/spanien/barcelona/forum/1137.aspx/spanien/barcelona/forum/1137.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Bosketts
2017-01-18 08:09
@El Pistolero #9:


Detta är precis det vi behöver. Vi behöver eldsjälar som brinner för klubben och klubbens kultur. Vi har tappat tillräckligt i Xavi, Puyol och Valdes. Det gör skillnad.

Skulle välja Samper före Gomes varje dag i veckan. Inte för att han är bättre, för det är han inte, men för att hans blod pumpar för FC Barcelona. Det gör inte Gomes på samma sätt.
Barcelona oocbgb
2017-01-18 07:22
[QUOTE=Blaugrana91]Det är en löneökning som är fullt nödvändig för att behålla våra bästa spelare och jag ser inte att det är ett hot mot klubbens ekonomi så länge intäkterna fortsätter öka. Förra säsongen drog man in €679M vilket gjorde att vi för första gången passerade Real Madrid som världens rikaste klubb. Nu kommer avtalen med Nike och Rakuten inom kort träda i kraft dessutom, vi lär med all säkerhet som första fotbollsklubb i världen omsätta €700M denna säsong! Lägg även till att skulden fortsätter att minska idag nere på €271M, knappast farligt sett till omsättningen. Det som kommer påverka ekonomin den närmsta tiden är Espai Barca projektet som gör att skulden kommer öka igen, men som sagt intäkterna kommer ju i samma veva antagligen fortsätta öka och speciellt sedan när Espai Barca står klart. [/QUOTE] Är det till sommaren vi får ta del av de nya sponsorpengarna?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2017-01-18 05:59
@Blaugrana91:


Det är en löneökning som är fullt nödvändig för att behålla våra bästa spelare och jag ser inte att det är ett hot mot klubbens ekonomi så länge intäkterna fortsätter öka.

Förra säsongen drog man in €679M vilket gjorde att vi för första gången passerade Real Madrid som världens rikaste klubb.
Nu kommer avtalen med Nike och Rakuten inom kort träda i kraft dessutom, vi lär med all säkerhet som första fotbollsklubb i världen omsätta €700M denna säsong!

Lägg även till att skulden fortsätter att minska idag nere på €271M, knappast farligt sett till omsättningen.

Det som kommer påverka ekonomin den närmsta tiden är Espai Barca projektet som gör att skulden kommer öka igen, men som sagt intäkterna kommer ju i samma veva antagligen fortsätta öka och speciellt sedan när Espai Barca står klart.

Tack för de lugnande siffrorna. Jag har också läst att skulden har minskar de senaste åren tros höjda avgifter, precis som du skrev, för att intäktena ökat i samma el bättre takt.. Ändå tycker jag att ju högre nivå desto känsligare det är o spelarnas båda lön o transfers summor har gått över gränsen för länge sen.
Ingen akut situation dock just nu hos vår klubb.

Ha en skön arbetsdag, i skolan el vad ni är gör
Barcelona Barcelonistas
2017-01-17 23:51
Mina favorit tröjor är 1 - 09/10 2 - 10/11 3 - 05/06 Utan ordning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-01-17 23:32
Hur kan Messis lön vara hot mot Barcas ekonomi ?
Killen har ju kommit helt gratis och ska kunna få vilken lön som helst.
Messi är en av Barcas billigaste spelare.
Se tex vad klubben betalat för Suarez och Neymar och sedan betalar deras löner.
Hur hade det sett ut om klubben betalat 1 miljard som Real betalat för Ronaldo och sedan även betala dyrast lön till honom.
Messi som klubben alltså inte betalat 1 krona ska ha dubbelt så högt lön som Ronaldo och inte samma eller mindre .
Hur många tröjor han säljer också och hur många turister han drar till inte bara klubben utan även staden som tjänar stora pengar på honom.
Messi är det billigaste som hänt Barca !!
Barcelona Blaugrana91
2017-01-17 22:20
[QUOTE=Barcadinho.]FFT är en seriös källa. Det kan inte vara mer än tre/fyra år sist jag har läst att vår totala löne kostnad var 150M. Det betyder en fördubbling på en kort tid. Detta är inte en normal ökning, utan en ekonomisk tsunami. Jag tror inte att vi slipper konsekvenserna för el senare, snarare för än senare. Nästan så att jag drar mig ifrån ambitionerna för säsongen. Jag tar hellre ett par "sabbats år" från titlar än ekonomisk kollaps. Titlar innebär bonusar, många bonusar, vilket sätter ännu håradre tryck på kassan. Ofattbar karusell. Barca är en medlemsförening, finns inte rika ägare som kan täcka för skulderna. [/QUOTE] Det är en löneökning som är fullt nödvändig för att behålla våra bästa spelare och jag ser inte att det är ett hot mot klubbens ekonomi så länge intäkterna fortsätter öka. Förra säsongen drog man in €679M vilket gjorde att vi för första gången passerade Real Madrid som världens rikaste klubb. Nu kommer avtalen med Nike och Rakuten inom kort träda i kraft dessutom, vi lär med all säkerhet som första fotbollsklubb i världen omsätta €700M denna säsong! Lägg även till att skulden fortsätter att minska idag nere på €271M, knappast farligt sett till omsättningen. Det som kommer påverka ekonomin den närmsta tiden är Espai Barca projektet som gör att skulden kommer öka igen, men som sagt intäkterna kommer ju i samma veva antagligen fortsätta öka och speciellt sedan när Espai Barca står klart.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-01-17 21:01
Mina favorit-kit är

Barcelona anno. 05/06

Barcelona anno. 08/09

Barcelona anno. 14/15

Tycker årets tröjor är snygga de också, men som ni kanske lägger märke till spelar slutresultatet och titlarna in också hehe.
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-17 20:55
Speaking to Granada's website, he said: "I did not want to listen to [Arsene] Wenger. I told him clearly that I wanted to stay, I wanted to succeed at Barcelona, that I was a big cule, and what would make me happy was succeeding at Barcelona in the future." Samper, tillskillnad från Bellerin och Toral vill lyckas i Barça no matter what. Pengarna från Wenger var aldrig lockande. Kan tänka mig att om vi får in Sampaoli nästa säsong, så kommer han älska en spelartyp som Samper. Bra på att läsa spelet, bra bollkontroll o bra driv med boll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70.
2017-01-17 19:53
Kröjjf Haha skönt att se dig i form! Ja, Suarez får nog "cellskräck" i den modellen. Ingen " uppläxning" av mitt val som efterträdare till Lucho? Som ändå slutar med att jag ger dig ett "tumavtryck" på grund av den verbala labyrint du brukar lyckas få ner på print, eller sitter du med ett "facit" när det kommer till den dag då Lucho lämnar, ofrivilligt eller frivilligt. Har du lust/ork eller tid så kom gärna med en kontring:)
Barcelona neymar JR
2017-01-17 19:37
Kröjff Suarez behöver mer än något luftigt :). Själv gillar jag designen när det är något nytt. Röd borta tröja har vi väl ändå aldrig haft?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2017-01-17 19:36
El_jefe Snarare en diss mot designen, men men man läser det man vill läsa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-17 19:26
[QUOTE=Katalano]När det gäller tröjor så är min favorit på senare år 2013-2014 tröjorna. Se länktips. Detta var en snygg design för mig på både hemma och bortastället,men jag gissar att många här inte håller med. Röd och gul är ändå kataloniens färger och det gör bortastället speciellt. Jag gillar ärmarna också. [/QUOTE] Vackra tröjor men för mig personligen så avskyr jag alla tröjor som vi gjort dåliga säsonger med. 13/14 tröjorna får mig att tänka på Tata, Fabregas, en omotiverad Messi, usch... 14/15 och 08/09 dock, wow, glädje!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-01-17 19:19
När det gäller tröjor så är min favorit på senare år 2013-2014 tröjorna. Se länktips. Detta var en snygg design för mig på både hemma och bortastället,men jag gissar att många här inte håller med. Röd och gul är ändå kataloniens färger och det gör bortastället speciellt. Jag gillar ärmarna också.
Barcelona Kröjjf
2017-01-17 19:12
neymar JR Dom tröjorna tycker jag vi kan vara utan. Ytterligare reklamtext och spelarna kommer förmodligen att se ut som slimmade italienska cyklister i dessa tätt randiga tights, snarare än värdiga representanter för vår klassiskt estetiska fotbollsklubb. Neymar skulle säkert göra den aktuella kollektionen rättvisa, under sin catwalk på Camp Nou. Men Suárez behöver nog något mer luftigt att släppa loss sina krafter i. Men smaken är ju som baken som det brukar heta. Undrar just därför hur byxorna kan tänkas se ut i skärningen, vad gäller "ändalykten".
Barcelona El_Jefe
2017-01-17 18:58
Det var ju en diss av den flaggan som heter duga, men okej - agrree to disagree. Sen kopplar jag inte alls svarta bortaställ till Real. Vitt och lila, fine, men svart?!
Barcelona neymar JR
2017-01-17 18:54
Svart bortaställe = real Den Senyeran stället fick våra gubbar se ut som McDonalds fotbollslag i valfri firma turnering. Dom missade designen helt och hållet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El_Jefe (Heisenberg)
2017-01-17 18:47
Vad är det med Barcelonas fetisch för turkosa tröjor?! De två snyggaste vi haft är otvivelaktigt den helsvarta samt Senyeran. Sen var väl inte de andra på den bilden så mycket att hurra för heller.
Barcelona neymar JR
2017-01-17 18:34
El pistolero Conte vill gör honom till wingback...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2017-01-17 18:27
Fantastiska tröjor, visst inget officiellt men vi vet alla hur det blir.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2017-01-17 18:13
@Reymar:


FFT är en seriös källa. Det kan inte vara mer än tre/fyra år sist jag har läst att vår totala löne kostnad var 150M. Det betyder en fördubbling på en kort tid. Detta är inte en normal ökning, utan en ekonomisk tsunami. Jag tror inte att vi slipper konsekvenserna för el senare, snarare för än senare. Nästan så att jag drar mig ifrån ambitionerna för säsongen. Jag tar hellre ett par "sabbats år" från titlar än ekonomisk kollaps. Titlar innebär bonusar, många bonusar, vilket sätter ännu håradre tryck på kassan. Ofattbar karusell. Barca är en medlemsförening, finns inte rika ägare som kan täcka för skulderna.
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-17 17:54
BREAKING: Sky sources: Chelsea approach Middlesbrough over the availability of winger Adama Traore
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2017-01-17 16:57
Lyssnar på Olof Lundhs pod där han intervjuar Alexander Isak.

Den unge anfallaren håller Leo Messi som tidernas bästa spelare och nämner också Barcelona som ett fantastiskt lag ett par gånger.

Vilket som är hans favoritlag vill han inte svara på då "man vet aldrig var man hamnar"...
Barcelona Kröjjf
2017-01-17 16:29
@Ribohn Fan:


Vilka är det som skriver att vi bör/ska byta bort Neymar? Mig veterligen ingen. Vad jag och Xaviesta skrivit, var att det nog vill till att "fotbollens nutid och framtid" kommer upp på ett förhandlingsbord med PSG på ena sidan, i fall fransoserna ska vara villiga att ens tänka tanken att släppa Verratti till Barca. Vare sig mer eller mindre.

Ska det verkligen vara så svårt att skilja på ett preliminärt antagande om på vilka premisser PSG skulle kunna tänkas vara villiga att sälja sin italienska guldklimp till mittfältare och ett entydigt ställningstagande för att brassen bör bytas bort?
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-17 16:26
Las Palmas' Quique Setien would prefer to fade Neymar, Andres Iniesta Las Palmas coach Quique Setien said he would rather have faced a Barcelona side featuring Neymar and Andres Iniesta on Saturday because they offer less of a physical presence than Arda Turan and Andre Gomes. Luis Enrique rotated his team for the visit of the Canary Islanders at the weekend and his decision was verified courtesy of a comprehensive 5-0 win at Camp Nou. Gomes set up the first goal and Turan scored the fourth, but it was Barcelona's work off the ball which most impressed Luis Enrique -- a facet of their play which didn't go unnoticed by Setien. "I would have preferred Neymar and Iniesta to play," he said in an interview with Radio Barcelona. "They're two great players, but they don't have the physical consistency that Andre Gomes and Arda have. Those two commit themselves so much in defence." Setien was particularly impressed with Gomes, who has received mixed reviews since joining Barca from Valencia in a deal which could eventually end up costing €55 million. The 58-year-old is taken with the Portuguese's mix of physicality and technique and feels his presence in the team could be the key to getting the best out of Sergio Busquets. "Andre Gomes surprises me more every day," he added. "There's a huge difference between the dejected player that played for Valencia and the Andre Gomes at Barca. "Maybe he doesn't have the quality of Iniesta, but he's a footballer who can do very well at Barca, like all those that run [a lot] and know what to do with the ball. "Players with so much quality, generally speaking, are associated with not running a lot, with not being aggressive... Andre Gomes [does those things] and can be the ideal complement for other players in the middle of the pitch that may be weaker. "Ask Busquets what he thinks when Andre Gomes plays. Busquets has to do 30 or 40 metre sprints to cover the ball. At that rate, I don't know how long he can last... his committment is exemplary. "Busquets wants people like Andre Gomes by his side. People that commit themselves to helping, closing down and covering."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-17 15:35
Tråkigt med skadan på Rafinha, han var riktigt bra mot Las Palmas. Aja, han hade väl ändå inte fått starta matchen på torsdag ändå. Blir nog Gomes och Iniesta på mitten.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2017-01-17 15:34
Alcantara bröderna är talangfulla men glaslirare. När man ska ersätta Iniesta och Xavi behövs det verkligen 2 grymma starka spelare. Visst skadad blir alla ibland men med dessa bröder är det överdrivet. Hade ändå inte sagt nej till Thiago bara för att testa.
Barcelona neymar JR
2017-01-17 13:11
Dm1982 Än värre är att bägge skadas oftast under träningar (vad jag har fått för mig).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2017-01-17 13:04
Angående Rafinha OFFICIAL: Rafinha will not be available for the game against Real Sociedad as he picked up an hamstring injury during the training. {FCB] Thiago är också skadad just nu, historiken kring skador är alldeles för stor.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2017-01-17 12:25
Exakt Katalano och Neymar JR! Denis och Rafinha kommer förmodligen på sin höjd bli duktiga truppspelare men ser absolut inte någon spets i dom - något jag kommenterat flera gånger här i forumet utan gehör. Man lixom vet när en spelare besitter något extra! Sen om en spelare utvecklas och uppnår full potential är en annan fråga. Det är oerhört mycket som spelar in i utvecklingen. Thiago älskade jag och gör fortfarande. Men mest för att han är underhållande och har ett rörelsemönster och bolltouch likt Ronaldinho. Däremot ställer jag mig starkt tveksam till om han är rätt spelare att värva in för att säkra vårat mittfält. Han är dels skadebenägen men har också ett så ganska chansartat sätt att spela på emellanåt och en sådan spelare vill inte jag ska leda vårat mittfält - han borde snarare vara komplement till en eventuell ledare(tänk Iniesta idag eller i den bästa av världar Verratti). Å andra sidan så måste vi nog försöka inse att Xavi och Iniesta inte går att ersätta. Dom var lika unika som Messi är och ett sådant mittfältsspel vågar jag inte hoppas se på vääääldigt länge. Tyvärr. Tjatigt jag vet, men Verratti är just nu den enda mittfältaren i världen jag kan se skulle komma in och göra oss bättre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-01-17 11:30
neymar JR

Jag var på Allianz Arena hösten 2015 i samband med oktoberfest och såg 1860 München mot Red Bull Leipzig där Emil Forsberg bli matchens lirare. Riktigt fin arena må jag säga. Du kommer säkert få en riktigt härlig upplevelse.
Annons: