/spanien/barcelona/forum/10.aspx/spanien/barcelona/forum/10.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Kröj14f
2018-07-16 00:13
Jarlma Utan att läsa ditt senaste inlägg eftersom absolut ingenting talar för att det är av intresse för mig, ska jag fatta mig klart. Jag har skrivit på detta forum i flera år och inte fått så mycket som en varning. Men i och med mitt mig veterligen allra första meningsutbyte med dig, avbröt moderator Katalano oss med all sin rätt, strök alla våra inlägg utom det första som var skrivet av mig och skrev till oss båda: Höj nivån! Om det nu fanns en anledning till att ditt nick nämndes före mitt i tillsägelsen, låter jag vara osagt. Men en sak är säker från och med nu; jag tänker inte åter låta mig lockas till att sänka mig till din nivå igen och därmed riskera att även bli varnad. Om du sedan vill fortsätta stalka mig med dina skriverier kan jag inte stoppa dig från att göra. Däremot kan jag följa mitt nyligen praktiserade exempel; d v s strunta i att ta del av dina personfixerade tankar och fördomar om mig även fortsättningsvis. I övrigt överlåter jag åt moderatorerna att avgöra om det du skriver, håller sig inom ramarna. Jag ställer mig med andra ord utanför din förvridna vendetta, från och med nu. Du får helt "enkelt" hitta någon som befinner sig på din egen våglängd. Lycka till.
Barcelona LennyRomario
2018-07-16 00:08
@Jarlma:

Jag håller en god ton, eftersom det är trevligt. Jag säger inte att någon ska bilda uppfattningar om folk de inte känner. Var läser du det? Jag säger att folk inte bara har uppfattningar om folk de känner personligen. Eller förklarat på ett annat vis: ALLA har en uppfattning om NÅGON de inte känner personligen. Ser du skillnaden? Det vill säga även du har en uppfattning om NÅGON (minst en) du inte känner personligen. Så är det bara. Så det handlar inte om något ständigt bilda sig uppfattningar, fördomar, eller vad du nu tolkar det som.

Jag orkar inte ens exemplifiera, för jag utgår ifrån att du missförstod (alternativt att jag var luddig) det första jag skrev, och att vi är rörande överens om vi alla har uppfattningar om NÅN person vi inte känner.
Barcelona Rivaldo=Gud
2018-07-16 00:06
@LennyRomario:
Jag idoliserar inte personer för att Jag tror mig veta precis hur dom är som personer. Jag idoliserar deras handlingar intr deras personligheter.... Sen har alla människor förutfattade meningar om andra personer. Men det betyder inte att alla människor låtsas veta precis hur en person dom inte känner är som människa. Jag skulle aldrig stå och prata om att en människa är si eller så som jag inte känner. Du kanske gör det men det är inte jag.
Barcelona Jarlma
2018-07-15 23:55
@LennyRomario:
Du borde ha lärt dig att inte bilda uppfattningar om saker du inte har någon som helst koll på. Varför ska du bilda uppfattningar om folk du inte känner? Har du något slags mindervärdeskomplex där din hjärna ständigt måste bilda uppfattningar om andra människor för att få kontroll över situationerna du befinner dig i? Dessutom så idoliserar man tex fotbollsspelare för vad dom åstadkommer på planen inte för man tror att man känner dom en väsentlig skillnad.
Barcelona Jarlma
2018-07-15 23:40
@Kröj14f:
Förutfattad mening? Du skriver ju texter signerade av dig själv med dina tankar så hur skapar jag en förutfattad mening? Jag läser ju dina egna tankar som jag skapar en uppfattning av tillskillnad från dig som dömer en människa du ser genom en ruta. Kalla han för filmare sure! Men girig och en rad andra saker på riktigt? Har du tagit del av Neymars personliga funderingar? Din teori som du dunkade upp verkade du ju inte heller förstå dig på trots ditt tappra försök "att hjärnan försöker förstå sig på något den inte har en aning om" så kan den teorin sammanfattas eller hur? Du fick en varning tidigare för ditt försök att blanda in religion i diskussionen något som du fortfarande inte verkar ha förstått. Om inte det är att leka vis på ett forum dedikerat till fotboll så borde du kanske se över dina texter. Capisce? edit: Samma Niva som hyllade Ronaldo som den bästa spelaren? Ska jag ta något mannen säger seriöst? Eller för den delen 90% av sakerna som skrivs från den blaskan? Hörde inte ett knyst om de Svenska spelarna eller Mikael Lustig när han låg och vred sig i plågor som om döden hade kysst honom.
Barcelona LennyRomario
2018-07-15 23:36
@Rivaldo=Gud:

Jag vet ingenting om dig. Men jag vet att INGEN människa lever utan uppfattningar om människor de inte känner personligen, där är du inkluderad. Hur tror du idoler uppstår? Alla känner sina idoler personligen? Du tog det hela för personligt. ALLA har uppfattningar om någon de inte känner, det var allt.
Barcelona Rivaldo=Gud
2018-07-15 23:26
@LennyRomario:Nej givetvis inte.... Vad vet du om mig? Kan du beskriva min längd, skolbetyg kanske penis längd också när du väll är i farten?
Barcelona Ribohn Fan
2018-07-15 23:18
Barcelona Jarlma
2018-07-15 23:16
[QUOTE=LennyRomario]Jag resonerar som så att det är ett tjat om att folk är.ledare, ska vara ledare, bästa kaptenen, största kaptenen, hej och hå kaptenen. Lampard - fantastisk ledare. Gerrard - den bästa av ledare. Terry - bästa kapten man kan tänka sig. Och det är säkert sant, men vad hjälpte det England? Kolla på Frankrike. Lloris. De kunde lika gärna ha hängt kaptensbindeln på hörnflaggan, den har lika mycket pondus och ledaregenskaper. Som Bank skriver i dag, Griezman är ointresserad av att vara ledare och Pogba har fullt upp med att hålla reda på sig själv. Men de åker hem med VM-guldet ändå, och inte beror det på nån ledare och ledaregenskaper. Och framförallt är ledaregenskaper överskattade på den enskilda spelaren. Varför ska den bästa spelaren ha ledaregenskaper? Han är den bästa spelaren, det räcker gott. Sen är det såklart underbart att Puyol fanns och kunde rycka Pique i örat, men det är bra mycket bättre att Puyol pysslar med sånt än Messi. [/QUOTE] Då förstår jag. Visst på den enskilda spelaren så spelar det kanske inte så stor roll. Men att ha en ledare i en grupp i Frankrikes fall i Deschamps är ovärderligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
2018-07-15 23:08
@Kröj14f:
Såklart är det så. Hur skulle det se ut om människor bara hade uppfattningar om människor de känner personligen? Vore helt befängt, och inte ens Rivaldo=Gud eller Jarmla lever efter den devisen, såklart.
Barcelona LennyRomario
2018-07-15 23:02
@Jarlma:
Jag resonerar som så att det är ett tjat om att folk är.ledare, ska vara ledare, bästa kaptenen, största kaptenen, hej och hå kaptenen. Lampard - fantastisk ledare. Gerrard - den bästa av ledare. Terry - bästa kapten man kan tänka sig. Och det är säkert sant, men vad hjälpte det England? Kolla på Frankrike. Lloris. De kunde lika gärna ha hängt kaptensbindeln på hörnflaggan, den har lika mycket pondus och ledaregenskaper. Som Bank skriver i dag, Griezman är ointresserad av att vara ledare och Pogba har fullt upp med att hålla reda på sig själv. Men de åker hem med VM-guldet ändå, och inte beror det på nån ledare och ledaregenskaper. Och framförallt är ledaregenskaper överskattade på den enskilda spelaren. Varför ska den bästa spelaren ha ledaregenskaper? Han är den bästa spelaren, det räcker gott. Sen är det såklart underbart att Puyol fanns och kunde rycka Pique i örat, men det är bra mycket bättre att Puyol pysslar med sånt än Messi.
Barcelona Barcelonistas
2018-07-15 22:51
Haha oj vad oväntat. Den pajasen borde aldrig få kunna leva i Argentina mer efter att han skämt ut Argentina och Messi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2018-07-15 22:46
Officiellt: Sampaoli har fått sparken
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröj14f
2018-07-15 22:44
I länktipset signerat Erik Niva, nämns några av fördomarna om Neymar; som han och inte jag bör stå till svars för vid eventuella invändningar av en viss skribent.
Barcelona Kröj14f
2018-07-15 22:32
@Jarlma:
Så skulle det mycket väl kunna vara. Men det skulle också kunna vara så att du själv gör dig skyldig till ett sådant försök som du nämner i slutskedet, Eller hur? Du verkar hur som helst vara så intresserad av vad jag skriver, att du nu även vänder dig direkt till mig, när jag för egen del kommunicerar med andra skribenter än en kverulant. Annars så håller jag givetvis med dig om din "teori", att det jag kommer fram till ifråga om min uppfattning om en specifik person, inte alls behöver betyda att jag objektivt sett har rätt i sak vad gäller eventuell slutsats. Men kan det möjligen vara så att din hjärna, inte är bättre utrustad än min i det avseendet? En kvalificerad gissning, är att du bevisligen redan skaffat dig en rad fördomar om mig, som du inte redogör grunderna för i detalj. Skriva att jag "leker vis" är ett tydligt exempel på en förutfattad mening, av ett slag som du gjort till ditt signum i förhållande till mig, trots att du tvärtom utger dig för att vara en svuren motståndare till den sortens ogrundade "argument". Och något säger mig att du kommer att fortsätta i samma stil, om ingen sätter stopp. Som ordpolis påstår jag att allt du skiver om mig kan användas mot dig. Capisce? Förstått?
Barcelona A good coach is everything!
2018-07-15 21:23
Rivaldo= Gud // Men snälla nån, hur kan Umtiti ta efter något som Messi själv inte sysslar med. Det va det jag skrev att vi har spelare som beter sig precis som Umtiti gör nu. Messi är inte en av dem! Så va är Messis skuld ? Att han är dålig ledare! Skulden ligger väl i ärthjärnorna som beter sig så eller ? Att Messi inte är en bra ledare trodde jag vi alla visste det är liksom inte hans grej.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rivaldo=Gud
2018-07-15 21:18
@LennyRomario:
Jag menar att man inte ska bilda sig uppfattningar om folk man inte känner. Eller dömma dom. Neymar till exempel verkar va extremt väll omtyckt av spelarna i varje lag han än spelat i. I barca, Psg och Brasilien är det samma sak. Hans lagkamrater i allmänhet älskar honom. Och det är individer som känner honom privat och har den fulla bilden av honom Så att folk sitter på ett fotbolsforum och ska dömma honom och säga att han ör si eller så kommer jag aldrig förstå mig på. Ingen här vet ett skvatt. Man kan tycka att han är ospprtslig på plan. Men längre än så tycker jag inte man ska ta det såvida man inte känner personen i fråga.
Barcelona Jarlma
2018-07-15 21:18
@Kröj14f:


Bara för du försöker bilda dig en uppfattning om någon eller något så betyder det inte att din tolkning av saken per automatik är rätt, en uppfattning är väldigt personlighetsbaserad. Du försökte inte ens resonera om orsaker eller händelser som kan förklara hur Neymar är som en person. Du sitter och dömer honom för att vara girig högmodig etc utifrån vad jag skulle kalla fördomsfullhet. Kan det vara så enkelt som att din hjärna försöker förstå sig på något som du inte har en aning om?
Barcelona Rivaldo=Gud
2018-07-15 21:12
@Kröj14f:


Nej du verkar vara lite förvirrad i allmänhet. Men det är inte jag. Jag menar det jag skriver och förstår exakt vad jag menar
Barcelona Barcelonistas
2018-07-15 21:09
Jag uppmanar alla att kolla länktips. Så jävla sant.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröj14f
2018-07-15 20:49
Rivaldo=Gud Vill bara meddela dig att jag inte alls håller med mig själv, så som du tolkade mitt inlägg. Det är inte bara mänskligt att bilda sig uppfattningar om personer man inte känner närmare. Det är ur ett socialpsykologiskt perspektiv t o m något av en nödvändighet. Googla på begreppet attributionsteori, om min invändning skulle få dig att fundera på vad jag menade. Att LennyRomario framstod som "förvirrad" av din hänvisning till vad jag skrivit, är inte svårt att förstå; förstod inte ens på mig själv.
Barcelona Jarlma
2018-07-15 20:38
@LennyRomario:


Överskattat på vilket sätt? Hur resonerar du?
Barcelona Jarlma
2018-07-15 20:29
[QUOTE=Kröj14f]Det finns mycket inom fotbollen som inte stör mig det minsta, utan tvärtom ger mig mersmak. Nej, jag känner inte Neymar personligen, men känner mig fri att bilda mig en uppfattning utifrån hans beteende och framtoning, i lika hög grad som du själv säkert bildat dig bestämda åsikter om personer du inte känner det minsta; som mig exempelvis. Får jag å min sida ge dig ett råd, så är det att du helt enkelt scrollar förbi mina inlägg om de stör dig så mycket. Ska det verkligen vara så svårt, att undvika mitt nick? Ty ingenting talar ju för att det jag skriver, ger dig minsta lilla mersmak. Så varför fortsätta läsa? Att jag såg mitt nick nämnas och ett citat av mig återges, var enda skälet till att jag för egen del läste din replik. Någon annat skäl, såg jag inte. [/QUOTE] Blir så uttjatat att läsa ditt gnäll om Neymar hela tiden och återigen dra in religion i det hela. Släpp det, låt PSG forumet sköta kritiken mot honom. Eller du kanske har missat att han inte spelar för oss längre? Sitter och kallar en person girig när din kelgris går och gömmer undan 200 miljoner i skattepengar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messi M10
2018-07-15 20:28
In the end, the only team that challenged World Champions France was a dysfunctional Argentina side. @RafaelH117

Tänkte precis på det själv ;)
Barcelona Andreas FCB
2018-07-15 20:25
Vilket trevligt VM det trots allt blev. Då är det bara att se fram emot nästa riktiga VM då, 2030? (I England?)
Barcelona MessiLionel
2018-07-15 20:11
Rakitic och Umtiti med i vm elvorna.
Barcelona LennyRomario
2018-07-15 20:07
För övrigt är väl Messi ingen ledare, har har en bindel men är absolut ingen naturlig ledare. Allt som går att läsa om Messi handlar om en blyg tillbakadragen pojke som älskar fotboll. De egenskaperna bygger du inga ledare på. Bara för att du är bäst i laget betyder det inte att du är en ledare, eller ska vara det. Det bästa Messi kan göra är att vara ett föredöme, allt ansvar utöver det landar på någon annans axlar. Vara en ledare är överskattat skit som engelsmännen kan hålla på och tjata om.
Barcelona LennyRomario
2018-07-15 19:56
@Rivaldo=Gud:
Fattar inte riktigt vem du håller med, men tolkar jag ditt inlägg rätt (inga uppfattningar om folk du inte känner) så är det ju underbart om alla följer det!! Då behöver jag inte läsa en jävla rad till om hur Ronaldo är eller inte är. Drömmen!!
Barcelona Infinit8Don
2018-07-15 19:50
tycker faktiskt vi skall gör allt i vår makt för att signa Pogba. Hade gjort succé hos oss med fria tyglar i offensiven. Sjukt komplett spelare. Pogba-Busi-Raki på vårt innemittfält. MUMMA.
Barcelona Rivaldo=Gud
2018-07-15 19:47
@Kröj14f:Varför bilda dig uppfattning om folk du inte känner? Håller med Kröjf här. Många offentliga människor är dessutom 1 person när dom är ute i offentligheten och en helt annan privat.
Annons: