/spanien/barcelona/forum/10.aspx/spanien/barcelona/forum/10.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Davids3
2017-09-23 01:31
Frågor angående MOD tas via PM. Därmed har du PM nu. /Mod.
Barcelona Davids3
2017-09-23 00:37
USA, Kina och Nordkorea? På Svenskafans? Kom igen...Vi lämnar politik åt sidan, framförallt den politik du precis skrev om. Varning/Mod.
Barcelona Cule4life
2017-09-23 00:27
Oavsett hur Liverpool ser sig själva är dom inte Barcelona lr Real madrid. När ngn erbjuder dig 1 miljard + för en spelare som vill gå tycker jag inte man bör käfta emot.

Den dumstridiga stoltheten och envisheten Liverpool visade/visar upp kmr bita dom tillbaka. Dom saknar känsla.
Barcelona Cule4life
2017-09-23 00:24
Smogen

Du har givetvis rätt. Dum är han den lille bolltrollaren, han hade kunnat baka in ngn klausul, Veratti oxkap.
Men ett nytt kontrakt innebär inte i varje fall att man måste stanna tiden ut. Det kan vara ett sätt för att få ett så högt pris som möjligt. Men men man kam förstå dessa spelare ibland. Ett mång miljon kontrakt på bordet och säkra framtiden. Eller att ha is i magen och tro på ens förmåga att man kmr ta sig till den allra allra högsta nivån och topp 2 största klubben i världen. Det är en svår situation.
Barcelona koeman92
2017-09-23 00:14
@Barcelonito / Lucho Enrique 21:


Helt klart, och själv har man tjatat om honom hela sommaren. Det hade som sagt varken varit dyrt eller svårt att få hit honom heller. Men nej, det var viktigare att slänga upp €40M för Paulinho och ödsla tid på Coutinho. Ibland undrar jag om inte vår ledarstab är efterbliven på riktigt. Som sagt, detta är uppenbarligen ett politiskt spel för att sitta kvar i makten.
Barcelona Soko
2017-09-23 00:06
Coutinho kommer aldrig att prestera mer än så mycket som behövs för att säkra sin plats i landslaget. Han kommer med andra ord aldrig att ge max.  Vänta bara och se när Liverpool, Klopp och fansen själva börjar skrika efter en försäljning av Coutinho och själva komma och knacka på Barccelonas dörr. Det har redan börjat skaka i laget med alla dåliga resultat och misslyckade värvningar.  För ett pris av en missnöjd Coutinho kunde de ha köpt tre klass spelare, framför allt försvarare då deras nuvarande håller b klass.  

Barcelona Smogen
2017-09-23 00:00
[QUOTE=Cule4life]United city Chelsea Tottenham är alla hästlängder bättre än Liverpool. Klopp får som max en EL kval plats i år. Det blir absolut ingen topp 4. Jag vet inte vart Liverpool och Klopp fick sin hybris ifrån och nekar Coutinho hans dröm flytt. Tror nog Liverpool, Klopp o co skäms. Så som dom nekade Coutinho och framställde sig själva som titel utmanare på alla fronter inför världen och Coutinho är nu efterhand skrattretande. Snacka om att ha gjort bort sig totalt nu efter man har nekat över 1 miljard. Vad har Liverpool för argument nästa år när man kmr sluta på plats 7 i ligan och utslagna ur CL ? [/QUOTE] tja. Han har kontrakt i typ 5 år till? Tycker Coutinho beter sig pinsamt. Skriv inte på ett 6 års kontrakt om du inte är beredd att stanna din dumma fan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2017-09-22 23:40
United city Chelsea Tottenham är alla hästlängder bättre än Liverpool. Klopp får som max en EL kval plats i år. Det blir absolut ingen topp 4. Jag vet inte vart Liverpool och Klopp fick sin hybris ifrån och nekar Coutinho hans dröm flytt.

Tror nog Liverpool, Klopp o co skäms. Så som dom nekade Coutinho och framställde sig själva som titel utmanare på alla fronter inför världen och Coutinho är nu efterhand skrattretande. Snacka om att ha gjort bort sig totalt nu efter man har nekat över 1 miljard.

Vad har Liverpool för argument nästa år när man kmr sluta på plats 7 i ligan och utslagna ur CL ?
Barcelona Xavi #6
2017-09-22 23:20
@Barcelonito / Lucho Enrique 21:

Goeretzka är absolut ingen spelare jag vill se i Barca. En box till box med en medioker teknik, nej tack. Men de kanske blir svårt att övertyga en Lucho fantast!
Barcelona Soko
2017-09-22 23:05
Barca ville i alla fall köpa och var redo att betala dyrt. Att Liverpool lekte de tuffa och slog rekord i att neka att sälja , ja vem kunde tro att någon var så dum. Barca , Coutinho, agenten, fansen, medier, alla var så säkra att affären skulle bli av. Ledningen gjorde allt, som i fallet med Dembélé. En lyckades och en inte. Det finns ingen anlednig att skylla misslyckande på ledningen. Självaste Coutinho är idag inte lycklig. Liverpool får kämpa att lyckas ta sista platsen till CL. ps. Dortmund sa samma sak som Liverpool, att de ville aldrig sälja. Det är taktisk spel idag av alla lag. Men Dortmund var smarta till slut. De fick priset de bara kunde drömma.
Barcelona the cameroonians
2017-09-22 22:56
Soko Tänk en gång till. Pool ville inte sälja och satte sig aldrig vid förhandlingsbordet. Därför uppmanade Barça, och troligtvis agenten, Coutinho att strejka i ett försök att få Pool att vika sig. Barça tyckte uppenbarligen att de bjöd en realistisk summa, men det kom aldrig ens ett motbud. Pool vek sig inte, något Barça trodde skulle kunna ske in i det sista. Istället för att som med Verratti säga att klubben intw ville sälja valde man att skylla på marknaden och drog till med ett påhittat pris.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-09-22 22:37
Är det lögn att Barcas förhandlare varit i Liverpool och försökte få till en överenskommelse om Coutinho? 
Om allt vore nu lögn varför var Coutinho helt inställd att han skulle flytta till Barcelona ?  
Att ledningen säger att Liverpool ville  ha 200 miljoner euro behöver inte vara exakt, man brukar i det vardagliga språket avrunda.  Och om Livepool nekade sista budet på 160 miljoner  där ytterligare 10% dvs 16 miljoner skulle till agenten, ja då snackar man om nästa  200 miljoner.  Att han skulle också få 110 miljoner euro i lön , då snackar vi om ett pris på 300 miljoner euro, alltså 3 miljarder.  Tack och lov att det inte blev någon affär..

ps. Det att Dortmund ska få 5 miljoner euro för varje 25 matcher Dembélé spelar verkar inte stämma då det krävs 50 per säsong något flera medier skrev om häromdagen. Att Dortmund med Dembélés skada missar 10 miljoner.

Barcelona the cameroonians
2017-09-22 22:16
Intressant artikel från Ara.cat idag där de tagit del av information från Football Leaks som kommit över e-mail gällande Coutinho-sagan. Redan den 20:e juli gjorde Barça via Oscar Grau en första förfrågan till Liverpool som direkt nekade en affär och förklarade brassen som icke säljbar. Barça återkom med ett klargörande om att de var beredda på en dyr affär oxh agerade som att Coutinho redan var klar. Pool svarade att de inte gillade att Barça börjat förhandla med spelaren utan den engelska klubbens tillåtelse, något Grau förnekarde och ansåg vara en förolämpning. Den 31:e augusti fanns det dock mail mellan Coutinhos agent och Barça med en garantilön på €110 miljoner över fem år och 10% av transfersumman till agenten. Så nog hade det förekommit förhandlingar. Att Liverpool krävde €200 miljoner var alltså en total lögn från sportledningen. De visste redan att Pool inte tänkte sälja. Angående Dembélés transfer finns dokument som visar att Barça betalat €70 miljoner direkt och ska betala ytterligare 35 den 1 juli 2018. För var 25:e match anfallaren spelar kostar han ytterligare €5 miljoner (max 20), för varje gång Barça vinner CL med Dembélé ytterligare 5 (max 10), för varje gång Barça tar sig till CL ytterligare €5 miljoner (max 10).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Culés
2017-09-22 22:09
Fan vad miserabelt att Ronaldo antagligen kommer ha lika många guldbollar som Messi. För det är guldbollen som delas ut nu i oktober eller? Dom har ju delar upp sig nu igen priserna...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Trio el Mágico
2017-09-22 21:51
S. Eto Kan kanske vara så att Semedo får spela de "lätta" matcherna för att få en mjukstart och då kunna röra sig mer fritt upp och ner för att få igång kemin med de andra. Mot de tuffare lagen skulle han kunna bli mer låst på sin position och det hade lättare kunnat bli misstag genom kommunikations fel med lagkamraterna, då kemin och förståelsen spelarna i mellan inte är så god ännu då han är såpass ny.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-09-22 21:43
Roberto var eftertraktat i somras och det pratades om Uniteds och Chelseas intresse för 40 miljoner euro. Han stannade kvar trots allt. Kan det finnas ett kontrakt eller överenskommelsen att Roberto måste spela ett visst antal matcher som fick honom att stanna ? Eftersom det är mycket trångt på mittfälltet är det lättast att ge honom speltid på Semedos plats.
Barcelona Trio el Mágico
2017-09-22 21:43
Ser dock Messi, Umtiti och Semedo som de mest givna spelarna. Semedo kommer inom kort att äga hela högerkanten. Han har redan visat fina tendenser på det. Så det är nog någon annan anledning som är bakom liggande som Octopus var inne på.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2017-09-22 21:40
Om ni nu tror valverde roterar och försöker ge vila till Semedo, kan ni förklara då varför han inte spelar borta matcher utan han spelar alla lätta hemma matcher. Själv tror jag oavsett hur mycket Semedo har övertygat oss är inte valverde övertygat att Semedo ska peta Roberto. Visst Semedo starta hemma mot Juventus men jag är 100% om det inte vore för Att Roberto var skadad skulle Semedo bänkad. Vi var en paulinho ifrån fiasko borta mot Getafe, varför riskera ännu en sådan match...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Trio el Mágico
2017-09-22 21:39
Octopus Kan mycket väl vara så som du säger angående Semedo. Anfallet. Ser väll Paco, Delofeuo och Vidal som första tre där bakom. Arda kan vara användbar som vänster anfallare. Om han bara får tummen ur röven och gör jobbet. Han har trots vad alla säger här inne en väldigt känslig högerfot och en fin teknik. Han skulle passa där då det inte påverkar defensiven allt för mycket samt att han där har lättare för sig än i mitten där han haft det svårt när de lagt honom på Iniestas plats. Ser hellre Denis som första backup till Iniesta. De två borde rotera på den platsen tycker jag, då det är där Denis är som bäst. Samt att Iniesta behöver avlastas, klockrent att rotera de två skulle jag säga.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-09-22 21:34
@koeman92:

Att köpa honom i somras och betala 300 miljoner när killen har bara ett år kvar vore oansvarigt. Det är klart att det blir bättre att chansa på halva pris nu i januari. Bayern kan bara inte köpa halva Tyskland .
Jag tycker att Barca bör sikta sig på spelare som har korta kontrakt för då är priser mycket billigare. Och visst finns det många såna spelare, istället att jaga spelare som har fem års kontrakt kvar och kostar miljarder .
Barcelona The Octopus of Badia
2017-09-22 21:24
Jag tror också att rotationen av Semedo i mångt och mycket bygger på att han är vår enda renodlade högerback i truppen. Valverde har nog sedan flera veckor tillbaka insett att Vidal inte håller där och då är det endast Roberto, som inte är optimal där, vi har som back-up ifall Semedo skulle gå skadad. Kan nog vara fördelaktigt att inte matcha sönder vissa av spelarna vi inte har några ordentligt back-ups till såhär tidigt på säsongen. Det intressanta är annars vem som tar den tredje anfallsplatsen bredvid Messi och Suárez. Denis, Vidal och Paco, där den förstnämnda bör vara förstavalet, är väl alternativen.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2017-09-22 21:20
@koeman92:


Men som den killen kan spela fotboll! Hade varit ett kap som saknar motstycke, fantastisk fotbollsspelare som kommer tillhöra världstoppen inom några år!
Barcelona the cameroonians
2017-09-22 21:19
Soko För varje 50:e match Semedo gör måste Barça betala Benfica €5 miljoner. Visst kan det vara en anledning, men en klubb som är beredda att överbetala för så många andra spelare så är jag tveksam till om Valverde fått sådana order. Men såklart, man kan aldrig säga aldrig nuförtiden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-09-22 21:04
@the cameroonians:

Jag börjar tro att det finns en bonus inskriven på antal matcher Semedo spelar eftersom han sparats i nästan varannan match. Dembélé hade det på 50 eller fler spelade något går knappast att uppnå medan Semedo måste logga någonstans på 30, annars hade han inte vilat så ofta.
Han kommer å andra sidan vara utvilad till Sporting.
Barcelona Villa7
2017-09-22 21:02
Valverde är verkligen ett mysterium. Hur kan inte Semedo vara med?
Snubben borde väl kunna spela två matcher i rad?
Valverdes maskin verkar ha satts igång men en sak är ett mysterium varför lämnas Semedo utanför hela tiden?
Barcelona Z_Z
2017-09-22 21:00
@the cameroonians:


Ska Semedo bara användas varannan match nu eller vad. Lär visserligen spela CL-matchen till veckan men känns som han används väldigt sparsamt. Tråkigt dock då han definitivt är en av spelarna man ser fram emot på planen numera.
Barcelona the cameroonians
2017-09-22 20:49
Semedo, Deulofeu och Vermaelen kom inte med i matchtruppen, tillbaka är däremot Umtiti, Gomes och Paco.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2017-09-22 20:42
Ingen Marlon lr Seri matchtruppen för Nice som spelar nu. Undra varför.
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-09-22 20:41
Det är en skymf mot hela fotbollen som sport att Cristiano Ronaldo har lika många Ballon D'or som Messi. Hur kunde det bli så fel?
Barcelona Soko
2017-09-22 20:25
Läser en artikel på jutarnji.hr där de skriver om att Messi inte börjat så här bra sedan 2012. Att han är så viktigt för Barca att utan honom hade Barca inte vunnit fler än 2 av 5 matcher.  Samma tidning skriver att Messi går runt som en katt och slår till när det behövs, att Denis och Deulofeu ser rädda ut och hela tiden söker upp Messi. Sen skriver man att Messis senaste säsonger har visat att Messi försvinner i april och maj när titlarna avgörs, och menar att Barca måste ha fler än Messi som kan avlasta honom, att Messi inte kommer orka vara på topp i 8-9 månader . Att Barca har problem med att slå mittenlag utan Messi. Så stor skillnad gör han alltså. Även om han är omänsklig så blir det svårt att själv bära laget hela vägen. 

Messi har bara 7 mål till att slå Mullers rekord och bli bäst målskytt i de fem bästa ligorna.  365 mål. Messi har just nu 358. 

ps. Samma tidning skriver om Ramos som skyller Barcas försprång och Reals misslyckande på domarna, att Barca får straffar hela tiden medan Real inget. 

Annons: