/spanien/barcelona/forum/102.aspx/spanien/barcelona/forum/102.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona BARCA-més que un club
2018-10-06 13:44
Cules Eller så är det bara ännu en sån PR grej som får han och se oskyldig ut och alla ska tycka synd om honom, och fiska röster inför ballon dor haha De har vi ju sett innan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjffar´n
2018-10-06 13:25
@Contragolpe:
Här har vi ett ypperligt exempel på att det inte är irrelevant att skriva ett inlägg om våldtäktsanklagelserna ifråga, utan att lämna fotboll i allmänhet åt sidan. Tvärtom, eftersom supporterkulturen utgör kärnan i densamma. Och den som är beredd att bagatellisera ett sådant grovt brott, är en potentiell gärningsman. Och alla med lite vett innanför pannbenet, borde inse att våldtäktsoffer inte så sällan traumatiseras och drabbas av irriationella skam tillika skuldkänslor, som inte underlättar för dem att bryta tystnaden. Kan kräva åratal av bearbetning. Inte minst som det finns mobbar av män som placerar offret på de anklagades bänk, för att istället stå upp för sina "hjältar".
Barcelona Kröjjffar´n
2018-10-06 12:53
@ Xavi #6:


Med ovanstående "sagt" så är det inte helt lätt att förutse hur domaren agerar; om offside bedöms som offside och liknande. Men jag antar att man utgår från reglerna.
Barcelona Messi-Alba-Messiiiiii
2018-10-06 12:51
Xavi kommer få sin Ueafa tränar licens nästa år maj. Vart tror ni han börjar sin karriär? Primienta sägs göra det bra i b laget och tror inte Xavi vill ta över juvenil laget först och vi alla vet ledningen älskar Valverde.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-10-06 12:40
Att Perez hittat på allt är bullshit. Dock påverkar det såklart att han inte spelar i real längre. Då i real blev han alltid skyddad o all skit sopades under mattan. Röda kort som borde blivit, guldbollar han rånat Messi på osv.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Passa_Bollen
2018-10-06 12:11
För dem som tror på konspirationsteorier. La Repubblica newspaper claims Cristiano Ronaldo is convinced Real Madrid are behind a "plot" to bring him down, including rape allegations, the UCL red card and awards snubs.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2018-10-06 11:43
Då är frågan kom glädjen i onsdags på grund av Barcas skönspel, eller enbart att Barca vann, eller Messis otroliga spel eller kombination av allt. För mig var det först och främst Messi och sedan vinst förstått. Spelet däremot ett steg bakåt gällande spelet, allt ser mycket bättre ut på grund av att vi bjuds på ytorna. För defensiv tanke för mig i spelet, men kan väl kanske förstå VV i detta läget vi var i. Det jag menar är om Tottenham hade ställt upp bussen och spelat 5-4-1, då hade vi inte skapat en målchans med den uppställning vi hade. Kanske långskott från Coutinho.
Barcelona Stefansito
2018-10-06 11:29

Vet ni folks?

Det är så mycket man skulle vilja ändra på i vårt kära fcb, både vad det gäller organisatorisk styrning och laguttagningar.

Men jag tänker inte fastna vid det idag. För vet ni vad? I onsdags så spelade vi på det sättet som en gång fick mig att falla för klubben. I veckan gav vi fotbollsvärlden 90 minuter av glädje och det är precis vad som räcker för mig. Jag bryr mig inte om allt skit som inte fungerar i klubben, men jag bryr mig så jävla mycket över att vi för en liten stund iallafall fick tillbaka glädjen.

Ha en fet lördag kära vänner.
Barcelona Erik Satie
2018-10-06 11:23
Nevada har livstid för våldtäkt, med villkorlig frigivning efter tidigast 10 år. Det här kan stå Ronaldo dyrt.
Barcelona Cúles
2018-10-06 11:14
Älskar allt negativt som händer kring Ronaldo nu. Det känns som att allt jag någonsin trott och känt om honom stämmer.
Barcelona Messi-Alba-Messiiiiii
2018-10-06 03:54
Allt Guardiola sa i presskonferensen inför söndags matchen är motsatsen till Valverdes fotbollsideologi. ”i never understood going into the big stages to just defend or just to wait what’s going to happen” ”of course we need to defend, but not mentally” “First because it’s boring second because we are not built in that way, we are built to be active to be ourselves” Läs första citatet och jag lovar er Roma matchen kommer poppa upp i era tankar direkt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xavi #6
2018-10-06 02:28
Om han nu vet hur motståndarna spelar och att han alltid har rätt, hur kommer det sig då att han blir krossad av Liverpool i CL och PL förra säsongen? Får se om han har lärt sig sin läxa och kan få stopp på Salah o co nu på söndag.
Barcelona Bentley King
2018-10-05 22:26
[QUOTE=II Barça II]Riyad Mahrez on Pep: "Everything he tells you about an opponent happens. When he says ‘They’ll play like that’, that’s how they play. He’s always right, it’s mad." [/QUOTE] Det hjälper inte ju så mycket när spelarna inte kan leverera trots briljant förberedelse från tränarna. City dominerar i England men har stora problem ute i Europa. I Barcelona så körde han över alla lag då han hade spelare som kunde förvalta hans briljans, tillsammans med en utomjording på plan vid namnet Messi. Kan det vara så att han börjar inse att det är endast i våran kära klubb som han kan dominera alla turneringar samtidigt? Man kan alltid önska, men det kommer nog inte hända så länge vi har den här ledningen som föredrar tränare som Valverde och Gerardo Martino som dem kan köra över hur som. Real Betis tränare börjar fånga mitt intresse nu när man har analyserat deras spel lite mer nogrannt. Vi får se hur det går för oss den här säsongen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2018-10-05 20:46
Riyad Mahrez on Pep: "Everything he tells you about an opponent happens. When he says ‘They’ll play like that’, that’s how they play. He’s always right, it’s mad."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2018-10-05 18:45
@Contragolpe:


Med yttersta respekt till många av våra duktiga forumskribenter här inne så var det där bland det bästa och viktigaste som skrivits här inne på flera år.
Barcelona Mess1
2018-10-05 18:39
@Contragolpe:



Jag älskar Messi men om han skulle haft något sånt så hade jag hatat honom för alltid! Aldrig kollat på en match som han hade spelat osv
Barcelona Rivaldo=Gud
2018-10-05 18:23
@Erik Satie:

Malcolm? Jag hoppas du skämtar. Han har ju knappt spelat något..vad baserar du det på att han ska få starta matcher när han inte ens blir uttagen i trupperna titt som tätt? Dembele har vart fantastisk i säsongs upptakten. Finns absolut inga argument som håller för att Malcolm skall gå före Dembele i dags läget
Barcelona Rivaldo=Gud
2018-10-05 18:20
@Barcelonistas:



Han är långt ifrån värdelös. Sluta överdriv. Möjligt att han inte skall vara från start i Barca längre pga det spelet vi fans vill att läget skall spela. Men han är fortfarande en av världens bästa mittfältare alla kategorier. Om.du kan räkna upp en handfull klubbar där Rakitic inte hade gått rätt in i startelvan så är du helt okunnig i fotboll.
Barcelona Barcelonistas
2018-10-05 18:08
Spelar ingen roll vad du tycker. Man ska aldrig låta känslor påverka hur verkligheten är. Rakitic är värdelös jag har sagt det i 3 PR nu men ingen som lyssnar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messi-Alba-Messiiiiii
2018-10-05 18:04
Rakitic: “We really want to win LaLiga as we have done in three of the last four seasons and let's hope we do it again this year. I’m lucky to defend the badge. When I was young I only had a ball with the Barça badge. I live for football and I’m at the world’s best club.” [marca] Sjukt hur mycket hat han får i det här forumet. Att säga han inte är den typen av mittfältare vi behöver är en sak men att säga han inte är klass och behandla honom som om han vore Jonathan dos Santos är respektlös imo. Bortsett från Messi, Neymar och Iniesta finns det ingen spelare i hela vår trupp som äskande att prestera i stor matcher som Rakitic!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2018-10-05 17:25
Bara för att man frias i en rättegång betyder det inte att man inte har gjort någonting. Det betyder endast att åklagaren inte lyckats samla tillräckligt med bevis. Man skall endast döma någon för brott om det är ställt bortom all rimligt tvivel att han begått brottet. Alltså kan en person ha begått ett brott och fått gå fri, eftersom det inte fanns tillräckliga bevis. Det är så rättssystemet fungerar. Dessutom har Ronaldo erkänt i dokumenten.
Barcelona Contragolpe
2018-10-05 16:12
Hur kan känslan av klubbtillhörighet väga över kvinnors rätt till sin egen kropp eller för den delen brytas ner till att män startar hatstorm, riktar anklagelser och grova förolämpningar mot offret i ett våldtäktsfall?

Hur kan det bli så att det är just supportrarna till klubben han spelar för som försvarar en eventuell våldtäkt? Ibland (ofta) är vi män verkligen helt ologiska och direkt dumma i hur vi beter oss i grupp.

Den enda fakta som presenterats hittills är att Ronaldo betalat för tystnad och det finns dokumenterat att han erkänt att offret sagt nej och stopp flera gånger. Ändå sitter det massa unga män och försvarar honom. Jag kan förstå de som hänvisar till den rättsliga processen och pratar ur flera perspektiv.

Men de som blint försvarar en ev väldtäktsman på förhand tack vare hans klubbtillhörighet som han dessutom får miljarder kr för, de hör hemma i 1400-talet.

Låt oss inte sjunka så lågt när den dagen kommer då en av ”våra” begår eller anklagas för ett fruktansvärt brott, mina Barcakamrater.
Barcelona Infinit8Don
2018-10-05 16:09
Nu eftersom suarez inte lär spela mot Valencia. Kan man hoppas på täljande anfallsuppsättning: coutinho-Messi-dembele? Med Arthur på mittfältet. Tyvärr lär väl rakitic vara kvar i elvan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2018-10-05 15:56
@Rivaldo=Gud:

Malcom
Barcelona Barca4life98
2018-10-05 15:06
[QUOTE=Rivaldo=Gud]Båda? Vilka ska ersätta? Att Arthur ska in i elva är en sak. Men vem vill du mer ha i ? [/QUOTE] Hur tror ni att Coutinho och Arthur skulle fungera centralt med Busquets bakom? Jag tror att Coutinho kan spela på mitten, han spelade där under VM tillsammams med Paulinho. Han var väl Brasiliens bästa spelare också?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rivaldo=Gud
2018-10-05 13:44
@Erik Satie:

Båda? Vilka ska ersätta? Att Arthur ska in i elva är en sak. Men vem vill du mer ha i ?
Barcelona Erik Satie
2018-10-05 12:42
@Rivaldo=Gud:

Tycker båda borde petas helt klart. Men efter Rakitic mål mot Spurs tror jag att han cementerat sin startplats för all framtid. Tyvärr.
Barcelona Xavi #6
2018-10-05 12:31
@ || #5 sergiobusquets:

Dock kan det inte varit lätt för henne som okänd att komma ut och anklaga en känd miljardär för våldtäkt. Kolla bara på alla i Hollywood som inte vågade anklaga män med makt men eftet me too rörelsen så ändrades allt och det är anledningen till att hon kommer ut nu.
Barcelona Infinit8Don
2018-10-05 12:22
Grattis leo! Andra raka player of the week award I cl. Underbart.
Barcelona Davids3
2018-10-05 12:18
Jag tycker vi ska sluta prata om och spekulera i våldtäktsanklagelserna. Kvittar vem det handlar om. Jag vill läsa fotboll när jag kommer in här och inte något annat.

Inlägget längre ner av "Rivaldo=Gud" tycker jag är onödigt, borde kanske skrivas på Sportbladets kommentarsfält i facebook istället.
Annons: