/spanien/barcelona/forum/10274.aspx/spanien/barcelona/forum/10274.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Capitán - El tiburón
2012-06-11 13:26
Bara jag som är lite sugen på Hummels i backlinjen? Tyckte han skötte sig riktigt fint mot Portugal med flera goda uppspel.
Men det kanske är lite Chygrinsky-varning på tysken, då han knappast skulle vara något billigt köp..
Sedan vet man aldrig hur de anpassar sig just när de möts av pressen på Camp Nou och faktumet av att spela I Barça.

Edit; ser att vi tänkte i samma banor Rambla :P
Barcelona Rambla~
2012-06-11 13:25
@el Flaco - Anims Guaje!:


Ska man värva någon ska det vara Hummels. Dessvärre tror jag han är nästan lika omöjlig att värva som Thiago Silva. Då är det lika bra att låta bli. Inga fler Chimi-Churri värvningar tack. :P
Barcelona Rambla~
2012-06-11 13:20
@Barca4eva:


Money talks. Jag kan tänka mig att han får en saftig lön, säkert så dubblar han den jämfört med i Milan.
Barcelona Barca4eva
2012-06-11 13:19
Rambla~

Låter ju mer troligt än vissa andra grejer men..Silva? Till PSG?

PSG verkar ju satsa och de erbjuder ju en ganska hög summa men man var ju ganska säker på att han skulle stanna i Milan. Projektet måste ha varit riktigt jävla intressant för honom isåfall.
Barcelona el Flaco - Anims Guaje!
2012-06-11 13:19
@Rambla~:Hade inte haft något emot det, men jag tror det blir en värvning ändå. Alla tidningar skriver att Tito har bett om en mittback, men i dagsläget ser jag ingen klar kandidat utifrån som kan stärka vår backlinje. Inte för att det inte finns bra alternativ, utan snarare för att jag inte har bra koll på marknaden.
Barcelona Rambla~
2012-06-11 13:12
@el Flaco - Anims Guaje!:


I'd put my money on Bartra. :)
Barcelona Rambla~
2012-06-11 13:12
@Barca4eva:


Gör du det. Det är annars en ansedd tidning.
Barcelona Mascherano
2012-06-11 13:10
Thiago silva klar för PSG!!! Yessss
Barcelona el Flaco - Anims Guaje!
2012-06-11 13:10
@Rambla~:Håller med. Dessutom tror jag aldrig det var nära att vi skulle köpa brassen. Frågan är nu vilken försvarare vi ska värva in. Om det finns någon som kan stärka vår backlinje, eller om vi ska satsa fullt ut på Fontàs, Bartra och Muniesa.
Barcelona 1.70-ligan - Cuenca y Tello
2012-06-11 12:54
Fan va gött, hoppas PSG/Silva ryktet stämmer
Postat via SvenskaFans-appen
,Sami
2012-06-11 12:50
"@Milanello: L'Equipe reports that PSG have practically signed Thiago Silva for a figure between €40m and €50m."

"@Milanello: L'Equipe also reports that the announcement of Thiago Silva to PSG could already happen on Wednesday."
Barcelona Barca4eva
2012-06-11 12:40
Rambla~

Klar för PSG? Tar det där med en stor säck salt.
Barcelona Rambla~
2012-06-11 12:34
Thiago Silva snart klar för PSG enligt L'Equipe. Fan vad skönt, då slipper man vara orolig över att Rosell ska göra någt galet och slänga iväg fantasisummor för en mittback och värva honom till Barca.
Barcelona Martin - GO WEST!
2012-06-11 12:33
Till alla er som vill få en gratis landslagströja, Milan-tröja alternativt FIFA 12 - gå in på länken och registrera er!

OBS! Detta är inget SPAM!
Barcelona Pique3
2012-06-11 11:56
Mascherano får väl ses som mittback? M´vila kanske kan ersätta Keita?
Barcelona SamMajid
2012-06-11 11:42
Ggladys

Vet inte riktigt hur barca ska göra med M'vila. Vi har ju redan Busquets och Mascherano.
Barcelona älskabarcelona
2012-06-11 11:33
Tiki-Taka
Han gjorde ändå bättre match än kollegan Busquets igår ? Alla har sina åsikter men man får fan ha lite vettiga åsikter . Nu ifrågasätter du också varför han blev utagen i landslaget. Jag blir fan mer hoppfull när han missar en match i Madrid för att han balanserar hela mittfältet och det märks tydligt i spelet när han saknas . Leave this shit. Syns att med såna som du så kommer man inte någotvart .
Tiki-Taka
2012-06-11 11:20
//älskabarcelona

Okej, han vann 3 bollar men han förlorade 23 bollar också, och denna spelare blev uttagen i världslaget, fattar inte hur ! Jag har min åsikt och du har din, kan lika gärna säga att du skriver massa bullshit ! Tsm med Ramos var dem "bäst" på plan ! ;)
Barcelona älskabarcelona
2012-06-11 11:13
Tiki-taka
Lägg av med all hat och sluta vara blind . Han gjorde det bra igår . Han vann 3 bollar på italiens planhalva och satte igång farliga kontringar . Jag tycker inte om Madrid något mer än någon annan här inne men det du skrev nu är bara bullshit asså !
Tiki-Taka
2012-06-11 11:03
Xabi Alonso måste bara den mest överskattade spelaren som finns, en sämre spelare får man leta efter. Det går inte ens att räkna antalet felpass han gjorde igår, han är så överflödig och onödig att ha i laget ! SLÄNG !
Real Madrid ggladys
2012-06-11 10:58
Ja tack till M'Vila. Tror att han skulle kunna bli en otroligt viktig kugge i Barcelona om han värvades!
Barcelona xoro international
2012-06-11 10:51
D bara inse grabbar att xabi alanso e viktig krigare i Spaniens mittfält det spelar ingen roll att han spelar för Madrid så länge du älskar sporten så vet ni att han alltid gör en bra match han e inte överflödig som vissa av er menar hade han spelat i Barca skulle ni nog säga att han skulle vara bäst jag älskar Barca men jag älskar fotboll ,
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona EL Corazon - King of Barcelona
2012-06-11 01:58
Jag tycker Frodo sammanfattar det väldigt bra för de flesta Cules åsikt angående Alonso
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona barcetia - ¡Javi Martinez, por favor!
2012-06-11 01:23
IKER CASILLAS

Puyol är bättre. Ramos var en av de sämre spelarna tillsammans med Busquets och Xavi idag.

Antingen kör man som idag fast med en löpvillig anfallare eller så tar man ut Silva och Xabi och spelar med Navas och Cazorla. Det andra alternativet hade varit det allra bästa imo.
Barcelona zick9
2012-06-11 01:18
Bara jag som inte förstår varför Pedro aldrig får spela centralt?

Om man vill ha en djupledslöpare (vilket Llorente inte är) så vore det bäst med Pedro centralt. Han är bättre än Torres och dessutom ingen ytter som Navas som springer och slår inlägg.
Real Madrid | IKER | CASILLAS | Un icono, modelo y leyenda! |
2012-06-11 01:17
Ride_The_Big_One(6) Thiago mot Gago = Big success! //

Jag instämmer helt och hållet i ditt resonemang kring att Spanien idag saknade en anfallare som föredrar att dra iväg på ruscher. Förvisso var Torres inhopp sett till hans missade chanser inte ett lyckat byte, men ser man det hela på ett annat vis skapades flertalet chanser genom Torres och dennes förmåga att löpa på djupet. Sker detta mer kontinuerligt samtidigt som spelaren i fråga är vass på att avsluta, så kan jag personligen inte se vilket landslag bortsett från Tyskland som kan rubba detta landslag.

Angående Sergio Ramos så har jag faktiskt varit inne på det tidigare. Vi som vardagligen följer Real Madrid är väl medvetna om att Sergio Ramos utveckling som högerback på slutet inte gick åt det rätta hållet. Han kommer inte alls till sitt rätta jag ute på kanten då han faktiskt byggt på sig en massa muskler, således har han tappat förmågan att göra sina motståndare i väldigt stor utsträckning gentemot hur det såg ut tidigt i hans karriär. Numera är han fyrkantig och är gjord som fisken i vattnet för positionen centralt i backlinjen, och att han dessutom är Spaniens allra bästa mittback gör det hela än mer tydligt - Sergio Ramos hör hemma centralt.
Barcelona Ride_The_Big_One(6) Thiago mot Gago = Big success!
2012-06-11 01:09
| IKER | CASILLAS | Un icono, modelo y leyenda! |

Man ska nog inte ändra om för mycket i ett vinnande koncept som Spanien ändå haft är något vi flesta håller med om. Jag gillar tanken med att ha med både Xabi och Busq, både ger en viss injektion i olika aspekter av spelet, därimot kan man istället ifrågasätta valet av att inte ha en renodlat djupleds löpande anfallare?

Jag saknade en anfallare idag, sen så saknade jag ramos friska löpningar längst högra korridoren, det borde vara olagligt att begränsa en sån talangfull offensiv ytterback när man har andra spelare på den centrala positionen (Martinez).

Lite fegt utav tränaren, inte likt Spanien att ställa upp på detta vis, jag hoppas Martinez kommer in som mittback, och Ramos återvänder till den platsen han ger laget ytterligare en injektion. Hade gärna sett LLorente starta nästa match före iskalla Torres, men sålänge någon anfallare startar är jag nöjd.

Casillas
Ramos,Pique Martinez Alba
Xabi Busq
Xavi
Silva Iniesta
LLorente

Hade inte detta varit aningen spännande att se i forsättningen?
Man kan förvisso göra små ändringar, en annan anfallare, eller forsätta lira Ramos och ta in ytterbacken ifrån Bilbao, eller Atletico madrid.

Aja tuffaste matchen är avklarad, nu gäller det att ta vara på läget och go for the kill!
Real Madrid | IKER | CASILLAS | Un icono, modelo y leyenda! |
2012-06-11 00:37
elbraco - Bojan & Thiago //

Att man inte" övertygade" i någon match kommer i andra hand, det om något bör vara en enkel logik att följa. Vinst som vinst, och att vinna ett VM är knappast en dans på rosor om man säger så...

Om jag ska vara ärlig så förstår jag inte ens varför flera Culés blir upprörda över Albiols vara i den spanska EM-truppen. Det är knappast så att han kommer få speltid och till följd utav det ha en stor inverkan på landslagets resultat, snarare tvärtom. Han finns enbart med på grund utav att han varit med på denna nivå sedan x-antal säsonger tillbaka samtidigt som han mer eller mindre varit given i diverse spanska trupper sedan han kom med för första gången.

Sedan anser jag att det finns likheter mellan det spanska landslaget och Barcelona, men att det inte är allt. Det man enligt min mening bör få för sig är att det faktiskt är så otroligt lätt att spela med en Messi bredvid/framför sig, varpå statistiken i klubblaget blir bättre. Utan Messi blir saker och ting per automatik svårare att utföra. Att Busquets, Xavi och Iniesta presterar i Barcelona behöver inte nödvändigtvis rendera i att dessa kommer passa som handen i handsken i ett spanskt landslag, något som verkar vara en självklarhet härinne.
Barcelona Decinho - Josep Guardiola #4
2012-06-11 00:34
Hombre

Roligt att det finns madridistas som faktiskt kan diskutera moget.

Angående Xabi Alonso så hänvisar jag till Frodos inlägg längre ner. Det handlar inte om att jag tycker att Xabi är dålig utan snarare om att han är överflödig.

Sedan håller jag med dig om två saker:
1. Iniesta måste ha en högre utgångsposition i Spanien än i Barcelona eftersom Spanien saknar en Messi. Dock så behövs Xavi i sin naturliga position för att bygga upp anfall ordentligt, idag låg han alldeles för högt upp i min mening.
2. Soldado hade vart den perfekta anfallaren för landslaget. Hans djupledspel kombinerat med spelskickligheten och målfarligheten hade erbjudit Spanien helt andra offensiva möjligheter.

Jag är dock helt oenig med dig när det gäller högerbacksplatsen och Pedro. Till att börja med så tycker jag att Arbeloa är en väldigt begränsad fotbollsspelare. Visst, han jobbar hårt och är bra i defensiven, men det räcker inte för att platsa i ett spanskt landslag. Iraola är enligt min mening Spaniens bästa högerback med sin känsliga högerfot och speluppfattning. Jag ser hellre Juanfran än Arbeloa som högerback då Juanfran är snabb och lyckas ofta komma runt och slå riktigt fina inlägg. Ramos må kanske inte vara en naturlig högerback, men han är betydligt passningsskickligare än Arbeloa och bara det bör räcka för att peta Arbeloa från startelvan. Jag hade ogillat Arbeloas spelstil även om han spelat i Barca.

Pedro har kanske inte haft den bästa säsongen bakom sig men jag tycker han kom igång hyfsat på slutet. Min främsta anledning till att jag tycker att Pedro ska starta är att han är en avslutare av rang. Avlutare är någonting Spanien saknar och Pedro kan erbjuda högklassiga avslut utan att försämra spelskickligheten i laget.
Barcelona elbraco - Bojan & Thiago
2012-06-11 00:28
Jahapp, Lavezzi är tydligen klar för PSG. Hur tråkigt är inte det?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: