/spanien/barcelona/forum/11237.aspx/spanien/barcelona/forum/11237.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Blaugrana91
2012-01-19 23:44
Denne Kajlic är verkligen en stor pajas. Är som flera andra nämnt ett stort mysterium hur han kan få skriva på SF. För det första är han skrämmande enögd och för det andra (ursäkta om jag säger det) fullkommligt pantad i huvudet.

Han klagar i sin artikel på att Aftonbladet går hårt mot "stackars" lilla Pepe, då har han tydligen inte läst Marca och AS.
De Spanska Realfansen skämms över Pepe, Mourinho och Real som klubb idag, men inte Kajlic nej han är stolt. Det säger ju en hel del om honom med andra ord.

Att han menar att Pepe är en sann Madridsta betyder ju att han tycker Real ska ägna sig åt att skada andras spelare, för det är just det Pepe gör, och detta beteende försvarar man alltså och intalar sig sen att det är att "slita för klubbmärket". *Skratt*

Fast detklart han har nog rätt, Pepe är en typisk Madridsta, en äcklig spelare i en lika äcklig klubb.
Barcelona Abbe.
2012-01-19 23:44
Rambla~

Precis. Han skriver i sin senaste text att det är Aftonbladet som går i bräschen för den hårda kritiken mot portugisen. Uppenbarligen har han inte läst de Madrid-baserade tidningarnas krönikörer uttrycka sina åsikter om Pepe.

Precis som "tarrak" var inne på tidigare i dag så är kritiken i de spanska medierna än hårdare mot Real Madrid och spelaren i fråga.
Barcelona Trippeln
2012-01-19 23:39
Jag skiter snett på Kaljic, det borde ni också göra.
Atlético addeh
2012-01-19 23:37
Är inne på Abbes spår. Det hade nog inte spelat någon som helst roll vad Pepe hade gjort på planen - han hade ändå fått Kaljics stöd, vad nu det kan vara värt. Helt obegripligt att sitta och försvara portugisens beteende. Jag har pratat med flera Madridistas jag känner privat och alla insisterar att Pepes inställning igår vad vidrig. De flesta offentliga marängerna jag känner till är av samma åsikt.
Barcelona Roja y Azul - FCB
2012-01-19 23:37
Riverola såld till Bologna, han åler dit i juni om jag förstod rätt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2012-01-19 23:35
Abbe

När tom en supermadridista som Hermel ser helt uppgiven ut över Madrids beteende så bör väl de flesta inse att det har gått för långt. Hermel och så även Roncero, som vanligtvis är väldigt enögda och subjektiva fanatiker. När tom dessa två tar avstånd från detta borde väl även varenda fjortismaräng på SF inse att måttet är rågat kan man tycka? Men nej då, de ska så klart envetet fortsätta banka huvudet i väggen och vägra inse vad som försigår.
Barcelona Abbe.
2012-01-19 23:33
Jag tror Kaljic sätter en sorts stolthet i att försvara Pepe. Det hade nog inte spelat någon roll om han skjutit valfri människa på ett fik.
Barcelona CESC..4..FABREGAS
2012-01-19 23:30
Kan nån vara snäll och länka ett länk där man kan se bilderna på matchen igår
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelonistas
2012-01-19 23:30
"Fotbollens största fuskare. På denna topp 10-lista får Pepe agera som det ”bästa exemplet” på hur man inte ska bete sig på en fotbollsplan. På denna lista finner man inte någon Barcelona-spelare. Varken Busquets eller Dani Alves som systematisk sysslat med att filma/överdriva i dryga 3-4 år, i ett försök att utnyttja domaren som ett verktyg för de egna lagets vinning"


Visst har Busquets och Alves förstärkt situationer och spelat över lite. Men överste grisen är ju på en helt annan nivå. Lägg därtill att Pepe har ett bredare register nu, han har lärt sig en hel del från sin fru Angelina.

Filmingar,boxar,sparkar,stämplingar,fula tacklingar, ( haha har jag glömt något?) är några egenskaper som denna smutsiga människa har.

"Något som gett mycket lyckade resultat."

Här syftar han självklart på Pepe kontra Alves situationen i föra säsongens semifinal i Cl. Hur fan kan man påstå att utvisningen är felaktig? Reglerna är tydliga och enligt dom ska Pepes agerande resultera i en utvisning, och det är ren fakta. Vad däremot Kaljic tycker är hans egen åsikt som han själv får stå för.
Barcelona Rambla~
2012-01-19 23:29
Seriöst, stäng av den där Kaljic på livstid. Fanskapet borde inte få publicera sina vidriga texter. Fanskapet sitter ju och närmast hyllar brutalt spel och försöker linda in det i kärlek för klubben och madridismo. Vilket jävla riskpucko.

Pepe säger att det inte var med mening. Är han blåst eller. Kamerabilder avslöjar hans lögn så det blir bara pinsamt. Aldrig varit ute efter att skada en spelare? Nej vi såg det för några säsonger sen mot Casquero. Där borde han ha fått ett fängelsestraff. Psykopat och ingenting annat.
Barcelona Giggity
2012-01-19 23:28
Att real-fans försvarar Pepe kan ju inte ses som en överraskning. De försvarar ju Mou som modig och rakryggad när han smyger upp bakom Tito och petar han i ögat.

Men det är yum-yum att se den fullständiga offermentalitet som råder i puertan. "Buhu, alla är emot oss hela tiden". De lurar sig själva att Barca bara vinner på fusk för att inte tappa det sista de har av sitt förstånd. Det enda de har kvar är att vara stolta över är det enda signifikativa Real Madrid lyckas åstadkomma på en fotbollsplan; sparka ned spelare.

Pepe ber om ursäkt? Haha, jo. OM Messi känner sig kränkt över att bli trampad på handen så ber han om ursäkt, annars inte, eller? Modig och rakryggad ursäkt det där.

Bäst är ändå FG King of Madrid, varenda gång det är något negativt om Real pekar han på Barca. Det är nästan man skulle kunna tro han är fixerad vid Barca. Men men, vad än som får folk att gå upp på morgonen. *klappar på huvudet* Låt underhållningen fortsätta!!
Barcelona Abbe.
2012-01-19 23:26
Äh, självklart säger Pepe att det inte var medvetet. Hur skulle det låta annars? Det är bara att titta på bilderna och se hur portugisens blick letar upp Messis hand innan han väljer att trycka till. Ta en titt i länktips där Punto Pelota väljer att fokusera på Pepes blick samt aktion.

Vilka ord han än väljer så kommer han aldrig kunna snacka bort dessa TV-bilder.
Barcelona Andreas V.V - "Pagar"
2012-01-19 23:21
Jag förstår verkligen inte hur den där pajasen på 25 bast kan få skriva för SvenskaFans.

Det måste väl finnas någon vettigare? Ett skämt är ju vad det är.
Barcelona Basuuka
2012-01-19 23:18
För att summera Kajlic artikel. Pepe är en sann Madridista!
Barcelona God is a five letter word - Messi
2012-01-19 23:16
Copa Kaljic artikeln är ett brott mot kärleken för fotbollen och litteratur i allra högsta grad, pinsamt är bara förnamnet, fyfan säger jag bara.
Barcelona 1.70-ligan
2012-01-19 23:11
Brukar normalt sätt inte läsa madridreds artiklar men denna löjliga rubrik lockade på min uppmärksamhet. Och mycket riktigt höll själva artikeln samma klass som dess rubrik.

Bona nit cules
Barcelona Alvés - Por Que?
2012-01-19 23:09
Andreas V.V - "Pagar"

Hehe exakt, bedrövligt att EA ligger nere jämt.. Efter att dom blev hackade så har hela deras system varit kaos. Pepe måste ha haft något med detta att göra.
Barcelona El capitano[Culee]- Faris
2012-01-19 23:08
Läs copa Kalijics artikel åh herregud säger jag bara !!
Barcelona El capitano[Culee]- Faris
2012-01-19 23:08
Läs copa Kalijics artikel åh herregud säger jag bara !!
Barcelona Heywood Jablome - Por qué, Messi?
2012-01-19 23:04
"Chuck Norris once asked Xavi if he could make a pass. Xavi said no and Chuck Norris became an actor"
Barcelona Messidinho_10
2012-01-19 23:02
Ge mig Pepes huvud på camp nou, onsdag!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan
2012-01-19 22:58
Såg lite bilder från matchen igår. Är det bara jag eller har Busi fått lite muskler? Upplever honom inte som lika tanig som för nåt år sedan
Barcelona Heywood Jablome - Por qué, Messi?
2012-01-19 22:55
Mourinho väntar på Pep i två minuter. Lite bitch-varning på det, eller?
Barcelona El capitano[Culee]- Faris
2012-01-19 22:55
Haha kolla när laget lunchar tillsammans. Äter väldigt onyttigt ser jag ! Nicee det förtjänar dem !!
Barcelona Andreas V.V - "Pagar"
2012-01-19 22:55
Alltså, fan ta den som länkade den här låten..
Kan inte få den ur huvudet nu! ; )
Jag känner igen klippet men kan ej placera vart jag sett det.


Alvés - Por Que?

Skräll att EA ligger nere, varför tror du jag slutade spela online? -_-

Barcelona DANI ALVES
2012-01-19 22:54
pepe är ju dum i huvudet när han säger att han inte ville skada messi , man såg tydligt att han stannade upp lite och sen trampa på honom.
Barcelona Alvés - Por Que?
2012-01-19 22:49
Vafan så blev helvettets målvakt Kameni klar för Malaga och kommer nog stå mot oss.. Han gör alltid super matcher mot oss.
Barcelona Alvés - Por Que?
2012-01-19 22:48
EA är nere för mig. Kan ej lira online
Barcelona God is a five letter word - Messi
2012-01-19 22:44
Nån som har lust o lira lite FIFA på PS3?
Barcelona Barcadinho.
2012-01-19 22:33
På tal om Pinto – han är så klart inte lika bra som Valdes. Det är därför han är andra målvakten. Men som en del nedan har skrivit så har han blivit betydligt bättre med fötterna. Förmodligen ett resultat efter anpassade träningar. Han övar säkert timmar med fötter.
Han har släppt ett billigt mål igår, men Valdes släppte ett likadant mål (egentligen mycket värre) mot Van Persie. Målet gick tom mellan Valdes och närmaste stolpen.

Alexis – jäkla vad han jobbade med att försvara. Han täckte tom Ronaldo ett par gånger. Hans kämpe inställning var så skön. Jag hoppas att laget hamnar längre upp i CL, eftersom jag är rätt säker på att grabben kommer bli jäkla taggad och kommer ge järnet. Sådana kämpe insatser lyfter upp hela laget. Sen gillade jag att se hans fysiska styrka. Många smällar och knuffar igår, men det var svårt att få ner just honom på gräset. Stod stark på fötterna.

Messi spelade rätt ofta sjukt långt nere på banan. Jag kan inte komma på en match tidigare där han var på vår egen planhalva så ofta som igår. Jag vet inte om det var medvetet efter instruktioner. Om tanken var att andra spelare ska komma in i boxen, ingen aning.

Det var kul att se hur Puyol försökte påverka marängerna, men på ett trevligt sätt. Han snackade vänligt med Ronaldo, kramade Carvalho och var allmänt trevlig. Syftet var nog att lugna ner stämningen. Jag kommer gråta när han slutar med fotboll, vilken kung.

Jag kan fortfarande inte förstå startelvan som Mou ställde med. Jag trodde knappt mina ögon. Han har lämnat bollinnehavet till oss serverat på ett fat, med endast Alonso. Xabi kommer aldrig att kunna matcha våra tre musketörerna, inte ensam, varken han eller en annan i världen. Sen är det ok att bygga spelet på kontringar, men utan de snabba fötterna som Di Maria har och också Marcelo så funkar det inte heller så bra. Jäkla amatöriskt måste jag säga. Jag gick runt hemma strax innan matchen och gjorde familjemedlemmarna arga genom att säga – den här matchen tar vi. Jag var så boom säker på att vi skulle rulla ut dem med deras svaga elva.

Jag var inte så taggad inför matchen, men sen när sändningen började, vita flaggor, marängernas hymn, Mourinho, Pepe – det räckte för mig att se rött (:P). Det blev till slut den vanliga hysteriska glädjen efter kvitteringen och vinsten och en härlig glad känsla hela dagen idag. Det är bara att tacka för det här laget för alla de härliga stunder som vi har fått uppleva.

(ursäkta att det blev så långt inlägg, ha det bra)
Annons: