Kroatien: Detta landslagsuppdrag lär vara av ytterst betydelse för Ivan Rakitic då hans Kroatien ska spela två playoff-matcher mot Grekland för att säkra en plats i nästa års VM. Rakitic och hans landslagkamrater tar emot grekerna på torsdag i Zagreb och på söndag spelas returen i Aten. 

Spanien: Gerard Pique, Sergio Busquets, Jordi Alba och Andres Iniesta ska spela två vänskapsmatcher med det spanska landslaget. Först ut är Costa Rica på lördag och senare åker de till Ryssland för ett möte mot VM-värdnationen Ryssland. 

Frankrike: Samuel Umtiti och Lucas Digne har kallats till det franska landslaget och ska vara med och möta Wales på fredag och Tyskland på tisdag.

Argentina: Kapten Messi och hans lagkamrat Mascherano stannar denna gång i Europa och behöver som tur inte åka till Sydamerika. Argentina möter först Ryssland på lördag och därefter Nigeria på tisdag. 

Tyskland: Den formstarke Ter Stegen som numera är nummer 1 i det tyska landslaget, kommer sättas på prov när Tyskland möter England på fredag och Frankrike på tisdag i två vänskapsmatcher.

Brasilien: Paulinho befinner sig i Frankrike för att möta Japan med sitt Brasilien på fredag och därefter på tisdag väntar stormatch mot England på Wembley för Paulinho och hans landslagskamrater.

Holland: Jasper Cillessen har endast spelat en match denna säsong för Barcelona men holländaren har fått behålla sin landslagsplats. Holland möter Skottland på torsdag och Rumänien på tisdag i två vänskapsmatcher.

Portugal: Nelson Semedo blev kallad till det portugisiska landslaget för två vänskapsmatcher mot Saudiarabien på fredag och USA på tisdag.

Belgien: trots begränsad speltid hos Barcelona, blev Thomas Vermaelen kallad till det belgiska landslaget för att spela två vänskapsmatcher mot Mexiko på fredag och Japan på tisdag.

Vi önskar alla spelare lycka till på de olika landslagsuppdragen och hoppas därmed att samtliga spelare kommer tillbaka hela och välbehållna då Valverde och hans lag kommer att ha ett par tuffa matcher framför sig efter landslagsuppehållet.