/spanien/barcelona/forum/10775.aspx/spanien/barcelona/forum/10775.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Hetfield
2012-03-22 13:13
Om någon i Barcelona råkar hosta i närheten av domaren så hade förbundet dömt de och sagt "Barcelona försöker smitta oss med sjukdomar, därför ska vi stänga av de", men om en Real Madrid spelare säger "horunge" så får han bara rött kort. Pinsamt, detta är bara pinsamt.

Jag gillar spansk fotboll, men som produkt så är det illa marknadsfört och väldigt orättvis. Alltifrån fördelning av pengar och domarna är bara uselt.
Barcelona Gabriel
2012-03-22 13:12
Helt allvarligt talat, inte för att vara sån men usch vad jag hade skämts om jag var Madrid fan. Och nej, Barcelona är inte perfekta heller, inte på långa vägar ens. Men det finns ändå gränser till vad som är acceptabelt och inte. Den gränsen har den klubben passerat på långa vägar.

Jag kan med handen på hjärtat svära på att om Barcelona, deras spelare och tränare hade uppfört sig på det viset hade jag haft otroligt svårt att stötta dem. Det går emot mina egna värderingar som människa. Att håna, uppmana till bråk, svära åt folk. Vad är det för jävla stil?!

Hade utan tvekan sagt upp mitt medlemskort hos Barça om vi betedde oss så här. Innerst inne hade jag självklart fortfarande varit en culé, men jag hade skämts så in i helvete.

V pratar också om domarna, men det finns ändå en viss skillnad. Vi går inte och hotar dem, knuffar dem. Kallar de för "horungar", väntar på parkeringsplatser. Herregud!

Hur kan man som Madridista försvara ett sånt här beteende? Det hade jag ALDRIG gjort om det var min klubb det gällde. Hade varit den första som gick ut och kritiserade och det hårt också.
Barcelona Abbe.
2012-03-22 13:06
Det är inte bara Messi som slår klubbrekord vid tidig ålder. Sergio Ramos är nu den spelare i Real Madrid som fått flest röda kort i La Liga i klubbens historia. Och han är bara 25 år. Det är väl en bedrift som nästan är lika imponerande som Messis målrekord, eller?

Gabriel

Vore helt otroligt om det stämmer. Hur kommer det sig att Real Madrids samtliga röda kort kommer efter att Villarreal kvitterat? Att Mourinho skickas upp på läktaren vid ställningen 1-1 och inte 0-1? De är så patetiska och kastar skit så fort resultaten går emot dem.
Håller med "Heywood Jablome - Andrés" i hans tidigare inlägg. Bra skrivet!
Barcelona el Flaco - Anims Guaje!
2012-03-22 13:04
Gabriel/

Skandal om det stämmer, men jag är, precis som du, övertygad om att varken de inblandade eller Pepe, som förolämpade domaren, kommer få något straff eller granskas av domarkommittén. De kommer titta åt andra hållet, som vanligt.
Barcelona Gabriel
2012-03-22 13:00
Tydligen ska Madrid spelarna ha gått in till Villareals omklädningsrum för att slåss med spelarna efter matchen. De väntade också på domaren efter matchen och hånade honom.

Helt otroligt om det här stämmer. Stämmer det så måste ju åtgärder tas, men förbundet är väl för upptagna med att läsa Piqués Twitter och vänta på att han ska göra bort sig.
Barcelona el Flaco - Anims Guaje!
2012-03-22 12:57
Enligt SPORT kan Juve och Bayern vara intresserade att värva Adriano. Barça ska ha meddelat till spelaren att man inte planerar att förlänga eller förbättra hans nuvarande kontrakt.

Jag tycker att Adriano har gjort det bra när han har spelat, men hans ständiga skadeproblem gör att jag hoppas att Jordi Alba-ryktet stämmer. Hade gärna velat se katalanen med oss nästa säsong och ännu mer nu när det ryktas om att Abidal inte kommer kunna spela igen efter sin levertransplantation.
Barcelona Ibillay
2012-03-22 12:51
Ääähh låt marängerna leva i sin "Vi mot världen" fantasi. Det är ren psykologi, de är förnedrade och måste därför inbilla sig saker för att försvara sig och må bra. De har en skev verklighet, därför är det onödigt att försöka få dem att förstå för det är i princip omöjligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona påfågeln
2012-03-22 12:35
Med Alves, Abidal och Adriano borta skulle man kanske kunna starta med både Muniesa och Montoya och vila en mittback till Milanmatchen. Annars åtminstone Montoya få chansen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona tikitaka-GOOL
2012-03-22 12:22
Att ni ens bryr er om hur andra ser på real, låt dem sjunka till kloaknivå, jag njuter iallafall!

Mot ligatiteln!!!
Barcelona el Flaco - Anims Guaje!
2012-03-22 12:09
Fin gest av Pedro. Berti Hernandéz är från Tenerife, precis som Pedro, och hon befann sig i Barcelona för att få behandling för sin cancer. I samband med besöket till den katalanska huvudstaden passade hon på att gå på matchen mellan Barça och Granada. Där berättade hon för de som satt bredvid henne på läktaren att det var hennes dröm att få träffa Pedrito och få hans tröja.

Av en slump satt Isaac Cuencas fars advokat nära och hörde hennes önskan och med hjälp av Pedros flickvän infriade man Bertis dröm. De träffades nere i parkeringen där de tog bilder och Pedro signerade en tröja till henne: "Till Berti, med kärlek".
Barcelona GerardPiqué3
2012-03-22 12:02
Real Madrid borde göra sig av med Mourinho asap, han har fått klubben att gå från respekterad konkurrent/rival till ett gäng idioter i mina ögon som beter sig lika illa som sin begåvningsreserv till tränare. Hela klubben tappar i anseende för var match man spelar. Innan Mous ankomst var Ramos,Pepe,Özil m.m spelare jag gillade, som betedde sig som folk även om det gick emot dem. Nu tar spelarna med Mourinhos budskap och uppträdande ut på plan, vilket resulterar i rubriker och röda kort samt thaiboxningsöverfall och uttal där både spelare och andratränare blir avvisade från plan för att man beter sig som tomtar. Och jag erkänner att alla barcaspelare inte heller är Guds barn i alla situationer, men jag tror Real både som lag och klubb skulle tjäna på att ta in en tränare med lägre profil. Typ en Klopp eller Scolari. Jag saknar tiden då Clasicos va ärliga, bra matcher där inte smutskastning och domargnäll fick de stora rubrikerna, utan då spelarna och de laget som vann fick äran och de spelare som förlorade gjorde det utan att ställa till med kaos. Dessa matcher har lyst med sin frånvaro sen första clasicot efter Mou tog över. Barca har bidragit till kaoset som ofta uppstått, men innan Mou kom var klubbarna rivaler med respekt för varann, den respekten tycker jag är som bortblåst. Ursäkta ev särskrivning, sitter med mobilen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2012-03-22 11:48
Det som är irriterande vilket bygger på ännu mer hat är sättet Mourinho avslutade matchen igår. Hur han vägrar att hålla presskonferens. När han får frågan: "Vad hände?" - Såg du inte vad som hände?

Som att det var en jätteskandal, ett rån mot Real Madrid. Villarreal avgjorde på en frispark i slutet av matchen. Spelarna som fick rött kort har ingen rätt att håna domaren, kalla honom för horunge.

Tänk om alla tränare som känner sig "rånade" håller på de som gör? Hur "rånade" kände sig inte Betis? Rayo Vallecano? Valencia? De avslutade matchen värdigt, höll presskonferenser och fortsatte arbeta.

Han är en liten man den där Mourinho. Livrädd för Barcelona. Besatt av Barcelona.
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2012-03-22 11:46
Barca-nist

Visst är det så att dem inte beter sig sportsligt, men en gång i tiden var Real respekterade och många hade Real som förebild och idag är dem ett skämt med tanke på att deras tränare har skapat krig.

Barcelona Barca-nist
2012-03-22 11:39
Shanghai - SHOOT ME $12

de beter sig inte som världsstjärnor även de största när de förlorar/kryssar!

självklart går det att reparera men jag tror Reals kommer ha stora problem efter Mou.
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2012-03-22 11:32
Barca-nist

Chelsea blev ett allmänt känt lag 2003-04, så jag vet ärligt talat inte om jag ska kalla dem för en storklubb, i såna fall kan vi väl kalla Villarreal och Sevilla för storklubbar med tanke på deras framgång 2004-10, eller ?

Även om jag skulle bli jäkligt glad om det skulle hända så som har hänt i Chelsea och Inter står jag ändå fast vid det jag har skrivit tidigare. Tror aldrig att Real skulle hamna i samma situation, dem kan locka till sig vilka spelare som helst. Alla minns när vi tog trippeln och det gick så dåligt för marängerna, trots det värva dem världsstjärnor.
arne81
2012-03-22 11:24
Spelarna beter sig som sin Gud (mourinho) sjukt att ingen kritiserar honom inom klubben, HELT JÄVLA SJUKT. Att håna å gapa på domarna är någonting mourinho har lärt ut till sina spelare... Eller rättare sagt.. spelarna har tagit efter honom.. det är ju han som är tränare? man ska följa tränarens direktiv.. Resultatet fick de igår..Då syftar jag på özils röda kort, DET VAR FAN PÅ TIDEN.. De har satt det här i system: att klaga å håna domarna.. Jag har sett det många matcher och igår fick de vad de förtjänar. Det brann för domaren helt enkelt, man kan inte svära åt en domare, det är inte acceptabelt.. grabbar, jag är övertygad om att domarna har pratat ihop sig om madrids beteende..

Det roliga är när mourinho säger att domaren har gjort en dålig insats, så håller alla real-fans om det. "mourinho är en duktig psykolog" det stämmer på pricken, han har använt det emot er också. En bra tränare skulle igår behållt lugnet och uppmanat spelarna att fortsätta spela.

Sluta slicka hans röv, å börja kritisera. Han är ingen GUD, han är.. vad ska jag säga: en vanlig tränare med psykiska problem? När vi ändå pratar om psykiska porblem. Nu är jag allvarlig. Har pepe ADHD? Är det nån som vet det?
Barcelona DM1982
2012-03-22 11:19
@BerraSWE:


Självklart skulle inte heller Barcelona gnälla vid fördelar men skillnaden här att Pep aldrig gnäller på domaren öht (och nu menar jag efter matchen). När domaren dömer dåligt åt vårt håll säger han inget och när domaren dömer bra åt vårt håll säger han inget. Han är konsekvent, han håller tyst.

Ser man till Mourinho så gnäller han något överdjävulskt när det går emot dem men säger inget när det går med dem. Då har inte sett situationen eller det var för långt bort. Men när det går emot dem har han klara synpunkter på allt kring det, han har fått en falks ögon och ser exakt vad som händer 80 meter ifrån honom.

Pep är ärlig, han håller tyst vare sig det går bra eller dåligt. Mourinho gnäller när det går dåligt men är tyst när det går bra, oärligt.
Barcelona Barca-nist
2012-03-22 11:18
Shanghai - SHOOT ME $12

Chelasea är inte en liten klubb direkt heller men de har inte riktigt kommit igång sen Mourinho lämnade.
Real har lämnat rodret till Mourinho helt och hållet och att återställa all ordning efter hans flytt blir det inte det enklaste!
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2012-03-22 11:10
Barca-nist

Även om det stämmer att när den tränaren (!) lämnade Chelsea och Inter så blev det kaos, men glöm inte att Real är en sån stor klubb som skulle aldrig tillåta detta hända dem, aldrig. Det finns ambition i denna klubb och är med och slåss om alla titlar och världsspelare varje år med tanke på deras historia, så som sagt skulle aldrig hända med dem så som det har hänt med Chelsea och Inter.
Barcelona Barca-nist
2012-03-22 11:06
Thiago: "In the League we still have hope"
Barcelona !!ANIMS ABIDAL!! [f.d !!ANTIMADRIDISTA!!]
2012-03-22 11:04
Madrid har haft mest fördelar av domarna i år, ingen som helst tvekan. Mou skulle visas ut, så även karanka. Varför ska de få skrika "hijo de puta" men ingen annan tränare får göra det? Ramos var solklart rött efter 2 helt rätt utdelade gula. Angående Özil har jag ingen aning om vad killen sa, men någonting har vår culé fått ut sig, om det är gult, rött eller ingenting kan ingen av oss bedömma.

Glöm inte mallorcas felaktiga bortdömda offside, valencia som skulle haft straff mot madrid, ramos som skulle haft rött mot rayo, vi skulle haft straff mot espanyol. jag tänker inte fortsätta, mitt tangentbord kanske går sönder då
Barcelona Barca-nist
2012-03-22 11:04
Om och när Mourinho bestämmer sig att lämna Real Madrid (som ser mycket troligt för tillfället), kommer Real spelarana vara i totalt kaos. Du kan redan se hur deras mentalitet är utan Mourinho det kommer att bli ännu värre. Vi kommer se en Real som Inter & Chelsea. Jag skulle inte bli förvånad heller om Mou tar hälften av truppen med sig, när han bestämmer sig för att gå.

Snart ser vi slutet av Mourinhos era förhoppningsvis!
Real Madrid BerraSWE
2012-03-22 10:54
Fast vilket lag gnäller på domarna när dom ger en fördelar, det snacket köper jag inte, Barca är det sista laget som skulle gnälla på domarna vid egna fördelar.
Barcelona EL Corazon - King of Barcelona
2012-03-22 10:53
SaM__- Inte hunden, hans svans
Postat via SvenskaFans-appen
,Sami
2012-03-22 10:46
Karanka har blivit en riktig Bondage slav.
Barcelona SaM__-
2012-03-22 10:36
Som Heitfield skriver:

Real är det lag som har fått flest straffar av alla lag, hela 20% av alla straffar som utdelats i la liga denna säsong. Lägg där till att de inte har fått en enda straff emot sig. Och nu är det skandal när Mourinho skriker "hijo de puta" till domaren? Man kan ju bara spekulera i vad özil sa, alla har ju blivit psykiskt instabila efter att mourinho tog över, speciellt hunden karanka,
Barcelona DM1982
2012-03-22 10:28
Om man ser tillbaka några matcher så är gårdagens kryss inte så förvånande. Real har haft en sviktande form den senaste tiden men haft väldigt mycket tur. Mot Rayo och Betis hade ett kryss varit en mer rättvisande bild men de lyckas vinna båda matcherna. Det lyckades de inte mot Malaga och Villarreal, turen måste förr eller senare vända för dem och det har det gjort.

Real förlitar sig väldigt mycket på individuella prestationer och när de olika individerna inte presterar så faller laget. Jag sa det redan i början av säsongen, Real har inget grundspel som de kan falla tillbaka på utan det är tuta och kör. Missförstå mig inte nu, jag säger inte att Real är ett dåligt lag för det är de verkligen inte men det finns ingen fundamental spelidé som kan hjälpa dem när det låser sig.

Det som också är väldigt tydligt är att Real formtoppade i fel läge, de var toppade i början av säsongen och nu när det börjar dra ihop sig har de börjat dala. Jag misstänker att Real körde igång väldigt hårt från början så att de skulle kunna vinna Supercupen, det är en mental vinst att vinna el clasico i början av säsongen. Taktiken funkade inte och nu får de betala priset för det.

Tio poäng har blivit sex poäng med ett el clasico på Camp Nou kvar. Real har ett tufft spelschema i ligan kvar men hade en dåres tur som lottades mot det enklaste kvartsfinalslaget i CL historien. Däremot så har de ett mycket tufft motstånd i Bayern München som kommer göra allt för att spela final i sin hemmaarena.

Nu gäller det för oss att vinna mot Mallis, tre pinnar är allt som räknas nu. Chansen till ligan finns kvar och om inte annat så ska vi göra det jäkligt jobbigt för dem att vinna den.

Ser att det är många maränger som gnäller på domaren och att han gjorde fel. Eftersom de inte har gnällt på domarna när de har fått fördelar (vilket de har fått) så känns deras gnäll nu väldigt oärligt. Mourinho har haft chansen att gnälla på domarna när de har fått fördelar, nu gnäller han när det går emot dem. Oärligt.

Villarreal skulle ha haft en klockren straff igår, som vanligt döms det inte straff mot Real. I tisdags blåste domaren straff gånger mot Barcelona, så kan det gå.
Barcelona Barca-nist
2012-03-22 10:23
- Real spelade uselt, skapade ingenting och målet var av en individuell presstation.

-V-Real skulle ha fått 2 straffar om man räknar både tröjdragningarna Arbeloa i straffområde , när spelaren ska skulle ta emot bollen.

-Hån och svordomar från Real bänken som vanligt och det var första gången en domare reagerade på det.

- Att Ramos får rött för en gångs skull förvånar Real för han får göra som han vill. Andra gula kort = rött

- Nr 9, Marco Ruben fick bara 1 gult kort och inte, det står t.o.m på Reals officiella hemsida.

- alla lag har blivit behandlade så här mot Real av domarna, ingen klagade då för de är "små lag", nu när Real får tuffare tag så är det , the end of world.

all gnäll om domare från Real är oändligt tröttsamt!
Barcelona Hetfield
2012-03-22 10:09
Det är väldigt skumt att Real Madrid har mage att klaga på domaren när de har fått flest straffar av alla topplagen i Europa, de får ta och vara tyst. Det är lite sorgligt hur lågt den klubben har sjunkit med Mourinho som tränare, de kan inte ens acceptera att de har tappat poäng utan att kalla domaren för något.

Tyvärr så lär det här beteendet fortsätta tills förbundet vågar ta seriösa åtgärder, en utvisning kommer inte att stoppa Mourinho och hans spelare att sluta bete sig som svin och kalla domaren för saker. UEFA markerade ju klart och tydligt mot Mourinho att man inte får bete sig som en idiot, och han har varit tyst när det gäller UEFA, något liknande måste ske med förbundet, men det lär ju knappast hända då de lär få lite massage. Hade Real Madrid betett sig som svin för ett par år sen utan Mourinho? Knappast.
Barcelona Barca4eva
2012-03-22 10:06
Shanghai

Så är det. De måste göra en bra match mot Mallorca, vilket jag ej tvivlar på med den nuvarande formen. Det lär bli tufft men med rätt inställning och en het Messi kan vi ta det.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: