod
Barcelona Cúles
2017-08-29 14:22
Den där klubbe alltså.. varsågoda, behåll en spelare som absolut absolut inte vill spela för er, och som har spottat er rätt i ansiktet!
Barcelona Cúles
2017-08-29 14:21
#ConfidencialSPORT | Se complica Coutinho: El Liverpool se niega a escuchar las ofertas del Barça (link: http://bit.ly/2wP6Wcm) bit.ly/2wP6Wcm

Översättning, någon?
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-08-29 14:20
Senaste rapporten om Cou från Sport..

Liverpool vägrar förhandla även fast Barca är villiga att betala över 150M€.
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-08-29 13:42
Valverde doesn't count on Gomes, Douglas, Turan, Rafinha, Vermaelen and Munir and none of these players are likely to stay at the club. [as]

Oklart om det ligger någon sanning i detta. Men om det stämmer så måste de jobba effektivt med tanke på att det återstår några dagar bara av fönstret.
Barcelona Dûssel
2017-08-29 13:41
@DM1982:

De är fortfarande ett storlag. Av sin enorma historia och status så är dom ett storlag. Däremot är dom ju ingen toppklubb längre.
Barcelona Port Olímpic.
2017-08-29 13:13
@DM1982:


Se länktips.
Barcelona DM1982
2017-08-29 13:11
[QUOTE=II Barça II]"Liverpool, ett storlag? Tillåt mig småle. De har ALDRIG vunnit Premier Leauge. Hur kan man då kalla sig ett storlag? " Allvar? Liverpool har vunnit ligan 18 gånger, Champions Leauge 5 gånger samt UEFA Cupen 3 gånger, utöver det har man vunnit UEFA Super Cupen 3 gånger. [/QUOTE] Fast när vann de ligan senast?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-08-29 12:59
Känner att jag måste få skriva av mig lite gällande Liverpool så ber på förhand om ursäkt för milt off-topic då det här inlägget inte kommer att spegla FC Barcelona till första hand.

Jag tycker det är OTROLIGT tråkigt att det skapats en sådan friktion och spänd stämning mellan Liverpools och Barcelonas fans, det är mycket känslor inblandade framför allt från Liverpools sida som känner att vi slår på en viss typ av arrogans när vi mer eller mindre kommer när vi än känner för det och tar deras bästa spelare ifrån dem. Mascherano, Suarez och nu Coutinho på relativt kort tid, det blir frustrerande i längden. Och från Barcelonas sida så reagerar culers på alla glåpord som slängs ur munnen från Liverpools fans, som menar på att Barcelona är på väg neråt och att det vore ett karriärsmisstag att gå till oss.

Som sagt, jag förstår alla reaktioner, känslor osv. Men kan vi alla andas lite bara. Jag kan självklart inte prata för alla utan enbart för mig själv, men personligen så hyser jag en enormt stor respekt för Liverpool både som fotbollsklubb men också som lag. Det är en väldigt vacker klubb, med en fin historia. I England så är Liverpool tveklöst det laget jag gillar mest och håller på, jag unnar de framgång. När de gick miste om ligatiteln sommaren Suarez lämnade för oss så kände jag för första gången i mitt liv mig sorgsen gällande ett annat lag som inte var FC Barcelona - och det säger rätt så mycket.

Liverpool och FC Barcelonas fans har historiskt sätt alltid haft en väldigt fin relation med varandra, vilket videon här under visar på. Det har funnits en gedigen respekt till båda klubbarna, en respekt som jag nu känner håller på att försvinna. Det är tråkigt, väldigt tråkigt.

FC Barcelona och Liverpool är båda fina och historiska klubbar, och jag önskar att vi hade kunnat lämna glåporden utanför det här. I grund och botten handlar det om bussiness och spelarnas personliga önskningar. Man kan säga att FC Barcelona tagit 3 spelare från Liverpool, men det är också sant att säga att samtliga av dessa 3 spelare (förutsatt att Coutinho kommer) är sydamerikaner, och det är ingen hemlighet att Barcelona och Real Madrid är alla spelares, framför allt sydamerikanernas dröm att spela för en av de klubbarna. Mascherano, Suarez och Coutinho trivs förmodligen inte i det kallare klimatet, och att bli uppringd av Barcelona med en så vacker stad, varmt klimat som dessutom erbjuder möjligheterna att tävla om alla de största titlarna är väldigt svårt att tacka nej till.

Jag vill gärna påstå att nationaliteten påverkar en del här. Det hade förmodligen varit likadant om dessa tre spelarna spelat i en annan klubb i England, de hade fortfarande velat lämna för oss. Med det sagt, jag förstår frustrationen. Men jag tycker inte att Barcelona har gjort något fel gällande varken Mascherano, Suarez eller Coutinho. Barcelona kan inte ta ansvar för hur spelarna agerade när vi ringde på dörren, det får spelarna i fråga ställas till svars för. Och faktum är att Liverpool har i slutändan varit de som gått med på att sälja både Mascherano och Suarez till oss.

Gör man inte det med Coutinho nu så kommer jag att respektera det, även om jag inte förstår det då det är otroligt mycket pengar för en spelare som vill lämna, och jag har mentaliteten att man aldrig ska behålla en spelare som inte vill stanna eftersom det strider mot klubbens värdighet.

Jag vet inte, jag antar att det jag vill ha sagt är att jag hoppas att culers här inne förstår att Liverpool är en vacker och historisk klubb som förtjänar respekt, samtidigt som jag hoppas att de Liverpool fans som kommer in hit med hjälp av det här inlägget påminns om att det alltid funnits en gedigen och fin relation våra fans emellan och att det finns väldigt många Barça fans som gillar Liverpool väldigt mycket.

Från min sida, nothing but respect till Liverpool och deras fans.
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2017-08-29 12:50
Det är ett lån.
Barcelona Cule4life
2017-08-29 12:30
"Barcelona kan göra 9 affärer på 72 timmar".
Barcelona Talangfabriken
2017-08-29 12:28
Celta värvar Emre Mor från Dortmund för €13milj enl AS. Honom gillar jag, ska bli kul att följa honom (och Unzue).
Barcelona Romelu Umtiti
2017-08-29 12:25
Stolpeln Nope, han blev inte uttagen pga av övergången och att han va på strike i BVB. Tränade inte på 2-3 veckor.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona messiooooxavii
2017-08-29 12:19
Barca har redan en överrenskommelse med Liverpool angående Coutinho. Ganska säker på att Liverpool bad barcelona vänta med att offentliggöra övergången så att dom inte behöver betala överpriser nu när Liverpool har en buyingspree. Dom värvar Keita Van Dyik och Kanske Sanches till en summa på nästa 2 miljarder. Vart kommer pengarna ifrån?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona StolpeIn
2017-08-29 12:14
Är inte Dembele uttagen till den franska landslagstruppen?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Meneysuarez91011
2017-08-29 12:13
Marlon tränade inte idag för att han är påväg till Nice.. lån? Eller ett köp? Iallafall från barcas officiella twitter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2017-08-29 12:10
"Liverpool, ett storlag? Tillåt mig småle. De har ALDRIG vunnit Premier Leauge. Hur kan man då kalla sig ett storlag? " Allvar? Liverpool har vunnit ligan 18 gånger, Champions Leauge 5 gånger samt UEFA Cupen 3 gånger, utöver det har man vunnit UEFA Super Cupen 3 gånger.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: