/spanien/barcelona/forum/1047.aspx/spanien/barcelona/forum/1047.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Tiki-Taka
2017-02-17 23:17
Sen koeman är en pragmatisk och tråkig tränare som LE, inget vi behöver!!!! Alla kort på Sampaoli!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2017-02-17 23:16
Eusebio med i snacket om att ta över efter LE!? Han som tog ner Barca B till tredje divisionen.......måste vara ett april skämt eller haha!?!?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MessiLionel
2017-02-17 23:04
Dybala behöver vi. Klass.
Barcelona papillon
2017-02-17 22:59
El Pistolero #9

Antar att det även är LEs och Bartomeus fel att Samper inte platsar i ett bottenlag?
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Barcelonistas
2017-02-17 21:08
För mig är Barcelona en klubb som alltid ska vara den bästa i världen. Vi ska vara favoriter till alla titlar och vi ska också vinna dom. Men det är inte allt titlarna är vara en del av det hela vi ska också spela en unik och fantastisk fotboll. Vi ska också ha dom bästa spelarna i värden kryddat men spelare från La Masia. Wenger? Barcelona är för bra och stort för Wenger. Jag vill ha en vinnare som tar över Arsne är inte vara en loser han är en big ass loser.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-17 21:08
Samper på bänken IGEN för Granada. Vad är vitsen med utlåning om han inte får spela 90 min varje vecka?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-02-17 20:34
Men va varför bryr sig alla om titlar. Trodde snacket var att lösa problemen med la masia och hitta tillbaka till vårt grundspel. Wenger borde var perfekt för det med tanke på hur mycket han har studerat Barcelona. Med rätt medel så har Wenger redan visat vad han kan prestera :).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-02-17 20:11
Arsne Wenger är en specialist på att förlora. Han har en loser mentalitet, en otroligt feg tränare som inte har sett en stor titel sedan 03/04..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70.
2017-02-17 17:06
Jag ska inte lägga mig i tränar frågan. Jag har redan talat mig varm om min aspirant och då tänkte jag i ett långsiktigt tänk. Om vi summerar säsongen so far så kan man ju konstatera att risken/chansen att vi kammar hem nån titel, ja, iallafall en av den tyngre kalibern blir den som väger överlägset lättast. Fjunmustasch turneringen Kungenscup, för fjärde året i rad. Tjoho! I ligan är vi redan en poäng efter, med två matcher mer spelade än ärkerivalerna, så vi måste gå all in varje match, i stort sett. Inte tappa en endaste poäng. Så just nu blir vi släpade i lerpölarna av våra värsta hemskaste rivaler. Extremt irriterande. Men det finns iallafall en pytteliten mikroskopisk bakterieliknande amöba chans. It aint over befor the fat lady Sings ! I den heligaste av alla cuper så är vi i praktiken ute, all logik säger att det inte går att vända. Men, hey. Messi är inte direkt känd för att vara logisk när det kommer till att tikitaka sin väg med bollen i Barca tröjan. Så tack vare honom så har inte jag riktigt gett upp hoppet helt och hållet, nånstans lååångt bak i min optimistiska barcahjärna så skvalpar lite hopp. Men att åka ut i en åttondel är för mig som att åka på stryk av lillesyrran under en lunchrast i plugget framför det coola gänget vid "rökrutan". Så vad kan hända efter en sådan säsong? Om vi nu "bara" plockar hem den turneringen som väger lättast, som luft, om man jämför med de andra två. Kungenscup passar bäst ihop med nån av de andra för då kan man få ihop till en dubbel eller trippel. Då blir den genast lite tyngre. Jo, vad som händer lär troligtvis vara att det blir ännu tuffare för våra unga youngbloods att få speltid. Eller att de satsas på. Om vi nu ska reparera denna säsong så kommer Mr foureyed himself med sitt gäng troligtvis göra en deal whit the devil om så behövs och köpa in ett par rackare till rockstjärnelirare som ska få fason på bandet igen. Visst, jag förstår att man måste köpa lirare ibland, så är det. Men om nån från LaMasia ska få chansen, på riktigt, så kommer den stackaren nästan att bli tvungen att lira som "Messi", annars hamnar han på bänken eller läktaren. Tror inte vi kommer att helt plötsligt vända blickarna mot LaMasia och börja slussa in talanger när det sett så knackigt och vingligt ut under denna säsong. Nej, snabbt upp till "toppen" igen lär vara medicinen och då med hjälp av utomsocknes lirare, inte från de egna leden. Hur många LaMasia killar har tagit en tröja de senaste åren? Mr Roberto har tagit en tröja. En nödlösning. Grabben spelar med en snara runt halsen på fel plats varje match. Nix, Som en Agatha Christie roman så kommer dom försvinna en efter en.... 2021 det är en lång tid dit...
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-17 16:23
Vad fan vet Goal. Sämst.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2017-02-17 16:01
Ni som nämner Wenger som en potentiell ni har väl hört att han ska fortsätta även nästa säsong i kanske sitt sista år. Ni vill alltså ha en snubbe med en förlorarmenatlitet som är taktiskt usel. Andra halvlek mot Bayerm är ett exempel, han bara satt där handlingsförlamad när Arsenal blev massakerade. Nej tack!

Enligt Goal så nämns varken Tuchel, Sampaoli eller Sarri som potentiella ersättare utan där nämns en trio av f.d spelare.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-02-17 15:26
Lite underligt att inga av er tänker på Pochettino i Tottenham.

Jag tycker att han minst lika intressant som Sampaoli.

Matchen han övertygade mig förutom fotbollen han inpräntat i Tottenham är matchen mot Chelsea sist. Hela Tottenham är bara unga spelare, hans spelidé går ut på det hederliga pressa, styra matchen, kontra Sen spelar lagen han har Bossat över med den intensitet.

Han kan dessutom spela med olika uppställningar beroende vem motståndaren är.

Han vann iallafall över mig sist de möte Chelsea. Han klädde av Conte den matchen med råge.

Conte vann första duellen med sin gamla 343 mot pochettino.
Andra ronden ställde pochettino 343- En tänkande tränare

Eller menar ni att han kan inte träna Barca för att han har spelat i Espanyol. Den köper ingen. Kom igen :-)..

P.S
Är det bara jag som tog det hårdare att A.vidal blev skadad än att vi blev förnedrade, slaktade förintade kalla det vad ni vill :-)?

Är det bara jag?

Go fortsättning boys N girls..
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-02-17 15:02
El pistolero Själv vill jag inte ha en tränare som står vid sidlinjen och fladdrar omkring som en mås. Hjälper knappast spelarna utan kan enbart tända till publiken.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-17 14:53
[QUOTE=neymar JR || Cillessen #1]El pistolero Nu ska vi inte kasta allt för mycket skit på honom. Han hade inte mycket att jobba under betalningen av den nya arenan, sedan dess har det dock växt upp en förlorar mentalitet i Arsenal. Har du Messi, Neymar, Suarez, pique, busken, Alba, gomes, iniesta och en mängd av talanger så blir det annorlunda. Wegner har ju knappt haft några krav på sig senaste tiden. Ge han ett 3 års kontrakt och få honom att spela in talanger, perfekt när xavi börjar bli redo. [/QUOTE] Ny arena eller ej, fotbollen i Arsenal blir sämre för varje säsong o det måste också bero på hans taktiska färdigheter. Sen är han väldigt lugn av sig. Vill ha en med passion som tänder till laget något extremt. Jag tar gärna Wenger om valet står mellan honom och någon som Valverde. Ser helst Sampaoli dock.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-17 14:47
Sampaoli on Barcelona rumours: "Who knows what can happen tomorrow" Han sa detta nyss. Om det inte är att erbjuda sig själv, då vet jag inte what is.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2017-02-17 14:45
Wenger har jag otroligt svårt för. Visst, han är en jäkel på att ge talanger chansen men är det inte lite väl mycket fokus på talanger från hans sida? Många talanger han har tagit upp i Arsenal har stagnerat och utvecklats till spelare som egentligen inte håller nivån för dom önskningar Arsenalfansen har på klubben. På så sätt har Wenger oxå valt att inte värva in direkta klasslirare och därefter fått ett lag som klarar max topp fyra i PL. Dessutom har han en förmåga att skylla ifrån sig. Lägg därtill hans lugna och stillasittande ledarstil. Vi behöver väl någon med energi och karisma på bänken?

Nej, förlåt mig, men Wenger vill jag inte under några omständigheter se i Barca.
Barcelona Katalano
2017-02-17 14:39
Wenger lyfts in i diskussionen om näste tränare. Intressant. Han har jag inte ens haft på kartan själv vilket beror mest på just det faktum att Arsenal haft en sådan förslorarmentalitet. Åh andra sidan så är det ingen hemlighet att han förespråkar ett snabbt passningsspel och därför sneglat mot just Barca i många år. han är dessutom duktig på att ge unga talanger chansen vilket ni andra redan varit inne på. Jag avfärdar inte honom som tänkbar ersättare ännu, men jag föredar andra alternativ.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-02-17 14:22
El pistolero Nu ska vi inte kasta allt för mycket skit på honom. Han hade inte mycket att jobba under betalningen av den nya arenan, sedan dess har det dock växt upp en förlorar mentalitet i Arsenal. Har du Messi, Neymar, Suarez, pique, busken, Alba, gomes, iniesta och en mängd av talanger så blir det annorlunda. Wegner har ju knappt haft några krav på sig senaste tiden. Ge han ett 3 års kontrakt och få honom att spela in talanger, perfekt när xavi börjar bli redo.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-17 14:17
Wengers sätt o spela fotboll är way past it. Men med tanke på vad han kan ge oss i talangutveckling, så hade det varit intressant på nåt sätt. Han klår ju Lucho taktiskt ändå, även om det inte är världens bedrift. Mina topp 3 val: 1. Sampaoli 2. Sarri 3. Wenger
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar N11
2017-02-17 14:16
Lucho har gjort sitt för Barca, det bästa är helt enkelt att lämna efter säsongen. Han hade kanske inte lika bra tränarkarriär som Pep men det är klart mer än godkänd efter snart 3 årstid. Hade han satsat mer på la masia så hade vi inte behövt värva t.ex spelare som Digne , Gomes etc.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-02-17 14:10
Hade det varit fel att ha wegner som tränare? Han bör ha en hel del respekt och en som verkligen satsar på ungdomar. Tänk han och la masia = drömmen? I Barcelona får han krav på att vinna och inte enbart delta i cl.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-17 13:54
Förhoppningsvis kan vi få se den här versionen av Gomes nästa säsong med en kompetent tränare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2017-02-17 13:51
Jag håller med dags att höja nivån, här inne!
Barcelona Barclasico
2017-02-17 05:50
Luis Enrique was to talk to Barça about his renewal sometime after March 8th but because of the 4-0 loss, the meeting is postponed [sport]

Ooh neeej.. det här låter inte bra.
Barcelona Lionel Messi n10
2017-02-17 00:03
Dessa spelare hade jag velat faktiskt se Barca sälja till sommaren och då snackar jag om, Rakitic, Gomes, Arda, Matheiu. Rakitic och Arda och möjligtvis Gomes kan vi få en bra slant för om vi säljer dom till rätt klubbar vilket kan öppna till ett köp av Veratti till exempel. Det är väldigt drygt snacka värvningar nu men detta tröga mittfält som inte kan skapa nåt eller lösa upp matchen är för dåligt för Barca vi behöver förstärka.

Iniesta är en kreatör men han har tyvärr varit mycket skadad och börjar komma upp till åldern så hade varit perfekt med en värvning av Veratti eller Thiago till sommaren som underlättar för honom. Högerbacks platsen kan förstärkas men samtidigt så hoppas jag vi får se Vidal vara vår number one i framtiden han har allt som kräva förutom lite förbättringar defensivt vilket kommer med tiden.
Jombi
2017-02-16 23:37
@S.Eto'o:


En (!!!!!!) dålig säsong skall alltså ändra faktumet att de spanska lagens har sett över tid dominerat i EL/CL menar?

Låt oss se ifall om trenden håller i sig under ytterligare 2-3 säsonger och jag är beredd att hålla med dig.
Barcelona Rambla~
2017-02-16 23:13
Blir fan upprörd att en tränare som Valverde ryktas ta över, medioker är han.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2017-02-16 22:58
och så kul att Saint Etienne borta klacken sjunger o festar matchen igenom även när laget får stryck.
Barcelona Barcadinho.
2017-02-16 22:46
Kolla med ett öga på United o Rashford kom in precis.
Får mig att tänka på den korta diskussionen en del av oss hade om en annan talang Gabriel Jesus. Rashford levererade mål efter mål i början men nu är han mer på bänken. Bara ett ytterliggare bevis på hur svårt det är att förutse vem som kommer slå sig till en färdig världs spelare. En del som Reshford behöver en mognad period först.
Viktigt att tänka på när man tittar på talangerna i La Masia, vem o när ska en viss spelare få chans, om ens.
Tänker också på Pogba. Ferguson trodde inte på honom när han var yngre, Pogba bestämde att lämna till Juve. Tom den största av alla tränare kan missa talanger framför sin näsa. som sagt, det är svårt.
Barcelona Funeral Canticle
2017-02-16 22:46
@Tiki-Taka:

När du säger ordentlig vänsterback menar du på allvar att en etablerad vb vill bänka hos oss när vi har Alba?

Nu har Gomes inte gjort många glada, jag är något kluven kring honom han har framtiden framför sig men kommer han att utvecklas hos oss eller ska man skeppa iväg honom till highers bidder?

Ledningen måste rannsaka sig själva och gå efter spelare som passar in och inte panik värva. Nu måste de göra sig av med några och jag hoppas det inte är till rea pris.
Annons: