/spanien/barcelona/forum/1112.aspx/spanien/barcelona/forum/1112.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-29 15:23
[QUOTE=neymar JR]Vi må bli av med tränaren till nästa säsong men att förvänta sig att hålla denna truppen intakt och vänta på briljant fotboll är lite naivt. [/QUOTE] Kan Sevillas trupp spela fotboll som gör en glad, så kan vår, även nästa säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjf
2017-01-29 15:20
Eftersom allt som händer på plan är Luchos fel, så förstår jag inte varför domares bedömningar är föremål för så mångas ilska. Som sagt, allt som händer på planen är Luchos fel. Och "allt" måste väl rimligtvis inkludera oförutsägbara faktorer som felaktiga domslut?Är jag onyanserad nu och ser allt i svart och vitt? Kan så vara. Men jag citerar faktiskt bara en av forumets moderatorer i sak. Vare sig mer eller mindre.
Barcelona Andres Iniesta Lujan
2017-01-29 15:19
@DM1982:


Håller med dig helt. Kan inte minnas senast jag såg någon av våra såkallade "världsmittfältsre" slå en genomskärare och frispelat någon där framme. Trots att jag tycker Messi gör en dålig match idag hade han ändå kunnat haft med sig 3-4 assist idag. Han ska inte behöva göra allt trots att han klarar det match efter match. Men det kommer kosta oss så många poäng och så många titlar att tro att vi ska vinna CL med den här truppen och att Messi löser det.
Barcelona The Reporter 2.0
2017-01-29 15:18
Rakitic har ändå varit petad och ur form. Men allas gullegris Denis då? Han som ska bli nästa Iniesta? Haha herregud ja kan också göra mål någongång i Barca. Han har bara tur. Ser inga egenskaper som han besitter? Rakitic var dålig idag ja. Men, spela honom och låt han hitta tillbaka till formen. Det gör han inte på bänken. Sen när vi möter Psg, atletico osv. Tror ni en som Denis Suarez skrämmer dem herregud? Dem kommer iallfall ha respekt för Rakitic.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2017-01-29 15:09
[QUOTE=Andres Iniesta Lujan]Vilken spelmotor Rakitic är, vinner ständig boll och fördelar boll som ingen annan. Aldrig sett en bättre Betis spelare förr, gjorde allt åt dem idag.... [/QUOTE] Det var en del spelare som inte var bra idag men Rakitic var riktigt usel. Känns som han misslyckades med precis allt. Sedan är ju frågan vad det är för mening att ha världens bästa anfallstrio när de inte får några bollar att jobba med.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andres Iniesta Lujan
2017-01-29 15:06
Vilken spelmotor Rakitic är, vinner ständig boll och fördelar boll som ingen annan. Aldrig sett en bättre Betis spelare förr, gjorde allt åt dem idag....
Barcelona wallmannen
2017-01-29 15:03
Barca gjorde en medioker, eller rent av dålig insats spelmässigt, men trots det "förtjänar" man segern. Man gjorde faktiskt ett mål mer än motståndaren.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona DM1982
2017-01-29 15:01
En bedrövlig insats av laget men domaren lyckades vara ännu sämre. En solklar straff och en boll som var 1 meter in i målet. Även om laget spelade dåligt så var det i slutändan domaren som valde att göra så att Barça inte fick med sig tre pinnar. Ligan känns väldigt avlägsen nu, när inte ens solklara mål räknas längre så blir det svårt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Carles Puyol Beast
2017-01-29 15:00
Vi må har spelat uselt denna matchen men vi blev rånade och hade domaren gjort sitt jobb så hade det stått 1-2 till oss men nej. Real är en klubb som måste få fusk med sig för att vinna ligan 2 gånger på 8 år pinsamt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-01-29 14:57
.
Barcelona neymar JR
2017-01-29 14:57
Vi må bli av med tränaren till nästa säsong men att förvänta sig att hålla denna truppen intakt och vänta på briljant fotboll är lite naivt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-01-29 14:56
Vidal, jag vet inte vad jag ska säga om den människan. Hade man försökt göra en youtube video med hans highlights från matchen så hade videon endast bestått av reklam. Han gör inte ett enda rätt defensivt, aldrig på rätt plats när han behövs, och det syns väldigt tydligt när Pique gång på gång väljer bort hans kant. Åt h*lvete med hans offensiva kvalitéer när han inte kan försvara, försvara ska vara backarnas starka sida, inte tvärtom.
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-29 14:56
Luis Enrique: "We have picked up a point and that is positive because they were better for half an hour in the second half" #BetisFCB Uhm?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona RRM
2017-01-29 14:44
Det jag kan säga med all säkerhet är att "Soko" är ett ambitiöst troll som dock inte lyckas dölja det till 100 procent. Klankar ner på Barca o dess spelare o jämför med real i varje inlägg, där han såklart anser att real är bättre på just den punkten han nämnde. Dålig match idag men iår är vi för ojämna för ligan ändå. Champions League och cupen däremot har vi bra chans på. Då tänder alla till på alla cylindrar.
Barcelona Forzzzza
2017-01-29 14:41
@Neymar N11:
Har du sett alla betis matcher?
Barcelona Rambla~
2017-01-29 14:38
Okej, så det handlar bara om vad man förtjänar eller inte numera? Att man lyckas göra 2 mål räknas alltså inte? Oavsett hur dåliga man var så lyckades faktiskt Betis bara få in en boll i mål. När Barca spelar ut lag, även om det blir allt glesare mellan tillfällena numera, men ändå inte lyckas vinna de matcherna trots stort spelövertag och målchanser, ja då är det motståndarna som ska ha beröm för att de klarat oavgjort. Knappast för att de var bättre än Barca utan för att de lyckades stoppa Barca just i den matchen. Jag anser att gör man de mål som räcker till vinst i en match, spelar det andra mindre roll och huruvida det inte hade varit rättvist eller inte om man vunnit matchen blir ju bara löjligt i sammanhanget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-01-29 14:30
Sport och MD är sig lika, koncentrerar sig så klart mer på "skandalen" från domarna än det usla spelet från Barca. Aja, bara att lägga den här matchen bakom sig och hoppas Lucho lyckas med sina rotationer till matchen på onsdag. Kan se framför mig honom plocka fram startelvan kvällen innan, där han plockar fram små lappar ur en skål med spelarnas nummer på för att bestämma hur startelvan ska se ut. En skål där MSNs nummerlappar inte finns med, de ska ju alltid starta. Det känns nästan så ibland faktiskt, att han lottar fram sina startelvor.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-01-29 14:26
Bedrövlig insats, jag blir inte ens arg över det bortdömda målet, vi förtjänade ändå inte att vinna, vi förtjänade inte ens ett kryss. Framförallt förtjänar vi absolut inte att vinna ligan, det här är fullständigt uselt. Behövs stora förändringar i sommar, ny tränare behövs till att börja med. Enrique har gjort det bra vad gäller titlar och utvecklade laget spelmässigt under sin första säsong , det ska han ha beröm för. Men sedan dess går det bara utför dessvärre. Vidare behövs värvningar och främst till mittfältet, vi behöver få in tekniska och bollskickliga spelare, som det är nu har vi spelare som knappt kan slå en passning rätt... Absolut inte värdigt Barcelona.... Ligan är förlorad, ser inte att vi har någon chans på CL, enda titeln vi kan ta denna säsong är cupen, men inte ens det kommer vara lätt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2017-01-29 14:22
Hur ska man föryngra och fräscha upp när man har LE ?????
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona yeezus
2017-01-29 14:17
Finns inte så mycket att säga om domarna som inte redan sagts under hela säsongen.

Vårt spel är dock under all kritik idag. Kan ärligt inte minnas senast vi spelade så här dåligt... det är rejält oroväckande. Real vinner ligan i år, det får man bara acceptera. Vad vi får hoppas på är att åtminstone vinna El Clasico och försöka oss på CL.

Oavsett hur säsongen slutar så är det dags för Enrique att packa väskorna. Laget behöver nytt blod och totalrensas. Antal namn som inte förtjänar att bära vår tröja är alltför många att jag inte orkar räkna upp dem här.

Men nya tag, förhoppningsvis kan vi vända på steken någon gång och vinna någon titel!
Barcelona Rambla~
2017-01-29 14:16
Soko Vad spelar det för roll om de blir utspelade? Ett mål är väl ändå ett mål eller har jag missat något här? Castro missade ett friläge, ja eller så kan man se det som att ter Stegen gjorde en bra prestation som stoppade hans målförsök?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-01-29 14:15
@Messi 4-ever:

Bara att inse att dagens Barca är slut . Laget måste förnyas från grunden.
Och ändå har vi magen att skratta åt Real när vi inte kan göra två bra matcher i rad . Säsongens Barca har gjort oss mer frustrerade än Barca under 15 senaste åren.
Barcelona CarlesPuyol5
2017-01-29 14:12
Jag bara sitter och väntar på att Pique går loss. Låt han bli avstängd, ligan är ändå förlorad. Jävla helvetes korrupta lighelvete!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-29 14:12
Vi alla vet att domarna i Spanien inte gillar oss. Därför måste vi spela bra för att vinna matcherna, vilket vi inte gjorde idag. Så dålig insats under 80 min att jag inte vet vad jag ska säga.... Skönt med ny tränare nästa säsong, så man kan njuta o va glad över fotbollen vi spelar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messi 4-ever
2017-01-29 14:12
Skitmatch på skitmatch... hur många sådana här matcher har man inte sett Barca göra i år?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar N11
2017-01-29 14:10
Spanska liga förbundet bör straffa den Hernandez och linjemannen för all dömning resten av säsongen. En sån här stor misstag ska helt enkelt inte ske på den här nivån.

Sen måste man även ge cred till Betis som gjorde säsongens bästa match. Ligan är inte kört boys & girls, Så länge hoppet finns, möjlighet finns. Glöm inte det.
Barcelona L10
2017-01-29 14:10
Jag har följt Barca nu sen 2006 och helt ärligt så har jag aldrig sett mitt kära Barca bli så här utspelat! Alla spelarna vaknade till efter Bestis lednings mål men innan dess så var spelet under all J*** kritik! Okej Enrique vill rotera och det har man full förståelse men herregud du byter inte ut 3/4 försvarspelare, sen med detta mittfält? Helt ärligt om jag skulle dela ut betyg till vårat mittfält så hade Denise och arda fått 0 och Rakitic fått -5. Efter första halvlek så var jag jätte nöjd med 1 poäng faktiskt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-01-29 14:10
Även om vi blev blåsta på målet var vi totalt utspelade av ett medelmåttig lag som Betis !!
17 - 10 i skott
8-2 i hörnor

Castro missar frilägge
Betis träffar ribban och stolpen .
Nej dagens match var som sagt den värsta man sett och vi ska bara vara glada att vi inte förlorade. Betis var värda alla 3 poäng !!
Barcelona Rambla~
2017-01-29 14:08
Skitmatch av Barca är det första som ska nämnas men det spelar mindre roll för man blir faktiskt vidrigt rånade på ett självklart mål där bollen nästan är 1m innanför mållinjen. Det hör inte hit hur dåliga Barca var eller huruvida de förtjänade ett annat resultat, får man in bollen i mål är det andra helt ointressant. Hur är detta möjligt? Dum fråga egentligen, det är Spanien vi talar om och där händer sånt här i stort sett varje omgång. Luchos dåliga rotationer sen, orkar inte med honom längre. Spelarna ska ha sin beskärda del av kritiken de också. Hur kan de vara så dåligt påslagna och som det ser ut nästan viljelösa under en hel match? Vill de jaga ifatt Sevilla och RM eller vad är det frågan om? De borde fatta att det krävs hårt jobb och speciellt på bortaplan mot sådana här halvtaskiga lag som satsar allt då de ändå inte har något att förlora. Barcas speluppbyggnad från de bakre leden är under all kritik. Hur kan ett skitlag som Betis pressa skiten ur dem? Dessutom, de fick en halvlek på sig att inse vad det handlar om i just denna match. Trots det kommer man ut i 2:a halvlek och ser ännu mer loja ut än i den första. Vad fan handlar det om, klarar inte vår coach av att få igång dem i paus och förklara hur läget är? En sista sak, om man bara fick tillfälle att sätta en rak höger i nyllet på den där Ceballos. Vilken vidrig spelare och personlighet det där är.
Postat via SvenskaFans-appen
Fuerza
2017-01-29 14:05
@II Barça II:


Ett rån. Dessutom tre saker:

1. Sönderblåst andra halvlek + 6 byten = 3 min förlängning (sense - makes none)
2. En spelare i Betis får bollen i huvudet i 92:a minuten och domaren stoppar spelet. Situationen dröjer 40 sekunder tills bollen är i spel igen. Lägger domaren till dessa sekunder? Nej, han blåser vid 92:57.
3. Domaren släpper ned bollen efter 40 sekunder (som Barcelona hade innan domaren stoppade spelet). All logik säger att Barca ska ha bollen vid nedsläpp. Vad gör Betis? Jo, det försöker ta bollen. Snacka om osportsligt och bedrövligt bedömt av domaren.

... och så ska vi inte glömma det bortdömda målet. Bollen var en meter inne. Robar.
Annons: