/spanien/barcelona/forum/1063.aspx/spanien/barcelona/forum/1063.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona gozo1
2017-02-14 23:16
Vi förlorade allt på mitten idag iniesta va inte redo efter sin skada. Saknaden av macherano var väldigt stor idag. Visst Messi promenerade idag omkring på plan men vad fick han för bollar att arbeta med. Om vi kör något annat än väldigt offensiv 3-4-3 nästa vecka så vet jag fan inte vilka vi är längre. Efter 2-0 så borde L.E fattat och stängt igen matchen o gått på kontringar fattade han inte efter 45 min att han spelsystem inte fungerar alls .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2017-02-14 23:15
Hej alla ! Vill ba säga en sak: Andre Gomes :D Gonatt bröder
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2017-02-14 23:11
[QUOTE=Barcelonistas]Luis Enrique: "Tonight's result reflects what happened out on the field" No shit Capitan Obvious. [/QUOTE] Ändå väntade han i nästan 65 minuter innan han gjorde någon förändring, och då var det raka byten. Taktiken verkade han inte göra myxket åt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-02-14 23:08
Luis Enrique: "Tonight's result reflects what happened out on the field"No shit Capitan Obvious.
Barcelona Funeral Canticle
2017-02-14 23:07
@Sentuary:


Jag tar det till nästa steg jag försöker leta fram hans twitter för att vädja återkomsten
Barcelona grande jw
2017-02-14 23:07
Titta på Kåmarks genomgång av Andre Gomes nu. Alltså det är skrattretande. Vad är det för jävla snubbe som tror han glider runt på ett silverfat i Barcelona?
Barcelona Sentuary
2017-02-14 23:07
Grabbar ikväll är det bara att ta fram whiskyn och sätta på Viva La Vida och kolla på gamla klipp från Pep eran. Godnatt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2017-02-14 23:04
Visst har Messi räddat oss flertalet ggr i ligan förgäves då Real har ett stort övertag. Man skulle lägga all krut på denna jävla Champions men vad gör tidernas bäste spelare? Promenerar omkring och allmänt ointresserad, kanske drömde han om att tillbringa alla hjärtans dag med frugan.. och för att göra det ännu surare så droppar han ner långt ner till mitten och tappar boll.

Klart som fan att man ska få kritik om man underpresterar i säsongens viktigaste match. Spelar ingen roll om du heter Messi eller Mathieu. Om Messi nu inte vill vara på plan så kan han väl signalera för ett byte eller så får Lucho visa cojones och byta ut honom om inte han är på hugget.
Barcelona Blaugrana són els colors!
2017-02-14 23:04
Läser forumet dagligen men skriver sällan. Kan fan inte hålla mig idag! Så pinsam inramning till match från samtliga spelare. Men helt ärligt, en av spelarna som irritera mig mest är fan självaste Messi. Tappar boll, lunkar runt på plan, allmänt usel mottagning vid i princip varje pass känns det som. Han ska va den som steppar upp och visar oss vägen när det vankas stora matcher, idag va han självaste spöket Laban. Alla hans mål ljuger den här säsongen, för det är inte bara den här matchen som han har visat en inställning som är under all kritik. Med det sagt sög alla idag förutom kanske Neymar som iallafall försökte. Hur kan man vara så loj och se så ointresserad ut i en åttondel?! Hur kan det rinna igenom så mkt i mittfältet?! Mittfältet som definierade Barca är numera gone som alla är inne på. Ändring pronto! Hämta tillbaka spelare som fattar den fotbollen och hungriga. Och rensa laget och plocka fan bort samtliga spanska spelare. För hungern finns förfan inte kvar! Alba, Busi, Piqué, Roberto för att han är plain and simple usel. Hur kan Barca som ledning och klubb nöja sig med alibi spelare som Gomes, Denis, Paco?! Listan fortsätter bara. Och hur fan kan vi ha så jävla svaga spelare som viker sig vid varje närkamp? Känns som om alla andra lag har spelare som är muskulösa som springer som djur som är stora och vi ser ut som ett gäng tonåringar, vissa spelare. Många frågor fast inga svar. Men den absolut största boven är Lucho. Bort med honom pronto, han har noll karisma noll pondus och det speglar sig så jävla mycket på spelarna. Vi har levt i en bluff med tanke på att MSN har räddat oss gång på gång. "The jigg is up", kasta skiten och hämta en tränare som har bollar och som kan få spelarna och springa som är A och O inom fotboll, får han inte spelarna och springa, hämta nya. Mkt ilska just nu men den här ilskan har varit genom hela säsongen även om vi vinner 0-6 borta mot Alaves. För det är fortfarande bluff. Ändringar måste ske på engång! Nu är det bara bita ihop resten av säsongen och försöka rädda nån slags heder i ligan. Fuck you Lucho och fuck alla spelare som inte vet värdet på emblemet dom bär på och sist men inte minst fuck you ledningen, smuts. Visca Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2017-02-14 23:04
Jag tillhör de som tittar på fotboll för att jag älskar ett vackert spel. Jag har tex. alltid hatat den fotboll där man offrar allt skönspel för att man hellre vinner till varje pris. Jag förstår varför mindre lag gör det, men har alltid avskytt när sk. Storlag tar till detta knep. Lucho har inte varit så illa, men har är ganska långt åt det hållet. Därför har bag längtat i ett par säsonger på att Lucho ska försvinna. Eller, jag har faktiskt längtat lite efter det ända sen han tog över. Och nu, äntligen! Det finns inte en chans att han får stanna efter säsongen. Därför, så lyckas jag faktiskt se ett litet litet ljus i detta omvälvande fotbollsmörker.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-02-14 23:04
Skurhink Du svamlar och analyserar som en femåring. Visst, Messi var kass i kväll det ger jag dig men kan lova dig att en Messi på högsta nivån hade inte hjälpt i kväll när resten av laget spelar som de gör och taktiken är som den är. All de andra 99 gångerna Messi varit Gud och magisk har du redan glömt bort?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Funeral Canticle
2017-02-14 23:02
Riktig tungt med förlusten denna kommer bli svår att glömma, den har på något sätt satt tonen för hur säsongen varit för laget där knappt något stämmer och vi står och hoppas att någon kliver fram. Det här är inget lag längre, det är som alla styrs utav flera olika playstation kontroller som precis börjat lira. Med andra ord ser det väldigt fattigt ut på spelide fronten det är så hackigt. Jag tycker det känns meningslöst att hacka på enskilda spelare som majoriteten härinne gör, nu är alla överskattade och saknar hjärta och dylikt som om detta vore Madrids forum där dem ena stunden hyllar Ronaldo till att totalsåga honom samt hans engagemang. Det var någon som skrev att tränarens uppgift är att skapa den bästa uppladdningen och tända till truppen så att dem är redo för jobbet samt att att ställa upp med bästa manskapet fysiskt sätt, något jag tycker han misslyckats med totalt. En riktig kollaps finns inget annat sätt att säga det men LE gjorde inte det lättare för laget. Barcas identitet håller sakta men säkert på att raderas, fel spelare köps in som inte behärskar det spelet samt att vi spelat lika vågat som innan gör att det hela ser väldigt osäkert ut, ledningen måste se över detta för vi håller på tappa det som gjorde laget speciellt! Kan inte bara City sladda i ligan och vi går all in på Pep förhoppningsvis är inte kapitlet avslutat där :(
Barcelona grande jw
2017-02-14 23:01
Det fanns bara en spelare på plan som engagerade sig och det var Neymar. Att det låser sig för Messi var inte oväntat. Hela laget stod still och han hade 3 spelare på sig konstant. Messi ska agera spelfördelare, dribbler och målskytt. Allt på samma gång. Det är han som ska ner och hämta bollen för annars får vi inte ens upp bollen på motståndarens planhalva. Det är han som ska dribbla minst 2 motståndare, i varje anfall för att skapa ytor och rörelse. Det är han som ska leverera perfekta smörpassar när alla andra i laget gör tvärtom och passar bak bollen till backlinjen. Det är han som ska göra mål när alla andra missar. Han har så stort ansvar att det är helt orimligt ställda krav. Det finns bara han i hela världen som kan klara av att axla den rollen och när det inte fungerar så syns det väldigt tydligt. Inställningen var inte bra men den var minst lika dålig hos resterande spelare.
Barcelona El_Jefe
2017-02-14 23:00
Sen gnälls det på att Messi blir av med bollen innan deras 2-0 mål, men ingen reflektion över varför Messi tvingas droppa ner till defensivt innermittfält för att få bollen uppåt i banan.
Barcelona Barca#
2017-02-14 22:58
Jag har inte varit här på hur länge som helst men idag måste jag skriva av mig. Jag varnar alla känsliga läsare som vill läsa något positivt, sluta läs nu.

I ca 15 år av supporterskap har jag nog aldrig bevittnat en sådan utskåpning av mitt lag. Bayern vann med samma siffror men inte alls på samma sätt. Vart fanns intresset från våra spelare? Vad var vår spelide?

Det som gör mig mest ledsen är inte förlusten i sig utan det är själva spelet. Vi har förlorat vårt DNA, försvarsspelet var bedrövligt, mittfältspelet obefintligt och anfallspelet osynligt. Inga trianglar, inga vackra spelmönster och knappt 5 passningar i rad. Var är vi på väg? När ska ledningen, lucho, medlemmarna vakna?

Jag har fått kritik när jag kritiserat Lucho men helt ärligt vad ser ni i vår tränares spel? Vad ser ni i värvningarna som gjorts det senaste året? Vi är och förblir ett lag som är beroende av individuella prestationer. Detta till stor del på grund av Lucho.

Sedan vill jag dela ut några "förlåt":

Förlåt till den fotboll som Cruyff/Pep utvecklade. Vi skulle bara förvalta men lyckades förstöra.

Förlåt till Neymar som var den ende som visade vilja idag. Du dribblade, försökte, sprang men hade ingen med dig.

Förlåt till Gomes och Paco för att vi värvade er. Jag vet att ni aldrig förväntade er att hamna i Barcelona och jag skulle inte heller tacka nej oavsett om jag platsade eller inte. Gomes du var usel idag men det är inte ditt fel att du värvades av en ledning utan riktning.

Förlåt till Iniesta för att vi plockade bort din lekkamrat Xavi och inte ersatte honom med någon värdig. Det blev ingen Verrati, Thiago eller Weigl utan det blev en Andre Gomes som inte har många rätt.

Förlåt till Messi för att du är tvungen att komma ner till mittplan för att få röra bollen. Du var inte bra idag men förlåt för att du inte ges förutsättningarna.

Förlåt till Suarez för att du ständigt river och sliter men idag fanns det ingen som kunde spela fram bollen. Du var osynlig men det går inte att göra mål utan jobbet.

Förlåt till Barcafansen för att vi fick beskåda denna bedrövliga insats.

Och framförallt förlåt till omvärlden som satte sig ner för att se Barca skriva nästa kapitel i vår moderna historia men istället fick se ett lag. Jag är ledsen över att mitt lag gjort er besvikna.

4-0 var i underkant och vi kommer inte att vända det. Jag hoppas att denna ledning blir utbytt och jag hoppas att medlemmarna vaknar snart. Det här var nog den "sista chansen" för Lucho men glöm inte att det är strukturen det är fel på och inte bara tränaren.

Mitt supporterskap och mitt engagemang har varit upp och ner det senaste året men jag ställer mig uppriktigt frågan om det är så att jag har brytt mig mindre någonsin. Jag ser inte mitt Barca, jag ser inte det jag förälskade mig i. Kärleken försvinner aldrig men såren blir bara större och större.

Barcelona Barcelonistas
2017-02-14 22:58
Jag tycker inte man kan gnälla allt för mycket på anfallet i denna matchen visst ingen gör en bra match. Men det är liksom inte där problemet ligger det stora problemet är avståndet mellan lagdelarna ska MSN springa 40-50 meter förbi en mur av spelare? Så fort dom får en boll så måste dom dribbla av 3-4 spelare för att kunna göra något det visar att vi inte är ett lag utan vi förlitar oss enbart på individuella prestationer.
Barcelona Rambla~
2017-02-14 22:58
Sentuary Vadå engagemang? När det inte existerar någon begriplig taktik eller spelidé hur jävla lätt kan det vara för Messi att göra underverk, speciellt mot ett så tufft motstånd som PSG! Tittar du på matcherna eller?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ronaldinho10yElfenomeno9
2017-02-14 22:56
Sentuary Precis. När han själv vill spela kan han på egen hand vinna matchen, men när han lunkar på plan så som han gjorde idag, ja då blir det som att spela med 1 man mindre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-02-14 22:55
Messi har burit oss hela säsongen tills nu. När hela laget gör en plattmatch så är det så klart honom vissa ska hoppa på mest. Om du som coach har en tridente som den i Barca, två legendariska mittfältare som Iniesta och Busquets och trots det inte klarar av att få tillsett bättre spel än vad Lucho klarar. Hur bra tränare är man då undrar jag?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-02-14 22:55
Vad kan Messi göra ikväll när han och Suarez blev helt avstängda vi testen av laget. Mittfältet var totalt bortblåst och existerade inte varken fram eller back.
En totalt taktiskt seger från Emerey.
Barcelona El_Jefe
2017-02-14 22:54
Och som grande jw här nedanför säger: Hur fan kan man ha mage att spy galla över Messi när han underpresterar i EN match efter att ha varit den som givit oss allt i ett decennium?!
Barcelona Sentuary
2017-02-14 22:52
Folk kritiserar inte Messi för att han va dålig ikväll alla kan göra en plattmatch, men däremot hans engagemang får mig att spy.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El_Jefe
2017-02-14 22:51
Men alltså lär ni er inte? Ser ni inte? Snart har hela truppens namn haglat här inne som ansvariga för vår låga nivå, och då inser man att felet måste ligga någon annanstans. LE måste bort. Egentligen inte nu utan för länge sedan. Och städandet måste fortsätta hela vägen upp.
Barcelona Ronaldinho Jr.
2017-02-14 22:50
Snälla........kom tillbaka!
Barcelona oocbgb
2017-02-14 22:50
[QUOTE=Reymar]Förlorat ett år med Messi? Snälla du om han verkligen brydde sig om ett förlorat år så hade han åtminstone gjort något eller visat vilja. Matchens i särklass sämsta spelare tillsammans med Busq och Suarez och du väljer att tycka synd on honom. Helt ärligt tror jag inte ens att han brydde sig idag men vi fans sliter håret av oss. [/QUOTE] Och var skev jag att jag tyckte synd OM Messi? Suck.. Om du läser igen så skrev jag att vi förlorat ett år med Messi.. Och vad kan det bero på? Jo, vår tränare. Messi kan ha gjort sin absolut sämsta match senaste decenniet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-02-14 22:50
Bort med Lucho, peta Messi, låt Unzue ta över i väntan på en ny tränare. Skicka Gomes och Roberto så långt bort från klubben det bara går. Så kanske denna säsongen kan sluta med hedern i behåll.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-02-14 22:49
Att vi är klart sämre taktiskt råder det ingen tvivel om Att vi absolut inte har ett lag på plan är självklart Men att vi förlorar varenda individuell duell på plan trodde jag aldrig skulle ske i Barcelona. Cavani själv pressar bättre än hela vårt lag Veratti hade kunnat vara ensam mittfältare och han hade dominerat Psg hade inte ens behövt ställa upp med ett försvar utan endast anfallare/yttermittfältare Jag som trodde att det skulle bli en låst match slutade med att vi fick en lektion i fotboll. Lucho skall ha all skit men vart fan är stoltheten på plan. Bästa som kunde hända i långa loppet? Tills nästa säsong ja men trenden kommer att upprepas. Ber till Gud att xavi inte blir tränare för Barcelona förrän vi får en ny ledning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mike79
2017-02-14 22:49
En trident av Pep, Klopp och Conte hade inte fått det här mittfältet att prestera, eller Messi att löpa två meter utan boll. Visst #LuchoOut och allt det där, men problemen ligger djupare än att bara byta tränare (vilket ni mycket väl vet kommer bli någon nobody) Vad tog det 5-6 år mellan att Puyol skadade sig och att Umtiti värvades?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep Guardiola
2017-02-14 22:49
Det är så pinsamt men ändå så rätt att det här korthuset faller. Jag har aldrig kritiserat Lucho men nu är det dags för den här mullvaden att lämna laget, hans jobb är klart.
Barcelona grande jw
2017-02-14 22:49
Sanningen är den att Messi räddar oss i 99 av 100 matcher. Ska man då kritisera hans vara eller icke vara när han då har EN match på hundra där han är helt värdelös? Varför inte kritisera de andra 10 statiserna som match efter match fortsätter vara värdelösa och fortsätter förlita sig på att Messi ska avgöra allt på egen hand?

De andra spelarna är inte värdiga Messi. Träfoten Gomes borde inte ens få vara i närheten av honom. Usch.
Annons: