/spanien/barcelona/forum/1120.aspx/spanien/barcelona/forum/1120.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona El FenómenoR9
2017-02-13 23:02
Hah pep en clown?! snälla! Den mannen förändra hur vi ser och hur lag försvarar sig i fotboll. Han tvinga tränare att utveckla sitt tänkande gällande att försvara sig. Han har inte bänkat Agüero sen första dagen, han har varit skadad och avstängd. Möjligt att han har varit petad dom senaste fyra matcherna. Orkar inte förklara vad han gjorde i bayern. Håller med om att han inte kan hantera stora personligheter, men det är de!
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2017-02-13 23:02
Etoo är mer man än vad Pep någonsin kommer bli! Tror mer på hans ord än en mytoman vid namnet Pep!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2017-02-13 23:01
Soko
Barcadinho

Inte så direkt imponerande när du ser vilka lag han nätar mot. Att göra hattrick borta mot West brom för att sedan veckan efter vara osynlig mot ett valfritt storlag är ju inte alls imponerande. Barca, United, Chelsea, Liverpool, Arsenal,Tottenham m.m är lag han mött under säsongen och under samtliga matcher har han varit rent utsagt helt värdelös.

Aguero är ingen spelare som klarar av Peps krävande presspel där anfallaren är den som startar pressen men med en Aguero funkar det ju inte. En oerhört lat spelare som påminner om Zlatan och då är der förståeligt att den gode Pep ogillar denna typ av spelare. Men med Gabriel Jesus för du en helt annan energi och presspel.
Tiki-Taka
2017-02-13 23:00
Han kan vinna hur många titlar som helst...för mig är karaktär och ärlighet mycket viktigare...den karln visar en sida framför dig och gör ngt annat bakom ryggen...en tränare utan ryggrad är för mig lika med noll! Hade det varit en spelare som hade anklagat Pep så hade man varit lite mer källkritisk...men när en efter en säger samma sak så är det rätt så uppenbart att Pep är en vekling.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-13 22:48
Culés som hatar Pep saknar jag ord för...
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2017-02-13 22:45
Se på videon som jag har länkat, där etoo berättar historien om Pep. Jag tror på varje ord han säger, etoo är känd för att vara en frispråkig herre, denna man säger som det är och går rak på sak! Etoo är en man som genomsyrar lojalitet och ärlighet, denna man gav allt för klubben och blev kickad som en hund av åsnan! Nästan glad att Etoo vann CL med Inter året efter och gav Pep en känga tillbaka! Pep, han som skyddar sig bakom sina spelare och som inte vågar ta diskussionen öga mot öga....en tränare utan cojones och karaktär! Avskyr Pep mer efter att jag såg detta klipp!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El_Jefe
2017-02-13 22:43
Rambla

Vilket jäkla moment 22 om han nu väljer Nili på grund av att han har erfarenheter från A-lagsspel. Med den inställningen är ju verkligen B-lagets spelare "dödsdömda".
Barcelona Soko
2017-02-13 22:35
Reymar

Aguero har gjort 12 mål trots att han missat många matcher pga avstängningar och petnigar. Är det verkligen att kalla för underprestera? Hade han spelat alla matcher som andra hade han säkert lett skytteligan.
Barcelona Barcadinho.
2017-02-13 22:33
Pep har bänkat Aguero från dag ett, gav honom negativa signaler redan från Augusti. Ja, på gränsen till mobbning.

Finns en enkel psykologi inom fotboll som till min förvåning mycket erfarna tränare missar. Bänkar du en meriterad ikonisk spelare flera gånger, så får du en omotiverad spelare när det är dags att komma in o spela. Du kan "förlora" honom.
Gör du samma sak med en 19 åring så får du en ung galning som ger allt för att visa vad han går får. Du förlorar inte en ung spelare genom att bänka, tvärtom, du gör honom hungrigare.
Kun är 28 år, inte nån pensionär.
Barcelona Rambla~
2017-02-13 22:30
Asked why he'd not chosen Palencia, Luis Enrique responded: "Because I am the manager and I have to make decisions. "Nili is one of few B team players with first division experience, playing for Las Palmas, and I make the decisions." Kan inte påstå att jag blir förvånad. I vanlig ordning besvarar Lucho frågan med, att det är han som bestämmer. Ungefär som ett trotsigt barn utan att vilja förklara närmare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2017-02-13 22:02
Barcadinho

Det är ju bara sunt förnuft att Pep väljer en målvakt som kan spela med fötter framför en "omodern" Joe Hart. Mobbning mot Aguero? Skrattretande minst sagt.. Så bara för att Aguero är en större spelare ska han strarta trots att han underpresterat under halva säsongen? Klart som fan att den stekhete brassen ska starta så som han presterat. Me like.
Barcelona wallmannen
2017-02-13 21:48
Hold your horses!
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Tiki-Taka
2017-02-13 21:37
Avskyr Pep för behandlingen mot Etoo och Yaya...han kan inte hantera stora egon, vilket en mästartränare skall göra! Med det laget Pep till sitt förfogande 08-12 så skulle Mourinho vinna 4 CL titlar under sina fyra år! Och Bayern...fullt av stjärnor och totalt misslyckande ute i Europa! Att vinna Bundesliga är något självklart. För mig kommer jag aldrig att ranka Pep bland dem stora tränarna genom alla tider. En tränare som behandlar stora ikoner som skit och vägrar kommunicera med dem är enligt mig en clown tränare!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2017-02-13 21:30
Guardiolas feeling - kickar ut Joe Hart kontroversiellt, plockar in "BarcaDNA" Bravo för att bänka honom efter halva säsongen.
För att inte tala om nästan en mobbning mot Aguero på bekostnad av en stor talang Gabriel Jesus. Me no like.
Barcelona Soko
2017-02-13 21:20
Barcelona hatare gratulerar Barcelona på ett års dagen och menar att motståndarna har inte fått straff i ligan mot oss på exakt ett år . Tre straffar blev det i andra tävlingar och alla missade.
Vad är konstigt egentligen när vi har världens snällaste försvar och dessutom spelar stora delar av matcherna på motståndarnas planhalva ?!
Men samma hatare skulle aldrig våga räkna alla straffar vi inte fått.
Barcelona JakWah
2017-02-13 20:33
Det är svårt att förutse hur matchen kommer att se ut imorgon, men känslan är att PSG kommer att gå ut med en extrem motivation och en hög press som kommer att ställa till stora bekymmer för oss. Om vi inte kan matcha deras motivation så tror jag dessvärre att det kan bli en storförlust. Å andra sidan så vet man ju hur jäkla bra vi kan vara när det väl gäller. Det blir intressant att se och det är bara att hoppas att laget är väl förberett och utnyttjar sina chanser.
Barcelona El_Jefe
2017-02-13 19:20
Vi horar ju ut allt annat så varför inte fortsätta på den inslagna vägen och hora ut våra största matcher också (pardon my French).
Barcelona Katalano
2017-02-13 19:19
@DM1982:


Nä, usch. Med tanke på hur hårt de alltid spelar (läs: fult) så är skaderisken stor. Gillar det inte alls även om det är en träningsmatch.
Barcelona DM1982
2017-02-13 19:14
Thiago Silva kommer inte kunna spela imorgon, han är skadad. Hans skadehistorik måste vara rätt så dålig, i stil med Alba. OFFICIAL | Barcelona and Real Madrid will play a non-competitive El Clasico this summer. Location: Miami, Florida https://t.co/X8r8igiWN7 Jag vet inte vad ni tycker men jag gillar inte tanken på att lagen ska köra en träningsmatch. OFICIAL | La final de la #CopaDelRey se disputará en el Estadio Vicente Calderón https://t.co/NRF7x3AHi7 Cupfinalen kommer spelas i Madrid.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El_Jefe
2017-02-13 15:01
Jag börjar få väldigt svårt att hålla isär spelaren Luis Enrique från tränaren Luis Enrique. Jag gillade verkligen Lucho när han spelade för oss. Uppskattade hans inställning. Men på grund av att allt Lucho gör numer resulterar i irritation och diverse invektiv från min sida börjar det även spilla över på det arv han som spelare lämnade. Oerhört tråkigt, minst sagt.
Barcelona Katalano
2017-02-13 14:54
LennyRomario
the cameroonians

Det värsta är att i alla fall jag tidigare var väldigt intresserad av våra ungdomsspelare. Jag följde dem i den mån jag hade tid med och älskade vår skribent Deulofeus uppdateringar om läget i vårt B-lag och Juvenil-lagen. Vem är näste spelare på tur att flyttas upp och vad har vi för intressanta prospekt i de yngre leden? Idag så är intresset som bortblåst pga hur akademin sköts och att ungdomarna aldrig får chansen under Lucho. Tänk så snabbt det kan förändras.
Barcelona LennyRomario
2017-02-13 14:22
Ja, även vår spelarutveckling börjar bli som en kopia av Real Madrids. Det är aldrig läge för att ge en yngling en ordentlig chans längre. De ska lånas ut med återköpsklausuler.

Såna som fick chansen under Pep, som jag kan komma på: Busken, Pedro, Victor Sanchez (som jag faktiskt gillade), Jeffren, Jonathan Dos Santos, Fontas, Montoya, Tello, Cuenca, Thiago... Det är de jag kommer ihåg, direkt ur huvudet.

Kanske någon av dem fick en mindre chans än jag minns det? Kanske jag glömt något namn? Hur som helst, de gavs chansen. De fick prova på att simma i den djupa delen av bassängen. En del klarade det, en del klarade det inte. Men det viktiga är ju att få chansen. Men sådant gör vi tydligen inte längre.
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-13 14:21
Kryss borta mot PSG tar jag på förhand, så som det sett ut denna säsong. 1-1!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-02-13 13:09
Tror det kommer bli rena vilda västern i mon. Vår offensiv kommer göra sitt jobb men vårt försvar kmr bli överkörda tror jag. Jag tippar på 2-2.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-02-13 12:52
@neymar JR || Cillessen #1:


Jag håller inte med att det är helt onödigt. Det är viktigt att de är med och ser och lär även om de inte får speltid. Det skapar trygghet, bygger band till de övriga spelarna och förbereder dem inför vad som komma skall.

La Masia, och däribland B-laget, är till för att utveckla spelare för att just hjälpa A-laget. Om Gerard vill behålla Palencia för att säkra uppflyttning är det fel väg att gå. Gerard har nämligen Segunda B´s överlägset bredaste trupp och ska inte vara avhängigt en högerback. Och om han nu ändå är oersättlig, ja då borde han definitivt varit föremål för att få träna med A-laget, allt för att just förberedas.

Men - den kanske viktigaste delen i att faktiskt använda Palencia istället för Nili är att ge en morot åt andra. Nu räcker det att alltså vara en inköpt reserv i B-laget utan egentlig framtid i klubben för att få chansen medan andra som kämpat för skölden på bröstet ignoreras gång på gång.

Samma sak med Gumbau 14/15, den speltiden hade utvecklat Samper betydligt mer, istället går den till en spelare som troligtvis kommer lämna klubben till sommaren och på sin höjd bli en medioker Segunda A-spelare.

Summerat:
Det saknas intresse för att utveckla spelare i den sista fasen. Man skyller på att steget är för långt, men gör samtidigt inget åt att just minska på detta gap.
Barcelona El FenómenoR9
2017-02-13 07:25
[QUOTE=El FenómenoR9]Hah vilka "iakttagelser" endel gör.. Vilken otur Vidal har, all glädje försvann när jag såg foten hänga konstigt på honom. Han var ju p G in i gala elvan. Aja upp till Roberto att steppa upp. Har en bra känsla inför matchen imorn. Kan bero på att jag fått min semseter beviljad imorn. (Natt jobb annars).Tror vi gör ett par bollar framåt och bakåt täpper vi till. Iniesta 70 Fortsätt med dina inlägg, dom är så bra! Kände att jag behövde säga de. Smörj frugan riktigt ordentligt så du inte missar matchen :D El capitán 5, Rivaldo är namnet Visca Barca
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El FenómenoR9
2017-02-13 07:22
Hah vilka "iakttagelser" endel gör.. Vilken otur Vidal har, all glädje försvann när jag såg foten hänga konstigt på honom. Han var ju p G in i gala elvan. Aja upp till Roberto att steppa upp. Har en bra känsla inför matchen imorn. Kan bero på att jag fått min semseter beviljad imorn. (Natt jobb annars).Tror vi gör ett par bollar framåt och bakåt täpper vi till. Iniesta 70 Fortsätt med dina inlägg, dom är så bra! Kände att jag behövde säga de. Smörj frugan riktigt ordentligt så du inte missar matchen :D Visca Barca
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2017-02-13 03:34
El Cápítan #5

Rivaldo.
Barcelona El Cápítan #5
2017-02-13 01:36
Tjena alla cules! En evighet sen sist man skrev på forumet. Läser dock lika frekvent som vår käre lille magiker tunnlar sina motståndare som om det vore en helt vanlig träning. Ännu ett onödigt inlägg tänker vissa, scrolla då gärna förbi eller fortsätt hata. Kan behöva lite nya haters då de gamla har börjat älska istället ;) Ska inte bara skriva en massa "rappakalja" utan tänkte ge er en liten hyllning till en av våra stora figurer och en av anledningarna till att jag förälskade mig i de blåröda. Sista matchen för året om minnet inte sviker mig, vaknar han till liv likt vampyren som törstar efter blod. Första målet är en patenterad frispark som t.o.m får den store Santiago Canizares att se ut som en junis som precis fått sina första fjun. Showen hade startat och med sin finess och underbara teknik charmade nr 10 hela Camp Nou en sen höstkväll. Valencia med storheter som Roberto Ayala, Gaizka Mendieta, Kily Gonzalez och en ung herre vid namn Pablo Aimar försökte med näbbar och klor sätta stopp för vår elegante fanbärare. När inte ens legender som David Albelda eller den bryske Ruben Baraja kunde hindra vår nr 10 så drar han iväg ännu ett långskott från att nästan vara stillastående till att nästa sekund explodera och låta sin vänsterdoja sköta snacket så var Hector Cuper nästan besegrad. Detta var tiden då spanska ligan visades på tv4 plus och man slapp betala ett ex antal sura hundringar i månaden för att se världens bästa ligafotboll. Barca gick inte som tåget på den tiden utan ligan dominerades av våra fiender från Madrid och dagens slagpåse från Valencia. För att slutföra en magisk kväll så saknades ett magiskt mål som för övrigt även idag är ett av det vackraste målen jag sett. Frank de Boer hade under hela matchen fightats med Norges kopia av Zlatan och satts under hård press, men precis innan gonggongen ska slå så får han ett läge att slå ett fantastiskt uppspel som blir till ett ännu bättre inlägg till vår vänsterfotade brasse, matchens spelare tar emot bollen på bröstet och cyklar hem 3-2 till blaugrana! Camp Nou är i eufori och livet leker för nr 10 som sätter sitt hattrick och i samma veva varnas av domaren för att tröjan slets av i ren glädje! Spelaren i fråga gick och vann VM guld för sitt hemland sommaren därpå där inte ens Oliver Kahn och hans armé kunde hindra lirarna från Copacabana. Blev visst lite långt och klockan liiiiiite för mycket för en student. Vem är liraren undrar många? Gissa, borde vara en baggis för alla Barcafans. Godnatt och sköt om er. Visca Barca y Visca Catalunya!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
2017-02-13 00:22
Kröjjf

Jo för att Lucho har ju sett så "förbannad" ut när Vidal tex gjort mål. Snacka om att gripa efter halmstrån i jakten på LE.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Annons: