/spanien/barcelona/forum/10844.aspx/spanien/barcelona/forum/10844.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Josep Guardiola
2012-04-27 23:48
Utslagen från Cl och Liga torsk

Inte ens 1 % av den smärta jag känner efter att Pep lämnar, skiter snett på alla titlar i världen när vi hade ett ansikte utåt vid namn Pep
Barcelona Frodo
2012-04-27 23:43
Blaugrana1990

Jag vet inte om du är ett troll eller bara riktigt okunnig. Jag har inte sett dig skriva annat än nedvärderade saker om Pep.

Busquets ingen bra fotbollsspelare? Han har varit lagets näst bästa spelare efter Messi den här säsongen. Han är en av fyra utespelare som är helt untouchable tillsammans med Messi, Iniesta och Xavi. Han har blivit utsedd i världslaget av l´Equipe två år i rad. Det är ingen skitblaska som Aftonbladet som majoriteten här i Sverige bildar sin uppfattning efter. Hans tränare i landslaget (en madridista som vunnit mycket som klubblagstränare) ser honom som oumbärlig. En legendarisk tränare som Menotti har hyllat honom vilket även många andra fotbollsprofiler gjort.

Det är först när Busquets gör 500 matcher för Barca samt 100 landskamper för Spanien som landets begåvningsreserv (lånar den från rambla) kommer att inse hans storhet.
Blaugrana1990
2012-04-27 23:31
Salcini

Det är bara att vara uppriktiga på den punkten. Hade det inte varit för Guardiola hade Busquets förmodligen spelat i något mittenlag i La Liga om ens det. Busquets är helt enkelt inte en speciellt bra fotbollspelare men tack vare Guardiola har han lyckats få en plats i Barca.
Barcelona Mido
2012-04-27 23:28
Vi har förlorat ligan förut å gått ut från CL, visst gjorde d ont i hjärtat men känslan va ett besvikelse. Åren kom å gått å så blev vi mer å mer hatade pga att vi blivit bäst i världen. Den här veckan som gått va den mörkaste vecka i mitt sportsliga liv. Känslan omvandlats från besvikelse till sorg, som nån har dött. Stackars våra hjärtan som tål allt d där... I liga å CL ville vi hämnas mot allt hat mot oss men d gick inte vägen å nu vår vägvisare ledare tackat för sig. Känns som Romarriket utan Alexander den store! Vi har en tuff tid framför oss, Pep tog med sig glädjen å tryggheten å vi har bara minnen kvar. Offffg va jobbigt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona fc__Barça
2012-04-27 22:57
Saknaden av Pep känns redan för stor.

Vad tror ni händer med honom nu? Känns ju absolut som att han kommer ta ett sabbatsår, men efter det? Hoppas att han kommer tillbaka inom en snar framtid.
Barcelona Sentuary
2012-04-27 22:52
Fyfan för den här svarta dagen alltså.. hoppas man kunde sluta läsa allt om Pep, man saknar honom ju bara mer och mer
Barcelona 1.70-ligan - Cuenca y Tello
2012-04-27 22:51
Det ska bli intressant att se vad Tito kan åstakomma. Mycket kommer vara som förut, vilket är skönt. Men vem vet, kanske har han något nytt drag att addera till lagmaskinen. Faktum är att han kan oerhört mycket fotboll. Nu får han ju chansen att få ut sitt kunnande i ännu större usträckning.
Och vilka spelare kommer han gå efter i sommar? Kanske har han och Pep redan bestämt det tillsammans. Kanske avslutar Pep med en värvning innan han lämnar den 30 juni. Vem vet..

Hursomhelst blir jag mer och mer bekväm vid tanken av att Tito kommer leda laget nästa år. Han är rätt man för jobbet!
Barcelona Salcini
2012-04-27 22:48
Fyfan, kan öppet erkänna att jag började gråta i nån minut efter att jag såg närbilden på Busquets unde dagens presskonferens. Tankarna gick till vad Guardiola har betytt för den killens karriär. Från att vara en spelare som väl var en helt okej ungdomsspelare men som av många inte sågs som en talang som skulle kunna gå in och spela a-lagsfotboll på barcas mittfält, till att bli en av världens bästa mittfältare. Två säsonger tog det, en i b-laget och en i a-laget, sedan var Busquets förstavalet som pivote och hade fått självaste Touré Yaya att göra sig bekväm på bänken. Busquets har troligtvis hela sin karriär och framgång att tacka Pep för.

Men det finns andra spelare som har Pep att tacka för mycket.

Messi - För att Pep tog tag i argentinarens skadebekymmer. De tidigare två åren så hade Messi fått 1-2 längre skador/säsong. under Guardiolas tid har han knappt haft någon och därmed kunnat vinna Balon d'or tre år i rad.

Xavi - Innan Pep kom var han en spelare som inte blivit den spelare som man trodde han skulle bli. Han hade gjort sitt dagsverke men hamnat i skymundan för Deco framför allt. Under Pep så har Xavi växt ut till en mittfältsgigant och är numera ansedd bland Spaniens bästa spelare genom tiderna.

Pedro - Som var på väg bort när Guardiola kom till b-laget. Pep såg till att han stannade och har gjort samma resa som Busquets gjorde. Efter två år så var de båda med i VM-truppen som tog Spaniens första VM-guld.

Mina sympatier går till dessa herrar som jag tror idag sörjer mer än någon annan.
C. "Kungen" Puyol
2012-04-27 22:43
Ska dra mig ut i natten nu, men ville bara säga till alla culés där ute att jag tror att det kommer att ordna upp sig framöver ändå. Jag kan endast se tillbaka på tiden med Pep, med ett leende på läpparna. Tror Tito har bra möjligheter att lyckas.

Ha en bra kväll!

Visca
Barcelona Abbe.
2012-04-27 22:37
Mido

Tito och Pep är gamla och goda vänner, jag skulle bli mycket förvånad om inte Pep står till den förstnämndes förfogande när han behöver råd och dylikt. Det är nog bara för Tito att lyfta på luren.
Barcelona Més que un Esport - Moltes Gràcies Pep
2012-04-27 22:37
@Sherko:


Kul att höra!

Och absolut, ibland måste man bara älska fotbollen, kunde inte sagt det bättre själv.
Barcelona Mido
2012-04-27 22:33
Ursäkta stavningen skriver från mobilen, vissa ord fattas ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2012-04-27 22:30
Jag tycker att minsta pep kunde göra att hjälpa Tito på travet, typ en liten roll vid sidan om, som rådgivning. Vi e i en mörk tid som jag skulle aldrig tro att skulle hända... Jag har för små förväntningar men hoppas att Tito överraska mig som Pep gjorde. D e en sorglig dag för alla men spelarna måste veta att d e en final som väntar å måste vinnas för peps skull. Visca Pep
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KristoferLUFC
2012-04-27 22:27
Vill bara säga att Guardiola vilken människa, vilken gentleman, vilket föredöme för alla runt om i världen på alla sätt.
Så mycket som han betydder i Barcelona o den symbol han är och legend och det helt sagolikt imponerande projekt han har lyckats med.
Att satsa på en modell som representerar den bästa o finaste fotbollen o samtidigt inte köpa för mycket stjärnor.
Nämligen satsa på unga inhemska spelare. Att lyckas med detta i dagens fotbollen är bland det största som har hänt i hela fotbollens historia att han lyckades och som sagt en fantastisk människa som är så sportslig och alla borde se upp till.
Detta säger jag som Leeds supporter. Pep är en utav de människor jag har mest respekt för.
Tack för allt Pep och lycka till med allt i livet framöver vilken människa.
Real Madrid Sherko
2012-04-27 22:25
En riktig mästare är Pep, trots hans dispyter med Mourinho kan jag inte annat än hylla denna magiske tränare! Sedan länge har han sett sliten ut, ändå har han gjort sitt bästa för sin klubb.

En fantastisk era med Guardiola har precis slutat, kanske kan vi förvänta oss en liknande med barca under Tito? Haha skämt åsido det önskar jag verkligen inte.

Ibland måste man bara älska fotbollen och lägga rivaliteten åt sidan, denna dag är en sådan dag.
Barcelona Més que un Esport
2012-04-27 22:20
@den närkingska älgen:


Samtidigt måste vi komma ihåg att "sprickan" fortfarande inte är något annat än en spekulation i media. Att det funnits friktion är jag helt säker på, det är inget ovanligt att vinnarskallar ibland har olika åsikter (starka sådana).

Men att det skulle handla om en total brytning (lex Zlatan) ser jag som mycket avlägset. Så nej, det finns ingen anledning att vara orolig att varken Pique eller cesc kommer säljas i sommar.

Blir det försäljningar? Tja, kanske. Blir det förädndringar? Det räknar jag med!
Tito måste få sätta sin prägel på laget. Räkna med att 2-3 spelare anländer, spelare Tito vill ha (och nej, det blir antagligen inga Agueros, Rooneys, Silvas etc). Kanske får vi se ett stort namn, för att dels spetsa truppen men också visa att förtroendet för Villanova verkligen finns genom att skjuta till kapital.

Lämnar någon? Kanske det. Otroligt svårt att säga. Jag har faktiskt ingen aning. Fontas är ett namn som jag skulle kunna se gå på lån i ett år.
I övtigt..? Tja, vi får nog vänta och se hur Tito/Zubi sätter planen. Det kommer bli en myclet spännande preseason!
Real Madrid Tallin
2012-04-27 22:18
Pep som ny tränare för spanska landslaget efter EM?
AndreD - Ànims Abirey
2012-04-27 22:00
Hur fan kunde vi missa så mycket...
Barcelona Grande Barca
2012-04-27 21:58
1.30 sekunder- http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vNflzAmUqwI

Pep): 3
Barcelona Culé - Messi y Alexis
2012-04-27 21:57
Kan fortfarande inte tro att detta är sant, känns så konstigt. Ännu konstigare när vi inte längre kan se Pep dirigera. Vi kommer aldrig glömma dig Pep, du är världens ödmjukaste människa och även världens bästa tränare. Du är en förebild för alla fotbollstränare och culés. Ingen kommer någonsin lyckas göra det du gjorde. 13(!) titlar av 16 möjliga. Helt sjukt...*Fäller en tår*.

Hoppas du en vacker dag kommer tillbaka.

Visca Pep!
Barcelona Josep Guardiola
2012-04-27 21:53
Fyfan, jag är helt lamslagen kan fortfarande inte fatta vad som har hänt på sistone

fucking skit asså
C..Puyol
2012-04-27 21:51
Jag vet att inte Pep läser det här forumet men jag vill ändå skriva av mig lite eftersom det finns likasinade människor här.

Tack Pep, för allt. För tårarna, för sveten, för dem magiska ögonblicken, för rysningarna, för ditt uppträdande, din respekt: Jaa för så mycket mer, tack för allt det.

Jag kommer aldrig glömma när jag var på plats i Barcelona, på el clasicot när Zlatan avgjorde på Dani Alves inlägg och jag satt nära Pep. Hans glädje var obetalbar, närmare 100 000 människor där inne och man såg Pep, han var gladast av dem alla. Säger en del.

Samt finalen i Rom mot ett Manchester United som var så favorittippat på den tiden. Men som han coachade och som laget spelade ut dem. När man gick ut senare den kvällen och träffade madridfansen så var man inte lite malig.

Det finns så mycket mer, men återigen tack för ALLT!

Visca
Barcelona Grande Barca
2012-04-27 21:49
WHY PEP? ): med det här laget som varit de senaste 3 åren och med dig vid sidan om så har det känts perfekt! why ...
Barcelona II Barça II
2012-04-27 21:47
Vilken jävla säsong vi har haft, Villa bryter benet, Abidal blir sjuk igen(förhoppningsvis är han frisk snart), vi förlorar mot Real Madrid på hemmaplan, vi åker ut i CL mot Chelsea (!).

Men det som svider allra mest är att Pep lämnar oss.

Jag kan fortfarande inte förstå att det är sant, när Rijkaard lämnade så trodde jag aldrig att någon kunde ersätta honom, sen kom Pep, en ung oprövad tränare som ingen trodde på. Herregud, vad fel man kunde ha.

Det vi har vunnit under Pep är bortom denna värld, vi spelade en fotboll som andra lag bara kunde drömma om, därav hatet och avundsjukan mot F.C Barcelona.

Varför lämnade du oss Pep(!?!), ingen kommer någonsin kunna ersätta dig, vi är förervigt tacksamma för det du har gjort för oss.

Känns så jävla tomt just nu...
Barcelona Puyi the lion
2012-04-27 21:26
@grande jw:


Det var det jag också tänkte, lär nog ösa in nu några dagar innan matchen, gör nog likadant! Tackar
Barcelona Pep, The Creator
2012-04-27 21:08
Den här dagen känns så overklig när man gått igenom den här dagen. Det är bara att njuta av dem 4 sista liga matcherna och cupfinalen, alltså dem sista matcherna för honom. Dem missar jag inte!! Grande Pep
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
2012-04-27 20:53
@Puyi the lion:


Jag ska också ner på Malaga och jag kommer köpa i luckan. Lär vara rätt lugnt nu när ligatiteln är borta, många med säsongskort som säkert vill tjäna lite o säljer sina biljetter. Jag kan ju inte lova till 100 % men det bör absolut finnas.
Barcelona Andresito
2012-04-27 20:26
Omöjligt att hålla tillbaka tårarna. Kommer stolt kunna säga att jag fick uppleva Pep's Barcelona. Vissa saker kan man inte köpa med pengar, Pep's hjärta och passion är ovärderlig.

Tack för allt Pep
Barcelona LeoMessi
2012-04-27 20:24
Fan så dåligt jag har mått över att Pep lämnar. Såna tränare kommer lika ofta som spelare som Messi. Jag har förtroende för Tito, hoppas han fortsätter på den inslagna vägen och lyckas motivera spelarna. Min största rädsla är att spelare som Messi tappar motivationen och presterar långt under deras nivå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2012-04-27 20:23
Vilken vecka vi har haft!! Först Chelsea borta, Madrid hemma, Chelsea hemma å nu peps avgång. Jag hoppades på en sagolik avslut på säsongen, men sånt e livet, hoppas att Barca blir starkare efter denna motgång...
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: