/spanien/barcelona/forum/10356.aspx/spanien/barcelona/forum/10356.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona SamMajid
2012-06-05 22:09
mirzaculé

Välkommen! :-)
Barcelona mirzaculé
2012-06-05 22:09
Hej! har läst lite på detta forumet och tycker det är trevligt att diskutera vad som sker inom världens bästa lag så jag hoppas att jag är välkommen här :)
Barcelona Barca o Mort!
2012-06-05 21:18
MesQueUnClub

Haha gör det :)

Goolazo

Du vet att alla har börjat ignorera dig va " hahahaha", kan du skicka via PM varför han dissar sig själv, för ingen vill nog läsa dina dåliga inlägg här mera.


EDIT: Som svar fick jag :

"
Jag skiter i dig och han.. Något mer? "

Gissade lite det, en till ointeligent madridista som bara skriver bs han inte själv förstår. Men var det något nytt.
Barcelona MesQueUnClubFCB-Gracies Pep
2012-06-05 21:11
Barca o Mort

Jag ska nog gå och lägga mig tidigare idag :)
Real Madrid Goolazo H.
2012-06-05 21:05
Det är ju det jag säger ni tål inga skämt. Jag är inget skämt hahahhaha du dissar dig själv.
Barcelona Josep Guardiola
2012-06-05 21:04
@Goolazo H.:


Vi tål ju dig?
Barcelona Rambla~
2012-06-05 21:04
Varför ska ni alltid sitta här och bråka om vilka spelare som är bäst? Har ni inget bättre att göra? Gå ut i solen istället för fan.
Barcelona Barca o Mort!
2012-06-05 21:02
Goolazo h

Du kan ju iallafall inte bli förvånad om du får en ban nu om du inte skärper dig. Just saying.


Ni tål inga skämt? Måst säga om det där var dina skämt måste du vara den tråkigaste killen någonsin. "hahahahahahahahahahahahahahahah"
Real Madrid Goolazo H.
2012-06-05 21:01
HA de bra. Ni tål inget skämt asså hahahhaha
Barcelona Josep Guardiola
2012-06-05 20:57
@Goolazo H.:


Om du ska ställa till med tjafs så behöver du inte vara här.
Real Madrid Goolazo H.
2012-06-05 20:54
SamPajas

Jag skiter i vad du tror.. Vill du mig något så vet du vart du kan skriva det var det jag sa. Och en sak till. Jag skiter i hur du skriver ditt konstiga nick.
Barcelona SamMajid
2012-06-05 20:49
Goolazo H.

SamMajid* stavas det tack. Och jag har inget mer att säga och är säker på att även dina PM:s innehåller en tioårings nivå med tanke på de dumma innehållen dina inlägg innehåller, så nej tack! :)
Real Madrid Goolazo H.
2012-06-05 20:39
Smamajid

hahaha asså vill du ta något med mig PM:a mig.. Där kan vi skriva mer fritt:D
Barcelona Barca o Mort!
2012-06-05 20:37
barcetia

Tjaa, jag tycker iallfall Arbeloa är så värdelös på kanten att jag är redo att slänga Ramos dit. Men diskussionen handlade om Puyi också var tillgänglig då hade jag slängt Ramos till högern med motivationen att Puyi och Piqué har spelat ihop i några år, och Ramos gör ett mer än godkänt jobb på kanten.

Mesqueunclub

Vartifrån drar du Alaba, spelar inte han i Österrike? Sen att du bänkar Xavi framför Cesc och Neuer framför Casillas.
Pedro före Silva/Robben/Ribery? Mathiue före Lahm. Nejnej nu har du nog inte sovit på länge grappen ;)
Barcelona SamMajid
2012-06-05 20:36
Goolazo H.

Komiskt var det verkligen att igår gå in på Puertan och se att ni kokar sönder forumet och hånar varandra och kallar de som inte har samma åsikt som er för saker. Såg tex att några kallade varandra för troll och mycket annat, bara för att vissa höll med det Marcelo sa om att Messi var bäst och vissa andra inte gjorde det. Men det är ganska vanligt ändå, går man in i ert forum är det ändå bara skit man läser som man inte kan göra annat än att skratta åt.
Barcelona MesQueUnClubFCB-Gracies Pep
2012-06-05 20:36
Min EM elva ( alla lag )

Casillas
Mathiue Pique Ramos Alba
Cesc Busquets Iniesta
Pedro RVP Gomez

Bänk:
Hummels
Neuer
Schweinsteiger
Alaba
Xavi
Affelay
Silva
Real Madrid 'Balotelli - El Mejor Jugador del Mundo
2012-06-05 20:34
Att förpassa Spaniens i särklass bästa mittback till högern för att ta in Javi Martinez är det dummaste möjliga draget VDB kan komma att göra. Man tar då inte bara in en tveklöst sämre mittback utan man får dessutom en ännu sämre högerback och ja, Arbeloa och Iraola ÄR bättre högerbackar än Ramos, det utan någon tvekan. Man får inte glömma att Martinez också kan spela högerback men då som tredjeval då de både ovanämnda herrarna är före i rangordningen.
Barcelona barcetia - ¡Javi Martinez, por favor!
2012-06-05 20:33
Håller mde IKER CASILLAS här.

Att inte använda Ramos som mittback vore självmord för del Bosque. Han har två av världens mittbackar, ska han då sätta en av de som högerback? Arbeloa är absolut ingen dålig världsklass, han kommer inte skämma ut sig under VM. Han är stabil och har en hög lägstanivå, precis vad de behöver.

Bad logics.

Casillas
Arbeloa Piqué Ramos Alba
Busquets X.Alonso
Mata Xavi Iniesta
Torres/Llorente
Real Madrid | IKER | CASILLAS | Un icono, modelo y leyenda! |
2012-06-05 20:30
Barca o Mort //

Verkligen inte (angående att skillnaden mellan Arbeloa och Sergio Ramos ute till höger är som dag och natt). I sådana fall hade flertalet utav era förhoppningar inträffats, men icke desto minde fortsätter Del Bosque med Arbeloa ute till höger oavsett. Likaså Mourinho som fortsatte med Arbeloa ute till höger trots det faktum att Carvalho blev frisk och säsongen innan var given som bara den. Det om något tyder på att man förlorar något enormt förutsatt att man flyttar ut Sergio Ramos ut till kanten oavsett hur konkurrensen ser ut.
Barcelona Barca o Mort!
2012-06-05 20:28
Iker Casillas

Skillnaden mellan Ramos och Arbeloa på högerkanten är också som natt och dag. Nåja Piqué hade iallafall inte flyttats till bänken isåfall hade Puyi spelat på högern. Men är ganska säkert att Ramos hade fått högerkanten.
Real Madrid | IKER | CASILLAS | Un icono, modelo y leyenda! |
2012-06-05 20:24
Barcaholic //

Såpass överlägsen som Sergio Ramos varit centralt så hade det varit ett otroligt korkat beslut att flytta på honom ut till kanten beroende på konkurrensen. Tillhör man en av världens allra bästa på sin position så ter det sig uppenbart att man kommer prioriteras på den position där spelaren i fråga kommer till sitt rätta jag, och därmed når ut till sin fulla potential.

Tro mig, skillnaden mellan Sergio Ramos som mittback och högerback är som dag och natt, till hans fördel som mittback.
Barcelona Barca o Mort!
2012-06-05 20:18
Casillas
Ramos Pique Martinez Alba
Busquets
Cazorla Xavi Iniesta Silva

Torres/Llorente/Negredo

Det tycker jag är en väldigt bra elva faktiskt. Sen kan man diskutera om det är optimalt med 5 mittfältare osv, men namnmässigt. Arbeloa och Albiol hör ju inte hemma där iallfall. Xabi Alonso är bra tycker jag, men inte tillräckligt bra för att starta samma med Pedro. Beror på lite hurdan match det är.

Senast hade Bosque Pedro från start en match för att pressa och springa slut motståndarna och den taktikten funkade ju perfekt.
Barcelona Barcaholic
2012-06-05 20:18
| IKER | CASILLAS | Un icono, modelo y leyenda! |

''Hade Puyols varit frisk hade Piqué troligtvis förpassats till bänken, såpass given är Sergio Ramos centralt.''

Håller med om att Ramos varit en utav de bästa mittbackarna iår och att han bör starta som MB osv men det där kan jag garantera dig att det inte hade hänt. En backlinje bestående utav Alba-Puyol-Pique-Ramos hade varit sååååå mycket bättre än Alba-Ramos-Puyol-Arbeloa. Arbeloa är Spaniens svaga länk iår och det vet alla om, åtminstone alla icke Madridistas.


-------------------------------------------

Casillas
Arbeloa-Pique-Ramos-Alba
Alonso-Busquets
Silva-Xavi-Iniesta
Llorente/Torres

Kan ju garantera er att startelvan lär se ut i de flesta matcherna, och för tillfället så är den elvan den bästa Spanien kan ha. Vore helt annan sak om Puyol & Villa vore friska.
Barcelona Barca o Mort!
2012-06-05 20:15
Sen det roliga är att det inte bara är vi Barcafans som säger att Messi tillhör dem bästa genom tiderna. De flesta gamla fotbollsproffs, experter och ja alla som fått frågan svarar samma sak. Men ni avundsjuka madridistas förtränger er i eran värld och enligt er och portugiser är CR bäst.
Skulle denna hypen om tidernas bästa handla om CR, haha skulle aldrig snacka med en madridista med tanke på hur ni håller på nu redan.
Real Madrid Goolazo H.
2012-06-05 20:14
Fabregas som startman? är du full? Pedro på topp? hahahahahhahahaha snart säger du väl Valdes som målvakt?

Alibi spelare? Finns de någon som slår Busquets?
Real Madrid | IKER | CASILLAS | Un icono, modelo y leyenda! |
2012-06-05 20:13
Josep Guardiola //

Av ren nyfikenhet, vad får dig att tro att Sergio Ramos kommer prestera ute till höger i backlinjen bättre än Arbeloa? Under föregående säsongen var Sergio Ramos en av de allra bästa mittbackarna i världen - om inte den allra bästa - och i samma veva Spaniens bästa mittback. Vad exakt är det som får dig att tro att det allra bästa vore ifall man flyttade ut Sergio Ramos till höger, en position som han inte alls presterat i lika bra utsträckning som centralt. Med andra ord var det ett riktigt bra tag sedan Sergio Ramos presterade en bra fotboll ute till höger.

Du vill väl antagligen ha så få Real Madrid-spelare i startelvan, men du kan väl åtminstone i sådana fall vara realistisk. Hade Puyol varit frisk hade Piqué troligtvis förpassats till bänken, såpass given är Sergio Ramos centralt.

Sedan, Xabi Alonso skit? Alibispelare? Haha, patetiskt!
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2012-06-05 20:13
Tystnaden som uppstår när Marängerna leker offer. Hahahaha! Dem är så pinsamma, men även roliga.
Barcelona DM1982
2012-06-05 20:11
@Pierre#13:


Så du påstår att de i Puertan är ett under av objektivitet där de villigt kan erkänna att Messi är världens bästa spelare och att Marcelo kan vara ett svin ibland? Ärligt?
Barcelona fc__Barça
2012-06-05 20:09
Pierre #13 Det är väl ingen direkt unik sak från just barcasupportrar att favorisera sina spelare? Snälla, det gör ju alla...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco - Anims Guaje!
2012-06-05 20:08
@Barca4eva:Co-sign.
Annons: