/spanien/barcelona/forum/109.aspx/spanien/barcelona/forum/109.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona || #5 sergiobusquets
2019-01-22 09:25
Går ju inte att erbjuda någon spelare i en garanterad startplats det är bara så fel det kan bli under professionell fotboll. Han ska konkurrera och förtjäna sin plats, vill de jong ha en garanterad startplats får han mer än gärna söka sig till psg och ta med sig rakitic.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CRset
2019-01-22 08:52
Ser att många diskuterar värvningen av Prince och vad han skulle kunna bidra med. Min teori kring denna värvning är följande: Prince är en extremt dynamisk spelare som likt Vidal kan spela på ett flertal positioner. Han besitter en grundteknik för att spela för Barcelona och han har rutinen som krävs för att hjälpa laget till en CL vinst. Utöver detta så har han en personlighet och ett glöd i sig som bara Suarez och Vidal har. Vilket innebär att han kommer spela med sitt liv varenda gång han får en chans. Och vem säger att han ens kommer spela som nr 9 på topp? Tror snarare att han kommer vikariera på ett flertal positioner och spela matcher som kanske andra spelare behöver vila. Dessutom spelar han som en target i Sassuolo redan idag och med hans teknik (som Suarez saknar) kan han lätt få spelet att flyta på med övriga lagkamrater i offensiven. Detta är en värvning som jag kortsiktigt gillar och som både kan bidra med tyngd, längd, personlighet och bredd till truppen. Vad tror ni?
Barcelona Mess1
2019-01-22 08:19
Jag hade alla dagar i veckan erbjudet fenkie en startplats! Varför kan vi inte göra det med honom? Rakitic får ju spela varje minut.. valverde en tränare som klagar på att domaren lägger till 7 minuter i en hemmamatch mot Leganes? Fattar ni inte hur sjukt dålig denna tränaren är...
Barcelona Davids3
2019-01-22 07:40
@Infinit8Don:


Känner igen satsningen och tänket från när man försökte locka över Ter Stegen. Man tänkte långsiktigt och han fick startplatsen trots att han från allra första början inte hade förtjänat den.
Barcelona Davids3
2019-01-22 07:38
@Barca4life98:


Om detta scenario inträffar, ska Coutinho och Dembele spela 90 match ut och match in ?
Barcelona Andresito
2019-01-22 07:38
@Soko:


Uttagen lär han definitivt bli med tanke på Valverdes relation till Malcom, men han lär inte starta så ofta. Om Suárez missar en viktig match så kommer Messi troligtvis starta centralt. KPB är till för att avlasta, inte ersätta.
Barcelona Rivaldo=Gud
2019-01-22 06:23
@little_master:


Suarez överskattad? Vi pratar om en av dom mest avskydda spelarna i modern tid. Det är inte ens många barca fans som tål honom och enbart accepterar honom för att hans ststistik talar sitt tydliga språk.

Man kan mynta uttrycket överskattad lättvindigt i vanliga fall. Men Suarez är förmodligen den spelaren i fotbollsvärlden som inte får något gratis. Hans prestationer målsnitt och överlagda facit i karriären borde ge honom en självklar plats vid bordet bland dom.absolut största anfallarna genom tiderna.

Istället hör vi alltjämt kritik, överksattad, fet trög dålig teknik, och bla bla bla. Sa dom samma om Van Nistelrooy, Zlatan eller Raul?

Suarez är klass rakt igenom. Han har bevisat detta på alla nivåer både i klubblag och landslag, visst han är inte den snabbaste spelaren i världen och hana teknin är kantig, men hans grinta, vinnarinstinkt och avslutsteknik är omatchad i fotbollsvärlden. Han har vart den 3dje bästa spelaren i världen bakom Messi och Ronaldo dom senaste 5-10 åren och det är bara för att han är underskattad inte "överskattad' som han ständigt förbises i balon d or omröstningarna och pratas ner av fans. Trots att ststistiken i assists, mål och titlar talar sitt tydliga språk både i landslag och klubblag.
Barcelona Artillery
2019-01-22 02:35
Fenomenet Ronaldo är argumenterbart den bästa 9:an någonsin, men sett till prestation har Suarez varit bättre i Barcelona. Synd att Hannibal Lecter börjar bli till åren bara. Minns när han bar Liverpool 13/14 på sina axlar och fick Brendan Rogers att se ut som en bra tränare. För att inte tala om målstormen 15/16. Vilka minnen!
Barcelona little_master
2019-01-22 01:32
Går inte redigera från mobilen, men för att avsluta föregående inlägg. För mig är den bästa 9:an som spelat för Barca är fenomenet Ronaldo den riktiga! Synd att han bara spelade så kort tid hos men helt överlägsen var han.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona little_master
2019-01-22 01:27
För mig kommer Suarez aldrig att nå Eto’os nivå! Eto’o hade allt som Suarez har men var mycket bättre fotbollspelare. Hans teknik var riktigt underskattad då han var bra i passningsspelet, han kunde på egen hand skicka försvaren till läktaren o göra mål(göra mål på egen hand) Suarez är för mig otroligt överskattad, just nu känns det som att han lever enbart på sitt namn. Visst han gör sina mål men jag är inte särkilt imponerad, oftast känns det som vi är en man mindre med honom när vi har bollen. Men det är min åsikt, säker många som inte håller med mig
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Duda [#5]
2019-01-22 01:18
Jag småler varje gång jag ser och läser om att KPB är klar för oss. Jag försöker vrida och vända på det, men jag finner bara absolut ingen logisk förklaring till lånet. Lånas in för att avlasta Suarez (potentiellt?). För att han har haft en kort period i Spanien? Hmm. Är det för att han kan sprida glädje i omklädningsrummet? Jo tjena. Även när KPB var som allra bäst så har jag svårt att se att han skulle få spela en minut i Barca, och detta utan att överdriva. Man skulle lika gärna kunnat hämta hem Bojan om så vore fallet. Känns riktigt absurt, som att Vi lever i en alternativ värld i en football manager save som KPB spelar, och han precis har värvat in sig själv till Barca. Med det sagt så hoppas jag att KPB hoppar in i el clasico och sänker in ett äkta hattrick, nu när logik ändå typ är ute ur bilden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2019-01-22 00:53
Enligt catradio så är det inte bara ekonomiska löften frenkie fått, utan även att 2 startspelare kommer lämna inför nästa säsong om han ansluter. Detta är ju underbart om det stämmer. Måste betyda att rakitic lämnar, förmodligen till PSG. Verkar som vi verkligen prioriterar frenkie nu. Fan vad underbart.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xavi #6
2019-01-22 00:18
Kan vi få se detta under trippelfirandet?
Barcelona || #5 sergiobusquets
2019-01-22 00:14
Ganska kul att abidal är med och värvar boateng med tanke på ett av målen han gjorde mot oss i cl....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2019-01-22 00:08
Barcas insta visar Boatengs 2 tidigare mål mot Barca som highlights och skriver ”Du skadade oss, nu ska du hjälpa oss!”

Vet inte men detta känns konstigt..
Barcelona jayjay_okocha
2019-01-22 00:02
Jag tittade precis på Eurotalk och Åslund påstod att Suarez är den bästa 9:an som någonsin spelat i barca. Personligen föredrar jag Eto'o än Suarez dels på grund av Eto'os karaktär som person men på den sportliga planen också. Eto'o spelade i en tid då Barca hade börjat resa upp sig från några krisår och hade inte samma spelartyper som Suarez har haft möjligheten att spela med. Enda undantaget år 2009. Suarez har däremot haft en Neymar men även en MESSI i sina glansdagar som playmaker. Messi har gjort livet så mycket mer enklare för Suarez än vad han gjorde när han spelade med Eto'o. Visserligen hade Eto'o en Ronaldinho bakom sig, men jag vill påstå R10 inte var lika chansskapande som Messi för sina medspelare.

Jag kan ha helt fel. Men jag undrar vad ni tycker om frågan. Ha det bäst så länge!
Barcelona CipanBarcelona
2019-01-21 23:47
Längtar till ny musikvideo med Vidal?? (Kolla länk)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2019-01-21 23:43
Prince är en humörspelare och en som kommer in med energi. 1-1 borta i cl och vi behöver lite luft under vingarna perfekt med ett sådant energitillskott.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2019-01-21 23:41
Gozo1 Albertini!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Artillery
2019-01-21 23:28
Hahaha, nåja. Såvida han presterar när han väl kastas in i hetluften så ser jag inget fel med värvningen.
Barcelona MrKnowledge
2019-01-21 23:28
Behövs Denis Suarez ersättas?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona gozo1
2019-01-21 23:26
Älskar så hära värvningar kommer ihåg runt 2003 då barca tog in Davids och italienska defensiva mittfältaren glömt hans namn. Nån säsong senare tog dom in Larsson ,edmilson ,thuram ,vänster bakarna Silvia o nån till. Och nu får vi in en ännu vinnarskalle som vill vinna till varje pris behöver inte konstant speltid och med ålder så kommer erfarenhet .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2019-01-21 23:25
Tror några nämnt det. Detta med att man värvar i tystnad är väldigt intressant... knappt några rykten innan affären är klar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2019-01-21 23:17
Förstår inte värvningen. Om vi antar att Suarez åker på en skada och missar resten av säsongen. Tror ni att Valverde skulle spela med Boateng istället för att spela med; Dembele - Messi - Coutinho? Har svårt att se det hända men har inget emot Boateng som spelare annars.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2019-01-21 23:13
Sedan Abidal kom som sportchef har Barcelona värvar i tysthet, snackat om vissa spelare men värvat andra helt plötsligt och som en bomb.. Det tycker jag är smart , till skillnad från tidigare att fästa sig till vissa spelare och utrycka för stort intresse som säljarna kände att de kunde pressa oss på pengar.. Blir spännande att se nästa bomb explodera, det blir säkert någon man inte pratar om...
Barcelona BernaLeo
2019-01-21 22:46

Vad alla är negativa om Boateng, gubben kommer nöta bänk och kommer va ett bättre kort att slänga in än t.ex Munir.

Det är endast ett lån på 6 månader. Hellre en erfaren Boateng än den eviga kycklingen Munir.
Barcelona Unicef1983
2019-01-21 22:45
Nu får ju mitt inlägg stå för mig och mina värderingar om vad Barca är för mig, hur jag vill/tycker att mitt Barca ska vara och framstå. För mig ska Laget och klubben genomsyras av La masia givetvis kraftigt kryddat av profilstarka spelare av yttersta världsklass! Vi höll på att bygga något alldeles speciellt med arvet från den gode Holländaren, och med Laportas marknadsförande av UNICEF som jag absolut vet inte va av det renaste mjölet så var det aldrig direkt smaklöst utåt sett, men det tycker jag att det är idag med Paulinho Vidal Prince och även Suarez! För mig är inte att vinna till varje pris det ända som betyder något! Och jag ser med avund på er som inte ser det här som något konstigt utan tom med som något häftigt. Bona nit!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2019-01-21 22:35
@Andresito:

Så du tror att Boateng kommer att få lika mycket tid som Munir, sitta på bänken och inte ens bli uttagen?
Barcelona A good coach is everything!
2019-01-21 22:27
Boateng yaoo svär hade det vart första April hade jag ALDRIG trott på det.. Ett fucking skämt !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2019-01-21 22:10
Real supportrarna är för roliga. Dessutom, vad har dem med oss o göra? fokusera på alaves o Getafe. Där är er nivå.
Annons: