/spanien/barcelona/forum/11227.aspx/spanien/barcelona/forum/11227.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Smogen
2012-01-20 10:49
Någon länkade det innan, men jag gör det igen. Värt för Madrid fans att läsa, handlar om vad Madristas i Madrid tycker...
Real Madrid Palazzz
2012-01-20 10:39
Vill ni hålla er uppdaterade med de senaste skadorna inför matchen? Rekommenderar starkt Skadelistan - http://sv-se.facebook.com/pages/Skadelistan-Fotboll/330287830324745. Riktigt grym app, har rätt 99% av fallen. Sjukt grym, finns inget liknande någonstans
Barcelona J.DosSantos
2012-01-20 10:26
Barca4Eva

Jadu, det mest skrattretande är väl du som inte verkar läst inlägget där jag påpekade att vi bör lägga ner snacket om Kaljic, inte om Pepe.

Gör om, gör rätt.
Barcelona Barcelunatic
2012-01-20 10:14
Hej, skriver nästan aldrig i forumet, men läser det ofta och gärna. Har en stor respekt och kärlek till Barcelonas spel, inställning och uppträdande i nära nog alla matcher och närkamper. Tycker det är synd de gånger de brister och faller lätt. Det är få spelare och sällan, likväl ger det kritikerna chansen att ändra fokus från spel och allt det goda - till att bara prata om några enkla fall. Och de tar chansen att göra så.
Detsamma gäller här i forumet. Vet att man reagerar med känslor i Barca-passionens ögonblick. Men tänk på att de personangrepp och påhopp som görs av Barcafans i det här forumet blir näring till de som hellre vill bolla smutskastning än att se vilket unikt lag vi har att följa just nu.
I några år har vi - och kommer vi ha - världens kanske bästa lag nånsin att följa - ge inte någon chansen att styra fokus till något annat än det.
Barcelona Smogen
2012-01-20 10:03
Kan vi släppa snacket om Pepe en stund nu? Låt hela fotbollsvärlden (inklusive sanna Madristas) tycka att det han gjorde var vidrigt, och låt en liten grupp inne på Puertan försvara handlandet.


Jag undrar istället vad Madristas och Mourinho skiller förlusten på? Vad är det denna gången? Känns som det är svårt att skylla på UEAFA, Domaren, Fru Fortuna, Hackehackspett och andra saker. Vad var det som gjorde att dom torskade denna gången?
Barcelona Keite
2012-01-20 09:47
Madridistas i Sverige är fan idi**er. Det är bara här Pepe hyllas som en gud.
Jag trodde att madridisterna skulle öppna ögonen efter Mourinhos petning mot Tito, fast nej, Mourinho hyllades enormt mycket.
Efter Pepes match mot Barça trodde jag att, okej, nu borde madridistas öppna ögonen och inse.
Men nej nej. Pepe är nu plötsligt det största som hänt el madridismo.
Han står allt för vad en riktigt madridista är.

The Botten Is Nådd
Barcelona Zibarca
2012-01-20 09:45
Jag är här inne och läser titt som tätt och skriver ett inlägg lr två någon gång ibland. Jag orkar inte med många idiotiska argument eller kommentarer från Real Fans och även från vissa Barca fans. MEN när en så FEG människa som Kaljic (som spärrar någon för minsta lilla argument mot Real på deras forum) kommer in här och skriver och försöker hävda sig (verkar som att du behöver hävda dig en hel del) bakom sin skärm. En blir trött på det hela. Real och real fans saknar cojones. Försök vara män, vet att det är svårt när ni är ett gäng kärringar
Barcelona C.A.K (Lyon)
2012-01-20 09:36
Hade Messi trampat på Özils hand så hade knappast marängerna reagerat lika positivt. Jag hade dock skämts ihjäl å alla barca-fans vägnar.
Barcelona Messi-is-god
2012-01-20 09:22

För Real-fansen som försvarar PEPE...

Vid 1-1 målet när Puyol nickade in det.. såg ni inte hur nonchalant och klen Pepe agerade vid försvarsarbetet, i en match mot Barca där man ska ge mer än 100%? Är det så man spelar med HJÄRTAT? Eller "spela med hjärtat" betyder att man konceterar sig på att skada motståndare eller maska på plan!?

"Spela med hjärtat", är en som Puyol, som vid 9-0 mot ett div-2 lag i cupen, går in med en klockren gildtackling i Barcas sraffområde för att förstöra motståndarnas målchans.Barcelona Zibarca
2012-01-20 09:22
Att du ens försvarar en spelare som Pepe säger allt om dig och ni så kallade Real fans. Ni hyllar Guti för att han svara på Rooneys Twitter inlägg men hur lät det på erat forum när Guti kritiserade erat så kallade fotbollslag? Då var det ingen som ville veta av Guti. Jag tycker det är bra att ni har spelare som Pepe och fans som du Kaljic. Visar bara vilken vedervärdig klubb det är och hur insnöade Reals fans på Svenskafans är. Världen har sett erat rätta jag. Och detta visar sig världen över i diverse medier.
Real Madrid I.Kaljic [F.d. FGKoM]
2012-01-20 09:04
Om du sköter ditt så sköter vi vårt. Du känns knappast ämnad att prata om vad som är låg intellektuell klass och hur man bör bete sig. Mvh Red
Barcelona Barca4eva
2012-01-20 08:26
J.DosSantos Hur smart är det att fråga folk om att släppa ett ämne, för att direkt efter ta upp det igen? Skrattretande.
Postat via SvenskaFans-appen
Dani Alves.
2012-01-20 08:14
Ett tag sen jag skrev här nu, blev spärrad helt t.o.m på mitt eget forum när jag argumenterade inne på la puta
Barcelona J.DosSantos
2012-01-20 07:45
Hallå grabbar.

Kan vi inte bara släppa det där med Kaljic? Det är ju uppenbart att karln (förmodligen pojken) är frustrerad och oerhört bitter.

Sen att Pepe gått och "bett om ursäkt" är nästan fegare än överfallet. Dessutom är allt snack om att Pepe spelar hårt och inte fult rent bullsh*t. Xabi Alonso spelar hårt, Pepe har alltid bara spelat fult och fegt.

En hård spelare går in med kroppen i dueller. Offrar sig för sitt lag. Pepe går in med dobbar och armbågar (även om dobbarna verkar vara hans personliga favorit).
Barcelona Barca4eva
2012-01-20 07:35
Snacka om att sjunka till en riktigt låg nivå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B-Guden
2012-01-20 07:17
Fyfan vad äcklig de flesta real supportrar är sitter och hycklar som jävla svin.
Måste va jobbigt att gång på gång få se att ni är sämre att ni inte rår på världen bästa lag, men nej ni svävar på molnen och säger ni är bättre än oss bara otur, domare, Uefa osv.

Inse vi vinner för 1 Abidal är en jävligt bra vänsterback, Puyol är en jävligt bra mittback, då var det klart Inse det och sluta säg att våra spelare är dålig
2 Busquet är hur grym som helst han äger er gång på gång, han speluppbyggnad och positionsspel är otorligt, och han filmningar är löjliga ja, men då är väl Ronaldo Di maria världens sämsta också
3 Alves är en bra och offensiv högerback som även kan ta ansvar deffensivt tillskillnad från Marcelo
4 Xavi Messi Iniesta Busquet är ostoppbara

Men ni kan sitter i era små nöthjärnor och klagar på att ni inte vinner, och att våra spelare är så dåliga och era så bra. Måste va tungt nu när soporna Abidal och Puyol även gjorde mål.

Sedan är ni en skam för fotbollen Hyllar Ramos spark på messi Albiols Stämpling på Villa Marcelos tackling på Cecs och stämpling på Pedro, och nu Pepes äckliga stämpling på Messi där idioten i sig försöker leka oskyldig vi ser alla hur han stampar ner foten och man behöver inte ens va 2 år gammal för att se att det är medvetet, sedan era äckliga spelare som ska sparka och knuffa på alla med eller utan boll.

Vi Vinner för vi spelar fotboll ni är kass, 1 match sen pep tog över måste kännas hårt, att denna dåliga tränare med dålig spelare kan lyckas så förbaskat bra, men just jag det var ju otur.

All ni äckliga jävlar som hyllar era spelare fula saker dra åt helvete!!!!!

Ja, jag läre skriva av mig, dom sitter i sitt lilla forum och hycklar sönder med en Kaljic som stänger av folk som motargumenterar med honom även fast den personen inte bryter mot reglerna och har rätt, nu har dom tom stängt forum

Ni kan ju börja skriva när era spelare, kan spela och förlora mot oss utan att göra nåt idiotiskt.

Men ta erat lag Ramos världens bästa mittback Marcelo världens bästa vänsterback, Coentrão näst världens bästa vänster back, Alonso som är så gyrm. Pepe som är så jävla grym, han är ju en idiot Sedan Ronaldo världens bästa, Benzema världens grymaste Özil bättre än Iniesta

Busquet världens mest överskattade spelare, Xavi Överskattad (HAHAHA DÖR AV GARV) Iniesta sämre än Özil Puyol som inte vait bra på flera år, Abidal som är sämst, Messi är dålig och sämst, Cesc kan inte prestera i stora matcher, (nej det kanske inte är en stor match mot er längre)

Jaja förlåt Barca fans för min text men läre skriva av mig bli äcklad när jag ser spelare hylla pepe medans en barca spelare som filmar är världens äckligaste

Sen ni som kallar pepe en tuff spelare, Vad är det som är tufft att spakra på sittande/liggande spelare ?
Killen har fan inte gjort en tuff schystt tackling i hela sitt liv han flyger in i situationer och skyddar sig med sina dobbar tuff och hård var ja!

Nu skickar jag ska inte skriva mer är frusterad över att se idioter som hyllar spelare som gör äckliga saker läre skriva av mig
Grace/Wastelands
2012-01-20 03:16
Valdebas m.fl

Må så hända att ert forum är stängt för att skriva. Men det går fortfarande att läsa vad ni skriver där. Att ni skriver en sak där inne och sedan försöker framstå som etiska korsriddare här inne är bara patetiskt. Stå för era åsikter istället, var inte sådana jävla hycklare och ha två olika åsikter på två olika delforum. Det skriker bara om idioti.
Barcelona Ibillay
2012-01-20 03:16
Valdebläbla Kommentarerna och nivån i puertan är "the rock bottom"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona mariwani
2012-01-20 03:00
Håller med Andreas, sitt inte och försvara pepe för att sedan prata om etiska principer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas V.V
2012-01-20 02:50
Grabben som hyllade Pepe´s gärningar tidigare idag kommer in och leker moraltant..

Oh, the irony..

Missförstå mig inte, jag köper det du skriver nedan men det hela blir så komiskt när du själv försvarar våld på en fotbollsplan.

RED //

"Vi hänger inte ut andra individer på det här forumet. Det här är inte flashback. "

Kan säga att Flashback förmodligen är hårdast av alla "forum" när det gäller outning av andra medlemmar. Det är oftast bannlysning direkt.
Rätt ska vara rätt, det lät på ditt tonfall som att Flashback tillåter sådant vilket är helt fel.

Godnatt.
Real Madrid Valdebebas - Pepe, ¿cómo no te voy a querer?
2012-01-20 02:46
basaric:

Det där inlägget säger ju dessvärre mer om dig än det gör om Kaljic. Vad spelar det för roll vad han ägnar sig åt på sin fritid och hur hans umgängeskrets ser ut? Jag antar att du är en sådan person som avhandlar allt du gör via facebook-uppdateringar samt lägger till alla du vet förnamnet på som vän i strävan att få bekräftelse och få ditt liv och din sociala tillvaro att framstå som mer än den egentligen är.

Din osäkerhet och känsla av otillräcklighet måste verkligen äta dig inifrån så angelägen du verkar vara om vad andra människor tycker om dig. Detta vittnar dina huvudsakliga bedömningskriterier av andra människor till.

Får jag lov och fråga varför du gör detta?
-
Jag hoppas och förutsätter vidare någon moderator gör sitt jobb och ingriper. Jag har bevittnat en hel del genom mina år som forumskribent på SF, såväl här som Puertan och andra forum, men detta är verkligen 'the rock bottom'. Att han även väljer att blanda in familjemedlemmar gör det hela betydligt värre.
Barcelona Andreas V.V
2012-01-20 02:45
Grace/Wastelands

Malaga har inte imponerat på mig med tanke på materialet dom har.
Tycker gott och väl vi kan byta ut i alla fall 2-3 spelare.

Dock har ju vårt bortaspel inte imponerat så det kanske är lika bra att köra med bästa möjliga.
Grace/Wastelands
2012-01-20 02:43
Malaga borta bör väl egentligen vara bästa möjliga lag enligt mig. Inga ändringar behöver ske. Det här är en av de tuffaste matcherna på säsongen och bara att ställa Valdés i mål och köra samma elva som mot Madrid.
Barcelona Andreas V.V
2012-01-20 02:36
Amo0227

Overreacting much? Det är ju knappast så att "I.Kaljic" lever på skyddad adress.
Dessutom har han sitt riktiga namn som nick.
Finns ju med på hitta.se, ratsit.se och alla möjliga sidor.
Sen har han väl inte Basaric outat något viktigt förutom en bild, vad spelar det för roll?

Take a fucking chill-pill!

Seså, tillbaka till Puertan nu och jag föreslår att du ägnar morgondagen åt att lära dig att använda punkt.
Barcelona Amo0227
2012-01-20 02:29
Jävla idiot sluta häng ut folk på internet pga av fotboll! Är du inte klock i huvudet jävla pundarhuvud va fan tänker du med? Jävla snorunge skäms du inte?
Barcelona basaric - ?#AnimoElGuaje
2012-01-20 02:17
Vi hänger inte ut andra individer på det här forumet. Det här är inte flashback. Stark varning //RED
BARCA-més que un club
2012-01-20 01:49
längtar redan till nästa onsdag så vi kan slakta Real madrid, kan inte hålla mig grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Barcelona Andreas V.V - "Pagar"
2012-01-20 01:32
Test

E: Vad tusan, kan man inte ha "Gif:s" på sin profil med nya SvenskaFans???
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2012-01-20 01:25
Oväntat.. The Spanish federation will not act against Real Madrid player Pepe for his stamp on Messi during the clasico. #fcblive [el confidencial]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S91
2012-01-20 01:18
Grace/Westlands

Så, hur ska vi ställa upp på söndag med tanke på att det spelas 2 matcher under denna och kommande vecka? :)

Och ja, jag är seriös för er som undrar, håller med Grace till 100 % nämligen :D
Annons: