/spanien/barcelona/forum/10930.aspx/spanien/barcelona/forum/10930.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Blaugrana91
2012-03-03 14:01
addeh

Mycket tråkigt om det stämmer.
Varför stanna kvar i Valencia när han kan komma till världens bästa klubb och ha chansen att vinna titlar varje år?

Valencia är ett bra lag men det är bara att inse, de kommer inte kunna vinna varken ligan eller CL på väldigt väldigt länge, kanske någon Copa del rey men inte mer än så.

Jordi Alba är redan nu tillräckligt bra för att spela i ett världslag som Barcelona, som sagt tråkigt om han inte tar den chansen.
Barcelona Trippeln
2012-03-03 13:56
Fortsätt tro!
Atlético addeh
2012-03-03 13:50
Med tanke på att Thiago & Abidal inte finns tillgängliga till matchen ikväll på grund av småskavanker, samtidigt som Messi & Busquets är avstängda, saknas totalt sju A-lagspelare ikväll. Ganska många ändå. Tur vi har ett så fantastiskt B-lag som vi ändå har.

Tello, Muniesa, dos Santos & Sergi Roberto tränade med truppen både igår och idag, och kommer finnas med ikväll. Tello borde starta. I min bok är han tokgiven. Utöver Alexis är han tveklöst den hetaste anfallaren som Pep har till sitt förfogande just nu.
Atlético addeh
2012-03-03 13:43
Enligt flera källor ska Jordi Alba ha kommit överens om en förlängning av sitt kontrakt med Valencia till 2016, och hans utköpsklausul skulle i sådana fall höjas rejält. Därmed lär de flesta spekulationerna om en övergång till Barcelona i sommar upphöra. Fast det var väl väldigt få som egentligen trodde på det, speciellt med tanke på offentliggörandet av att Muniesa flyttas upp till A-laget.

LAM

Äh, när folk vaknat till liv ska du nog se att det blir lite fart här inne.

Angående Keita. Varför ska han vara kvar ytterligare en säsong? Thiago går före honom i hierarkin nu. Jonathan dos Santos kommer flyttas upp inför nästa säsong och behöver speltid för att inte stagnera helt i utvecklingen. Det är nu vi har läget att åtminstone få lite stålar för maliern. Utnyttja det, säger jag.
Barcelona kompol
2012-03-03 13:24
Abidal skadad
avstängningar - Messi, Busquets
Barcelona L.A.M Nr 10
2012-03-03 13:15
Fan vad dött det är i alla forum. Här är det 53 inlägg senaste inlägg och i Puertan 65. Rätt konstigt då det är matchdag.
Barcelona L.A.M Nr 10
2012-03-03 13:11
Man kan väl inte direkt jämföra Thiago och Keita. Thiago har ju otroligt mycket bättre bollkontroll och teknik medan Keita är bra för att stänga matcher och löpa.
Barcelona Dani Alves=The King
2012-03-03 13:07
Förstår inte hur folk kan ha något emot Keita. Jag personligen har aldrig sätt han göra misstag! Har vi tappa poäng med Keita på plan? Sen är jan farlig med huvudet något som våra mittfältare saknar. Keita är bättre en Thiago i mitt tycke och har alltid vart det. Visst Thiago är yngre men se ska inte vara en anledningen för spel. Det bästa ska spela så enkelt är det!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2012-03-03 12:51
Jag ser faktiskt gärna Keita spela här flera säsonger till. Vi ser redan nu att han börjat få mindre speltid än vad han tex fick i början av den här säsongen samt den förra. Jag vill ha maliern i truppen, bara han inte "snor" speltid från Barca B-killarna. En spelare som Sergi Roberto kanske blir uppflyttad inför nästa säsong och då får nog Keite räkna med mer tid på bänken.
Barcelona Barcadinho.
2012-03-03 12:44
Jag tror att Keita försvinner när det finns hyfsat intresse på honom. Det kommer gå att ersätta de minuterna som han kommer få nästa säsong med andra spelare.
Keita kommer dessutom försvinna igen nästa vintern till afrikanska mästerskapet, drygt en månad (ju, om Mali kommer med, men det gör dem förmodligen). AM kommer att spelas redan nästa vintern, då de kommer att spela under udda årtal i framtiden.

Och på tal om kvinnor och fotboll - har i min egen familj många kvinnor som älskar fotboll. De är förstås påverkade av männen så ni har rätt i princip. Men tom min gamla mor fortfarande kan glädjas av att se ett mål i nätet...:-)
Real Madrid Nolito
2012-03-03 12:30
Varför tror ni Guardiola väntar så länge med att förlänga? Vet att han brukar ta sin tid, men har det någonsin dröjt såhär länge och bör man vara oroad?
,Sami
2012-03-03 12:17
AC Milan, Liverpool and Bayern are interested in Seydou Keita (32). If he wants to leave, Barcelona would be ready to listen to offers. [md]
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2012-03-03 11:53
Hoppas att vi vinner ikväll. Vi bör slå Sporting även utan Messi, Busquets eller Abidal. Jag underskattar inte dem, men vi måste verkligen vinna denna match och jag vill även se Pedros formkurva peka uppåt, det är nu han ska börja leverera.
Barcelona el Maestro!
2012-03-03 11:51
"Ditt argument hade varit bra om det varit så att Frida Nordstrand och Amanda Fredin var bra."

Jag tycker att både är väldig bra på det de gör. Tycke och smak är olika och man ser saker på olika sätt. Jag tål dock inte när man hävdar att brister man tycks sig se har att göra med könet, ålderna, hudfärgen o.s.v.

Det finns tjejer som kan mycket mer om fotboll och om sport än de flesta killar. Generaliseringar och klichéer är bara ett sätt att förenkla och förklara saker man inte förstår.
Barcelona barcetia - AJE AJE AJE, VILLA EL GUAJE!
2012-03-03 11:34
el Maestro!

Ditt argument hade varit bra om det varit så att Frida Nordstrand och Amanda Fredin var bra.

Det kan man väl inte säga. De är helt okej, samma med Bosse. Finns bättre fotbollshjärnor i Sverige som förtjänar den platsen.
Barcelona Hetfield
2012-03-03 11:33
el Maestro

Jag skulle inte kalla varken Frida Nordstrand eller Amanda Fredin för "kunniga", men de är bra på att ställa frågor och skaffa intervjuer, de har också bra personligheter.

Likt allt annat i världen så finns det undantag till varje stereotyp, men rent generellt så är tjejer inte bra på fotboll för att de helt enkelt inte är intresserade av det. Men sen så finns det tjejer som Nina som är väldigt bra på det hon gör och kan nästan allt om sitt i lag i detaljer. Jag har dock nästan bara upplevt tjejer som hejar på Real Madrid och som bara kan säga "Hala Madrid" stup i kvarten och skriva om hur äckliga Barcelona är, men när det gäller kunskap om laget så kan de sällan mer än om C.Ronaldos magrutor eller om att Casillas är deras lagkapten.
Barcelona el Maestro!
2012-03-03 09:43
"Finns flera exempel på hur samhället fördärvas av denna feminismen, men det är off-topic så det går jag inte in på. Dock tycker jag att det är tid att någon kan säga ifrån, specifikt hade vi fallet med Sladjan och hon kvinnan som tog hans plats."

I vilken värld lever du? Helt obegripligt för mig, måste jag säga. Att ge jobbet till en kunnig kvinna, är att fördärva fotbollen? Det är inte könet i sig som är avgörande i sammanhanget, det är kunskapen och hur man kan framställa den som avgör om man får jobbet eller inte. Den Sladjan du lyfter fram som en bra kommentator var helt kass enligt mig. Jag är glad att han är borta från den platsen han hade på Viasat Sport.
Både Frida Nordstrand och Amanda Fredin är betydligt bättre än honom. Det är enkelt att se på skillnaden. Framförallt kan Sladjan bara drömma om att nå på samma nivå som Frida Nordstrand.
Se, könet har väldigt lite betydelse i sammanhänget lika lite som etnicitet och ålder har. Det som räknas är hur kunnig man är i ämnet man avhandlar. Det tror jag att du kommer att inse det så småningom.
Barcelona FC Barcelona #10
2012-03-03 09:17
Ja du, det var en jävligt stor skillnad :P
Barcelona jost15
2012-03-03 09:07
Top 5 most successful dribbles in La liga - 1. Messi (135) 2. C.Ronaldo (48) 3. Montero (45) 4. Marcelo (44) 5. Joaquin (36).
Barcelona Ronaldinho10yElfenomeno9
2012-03-03 04:08
wow säger jag bara, vilket jävla skott!
elbraco - Bojan y Thiago
2012-03-03 03:07
JohnGalt Ok. Swansea har typ fjärde mest bollinnehav av alla storligor har jag för mig så det kan nog vara så.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JohnGalt
2012-03-03 02:36
elbraco - Bojan y Thiago

Kolla på Swansea någon gång vettja. Han är king. Deras Busquets.
Barcelona God is a five letter word - Messi
2012-03-03 01:33
http://www.talksport.co.uk/magazine/wag-week/2012-01-15/wag-week-pictures-lionel-messis-stunning-girlfriend-antonella-roccuzzo?p=1


Hon bär hans ENORMA adidas väska, han går där LIKA A BAWS!
Blaugrana1990
2012-03-03 01:11
Busquen

Det är sant det du skriver. Tycker i allmänhet vi i Sverige har gått till extrem vad gäller "feminism" och helt accepterat deras propaganda. Nu är detta bara ett ämne inom idrotten (fotboll), så det är inte riktigt viktigt vad gäller samhället i sig, men det är klart att män i allmänhet är mer kunniga då dem också i allmänhet är mer intresserade.

Finns flera exempel på hur samhället fördärvas av denna feminismen, men det är off-topic så det går jag inte in på. Dock tycker jag att det är tid att någon kan säga ifrån, specifikt hade vi fallet med Sladjan och hon kvinnan som tog hans plats.

Sladjan var klart kunnig "fotbolls expert" som också kunde leda program. Idioterna på Viasat gav honom istället en plats där han bara skulle sitta framför datorn och berätta olika statistiska saker. Okej, tråkigt jobb, men detta skötte han ändå bra. Var varken tråkig, dryg (med tanke på det tråkiga i det han gjorde) och skötte i allmänhet jobbet bra.

Nu istället fick vi en kvinna som är så dryg att man bara inte kan stå ut med att titta på henne.
elbraco - Bojan y Thiago
2012-03-03 00:44
Vem fan är Britton?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Busquen
2012-03-02 23:50
Det känns ju urbota fånigt att låtsas om att kvinnor i allmänhet är lika insatta och kunniga som män när det gäller fotboll. Kvinnor är i allmänhet inte lika intresserade som män av fotboll och i förlängningen leder det till att färre kunniga fotbollsexperter existerar och syns i media. Ungefär av samma skäl som sverige är sämre än spanien på fotboll - färre licensierade fotbollsspelare = sämre urval.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona barcetia - AJE AJE AJE, VILLA EL GUAJE!
2012-03-02 23:13
Keita, el Rey!
Barcelona Siempre Barça
2012-03-02 21:00
Ni som är intsmresserad av se bra fotboll så klicka på Benfica mot porto nu riktig bra match. Ettan ch mot tvåan
Barcelona Thiago - A star to be
2012-03-02 20:24
Jag vet inte om ni har sett det här klippet än men jag tycker verkligen att Iniesta mer och mer framstår som en helt fantastisk person!
Barcelona Diar Iniesta Shekha
2012-03-02 20:04
Jag undrar vad Hetfield gör om han ser detta HAHAHAHAHAAHA:

Best pass success rate in Europe's top 5 leagues: Keita 93.2% - Britton 93.2 - Thiago 92.8% - Xavi 92.7 - Nasri 92.5

Haha det är ju för fan som första April:P
Annons: