/spanien/barcelona/forum/11387.aspx/spanien/barcelona/forum/11387.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona B-Guden
2012-01-04 14:30
Lebanese

Snälla man behöver inte va smart för att veta vad franco hade emot katalonien, han var rasist han förbjöd allt i katalonien dom fick inte ens prata sitt språk.

men du kan blunda för det, men om barca får med sig ett domslut så är hela dommarkåren mutad HAHAH gå lägg dig
Real Madrid Okie - CalleGol
2012-01-04 14:30
Hutch

Bollen träffade revbenet.
Real Madrid Lebanese
2012-01-04 14:29
Hutch

Så du menar på allvar att det där är en solklar straff (Den tar inte ens på armen och domaren har minst 4 spelare som täcker själva situationen)
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2012-01-04 14:28
Hmm, maränger är helt otroliga, man blir riktigt mörkrädd.

Antar att de är så vana vid att Perez köpt dem framgångar så fort något annat lag knackat på dörren ocvh utmanat dem, och att de nu inte riktigt vet hur de ska tackla verkligheten.
En väg ut verkar vara att hoppa på alla konspirationsterier som finns i ett försök att trycka ner sanningen ännu djupare i det undermedvetna.
Mellan varje el clásico byts verkligheten ut mot självförtroendeboostar och ryggklappningar. Haha, tänker de, fi fan vad vi är bäst.

Men vad händer? Jo, efter ett el clásico går luften ur, verkligheten kommer ikapp, och den vackra fassaden man byggt (köpt) spricker och fallerar.
På grund av att man aldrig vågat acceptera, eller ens förstå, att Barca är ett bättre lag, byggs konspirationerna på. och med dem kommer hatet.
Man är så inne i sin trygga bubbla (eller ska vi kalla det Puerta?) att man till sist glömt anlednngen till hatet - nämligen oförmågan att acceptera en förlust.
Och hatet är egentligen riktat mot sig själv, men man tar ut det på andra i stället.

Slutprodukten av allt detta blir inlägg som det el Pasillo skrev i natt.
Han(?) är så obsessed av Barca att han inte ser det själv. och tacka fan för det, han ägnar större delen av sitt liv i ett forum där han bara får medhåll, och skulle mot förmodan någon kritisera kommer denna att plockas bort lika lätt av Kaljic som Ronaldo plockas bort av Puyol.

Jag, ni och inte heller någon annan kommer någonsin att kunna ändra på detta beteende, det enda som kommer hjälpa är den dagen (för den kommer) som Real slår Barca över ett längre perspektiv och faktiskt gör det som det bättre laget. Problemet då kommer vara att supportrar som el pasillo aldrig kommer kunna njuta av det. För har man aldrig accepterat eller förstått en förlust har mann ingen aning om hur det egentligen känns att vinna.

Till sist vill jag bara säga följande direkt riktat till el Pasillo hiimself;

Barca klappade in Real Madrid för några år sedan, idag klappar hela världen åt Barcelona.
Men det är väl så, ni behövde lite uppmärksamhet från det vackraste laget av dem alla, och det är ju lite coolare när GUDAR klappar åt dig i stället för människor. Det måste ha varit en fantastisk upplevelse för alla maränger och Realspelare när dessa gudar, även om bara för en stund,behandlade dem som jämbördiga. Förstår att du värdesätter det ögonblicket.

Men det är väl så, det var bättre förr... oavsett om vi snackar 00- eller 50-talet.
Hutch
2012-01-04 14:26
Labanese

Mot Valencia där de skulle fått straff i slutet efter att Higuain agerat målvakt. Är inte det där en betydelsefull seger så vet jag inte vad.
Valencia Bat - Blanc Mr.Puta
2012-01-04 14:22
Okej, jag skriver här eftersom ni har det aktivaste, öppna forumet. Jag vet att jag är hatad här, men aja.

Finns väl några som lirar FM här, har ni också haft problem med senaste patchen/versionen? Med moralen menar jag som sjunker hastligt trots att man har vunnit flera matcher i rad. Vet ni om det kommer en ny patch snart?
Real Madrid Lebanese
2012-01-04 14:22
Vem har pratat om otur?
Ni vann senaste El Clasico på våran hemmaplan, och det är bara att gratulera. kanske hade det blivit en annan match om inte Xavis skott TURLIGT gått in via Marcelo. Men efter det var det enligt mig bra spel från erat håll och ni styrde matchen! Jag är besviken över hur vi spelade men inget jag gräver ner mig för.

Fortfarande förstår jag inte dina argument? Du svarar inte på frågan som jag ställt 2 gånger? Så ställer den ytterligare en gång: Nämn en match där domaren har hjälpt oss till en BETYDELSEFULL SEGER?!
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2012-01-04 14:03
Vad ni madridistas har o göra med det? Hade Mourinho varit en bra förlorare hade ni också varit det. Ni köper varje ord han säger. Exempel på det är senast, när ni förlorar mot ett bättre lag med 1-3 på hemmaplan, Mourinho säger att det bara var tur. ALLA madridistas använder det sen som ursäkt. Lite skrämmande är det väl? Get over it, Ronaldo missade lägen, alla spelare missar lägen, Iniesta missade lägen, Messi missade, ska vi räkna missade lägen hade matchen ändå slutat 2-6.

Det ni inte fattar är att Mourinho egentligen skiter i laget och tar allt personligt. Han förminskar andras framgångar för att han själv inte ska kritiseras. För ärligt talat, förutom att skylla på otur, var det så många madridistas som verkligen grillade Mourinhos taktik? Give me a ******* break.

Och det är väl det du gör? Följer hans exempel genom att förminska andras framgångar?! Förstår du sammanhanget? Förstår du varför hans vinster med Porto och Inter är ganska relevanta i det här ämnet? Eller är det otur att jag argumenterar?
Barcelona Zibarca
2012-01-04 13:57
Jag tycker det är väldigt underhållande när alla Real fans måste hävda sig så mycket, pga osäkerhet. Barca har gått om dom i Spanien, världen och kommer gå om i antalet titlar. Varför? Barca har sin försäkring i ungdomsakademin. Vad har Real??? Någon gång försvinner pengarna (Perez) och Hourinho...
Real Madrid Lebanese
2012-01-04 13:56
Barcelonito / Lucho Enrique 21

Jag menar segrar som gjort att vi vunnit titlar? Annars kan jag dra upp minst 20 situationer varje match där vi får frispark när vi inte ska ha det?
Snälla lär dig argumentera om du ska argumentera...


Sen att du pratar om Mourinho när han va tränare för Inter eller Porto, vad har vi Madridistas med det att göra?
Barcelona den närkingska älgen
2012-01-04 13:46
Barcelonito

Don't feed the trolls. Det är som att argumentera med en vägg, tyvärr.

Tankar om matchen ikväll? Startelva? Själv hoppas jag på starkast möjliga manskap med någon rotation här och där. Har inget emot om Keita spelar då han lämnar för Afrikanska mästerskapen snart.

Pinto; Pique, Abidal, Mascherano; Keita, Thiago, Xavi, Alves; Cesc, Alexis, Pedro känns som en rimlig elva, eller?
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2012-01-04 13:41
Lebanese

Bara ge dig. Senast mot Ajax, Higuain gör offsidemål, domaren dömer bort 2 korrekta mål av Ajax. Bara ge dig!

Fiskminne är vad maränger lider av. Precis som Mourinho som själv glömmer att alla hans CL-segrar har varit med hjälp av domaren. Först får Andrade orättvist rött kort när han skämtsamt sparkar lätt på sin kompis Deco, Deportivo - Porto. Sen Scholes mål som blir bortdömt för offside mot Porto när han var 3 meter på rätt sida.

Inter - Barcelona, portugisisk domare, Militos offsidemål, solklar straff när Sneijder tacklar Alves och i andra matchen Bojans bortdömda mål för icke-existerande hands.

Fiskminne!

Va gör alla maränger här inne? Man skulle ju kunna tro att endast en enda vinst på 12 senaste matcherna skulle stoppa dom från konstant trolleri. Tss...
Real Madrid Lebanese
2012-01-04 13:21
Culé - Messi y Alexis

Att du ens tror på dig själv när du skriver är skrämmande. 2 saker jag undrar:
1. Vad hjälpte Franco oss med du som är så påläst?

2. Kan du snälla nämna en gång som domaren har hjälpt oss till seger?
Barcelona Abbe.
2012-01-04 13:06
Både Valdés och Messi missar matchen ikväll på grund av lättare sjukdom.
Barcelona den närkingska älgen
2012-01-04 12:43
¡Barca! - Crèma Catalana

Ronaldo och Xavi.
Barcelona Barcadinho.
2012-01-04 12:35
Det där med att FCB är hatad och smutsig. Marängerna på puertan tycker det, eftersom de är insnöade med sina egna konspirationsteorier.
Men ibland ser jag också här barcafans som misstänker samma sak bara genom att läsa vissa inlägg på Aftonbladet. Glöm det grabbar. Vi har blivit den mest populära klubben i Europa och Spanien tack vare det fina offensiva fotbollen, inte annat. Påverka inte er av inlägg hit och dit, ni vet, de som tycker illa och är avundsjuka skriker mest. De som njuter sitter hemma tyst och beundrar.

Och jag har sett på tv ett resultat av en undersökning ifrån Spanien som visar att FCB är den mest populära klubben inrikes i Spanien. Detta är för första gången i Spaniens fotboll historia! Det är så jäkla stort det här, efter alla decennier med ett underdog stämpel. Jag njuter som bara det, vi har lyckats trampa ner ”kungen”. Han är inte en härskare längre. Det är istället lilla prinsen från provinsen.

Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2012-01-04 12:31
Vilka är nominerade till Balon d'Or forutom Messi så klart?
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2012-01-04 12:31
dubbel
Barcelona Blaugrana91
2012-01-04 12:22
På tal om Real Madrid, Sport och MD skriver att Real inte kommer skicka några till Guldbollengalan nästa måndag, trots att både Ronaldo och Mourinho är nominerade till priser. Barcelona kommer i sin tur att skicka en delegation på 25 stycken, bland dessa spelare, ledare och familjer.

Real gör kanske bäst i att inte åka dit trots allt, de vet säkert att Barca ändå kommer ta hem priserna. :)
Barcelona den närkingska älgen
2012-01-04 11:50
zlaja82

Bra skrivet. Ska bara tillägga en sak; Pep blev friad från alla misstankar om dopning efter karriären då det inte gick att bevisa honom skyldig. Dessutom går det inte att gömma sig för dopingkontroller hur länge som helst, utan förr eller senare gör ju antidopningsbyrån ett oannonserat besök på en träning etc. Men återigen, bra inlägg.
Barcelona Blaugrana91
2012-01-04 11:45
zlaja82

"Visst det är märkligt att vissa spelare inte befinner sig på träning just då dopningskontrollanter dyker upp, men det bevisar inget."

Kan ju vara värt att notera att Uefas dopningskontrollanter dyker alltid upp utan förvarning så att klubbarna på så sätt ska vara oförberedda.
Det ska ha hänt en gång att Barcaspelarna missade en sån kontroll och det var för att Pep hade gett spelarna en ledig dag, vilket han brukar göra ibland efter tufft matchande. Men varken Pep eller Barcelona vet om när dessa kontroller görs, hade han vetat hade han självklart inte gett spelarna ledigt.

Spelarna gör massa kontroller varje år och inga av dessa har visat på något, så jag förstår inte varför folk ens tar upp det.
Barcelona Barcadinho.
2012-01-04 11:29
Mest hatade och smutsigaste klubb?
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2012-01-04 10:18
Känns ju också väldigt viktigt att påpeka i detta sammanhang att ja, Pep Guardiola blev dömnd för doping MEN blev helt frikänd en tid senare!
zlaja82
2012-01-04 09:16
Jag skämms för dessa snorungar som inte kan se längre än fingret räcker.

Visst Barca har fått ett antal domslut med sig i viktiga matcher, men det är inget ovanligt alla storlag får det för eller senare, varför Barca har fått många är för dem spelar flest stormatcher.

Visst är Guardiola en tränare som slutade sin spelarkarriär för att han blev dömd för dopning av domstol, men det innebär inte automatiskt att han dopar sina spelare. Visst det är märkligt att vissa spelare inte befinner sig på träning just då dopningskontrollanter dyker upp, men det bevisar inget.

Filmningar,fula knep med mera är något alla lag håller på med.

Men att säga att R.M titlar är äkta medans Barcas är fejk är ju att vara historielös.

Spanska landslaget är beviset för att detta upplaga av Barca är Spaniens bästa lag genom tiderna, det är med 70-80 % av Barcas spelare som man har vunnit VM och EM guld. Och dessa titlar går inte att köppa till sig. ( Undantaget England -66 )

När R.M vann sina så kallade riktiga titlar under Franco eran så vann ju inte Spanska landslaget ett piss vilket beviasr att R.M köpte till sig de flesta titlarna.
Barcelona Xavi#6
2012-01-04 07:48
R34LM4DR1D - Är du inte lika förvånad att Xabi inte var avstängd i förra clasicot? Sen har jag för mig att tränare får en varning på bänken nästa gång åker man upp på läktaren rätta mig om jag har fel? Men igår fick väl Mou hålla på hur många gånger som helst. Sedan samma gamla argument om att domare och förbund skyddar oss? De håller inte, Visst det finns videon där våra spelare överdriver i vissa situationer, Men kan inte alla sitta och göra flera minuters långa videon med andra lags filmningar och fördelar de får?
Jag har vänner som håller på Madrid,United Milan osv och de säger vi kan inte blunda för detta Barca för det är det bästa vi har sett ändå om vi hatar Barca.... Visst man kan acceptera att ni inte vill säga bra grejer om detta Barca men varför måste ni då hitta på argument som alla kan ta upp om alla lag? Aja fick skriva av mig lite nu, Skönt med Barca ikväll igen.
Barcelona Manita-Barcelona > Real Madrid
2012-01-04 06:04
Ignorera trollsen och förhoppningsvis får de en fet spärr imorgon. De har blivit Mourinhoes knähundar och måste klaga på allt och alla för att vi är bäst i världen för tillfället och kanske historiens bästa lag.
Barcelona Lionel#10Messi
2012-01-04 05:55
R34LM4DR1D Intressant ju..gå och lägg dig så du får din skönhetssömn.
Postat via SvenskaFans-appen
Culé - Messi y Alexis
2012-01-04 05:49
Seriöst, hur fan pallar du?

''Alla medgångssupportar här inne lär ju ha hållt på Real...''

Vem vill heja på smutsklubben Real Madrid? Det du nämner stämmer inte...Kom inte hit med falska påståenden.

Vem var det som fick hjälp av Franco? Inte var det väl vi, right? Sjukt pinsamt att ni är sååå stolta för det och de titlarna. Hade jag varit en madridistas hade jag börjat skämmas varje gång en culé nämnde detta.

Ett av ert argument är ''Domarna hjälper er hela tiden.''
Ni gnäller väl aldrig när domarna hjälper er. Det här med ''Domarna hjälper er'' Är så löjligt... Det där argumentet faller ganska platt.

Låt mig inte nämna alla gånger domarna har hjälpt er, för då kommer du verkligen skämmas. Det där argumentet funkar inte längre...Tyvärr. Dubbelmoral.

Vi, Barcelona-fans, är i alla fall stolta över vår vackra klubb. Vi är stolta att vi inte behövde en diktatur som hjälpte oss att vinna titlar and so on.

Tyvärr gubben, du gjorde ingen nytta här. Seså, till Puertan igen, och har du tur kanske du får bli moderator därinne av Kajlic efter det du skrev härinne. Vi håller tummarna för dig! :)

Go and get some sleep dude.

(Sorry för eventuella stavfel & grammatikfel, klockan är 05:50...)
Real Madrid R34LM4DR1D
2012-01-04 05:30
Alla medgångssupportar här inne lär ju ha hållt på Real innan UEFA, spanska fotbollsförbundet och hela domarkåren kom in i bilden och började fixa titel efter titel åt er.

Hur kan ni vara så brutalt enögda och blunda åt det El Pasillo säger? Allt han säger ju sant.

Finns ju ganska många exempel på all hjälp ni får av domarna och förbunden.

T.ex matchen mot Chelsea på Stamford Bridge, det är fan det värsta jag någonsin sett. Sen att inte pique blev avstängd i förra clasicot efter sitt gula kort är ju också ett frågetecken. Eller....?

Tack för mig.
Barcelona Barca4eva
2012-01-04 03:48
gayboy123 Hah, dagens!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: