/spanien/barcelona/forum/11282.aspx/spanien/barcelona/forum/11282.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona el Flaco - Anims Guaje!
2012-04-26 13:11
@tarrak:Co-sign till 100%, men jag vägrar att ge hoppet om Peps förnyelse, förrän det verkligen blir officiellt.
Barcelona Dradrian
2012-04-26 13:11
@tarrak:Mycket bra sagt. Guardiola är exemplarisk på alla sätt. Kan inte hyllas nog..
Barcelona 1899
2012-04-26 13:05
"José Mourinhos Real Madrid har fortfarande inte slagit ut ett enda riktigt topplag ur Champions League, och den som undrar exakt hur gärna han velat ändra på den saken den här gången behövde bara se honom möta FC Bayern.
Mindmaster Mou var plötsligt en känslocoachande, försiktig tränare som satsade på att inte förlora istället för på att vinna.
Han försvarade sig bort från det här, mot ett lag som vågade mer – en attityd de bar med sig hela vägen in i straffläggningen.
Real Madrid har växlat in sin Madridismo mot en Mourinhismo, och när de vaknar idag har de ett argument till för att det kanske inte är värt det fullt ut."

(Simon Bank)
Barcelona tarrak
2012-04-26 13:02
Om Pep väljer att kliva åt sidan är det självklart sorgligt, men jag kan omöjligen förebrå honom för ett sådant beslut. Vissa här verkar tycka att han ska fortsätta för att vinna någon personlig prestige, men då känner man inte Guardiola. Han har alltid satt klubbens bästa i första rummet och om han känner att han har slut på energi och ideér för att föra laget vidare så borde vi hylla honom för den självinsikten. 99 tränare av 100 i hans situation hade skrivit på längsta möjliga kontrakt med högsta möjliga garantilön, Pep valde tvärtom att skriva ettårskontrakt där lönen baserades på vunna titlar för att undvika att bli en belastning för klubben.

Jag har inga problem med att supportrar tycker olika, men att någon kallar Pep Guardiola för feg är så långt ifrån min föreställningsvärd man kan komma. I mina ögon är han kurage och moral personifierat. För alltid den störste!
Barcelona el Flaco - Anims Guaje!
2012-04-26 12:58
Det här skämtet om att madridistas brukar säga inför säsongen att de ska vinna trippeln och sen under våren, när allt är förlorad, istället skryter om att ha vunnit nio Europacuper/Champions har jag alltid tyckt varit ganska överdrivet då jag aldrig sett en maräng säga det.

Igårnatt på Punto Pelota inträffade dock. Det tog bokstavligt talat endast 15 sekunder innan Siró López skröt om Madrids alla Europatitlar i troféskåpet och hånade de lagen som inte ens har vunnit fem Champions, en klar pik mot Barça.

Igår efter matchen var jag inte särskilt skadeglädjen för att jag var fortfarande ledsen över mitt eget lags sorti i Champiosn League, men när man ser folk som Siró är det skönt att se de få äta upp sina ord och visa upp sin rätta sida; dåliga förlorare och för evigt drabbade av barcelonitis.
Barcelona Abbe.
2012-04-26 12:56
Självklart vill jag att Pep stannar men jag vet att det beslut han fattar är det rätta.

DM1982

Nu när du nämner Villas-Boas så kommer jag och tänka på den gången han besökte Mini Estadi för att spana in Barça B. Kom det ut i pressen vad han gjorde där? Det är dock ingen hemlighet att han sedan Porto-tiden suktat efter flertalet La Masía-talanger.

Barcelona Damido
2012-04-26 12:53
Hahaha OMG detta kommer pågå i veckor..

Kolla Länktips!
Barcelona DM1982
2012-04-26 12:44
Även fast jag gärna vill att Pep ska stanna så är det så att en ny tränare kan vara något bra för laget. Pep vet vad som händer när ett lag och tränaren stagnerar, han har varit där som spelare.

Om han har minsta tvivel om att han inte orkar eller inte vill träna laget så gör han rätt i att sluta. Han har gett så enormt mycket under den tiden som han har varit tränare, killen orkar kanske inte mer.

Vem som skulle kunna tänkas ta över är svårt att veta men Villas-Boas och Lucho lär vara några tänkbara namn. Jag ser inga andra från organisationen som skulle kunna ta klivet upp som Pep gjorde men å andra sidan så har jag inte benkoll på läget.

Jag är tämligen säker på att Pep slutar den här säsongen, får en stark känsla av det.

För övrigt så flög en fotboll precis förbi mitt fönster, kan det vara Ramos boll?
Barcelona MESSI.CORLEONE
2012-04-26 12:42
Tänkte på en grej. Vad sägs om bronsmatcher i CL? EM har 16 deltagande, ingen bronsmatch. VM har 32 och inför bronsmatcher. CL har 32 deltagande?
Barcelona Dradrian
2012-04-26 12:36
Stämmer in i kören: hoppas verkligen Pep stannar. Världens bästa tränare med sina 15+ titlar på tre säsonger.

FRAMFÖR ALLT, en revolutionerande tränare. Andra stora (se Mourinho t.ex.) spelar med gamla beprövade taktiker. Pep har tagit totaltfotbolllen och Barcelonas offensiva tiki-taka till helt nya nivåer. 3-3-4 mot Real Madrid eller Chelsea, hur många gånger har vi sett sådant förut?

Han har även gjort Messi till den spelare han är idag. På kanten kunde Messi isoleras, han var fantastisk men inte i närheten av den kompletta fotbollsspelare han är idag. Han har utvecklat sin spelintelligens enormt, läser spelet bättre än Xavi nu för tiden...
Barcelona Cobain
2012-04-26 12:35
Trots allt som skrivits om att Pep inte skulle förnya kontraktet så är Pep en smart människa. Det är INTE smart att redan nu gå ut från hans sida och tala om att han inte ska fortsätta, inte innan Copa del Rey-finalen.
Barcelona Ibillay
2012-04-26 12:28
nej pep, snälla ett år till
Barcelona I.Cuenca
2012-04-26 12:24
Pep du måste stanna
Barcelona Sano97- God is a four letter word-Niva!
2012-04-26 12:24
Om Pep lämnar så är det bara att önska honom lycka till i framtiden och tacka honom för allt det han har gjort för denna UNDERBARA klubb.
Barcelona Capilito
2012-04-26 12:21
Jag har svårt att föreställa mig ett Barcelona utan pep.
,Sami
2012-04-26 12:07
Several media and journalists claim that Guardiola has decided not to renew his contract, ahead of a meeting with president Rosell today.

Barcelona påfågeln
2012-04-26 11:48
Man måste komma ihåg att Pep är perfektionist och lägger ner precis allt på jobbet. Visserligen gör Ferguson också det, men han drar till exempel inte träningarna själv, eller deltar alls aktivt i dem.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2012-04-26 11:36
Asså va e d Pep?? visst e jobbet väldigt jobbigt å man blir utbränd, men d e så me alla tuffa jobb, oavsett!! Om jag har hans jobb då skulle jag vara kvar tills jag dör, om jag va lika bra som han självklart... Kolla på Sir Alex, även om han vinner inget då stannar han kvar å hämnas året efter... Om han vill bevisa att han kan vinna allt med andra lag då e han ute å cyklar, Sir Alex hyllas fortfarande som en av dom bästa trots att han e kvar hos man u, vem pratar om mou:s framgång me porto, Chelsea å Inter??? Alla pratar fortfarande om peps första säsong där han vann alla titlar,,, om han lämnar nu då e d väldigt fegt av honom för att d e precis nu vi behöver honom... Om han stannar då e den största som har hänt Barca i denna tuffa stund....
Barcelona tikitaka-GOOL
2012-04-26 11:33
Messidinho

Va snackar du om, Barcastuff har inte gått ut med något?
Barcelona Sentuary
2012-04-26 11:21
Lämnar Pep så väntar några skitsäsonger kan jag säga, sen så kommer han komma tillbaka en vacker dag och vinna allt som går att vinna
Barcelona Barca Barca
2012-04-26 11:17
O nej, det verkar bli en sånn mardröms vecka. Förlora El Classicot, åka ut mot Chelsea och nu verkar det som Pep lämnar. Varför händer sånt allt på en o samma gång :(
Barcelona Messidinho_10
2012-04-26 11:15
Jag vill passa på tacka Pep för alls glada magiska år och titlar han har gett oss. Han är den störste vi har haft på tränarsidan!! Visca Pep y Barca
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messidinho_10
2012-04-26 11:08
Barcastuff skriver enligt vissa källor så kommer INTE Pep att förlänga kontraktet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Essienesque
2012-04-26 10:10
Erik Niva tweetar från Madrid att branschfolket där nu är övertygade om att Guardiola inte kommer förlänga... Tråkigt om sant.
Barcelona Barcacamp
2012-04-26 09:33
Jag njuter av mina rivalers motgångar.....det var en gång en man som sa: "gräv inte en grop till din kompis för du kommer trilla i". Dem (nämner inte deras äckliga namn) hade fest när vi åkte ur och trodde att nu tar vi hem CL, Forza Barca
Barcelona Deulofeu
2012-04-26 09:21
Som det verkar nu vinner Messi både skytteligan samt assistligan i champions.Lite plåster på såren.

Man frågar sig hur det är möjligt att göra 14 mål samt 5 assister(det är visserligen flera som gjort 5 ass) på endast 11 matcher det är sanslöst.

Snart fyller Messi 25 och fortsätter att leverera match efter match trots denna svarta veckan i hans liv.Hoppas innerligt att han lyckas hänga ett par baljor I dom resterande 4 matcherna som är kvar.Jag tycker synd om den som inte vinner skytteligan i Spanien och Europa för att göra över 40 mål och inte vinna den är sanslöst. C.Ronaldo kommer delta i em det kommer inte Messi.Han har hela sommaren på sig att ladda batterierna och har chansen att göra en riktigt försäsong för första gången sedan han var 12 typ?

Messi har nu 5 matcher kvar denna säsongen och fortfarande chansen att slå en del rekord hoppas laget hjälper honom i denna tunga stund.

Ronaldo kommer ha em på sig att försöka visa att han är bättre än Messi jag tror inte han lyckas Messi är fortfarande störst!
Barcelona Deulofeu
2012-04-26 08:37
Även fast ligan är körd vore dert grymt om vi kunde vinna resterande matcher på ren tjurighet.

Jag hoppas dessutom verkligen att b-spelarna får chansen med att göra en del inhopp om det är möjligt.Vi får se det här som säsongen då vi hittade lite nya spelare i b-laget.

Nästa års trupp kommer vara den truppen man kommer vara mest nöjd med någonsin.Bra mix de som är utlänningar kommer hålla högsta klass mer än hälften kommer vara från den egna akademin samt snittåldern fortsätter krypa nedåt.

Barca kommer åter att få vara det jagande laget så Madrid kommer få svettas.
Barcelona Deulofeu
2012-04-26 08:22
Jag brukar vara en sådan person som ofta tar upp något om Madrid men då anser jag det vara befogat.

Mourinho svarar nästan varje mening med att klanka ned på någon i Barca eller Barca helt stört.Frågan kan gälla vad som helst men den besvaras alltid av att han går in i fosterställning och skyller på Barca eller Messi!

Madrid har blivit mer eller mindre utspelade i två raka matcher och vågade inte gå framåt med något folk alls till skillnad mot oss som stod utanför Chelseas straffområde mer eller mindre hela matchen.

Det blir intressant att se hur reaktionerna blir i ligaspelet i helgen.Sevilla är ju inte direkt i någon superform men att bara ladda om efter en förlängning och förlorade straffar är inte lätt.

Mäktigt igår på Bernabeu hur publiken skanderade "Iker" strax innan straffarna synd bara för dom att han inte längre är världens bästa målis...

Intressant final Bayern B - Chelsea B

Kraków
2012-04-26 07:26
Jag tycker faktiskt inte RM kan hålla huvudet högt efter detta.

De har fördel av hemmaplan, bättre spelare och bättre coach. Ändå spelar de defensivt, fegt och på kontringar. RM hade tur som fick det till straffar, Gomez borde avgjort det långt innan.

Hade jag varit RM fan och sett det spelet på Bernabeu hade jag skallat efter Mourinhos avgång!
Barcelona MesQueUnClubFCB-Animo Abidal
2012-04-26 07:25
''The Fifa video game producers said that it was easy to draw Real Madrid because they all are pigs''

Dem sa inte det på riktigt.
Annons: